2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, park yatak bakıyorum netten.. boyutları büyük olsun istiyorum 70.110 var.
kraft 504 modelleri kafama yattı..
alanınız varsa, ne marka, nerden, kaça aldınız?

kızlar, park yatak bakıyorum netten.. boyutları büyük olsun istiyorum 70.110 var.
kraft 504 modelleri kafama yattı..
alanınız varsa, ne marka, nerden, kaça aldınız?
gunaydın cena ben kraft aldımmmm 70*110
349 ytl ama ben 315 e aldımmm :)) bakırköydennn

Eklentiler

• $SAM_1964.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 34
Hayırlı sabahlar uykusuz hamişler.. bende uyku problemi çekenlerdenim..12de tam uykuya dalmıştım ki eşimin telefonu çaldı sonra uyumak ne mümkün.. sonra kaçta uyumuşum bilmiyorum.. hem ayrılarım hem sıcaklık uyutmuyor insanı..

gunaydın cena ben kraft aldımmmm 70*110
349 ytl ama ben 315 e aldımmm :)) bakırköydennn

evet, buna da baktım, fiyatı da iyiymiş..
bebek mağazasından mı aldın peki?

pek halim yok, bir iki mağazaya bakayım diyorum. ama nette daha uygun fiyatlar sanırım..:44:

Canım merhaba,bende 32.hafta çalışabilir raporumu aldım,okula verdim.Başka bir işlem gerekmiyor eğer 37. Haftaya kadar çalışacaksan.sen yine bı fotokopisini alsaydın,memurlukta soz uçuyor yazı kalıyor çünkü :)dogum sonrası 8 haftaya 5 haftan daha ekleniyor.bisey yapmamız gerekmiyor yani.sadece dogum yaptıktan sonra hastaneden alacagin dogum belgesini okula vermen gerekiyor ki 5 haftan dogum yaptığın andan itibaren ki 8 haftaya eklensin.

yaa sorma hele sen bebişini kucağına alınca gör o aklıevvelleri,sanki senin bebeğini senden çok düşünüp, senden çok anlıyabilirmiş gibi her konuda fikir verecekler hazılıklı ol:)
yani tabi en iyisi olsun diyo insanda, ben bebeğimi bu kadar anti bakteriyel bilmem şubu olsun diye nazlım bi şekilde büyütmedim...
zaten hamilelik ve annelik zor bide bu tür şeylerle kenidmizi kasmaya hiç gerek yok bence...
zaten bebeğe alacağım herşeyi dokunarak almayı tercih ederim, dokusu sana ürün hakkında fikir veriyo...
üstelik yanmayan kumaş bilmem ne olsa, ne olacak ALLAHA EMANET KUZULARIMIZ yoksa gerisi boş bence...
sen içine sineni o an gücün yeteni al bence kimsenin dediğinede kulak asma ,ve gerçekten çok geç kalmışsın alışveriş için insan istediği gibi dolaşıp bakamıyo bile hemen dinlenme ihtiyacı hissediyosun amaaan hangisi olursa bahtımıza diyosun bence bir an önce harekete geç derim ben...

ehehe al bendende o kadar yani oğlum benimle konuşmak istediğinde gözüne bakıp elini tutup cvp veriyorum ,eğer halim olmazda geçiştirisem vicdan azabı duyuyorum...
o daha minicik oy annem benim o yaaa...
nese artık yapcak bişi yok girdik bi yola ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIKLAR NASİP ETSİN...

saol yani bizide aglattın zaten ne gorsem aglar oldum son zamanlarda doguma gırerken benı nasıl durduracaklar merak edıyorum
KIZZZ SORMA YAAA İYİ GELDİ AMA AĞLAMAK ,BENDE İSTİYORUM KUZUMU BENDEEEEEEE....:d
SEN NASIL OLDUN VARMI Bİ YARAMAZLIK?

günaydın kızlar geceler uykusuz geçirilmiş, acılar çekilmiş Yüce Allah hepimizin ağrıyan yerlerine şifa olsun

Canım ne yaptın geçen dr randevunda bebişin yan duruyodu baş aşağı döndü mü bir sonra ki randevunu ne zamana verdi???

valla bana kalsa haziran sonu doğurcam...
temmuzu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bekleyemem..
kızımla konuşuyorum, ikna edebilirsem 38 gibi gel diyorum..
Kız dur bu ne acele

gunaydın annişler ve onların guzel bebısleriiii .. nasılsınız biz masallah bugun cok ıyıyızzzzz

biz iyiyiz tatlım sen nasılsın bebiş nasıl?? ağırladın mı misafirini çatalı batırmadın demi ZEYNA'M

evet, buna da baktım, fiyatı da iyiymiş..
bebek mağazasından mı aldın peki?

pek halim yok, bir iki mağazaya bakayım diyorum. ama nette daha uygun fiyatlar sanırım..:44:
ben o kadar cok netten baktım ki anlatamam en ucuz bakırkoyde gür çarsıda buldum bebk magazasında . bebek sensörü var kendı kendıne bebıs aglayınca tıtremeye ve muzık calmaya baslıyor sallanıyor cok hosuma gıttı benımmm .

sandıgımdan mutevazi davranınca bişey yapmadım . yedirdim içirdim yolladım . bebiş iyi uyku sorunumuzdan baska bısey yok sükür:)) yarın dr a gıdecegımm kontroleee . sende durum ne??

bence az kilo aldgn için olabilir, az kilo aldgnda da ne kadar karın buyuse de, yaglanma, vucuttaki yag oranı çatlamayı arttırıyo. yağ artınca su oranı azalıyo vucuttaki. bence alakası var yani (bi karısık cumle olmuş, anlaşılır umarm )

ben kapı süsümü kendm yaptm, çoook da güzel oldu.
tülü de eminönnden almıştm, 1.5 tl idi metresi sanırım.
sepetmi de kendm yaptım, evde dandik bi plastik sepet vardı onu süsledm, baya güzel bişi oldu vallaaa
eve gelenlere ikram için lohusa serbeti bardaklarımı da kendim hazırlicam, zaten hazır fırfırlı tuller satılıyo, kesip dikipmesrubat bardaklarma geçircem

ayyy bi izne cıksaaaamm daha neler yapcem deee

hazır değil canım kendim yaptımaslında çok pratik ve lezzetli denendi yani.ama kalıp gerekli bunun için

Kullanılan Malzemeler:
2 paket kakaolu, 1 paket sade petibör bisküvi
...........

Anam dolaptan cıkarınca ermiyo mu ki bunnar?

ben de beyaz sabunlu bez ile sildim, duruladım. pek kokusu yok mobilyanın nedense, ikeadan aldık biz.

CANDERİN bebek magnetn cok güzel, ben de begeniyorm çerceveli olanları, kullanıslı bi hediye olmuş oluyo.. ben gittigidiyoda gördüm 2 tl idi tanesi.

Bir de ben inanılmaz terliyorum . Sizde de bu sıkıntı var mı?

ben de acayip terliyorm 1 aydır. her gece kalkıp bi kaç kere pijama değişiyorm. yastıgım sırılsıklam oluyo resmen..

Canım ne yaptın geçen dr randevunda bebişin yan duruyodu baş aşağı döndü mü bir sonra ki randevunu ne zamana verdi???

Canim tekrar gitmedim onlar ne zaman cagirirlarsa o zaman gidiyorum yada acil bir durumum varsa. bu bebegi yan pozisyondan dondurmek icin bir teknikleri varmis elle 37. haftdan sonra ama dr diyor bu aciya dayanamazsin, dogumdan zor. ya ben inaniyorum bu doktorlar sezeryan yanlisi degiller, zaten parasiz her ikiside ne cikarlari olacak diye dusunuyorum, aklima gelen tek sey kismet degilmis. Hakkimda hayirlisi.:26:

sandıgımdan mutevazi davranınca bişey yapmadım . yedirdim içirdim yolladım . bebiş iyi uyku sorunumuzdan baska bısey yok sükür:)) yarın dr a gıdecegımm kontroleee . sende durum ne??

Aman iyi sevindim canım orunsuz geçmesine bizde aynıyız tatlı uyku sorunu gece artan pelvik ağrılar ama şükür iyiyiz az kaldı valla hayatımda hiçbir şeyi bebeğim kadar heycanla beklememiştim:118:

Bende aynı yerde doğum yapacagım,
Şimdiden bir avazsa bebıslerımızı kucagımıza alalım inşallah .:::::)

ben deeee hangi doktora gidiyorsun canım?

Çok hoş olmuş zeynepcim..
Oğluşun mışıl mışıl uyur İnşaallah içinde..

az kaldı, içinde tatlı rüyalar görecek bebişin..
ay insan düşününce bi hoş oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…