2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırdır cnm sorun yok dımı bu arada masallah yavruna ne hızlı kilo almış iri olacak sanki

canım bilmiyorum kan ve tansiyon ölçtüler idrar felan yarın da sonuç alcam

nstde çıkmamış kanda kesin çıakr dediler birşey demediler başka sadece kanaman suyun gelirse çocuk hareketlerini kontrol et 10dkaya yakın sertleşme olursa
hemen buraya geliyorsun dedi :44:

yarın söler heralde birşey olup olmadını

yok canım 32.haftada herhangi bir gün gidebilirsin diye biliyorum ben.Ben öğretmenim çalıştığım okula verdim biride bende kaldı onuda doğumda hastaneye verecekmişim o neden anlamadım ama...

Selam annecikler sıcaklar çıktı,uyku dahada zorlaştı haftalar ilerledikçe ağrılar arttı ve değişti.Dün gece vajinadan sürekli bi sızlama bıçak saplanması girdi,bacak aramdaki kaslarım ağrıyor yürüdükçeBenim paşamın kafası aşağıda kasıklarda artık yürüdükçe çıkacak gibi hissediyorum.Sıcakta yemek içmekte zorlaştı,balığı sormuşsunuz ben yiyemiyorum artık sormayı unuttum doktora ilaç içmelimiyim onun yerine diye:/

inşaallah ciddi birşey yoktur tatlım.. seninle aynı haftadayız.. acaba benim bebişim kaç kilo kaç cm oldu..?
:44: Çarşamba kontrol var ama gün geçmiyor gibi ..

ben balık yemediğim için gçen haftaya kadar kullandım eski doktorum vermişti içinde kapsğl olduğu için daha yeni bitti bu arada dr değiştim yeni doktorum gerek yok dedi düşündüm zaten kutu aldım gerek yok artık diye bıraktım

inşaallah ciddi birşey yoktur tatlım.. seninle aynı haftadayız.. acaba benim bebişim kaç kilo kaç cm oldu..?
:44: Çarşamba kontrol var ama gün geçmiyor gibi ..

doğru :) benmki normalde 02-08 olması lazım ama üstüne adet oldum ondan 27 temmuz felan doğumum :)bebek 1 hafta önde

merhaba anneler nasılsınız benim uzun zamandır internetim kesikti hiç giremedim cok merak ediyorum en son 2 kişi vardı doğum yapan sonradan yapan oldu mu erken doğum bilgisi olan var mıı:)

doğru :) benmki normalde 02-08 olması lazım ama üstüne adet oldum ondan 27 temmuz felan doğumum :)bebek 1 hafta önde
anladım canım.. :) bende büyük ihtimalle temmuzun ortası gibi doğururum.. seninde kızın olacak heralde benimde kız.. kızlar hep önce doğuyorlarmış.. artık hayırlısı ne zamansa o zaman doğsunlar.. :) :)

amin inşallah 36 .haftada felkan gelsin fazla bekletmesin

hafatya çarşamba mı bende çarşamba gidiyorum annemlere kesin yaz canım prenses nasılmış :) ben kaçar aeol kendine iyi bak

bir şey yapmana gerek yok ben de yapmadım.şu iki hafta da bitsin artık...

hanımlarrr kolay gelsınn..ıs yapalım dıyoruz dıyoruz ama cok zor oluyor artık ya..bıde paşamın hareketlerı eklenınce kalbımm fazla carpıyorr..yarın kontorlumuz var..32 haftada 2200 kg duk bakalım ne olmusuzz..bugunlerde nedense erken dogum olabılrımı dıye heyecan yapıyorumm bırazz cık..bebek mobılyamızz bu aksam kurulacak ınsAllah..uyku setı almadık henuz..bu arada bende hastane ıcın kozmatık'ın verdıgı lınktekı cıkolatadan dusunuyorum..kendım bısey yapamam gıbı gelıyorr en kolayı o sankı ve guzelde hem..magnetlerı mevludumuzde dagıtacagız onlar hazır..kapı susu almıstım sadece hastane yeterlımıdır sızce..tül fılan yapmadım

arkadaşlar,
mutlak sizde de ufak tefek ödem şikayetleri vardır.tuzu kesmek dışında alınabilecek önlemler var mı? bu vücutta ayakta oluşan şişlik nasıl en aza indirilebilir bilginiz var mı?

yeter cnm bence onemlı olan senın ıcıne sınmesı en fazla 2 gun duracak zaten

arkadaşlar,
mutlak sizde de ufak tefek ödem şikayetleri vardır.tuzu kesmek dışında alınabilecek önlemler var mı? bu vücutta ayakta oluşan şişlik nasıl en aza indirilebilir bilginiz var mı?

canım ben de cok bilmiyorum aslında ama ayaklarının altına yastık koyarak dinlen bi de en iyi cozumun su içmek oldugunu biliyorum biraz netten bak istersen

arkadaşlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…