2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben de diyorum ki, klima çalışıyor, ben niye bunalıyorum.. :26:
meğerse ısıtma fonksiyonunda çalışıyormuş.. az kalsın buharlaşıp uçacaktım :76::86::111:

KIZZZ SORMA YAAA İYİ GELDİ AMA AĞLAMAK ,BENDE İSTİYORUM KUZUMU BENDEEEEEEE....:d
SEN NASIL OLDUN VARMI Bİ YARAMAZLIK?

ayy ben iş yerindeyim aglayamıyorum da gizliden gizliden :))
çok şükür iyiyim simdilik cnm kızım hala karnımda dursun buyusun bıraz daha ınsallah ılaclar ıyı geldı sanırım ama persembe dr a gıdecem sancım kesıldı ama agrım oluyor o da normal artık

kızlar sağlıklı güzel günler hepinizeçok zor geçiyo bu günler öyle bir sıcak basıyoki bana nefes bile alamıcak gibi hissediyorum..ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede ayakta durabiliyorum hiç bir şekilde vücudum rahat değil geceler kabus oldu zaten.. korkuyodum doğumdan ama şimdi diyorumki hayırlısıyla 37. 38 de doğsa oğlum hem sağlıkla ona kavuşsam hemde rahatlasam inş.. patlıcak gibiyim ya resmen

mrb kızlar size 2 sorum olack:))
1nci sorum balık yağı kullanıyor musunuz??
2inci sorum kullanmıyorsanız balık yiyor musuz ben doktora sormayı unuttum zaten beni azarladı ilk defa çok kilo almısn diye ben de odadan kaçtım:)))

"Geçenlerde içim yana yana kürtaj ile ilgili çekilmiş bir film izledim. Bu filmi, vicdanı olan hangi ana-babaya izletsek, değil kürtajı savunmak, bir insan olarak bu meseleden bahsetmeyi utanç sayar.

Bebeğin bedenine numaralar veriyorlardı filmde. Mesela bebeğin kafasına 'bir numara' diyorlardı. 'Bir numarayı çıkardık!' Kafayı kopartarak alırken bunu söylüyorlardı.

Kürtaj öncesi ana rahminde rahatça hareket eden bebeği görüntülüyordu belgesel. Sonra ilk müdahaleyle birlikte çocuğun şaşkınlığı, ardından müdahalenin yapıldığı istikametin tam tersi yöne gitme çabası bariz şekilde belli oluyor. Kalp atışları normalin iki misline tırmanıyor. Ve ilk temas durumu... Ağzı öylesine bir açılıyor ki, sessiz bir çığlık yükseliyor adeta. Sonra parça parça alınıyor minicik beden. Geriye sadece birkaç doku parçası kalıyor."

Nedim Hazar

cnm bana doktor vermedi. ama ben gittim kendm aldım eczaneden, doktorm duysa kızarr ben de cok kilo aldm zaten :26:
ama napim balık yiyemiyorm ceviz de yiyemiyorum, çocugm omegazsız kaldı vallaa

canım ben kullanmıyorum doktorum hiç bahsetmedi balık yağı falan ama ceviz yiyiyorum semiz otu yiyodum ondanda huylandım sadece cevizden alıyorum..

merhaba kızlarr ben agıstos annesi grubundan ama büyük ihtimal temmuz annesi olacak biriyim
bir soru soracaktım :44: bugün 32+0 dayım. çalısabilir raporu alacaım ama yarın gitmeyi düsünüyorum dr a? bunun bi sakıncası olurmu yani ille 32+0 da mı gidilmesi gerekiyor? siz almıssınızdır. bir de raporu nereye teslim ediyorsunuz?

cnm bana doktor vermedi. ama ben gittim kendm aldım eczaneden, doktorm duysa kızarr ben de cok kilo aldm zaten :26:
ama napim balık yiyemiyorm ceviz de yiyemiyorum, çocugm omegazsız kaldı vallaa

canım ben kullanmıyorum doktorum hiç bahsetmedi balık yağı falan ama ceviz yiyiyorum semiz otu yiyodum ondanda huylandım sadece cevizden alıyorum..

saolun kızlar bende bi yerde okudum 35, hafta bebek beyin gelişimi için önemliymiş ondan merak ettim somon balığı sardalya yiyin diyordu ..
bende ceviz yiyeyim ozamn :)

Çok hoş olmuş zeynepcim..
Oğluşun mışıl mışıl uyur İnşaallah içinde..
aminn canım inş . mısıl mısıl uyur bebısler begendıgıne sevındımm :))

Aman iyi sevindim canım orunsuz geçmesine bizde aynıyız tatlı uyku sorunu gece artan pelvik ağrılar ama şükür iyiyiz az kaldı valla hayatımda hiçbir şeyi bebeğim kadar heycanla beklememiştim:118:
aynen haftalar geçtıkce daha farklı bır his olusuyor ya. kalbım agzımda atıyor resmen . oğluma kavusacagım günü dusundukceeee:)))))
çok şirin olmuş. kardeşimin ay sonu düğünü var gelen giden olacak ondan kurmadım ben daha yatağını ama böyle görüncede insan hevesleniyor
4 aydır kurulu benımkisi hyatımmm :)) canım sıkılınca onunla konusuyorumm bak oglum sende yatacak flan dıyee .. amanın kafayı yedik :))

32+2 33.haftamdayım bebişim 2,249 gram geçen 5 gün önce 1780 di :)

nst bağladılar kan aldılar idrar felan mide bulantım vardı tansiyonum 11 e 9 mu 6 mı ne çıktı 1,30 da tekrar gitcem sonuçları göstermeye :26:

Merhaba kızlar. Bugün oğlumu gördüm:) Oğlum 2,5 kg ve 48 cm gelişimi iyi dedi doktorumuz 1 hafta önden gidiyormuşuz. Herhangi bir sıkıntı olmaz ise normal doğum görünüyor dedi. Bugün 34. haftayı bitirdik... Sayılı gün çabuk geçer ama bugünler geçmiyor. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…