- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.781
bugun ılk olarak ınternetten hastanenın anlaşmalı bı yerı olup olmadığını arastırdım. aklıma hastanenın bole bı hızmet olabileceği gelmemişti.
arastırma sonucunda hastanenın web sıtesı cıktı, orada bu hızmetın oldugu yazıyordu.
emın olmak için aradım ucrete dahıl oldugu solendı.
her yanım ağrıyor bugün beşik araba baktık eşimle fikir sahibi olduk enazından 1 2 güne alırız kısmetse ama çok yoruldum
doğum ne kadar cnm hastanede?kozmatikciğim ben ist. anadolu yakasında oturuyorum.
kozyatağı nda central hospital diye bi hastane var. orada yapacağım doğumu
mrb kızlarrrr ölmüş bi durumdayım ikı gundr temızlık yapıyorum kaynanmdayardım etmyegeldi balkonumu yıkadı ve yemk yaptı :44: saolsunbi tek mutfagım kldı onuda hfta içinde yaparım artıkkk çok yoruldum cunkuuuuu
slmlar nasılsınız kızlar hani demiştim doktor idrar yolları enfeksiyonu için ilaç vermişti
inanın varya kullandım gündür ne ağrım var ne akıntımmmmmm çok şükürrr çookk çokkk iyiyim bence doktora gidin
ıyı aksamlar kızlar,
az önce hastanemi aradım. Doğum ücretinin içinde oda süsleme de varmış. Böylece bu dertten de kurtulmuş oldum.
Bir de ben inanılmaz terliyorum . Sizde de bu sıkıntı var mı?
kozmatikciğim ben ist. anadolu yakasında oturuyorum.
kozyatağı nda central hospital diye bi hastane var. orada yapacağım doğumu
alya cım idrar yolu iltihabı dedi benm doktr ilaç verdi geçti git bak burda geneli öle olmuş
Evet canım benim de bugün 2-3 kere oldu şeyimde acı. İdrar yoluyla ilgili bişey olmadığından eminim.. Ve gezmeye gitmiştik arabadan indim kasıklarıma doğru bir acı saplandı anlatamam direk durdum ve iki büklüm oldum azcık bekledim tam merdivenlerden çıkıyorum yine oldu sanırım doğumlarımız yaklaşıyor ve sanırım doğum sancısı da bunun sıklaşmış hali:26: Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
kızlar hastane cantasını hazırladım az önce tabi ufak tefek eksikler duruyo ama içim şimdiden rahatladı
bebikim için iki hastane cıkısı koydum
sizce ekstradan badi ve ayaklı altlardan koymalı mıyım?
gece hiç uyuyamadım.. elimde yastık bi salona bi yatak odasına.. kaç tur yaptım bilmiyorum..
birkaç saat uykuyla duruyorum. gözümden uyku akıyor, başım da ağrıyor.şimdi de uyuyamıyorum.. ne olacak bu halim yaa?!
ayyy aynı aynı ben bu gece aldım bacak arası ve baş yastığımı bi o odaya bi o odaya ama yok kaç saatte uykuya daldım bilemiyorum
bide şimdi kalktım bi bulaşık yıkadım,elim ayağım tutmuyor ,düşüp bayılacakmışım gibi halsizim, derken kahvaltımı çıkardım fenalardayım evi bari toplayacak gücüm gelse...
sizdede varmı bu halsizlik hali tansiyonuma baktım 10.6 herhalde kansızlıktan diyorum zaten dr demir yüklemesi yapıcam yatırıp demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?