2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz demek..
benim de kasıklarım ve vajinamda özellikle ayağa ilk kalktığımda bi ağrı oluyor..
zaten ayak bileklerim ve diz eklemlerim ağrıyor..
miadını doldurmuş beyaz eşya gibiyim.. her yanım sos veriyoo:111:

günaydın temmuz anneleri...
Eğer siz de benim gibi tembel ve beceriksiz temmuz annelerindenseniz bebek şekerlerini muhtemelen kendiniz yapamayacağınızdan hazır alacaksınız:))ankarada yaşıyorsanız suluhan diye bir yer var ulusta bebek şekerlerini biz ordan aldık herkese tavsiye ederim...

37. haftadan sonra bitki caylarina baslasammi artik diyorum, diyorlarya dogumu tetikler acik cay icmakten biktim valla yaa.. evde bir cocuk daha var dinlenme sansim yok. sizler sanslisiniz simdilik enazindan arada sirada uzanip dinlenirsiniz.

ya dahada kaçççç hafta var hele oğlumdaki gibi 41+ları görürsem yandım yani

çok şekerler üzerine ne yazdın?

37. haftadan sonra bitki caylarina baslasammi artik diyorum, diyorlarya dogumu tetikler acik cay icmakten biktim valla yaa.. evde bir cocuk daha var dinlenme sansim yok. sizler sanslisiniz simdilik enazindan arada sirada uzanip dinlenirsiniz.
cnm sorma benimde oğlum var çocuk evde bunalıyo ,bide üstüne üstlük ilgilenemiyorum çok üzülüyorum...
dışarı çıksak diye miyetleniyorum ama nerdeee kendimi kaldırmaya halim yok...

günaydın güzel anneler beşik halloldu gibi içinin uyku setinde kararsızım funnababy cibinliğiyle beraber 350 yi geçiyor english home dakinde de 200 gibi oluyor çok kararsızım var mı bi öneride bulunacak

günaydın güzel anneler beşik halloldu gibi içinin uyku setinde kararsızım funnababy cibinliğiyle beraber 350 yi geçiyor english home dakinde de 200 gibi oluyor çok kararsızım var mı bi öneride bulunacak

cnm öyle uçuk fiyatlara bence hiç gerek yok ben 4 sene önce markası bile olmayan bi takım almıştım yıkayıp yıkayıp kullandım bak burda resminide koydum...
bence 200 iyi bi rakam ve içinede sindiyse al onu derim...150 tl yanına kalsın...:)

ya dahada kaçççç hafta var hele oğlumdaki gibi 41+ları görürsem yandım yani

valla bana kalsa haziran sonu doğurcam...
temmuzu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bekleyemem..
kızımla konuşuyorum, ikna edebilirsem 38 gibi gel diyorum..

herkese günaydınn.. haftasonu giremedim ne kadar da sayfa birikmiş. oku oku bi hal oldum.. kontrolümüz iyi geçti çok şükür. 2200 gr olmuş oğlum 43 cm. herşey normal çok şükür, şimdilik normal doğum yapmamda bi problem yok gibi.. bişey sorcam. 32 haftamız bitti çalışabilir raporumu aldım çalıştığım okula verdim.. şimdi başka bişey yapmam gerekiyor mu?? okulda idare bişey yapmana gerek yok dedi hatta biz de bişey yapmıcaz dediler. dosyama koyacaklarmış raporu.. bu raporun milli eğitime falan üst yazıyla bildirilmesi gerekmiyor mu sizce??

valla bana kalsa haziran sonu doğurcam...
temmuzu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bekleyemem..
kızımla konuşuyorum, ikna edebilirsem 38 gibi gel diyorum..
yinede psikolojini kesin doğcak gibi ayarlama oğlumda son 4-5 haftayı sinir sitresle geçirdim niye doğmuyo diye ...
erken beklemeye başlayınca hergün eziyetle geçiyo...

resim nerde tatlım
cnm yaaa koydum sandım resmi buraya link atıyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...z-anneleri-bebeklerine-ciciler-aliyor-38.html

cnm ogretmenlerde nasıl oluyor bılmıyorum ama fıkır olur dıye ozel sektordekını soyleyeyım doguma kadar sende kalıyor 32 hafta calısabılır raporun daha sonra dogum raporun 37 de alınan ve dogum belgelerınle ılgılı kuruma goturuyorsun onlarda odemenı yapıyor eger 32. hafta raporunu goturmezsen senı 32 den ıtıbaren ızınlı sayıyorlarmıs cnm

günaydın kızlarr, umarım süper bi hafta olur.. bende kendimi haminne gibi hissediyorum. ayak bileklerim balon.. hayatımda hiç böylesini görmemiştim :) uykudan yana pek sıkıntım yok çok şükür. sabaha karşı bi kez uyanıyorum sadece. kendimi çok ağır hissediyorum hareket etmem zorlaştı iyiden.. Birdeeee sıcaktan bayılıcam, sanki ateş çıkıyor benden.. Neysekiii vakit daralıyor, hergün biraz daha yaklaşıyoruz meleklerimize :))

kozmatik cim etrafımda bu konularda pipirikli okadar insan evladı var ki anlatamam torun sahibi bu teyzeler halalar kendileri almışlar torunlara yiğenlere onlara batmamış bu fiyatlar ama biz çoğu şeyi kendimiz yaptığımız için herşey bizden çıkıyor ama millete anlatamıyorsun yok antibakteriyel mi yok yanmaz mı (funnababy yanmaya dayanıklı) yani bide bebeğin ilk temas edeceği şeyler önemli deyip bunları ekleyince fikirlerini beyan edince çıldırıyorum bebeğimi düşünmüyor muşum gibi hissettiriyorlar sonra uzuluyorum cimri bi annemiyim ben diye bide kayınvalidem gelecekti herşeyi onun için erteledim kızım siz almayın beraber alırız dedi ama gelen giden yok son günlere bırakmıyacaktım bana kalsa ama işte ...

Sislikleri onlemek icin bol miktarda su yada sivi tuketimi lazimmis. Cunku sicaklardan dolayi vucut zaten yeterince su kaybediyo bu yuzden dengeyi kurmak lazim. Yoksa allah korusun bebek acisindanda sakincali durumlar dogurabilir

aynen bende evden disari cikmak istemiyorum kizimi yuvaya bile goturmez oldum zavallim evde bunaldi iyice hergun soruyor bugun disari cikacakmiyiz diye 1 haftadir sadece 1 kez markete gittik. soylemesi ayiptir pacami ayira ayira geziyorum zannediyorum herkesin gozu ustumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…