- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.841
Bende aynı yerde doğum yapacagım,
Şimdiden bir avazsa bebıslerımızı kucagımıza alalım inşallah .:::::)
KIZZZ SORMA YAAA İYİ GELDİ AMA AĞLAMAK ,BENDE İSTİYORUM KUZUMU BENDEEEEEEE....:d
SEN NASIL OLDUN VARMI Bİ YARAMAZLIK?
evet canım haklısın herşeyde bi hayır vardır belki normal doğum senin için daha üzücü olacaktı en iyi olanı rabbimiz bilir sağlıkla al kucağına inşallah...bu doktorlar çok fena zaten bişey sormazsan söylemiyolar bir yandan da böylesi daha iyi belkide anneyi gereksiz strese sokmamak içindir benim randevu geçen haftaydı 3 hafta sonraya verdi Allah'tan doğumda gel demedi
ınsallah canım. ben basak hanıma gıdıyoırum sen??
bence az kilo aldgn için olabilir, az kilo aldgnda da ne kadar karın buyuse de, yaglanma, vucuttaki yag oranı çatlamayı arttırıyo. yağ artınca su oranı azalıyo vucuttaki. bence alakası var yani (bi karısık cumle olmuş, anlaşılır umarm)
ben kapı süsümü kendm yaptm, çoook da güzel oldu.
tülü de eminönnden almıştm, 1.5 tl idi metresi sanırım.
sepetmi de kendm yaptım, evde dandik bi plastik sepet vardı onu süsledm, baya güzel bişi oldu vallaaa
eve gelenlere ikram için lohusa serbeti bardaklarımı da kendim hazırlicam, zaten hazır fırfırlı tuller satılıyo, kesip dikipmesrubat bardaklarma geçircem
ayyy bi izne cıksaaaamm daha neler yapcem deee
Anam dolaptan cıkarınca ermiyo mu ki bunnar?
ben de beyaz sabunlu bez ile sildim, duruladım. pek kokusu yok mobilyanın nedense, ikeadan aldık biz.
CANIM RESİMLERİNİ PAYLAŞ BİZİMLE YAAAA NİYE PAYLAŞMIYOSUNUZ AAAAAAAAAA
CANDERİN bebek magnetn cok güzel, ben de begeniyorm çerceveli olanları, kullanıslı bi hediye olmuş oluyo.. ben gittigidiyoda gördüm 2 tl idi tanesi.
ben de acayip terliyorm 1 aydır. her gece kalkıp bi kaç kere pijama değişiyorm. yastıgım sırılsıklam oluyo resmen..
1 AY DAHA TERLERSİN SONRA TERLEMEYE FIRSAT BULAMYCAZ BİLE:d
antibiyotik kullandım bir hafta.
inanın şikayetim %50 oranında azaldı.. şimdi çok rahatım..varsa şikayetiniz kesinlikle doktorunuzla konuşun, bi tahlil yaptırın..
Geçmiş olsun cena, sevndm iyileşmene, yürüyüşlere devam o zaman
BAKTIM AMA ONLAR BAYA PROFESYÖNEL ŞEYLERDİ BENİM GİBİ BECERİKSİZE BİRAZ AĞIR GELDİ:dsana gönderdiğim linkte bişeyler buldun mu tatlım
AHAHAHAHAHAay ben de diyorum ki, klima çalışıyor, ben niye bunalıyorum.. :26:
meğerse ısıtma fonksiyonunda çalışıyormuş.. az kalsın buharlaşıp uçacaktım:76::86::111: HİÇ GÜLCEM YOKTU ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ:d
OH OH ÇOK ŞÜKÜR ONLARDA OLUYO NAPALIM SAĞLIKLI OLSUNLARDA RAZIYIZ O KADARINA ARTIK:dayy ben iş yerindeyim aglayamıyorum da gizliden gizliden :))
çok şükür iyiyim simdilik cnm kızım hala karnımda dursun buyusun bıraz daha ınsallah ılaclar ıyı geldı sanırım ama persembe dr a gıdecem sancım kesıldı ama agrım oluyor o da normal artık
mrb kızlar size 2 sorum olack:))
1nci sorum balık yağı kullanıyor musunuz??
2inci sorum kullanmıyorsanız balık yiyor musuz ben doktora sormayı unuttum zaten beni azarladı ilk defa çok kilo almısn diye ben de odadan kaçtım:)))
mrb kızlar size 2 sorum olack:))
1nci sorum balık yağı kullanıyor musunuz??
2inci sorum kullanmıyorsanız balık yiyor musuz ben doktora sormayı unuttum zaten beni azarladı ilk defa çok kilo almısn diye ben de odadan kaçtım:)))
cnm bana doktor vermedi. ama ben gittim kendm aldım eczaneden, doktorm duysa kızarr ben de cok kilo aldm zaten :26:
ama napim balık yiyemiyorm ceviz de yiyemiyorum, çocugm omegazsız kaldı vallaa
canım ben kullanmıyorum doktorum hiç bahsetmedi balık yağı falan ama ceviz yiyiyorum semiz otu yiyodum ondanda huylandım sadece cevizden alıyorum..
aminn canım inş . mısıl mısıl uyur bebısler begendıgıne sevındımm :))
Çok hoş olmuş zeynepcim..Oğluşun mışıl mışıl uyur İnşaallah içinde..
aynen haftalar geçtıkce daha farklı bır his olusuyor ya. kalbım agzımda atıyor resmen . oğluma kavusacagım günü dusundukceeee:)))))Aman iyi sevindim canım orunsuz geçmesinebizde aynıyız tatlı uyku sorunu gece artan pelvik ağrılar ama şükür iyiyiz az kaldı valla hayatımda hiçbir şeyi bebeğim kadar heycanla beklememiştim:118:
4 aydır kurulu benımkisi hyatımmm :)) canım sıkılınca onunla konusuyorumm bak oglum sende yatacak flan dıyee .. amanın kafayı yedik :))çok şirin olmuş.kardeşimin ay sonu düğünü var gelen giden olacak ondan kurmadım ben daha yatağını ama böyle görüncede insan hevesleniyor
günaydın güzel anneler beşik halloldu gibi içinin uyku setinde kararsızım funnababy cibinliğiyle beraber 350 yi geçiyor english home dakinde de 200 gibi oluyor çok kararsızım var mı bi öneride bulunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?