- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.861
32+2 33.haftamdayım bebişim 2,249 gram geçen 5 gün önce 1780 di :)
nst bağladılar kan aldılar idrar felan mide bulantım vardı tansiyonum 11 e 9 mu 6 mı ne çıktı 1,30 da tekrar gitcem sonuçları göstermeye :26:
merhaba kızlarr ben agıstos annesi grubundan ama büyük ihtimal temmuz annesi olacak biriyim
bir soru soracaktım :44: bugün 32+0 dayım. çalısabilir raporu alacaım ama yarın gitmeyi düsünüyorum dr a? bunun bi sakıncası olurmu yani ille 32+0 da mı gidilmesi gerekiyor? siz almıssınızdır. bir de raporu nereye teslim ediyorsunuz?
canım bilmiyorum kan ve tansiyon ölçtüler idrar felan yarın da sonuç alcam
nstde çıkmamış kanda kesin çıakr dediler birşey demediler başka sadece kanaman suyun gelirse çocuk hareketlerini kontrol et 10dkaya yakın sertleşme olursa
hemen buraya geliyorsun dedi :44:
yarın söler heralde birşey olup olmadını
mrb kızlar size 2 sorum olack:))
1nci sorum balık yağı kullanıyor musunuz??
2inci sorum kullanmıyorsanız balık yiyor musuz ben doktora sormayı unuttum zaten beni azarladı ilk defa çok kilo almısn diye ben de odadan kaçtım:)))
inşaallah ciddi birşey yoktur tatlım.. seninle aynı haftadayız.. acaba benim bebişim kaç kilo kaç cm oldu..?:44: Çarşamba kontrol var ama gün geçmiyor gibi ..
anladım canım.. :) bende büyük ihtimalle temmuzun ortası gibi doğururum.. seninde kızın olacak heralde benimde kız.. kızlar hep önce doğuyorlarmış.. artık hayırlısı ne zamansa o zaman doğsunlar.. :) :)doğru :) benmki normalde 02-08 olması lazım ama üstüne adet oldum ondan 27 temmuz felan doğumum :)bebek 1 hafta önde
herkese günaydınn.. haftasonu giremedim ne kadar da sayfa birikmiş. oku oku bi hal oldum.. kontrolümüz iyi geçti çok şükür. 2200 gr olmuş oğlum 43 cm. herşey normal çok şükür, şimdilik normal doğum yapmamda bi problem yok gibi.. bişey sorcam. 32 haftamız bitti çalışabilir raporumu aldım çalıştığım okula verdim.. şimdi başka bişey yapmam gerekiyor mu?? okulda idare bişey yapmana gerek yok dedi hatta biz de bişey yapmıcaz dediler. dosyama koyacaklarmış raporu.. bu raporun milli eğitime falan üst yazıyla bildirilmesi gerekmiyor mu sizce??
Kızlar hamileliğimin kaçıncı ayında olduğumu nasıl hesaplayabilirim.Bilenler yardımcı olabilir mi?
Kızlar hamileliğimin kaçıncı ayında olduğumu nasıl hesaplayabilirim.Bilenler yardımcı olabilir mi?
hanımlarrr kolay gelsınn..ıs yapalım dıyoruz dıyoruz ama cok zor oluyor artık ya..bıde paşamın hareketlerı eklenınce kalbımm fazla carpıyorr..yarın kontorlumuz var..32 haftada 2200 kg duk bakalım ne olmusuzz..bugunlerde nedense erken dogum olabılrımı dıye heyecan yapıyorumm bırazz cık..bebek mobılyamızz bu aksam kurulacak ınsAllah..uyku setı almadık henuz..bu arada bende hastane ıcın kozmatık'ın verdıgı lınktekı cıkolatadan dusunuyorum..kendım bısey yapamam gıbı gelıyorr en kolayı o sankı ve guzelde hem..magnetlerı mevludumuzde dagıtacagız onlar hazır..kapı susu almıstım sadece hastane yeterlımıdır sızce..tül fılan yapmadım
arkadaşlar,
mutlak sizde de ufak tefek ödem şikayetleri vardır.tuzu kesmek dışında alınabilecek önlemler var mı? bu vücutta ayakta oluşan şişlik nasıl en aza indirilebilir bilginiz var mı?
arkadaşlar,
mutlak sizde de ufak tefek ödem şikayetleri vardır.tuzu kesmek dışında alınabilecek önlemler var mı? bu vücutta ayakta oluşan şişlik nasıl en aza indirilebilir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?