- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.821
gunaydın cena ben kraft aldımmmm 70*110kızlar, park yatak bakıyorum netten.. boyutları büyük olsun istiyorum 70.110 var.
kraft 504 modelleri kafama yattı..
alanınız varsa, ne marka, nerden, kaça aldınız?
gunaydın cena ben kraft aldımmmm 70*110
349 ytl ama ben 315 e aldımmm :)) bakırköydennn
herkese günaydınn.. haftasonu giremedim ne kadar da sayfa birikmiş. oku oku bi hal oldum.. kontrolümüz iyi geçti çok şükür. 2200 gr olmuş oğlum 43 cm. herşey normal çok şükür, şimdilik normal doğum yapmamda bi problem yok gibi.. bişey sorcam. 32 haftamız bitti çalışabilir raporumu aldım çalıştığım okula verdim.. şimdi başka bişey yapmam gerekiyor mu?? okulda idare bişey yapmana gerek yok dedi hatta biz de bişey yapmıcaz dediler. dosyama koyacaklarmış raporu.. bu raporun milli eğitime falan üst yazıyla bildirilmesi gerekmiyor mu sizce??
yaa sorma hele sen bebişini kucağına alınca gör o aklıevvelleri,sanki senin bebeğini senden çok düşünüp, senden çok anlıyabilirmiş gibi her konuda fikir verecekler hazılıklı ol:)kozmatik cim etrafımda bu konularda pipirikli okadar insan evladı var ki anlatamam torun sahibi bu teyzeler halalar kendileri almışlar torunlara yiğenlere onlara batmamış bu fiyatlar ama biz çoğu şeyi kendimiz yaptığımız için herşey bizden çıkıyor ama millete anlatamıyorsun yok antibakteriyel mi yok yanmaz mı (funnababy yanmaya dayanıklı) yani bide bebeğin ilk temas edeceği şeyler önemli deyip bunları ekleyince fikirlerini beyan edince çıldırıyorum bebeğimi düşünmüyor muşum gibi hissettiriyorlar sonra uzuluyorum cimri bi annemiyim ben diye bide kayınvalidem gelecekti herşeyi onun için erteledim kızım siz almayın beraber alırız dedi ama gelen giden yok son günlere bırakmıyacaktım bana kalsa ama işte ...
aynen bende evden disari cikmak istemiyorum kizimi yuvaya bile goturmez oldum zavallim evde bunaldi iyice hergun soruyor bugun disari cikacakmiyiz diye 1 haftadir sadece 1 kez markete gittik. soylemesi ayiptir pacami ayira ayira geziyorum zannediyorum herkesin gozu ustumde.
KIZZZ SORMA YAAA İYİ GELDİ AMA AĞLAMAK ,BENDE İSTİYORUM KUZUMU BENDEEEEEEE....:dsaol yani bizide aglattın zaten ne gorsem aglar oldum son zamanlarda doguma gırerken benı nasıl durduracaklar merak edıyorum
Hayirli sabahlar....
Ay bugun bende sabahladim uykusuzluktan geberiyorum en fazla 3 saat uyumusumdurAllahim yardim etsin hepimize cok zor son aylar, birde sicaklarda dahada zor. ben pelvis agrisindan duramiyorum kizlar yaa afedersiniz pacami ayirarak geziyorum resmen
Kız dur bu ne acelevalla bana kalsa haziran sonu doğurcam...
temmuzu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bekleyemem..
kızımla konuşuyorum, ikna edebilirsem 38 gibi gel diyorum..
gunaydın annişler ve onların guzel bebısleriiii .. nasılsınız biz masallah bugun cok ıyıyızzzzz
ben o kadar cok netten baktım ki anlatamam en ucuz bakırkoyde gür çarsıda buldum bebk magazasında . bebek sensörü var kendı kendıne bebıs aglayınca tıtremeye ve muzık calmaya baslıyor sallanıyor cok hosuma gıttı benımmm .evet, buna da baktım, fiyatı da iyiymiş..
bebek mağazasından mı aldın peki?
pek halim yok, bir iki mağazaya bakayım diyorum. ama nette daha uygun fiyatlar sanırım..:44:
sandıgımdan mutevazi davranınca bişey yapmadım . yedirdim içirdim yolladım . bebiş iyi uyku sorunumuzdan baska bısey yok sükür:)) yarın dr a gıdecegımm kontroleee . sende durum ne??günaydın kızlar geceler uykusuz geçirilmiş, acılar çekilmiş Yüce Allah hepimizin ağrıyan yerlerine şifa olsun
Canım ne yaptın geçen dr randevunda bebişin yan duruyodu baş aşağı döndü mü bir sonra ki randevunu ne zamana verdi???
Kız dur bu ne acele
biz iyiyiz tatlım sen nasılsın bebiş nasıl?? ağırladın mı misafiriniçatalı batırmadın demi ZEYNA'M
Bende aktardan Badem yağı almıştım.. onu kullanıyorum şu ana kadar da çatlağım olmadı.. İnşaallah olmaz.. bende toplamda 7 kilo almışım ama karnım kocaman oldu.. acaba az kilo aldığım içinmi çatlağım olmuyor..?
Kızlar sizde haklısınız evt gereksiz bi masraf belki ama ben 2 gün kalacağım hastanede ve en az 2 günde 50 kişi gelir görmeye ve çok ciddi heveslendim ne bilim belki de yapamıycam...
aynen cnm yaaa deli gibi böyle süs ,püs düşkünü oldum ...
Ne bilim metresi 2 tl den, 6 metre tül gidiyo kapıya ,12 tl e bide kapı süsü derkn oluyo 40-50 lira of aman yaa altı üstü bi tül değilmi niye bu kadar pahalı ki:2:
hazır değil canım kendim yaptımaslında çok pratik ve lezzetli denendi yani.ama kalıp gerekli bunun için
Kullanılan Malzemeler:
2 paket kakaolu, 1 paket sade petibör bisküvi
...........
ohooo bende daha beklicem demekkiben karyola gelir gelmez önce 2 kez duru suyla, sonrada sirkeli suyla sildim. dezenfekte olsun ve bebek yatacağı için deterjan sürmek istemedim. bir arkadaşım önermişti. dün de derin bir kabın içine su koydum. suyun içine de ikiye böldüğüm 2 baş soğanı koydum. 2 gündür öyle duruyor. hatta şifonyerin içlerine de öyle bir kap yaptım. gerçekten de işe yaradı gibi görünüyor. koku hafifledi. istersen deneyebilirsin. işe yarayacaktır canım
Bir de ben inanılmaz terliyorum . Sizde de bu sıkıntı var mı?
antibiyotik kullandım bir hafta.
inanın şikayetim %50 oranında azaldı.. şimdi çok rahatım..varsa şikayetiniz kesinlikle doktorunuzla konuşun, bi tahlil yaptırın..
Geçmiş olsun cena, sevndm iyileşmene, yürüyüşlere devam o zaman
tsk ederımmm canım ... Daha ıyısı senın olsunnnnGünaydın kızlar
Çok güzeeel güle güle kullanın
kozmatikciğim ben ist. anadolu yakasında oturuyorum.
kozyatağı nda central hospital diye bi hastane var. orada yapacağım doğumu
sandıgımdan mutevazi davranınca bişey yapmadım . yedirdim içirdim yolladım . bebiş iyi uyku sorunumuzdan baska bısey yok sükür:)) yarın dr a gıdecegımm kontroleee . sende durum ne??
Bende aynı yerde doğum yapacagım,
Şimdiden bir avazsa bebıslerımızı kucagımıza alalım inşallah .:::::)
Çok hoş olmuş zeynepcim..Oğluşun mışıl mışıl uyur İnşaallah içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?