2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy varsa gercekten cok sevinicem yrn randevu almak için arayacaktım ben de bi sorayım bakayım:)))

her yanım ağrıyor bugün beşik araba baktık eşimle fikir sahibi olduk enazından 1 2 güne alırız kısmetse ama çok yoruldum

her yanım ağrıyor bugün beşik araba baktık eşimle fikir sahibi olduk enazından 1 2 güne alırız kısmetse ama çok yoruldum

bende aynı durumdayım.. kızımın eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıktık eve döndüğümüzde ağlamak üzereydim.. zaten sağ kalçamdan bacağıma doğru bir ağrı iniyor zor yürüyorum.. sol dizimi de kıvıramıyorum.. namazlarımı oturarak kılar oldum.. topallaya topallaya yürüyorum artık..
terleme problemi bende de var.. şimdi uykumdam uyandım sıcak yüzünden..

kozmatikciğim ben ist. anadolu yakasında oturuyorum.
kozyatağı nda central hospital diye bi hastane var. orada yapacağım doğumu
doğum ne kadar cnm hastanede?

kolay gelsin cnm biter sen merak etme benimki bittiyse
aman yinede dikkat et sen...

hayırlı sabahlarrrrrrr.............
bugun oğlumu gezdireyim biraz diyorum ama hiç dışarı çıkmayı gözüm almıyo NE OLACAK HALİM:d

kesinlikle kızlaar.. ben de bahsetmiştim ya, çok sık tuvalete çıkıyorum, iki büklüm, gittiğimde bir iki damla..
bebeğin başı baskı yapıyor idrar kesesine diye.. doktorum enfeksiyon etkisi olduğunu söylemişti. antibiyotik kullandım bir hafta.
inanın şikayetim %50 oranında azaldı.. şimdi çok rahatım.. varsa şikayetiniz kesinlikle doktorunuzla konuşun, bi tahlil yaptırın..

ıyı aksamlar kızlar,
az önce hastanemi aradım. Doğum ücretinin içinde oda süsleme de varmış. Böylece bu dertten de kurtulmuş oldum.
Bir de ben inanılmaz terliyorum . Sizde de bu sıkıntı var mı?

kozmatikciğim ben ist. anadolu yakasında oturuyorum.
kozyatağı nda central hospital diye bi hastane var. orada yapacağım doğumu

ay çok sevindim canderiiiin
kuzenim 10 gün önce benim tavsiyemle orada doğum yaptı, sezaryan.
çok memnun kalmış.. ama oda süslemesini sormamıştım.

bu arada iki gündür bu sıcaklardan dolayı ben de fenalardayııııım..
vantilatörü çıkardım ordaya, klima sezonunu da açtım. çalıştırıyorum, oohhhh serin serin oturuyorum..
evin içinde diğer odaya gideceğim zaman elimde yelpaze..
eşim gülüyo halime.. şu haziranı bi atlataydık

O kasiklardaki sancilar bende de oluyor ara ara. Ama benim tam vajinadaydi canim ya. Sanirim idrar yollariyla ilgili bi sikinti var haftasonu doktora sorayim bari.

gece hiç uyuyamadım.. elimde yastık bi salona bi yatak odasına.. kaç tur yaptım bilmiyorum..
birkaç saat uykuyla duruyorum. gözümden uyku akıyor, başım da ağrıyor.şimdi de uyuyamıyorum.. ne olacak bu halim yaa?!

hep aynı dertten muzdaripiz sanırım sabahın kör saatinde ayağa kalkdım.ağrılar sızılar derken uyku nerde uctu gitti birde ateş basmaz mı sabredeceğiz herhalde.günlük duş alıyorum birazda olsa kemiklerimi kaslarımı dinlendiriyor rahatlatıyor.

bence koy çünkü çok lazım oluyor diyorlar mesela 2 gün kalsan hastanede 4-5 tane çıtçıtlı gidiyormuş

ayyy aynı aynı ben bu gece aldım bacak arası ve baş yastığımı bi o odaya bi o odaya ama yok kaç saatte uykuya daldım bilemiyorum
bide şimdi kalktım bi bulaşık yıkadım,elim ayağım tutmuyor ,düşüp bayılacakmışım gibi halsizim, derken kahvaltımı çıkardım fenalardayım evi bari toplayacak gücüm gelse...
sizdede varmı bu halsizlik hali tansiyonuma baktım 10.6 herhalde kansızlıktan diyorum zaten dr demir yüklemesi yapıcam yatırıp demişti...

Günaydın herkeseeeee,

bi kaç günlük geçmişi okudum bi yaramazlık yok çok şükür, yakınmalar epey başlamış gerçi ama napalım son haftalar olcak o kadar Yanlız olmadığımı da görmüş oldum Bende artık çok yorulmaya başladım. Ayaklarım davul gibi bi kaç gündür. Önceden belli belirsiz bi şişlik oluyordu, şimdi babetlerimin üstünden taşıyo ayaklarım Dinlensem, ayaklarımı uzatıp biraz havaya diksemde şişliğin bi kısmı kalıyo, geçmiyo :18: Çok şükürki alışverişlerim bitti, sadece hastane için çikolata bakcam. Onun dışında evde epey işim var ama yavaş yavaş bi iki haftaya bitirme niyetindeyim, sonrasında daha bi ağırlaşırım muhtemelen, o yüzden çok ertelemek istemiyorum.

Bebişin son son biberon vs lerini kaynattım dün, malum hastane çantası içinde gerekli şeyler var, o yüzden haftasonu yapayım dedim. Kendi çantamı hazırladım, bebişinkileride bi köşeye ayırdım bugün de onları çantasına koyarım inş. Onun dışında bide beşiğini silip yatağını serersem benden iisi yok, üzerine geniş bi çarşaf sererim tozlanmasın diye doğumu bekleriz sonraaa Gerçi bunlar en acil şeyler, herhangi bi erken doğum olasılığına karşı. Bunların dışında yıllık temizliğimi yetiştirmek istiyorum, bebişten sonra yapamam diye, öyle çok boya badanaya girmiycem ama tüller,mutfak, buzdolabı, banyo vs dolap içleri beni bekliyor. Tüller, koltukların silinmesi ve mutfak dolaplarında bi abla var arada bana temizliğe geliyodu onla yapcaz, ama diğerleri bana bakıyo. Tabi bide halıların yıkamaya verilmesi var.

Esas sorun hâlâ çalıştığım için bunları organize etmek son üç hafta izne ayrılcam, o zamanada bırakmak istemiyorum, çünkü son 3 hafta heran herşey olabilir gibi geliyo. E zaten yemek çamaşır günlük işler hafta içi yetiyo da artıyo bi haftasonlarım kalıyo, onda da dinlene dinlene yapınca yetişmeyecek gibi geliyor. Neyseki bu hafta sonuna temizlikçi ablayı ayarladım da işlerin büyük bir kısmı bitcek inş. Çalışırken hamilelik gerçekten zormuş, eminim annelik de zordur. Ama tabi çok şükür maddi rahatlık getirmesi de ayrı bi konu. Rabbim herkese bebişinin çeyizini gönlünce almak nasip etsin.

Hayirli sabahlar....

Ay bugun bende sabahladim uykusuzluktan geberiyorum en fazla 3 saat uyumusumdur Allahim yardim etsin hepimize cok zor son aylar, birde sicaklarda dahada zor. ben pelvis agrisindan duramiyorum kizlar yaa afedersiniz pacami ayirarak geziyorum resmen

aynen.. benim de enerjim sıfırın altında eksilerde seyrediyor.. :85:
3 gündür yürüyüşe gitmiyorum.. evde azcık iş yapsam yoruluyorum.. ter boşalıyor..
mümkün olsa hiç ayağa kalkmayacağım yani.. o kadar.. uyku da çok etkiliyor bu durumu..
ben 8 saat uyumazsam bütün düzenim bozulur. şimdi birkaç saat uyuyorum, siz düşünün artık..

gunaydın kızlar ve melekleri

bızımde hastanede dagıtacagımız magnetler bunlar beşik şeklinde sepette aldık bunları içine koyacagız yanınada cikolata dagıtacaz rabbım nasıp ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…