- 24 Kasım 2011
- 397
- 3
- 68
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.881
Of yaaa bu konu açıldıkça fena oluyorum, doğum yaklaştıkça doğuma kim gelcek ne olcak davası gündeme geliyor. Annemlerde kaynanamlarda uzaktalar, doğumda iki ailede gelse 3 er kişiden 6 kişinin bizde kalması hem yer açısından zor, hemde iki ailede pek kafa yapısı olarak yakın diil, zaten ilk günlerimdeki zorluğun üstüne bide o kalabalığı çekemem gibi geliyor.
Kimi arkadaşlar gelsin ne olur, annene yardım eder işte kaynanan, yaz günü yerde bile yatılır diyo ama yerde yatmaya bile döşeği lazım, pikesi örtüsü lazım. Ne kadar insan olsada hepsi bana sorcak millet ne bilir benim düzenimi. Ben kendimle mi ilgileneyim, bebekle mi, milletle mi? Doğumda annem fazla kalamıycak zaten tedavisi var fazla ara veremiyor, en fazla 10 gün kalabilcek. Bu on günün onunda da o kalabalıkta kalcak, sonra kaynanamlar yanlız kalcak. Benim annemede yazık diil mi, kaynanamla mı geçinmeye çalışsın, aman yanlış anlaşılmasın vs davasına her hareketi ölçüp biçcek, doğru düzgün yatıp kalcamıycak malum karşı tarafın kayınpederide evde olcak, annem bu on günü böyle geçirip gitcek, kaynanamlar sonra rahat rahat bi aya yakın kalırlar.
Ama bunları kimseye anlatamıyorum, ne olcak kalırlar aynı evde diyolar, benim evim dublex falan diilki birileri bi yerde rahat rahat yatsın öteki başka yerde. Annem gece wc ye kalmak istese kalkamaz evde başkaları var diye, ama anlatamıyorum işte
Amaaan boş ver, bebiş sağlıkla gelsin de başka bişi düşünme diyorum kendime , ama bu işide organize etme işi bana kalıyo, kaynanamlar paşa oğulları ne zaman bilet alırsa o zaman geliyo çünkü
Canım yaa o kadar kafaya takma bence.Annen doğumunun ilk zamanları gelsin madem eşin kayınvalidenlere bileti ne zaman alırsa o zaman geleceklerse , sende münasip dille eşine anlat. o kadar kalabalıkla uğraşamıyacağını ve sırayla gelip kalırlarsa hem daha iyi olacağını hemde senin her iki tarafı da daha iyi ağırlayabileceğini söylersen ayrı ayrı zamanlar da gelir kalırlar belki. bence bir dene ayrıca hamileliğin son dönemlerinde böyle şeylere kafayı takma. En güzeli eşinle konuş ondan sonra neyin nasıl olacağına karar ver...
Tek sorun o olsa, eşim şimdiden biletler daha ucuz diye bilet almaya kalkıyo, o yüzden de annemlerle çakışmasın diye bebeğin normal doğum tarihinden bile sonrasına alıyo, yani bayramdan bile sonrasına, e bu seferde ben lohusa iken gelenime gidenime yardım etsinler istiyorum, ama yanlız kalıyorum. Aynı evlendiğimiz zamanki gibi iş varken ortada olmuyolar, ne zaman iş bitiyo öyle geliyorlar. Evlenirkende ev düzmeye herşeye annem yardım etti, eşimin öğrencilikten kalma pis eşyalarını bile biz düzdük, onlar düğünden bi hafta önce gelip hazır yeni gelin evine yerleştiler, eşimin akrabaları bu şehirde olduğu halde onlarda kalmadılar, zaten ailelerden fazla yardım almadan ev düzdük eşimle, o yeni yeni eşyaları ilk ben kullanamadım diye çok gücüme gitmişti, hatırladıkça içim burkuluyo, bende yeni genç gelindim sonuçda, ne duldum ne de dula vardım. Hani yanlış anlaşılmasın dullara diil lafım, hani onlarda mecburen eski eşyalar vs kullanılabiliyor o açıdan diyorum.
Tek sorun o olsa, eşim şimdiden biletler daha ucuz diye bilet almaya kalkıyo, o yüzden de annemlerle çakışmasın diye bebeğin normal doğum tarihinden bile sonrasına alıyo, yani bayramdan bile sonrasına, e bu seferde ben lohusa iken gelenime gidenime yardım etsinler istiyorum, ama yanlız kalıyorum. Aynı evlendiğimiz zamanki gibi iş varken ortada olmuyolar, ne zaman iş bitiyo öyle geliyorlar. Evlenirkende ev düzmeye herşeye annem yardım etti, eşimin öğrencilikten kalma pis eşyalarını bile biz düzdük, onlar düğünden bi hafta önce gelip hazır yeni gelin evine yerleştiler, eşimin akrabaları bu şehirde olduğu halde onlarda kalmadılar, zaten ailelerden fazla yardım almadan ev düzdük eşimle, o yeni yeni eşyaları ilk ben kullanamadım diye çok gücüme gitmişti, hatırladıkça içim burkuluyo, bende yeni genç gelindim sonuçda, ne duldum ne de dula vardım. Hani yanlış anlaşılmasın dullara diil lafım, hani onlarda mecburen eski eşyalar vs kullanılabiliyor o açıdan diyorum.
bebek şekerimizin ilk postası yolda 25 adet 25 tl ye şundan sipariş ettim en yakınlarımıza bundan vericem diğrleri için de bakalım artık ne çıkarsa bahtıma:)
Eki Görüntüle 435590
amin inşallah 36 .haftada felkan gelsin fazla bekletmesin
hafatya çarşamba mı bende çarşamba gidiyorum annemlere kesin yaz canım prenses nasılmış :) ben kaçar aeol kendine iyi bak
canım bilmiyorum kan ve tansiyon ölçtüler idrar felan yarın da sonuç alcam
nstde çıkmamış kanda kesin çıakr dediler birşey demediler başka sadece kanaman suyun gelirse çocuk hareketlerini kontrol et 10dkaya yakın sertleşme olursa
hemen buraya geliyorsun dedi :44:
yarın söler heralde birşey olup olmadını
merhaba cnmm. sonunda bebek şekerimizi hallettik. bu arada er-pa jolie bebek dünyasında çok da bize uygun şeyler bulduğumu söyleyemem.bide melekli istediğimizden dolayı. uygun şeylerde var ama biz havuzluhanın içerisinde süslü bebek var. tam istediğimizi orada bulduk. melek kanatlı biblo modelini seçtik. tülü , , tüyü, lavantası, magneti, isimliği , hoşgeldin bebek kurdelası, biblosu tamamı hazır tanesi 1 tlden anlaştık.. MELEK KANATLI BBLO / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet ekeri nikah ekerleri kesinlikle buraya uğramanızı tavsiye ederim kızlar. kısa boylu bir adam var. çok yardımcı oluyor gerçekten, güzel ilgileniyor.
merhaba cnmm. sonunda bebek şekerimizi hallettik. bu arada er-pa jolie bebek dünyasında çok da bize uygun şeyler bulduğumu söyleyemem.bide melekli istediğimizden dolayı. uygun şeylerde var ama biz havuzluhanın içerisinde süslü bebek var. tam istediğimizi orada bulduk. melek kanatlı biblo modelini seçtik. tülü , , tüyü, lavantası, magneti, isimliği , hoşgeldin bebek kurdelası, biblosu tamamı hazır tanesi 1 tlden anlaştık.. MELEK KANATLI BBLO / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet ekeri nikah ekerleri kesinlikle buraya uğramanızı tavsiye ederim kızlar. kısa boylu bir adam var. çok yardımcı oluyor gerçekten, güzel ilgileniyor.
mrb kızlar size 2 sorum olack:))
1nci sorum balık yağı kullanıyor musunuz??
2inci sorum kullanmıyorsanız balık yiyor musuz ben doktora sormayı unuttum zaten beni azarladı ilk defa çok kilo almısn diye ben de odadan kaçtım:)))
32+2 33.haftamdayım bebişim 2,249 gram geçen 5 gün önce 1780 di :)
nst bağladılar kan aldılar idrar felan mide bulantım vardı tansiyonum 11 e 9 mu 6 mı ne çıktı 1,30 da tekrar gitcem sonuçları göstermeye :26:
bebek şekerimizin ilk postası yolda 25 adet 25 tl ye şundan sipariş ettim en yakınlarımıza bundan vericem diğrleri için de bakalım artık ne çıkarsa bahtıma:)
Eki Görüntüle 435590
Canım ne yaptın geçen dr randevunda bebişin yan duruyodu baş aşağı döndü mü bir sonra ki randevunu ne zamana verdi???
Canim tekrar gitmedim onlar ne zaman cagirirlarsa o zaman gidiyorum yada acil bir durumum varsa. bu bebegi yan pozisyondan dondurmek icin bir teknikleri varmis elle 37. haftdan sonra ama dr diyor bu aciya dayanamazsin, dogumdan zor. ya ben inaniyorum bu doktorlar sezeryan yanlisi degiller, zaten parasiz her ikiside ne cikarlari olacak diye dusunuyorum, aklima gelen tek sey kismet degilmis. Hakkimda hayirlisi.:26:
çok güzelmiş ben bu modeli eminönünde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam adedi 3 tlydi.. Gayet uyguna almışsın
merhaba kızlar. Bayadır gıremıyordum. 30unda doğum yaptım bebeğim kuvozde. Dua edın bıze
merhaba kızlar. bayadır gıremıyordum. 30unda doğum yaptım bebeğim kuvozde. dua edın bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?