2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Of yaaa bu konu açıldıkça fena oluyorum, doğum yaklaştıkça doğuma kim gelcek ne olcak davası gündeme geliyor. Annemlerde kaynanamlarda uzaktalar, doğumda iki ailede gelse 3 er kişiden 6 kişinin bizde kalması hem yer açısından zor, hemde iki ailede pek kafa yapısı olarak yakın diil, zaten ilk günlerimdeki zorluğun üstüne bide o kalabalığı çekemem gibi geliyor.

Kimi arkadaşlar gelsin ne olur, annene yardım eder işte kaynanan, yaz günü yerde bile yatılır diyo ama yerde yatmaya bile döşeği lazım, pikesi örtüsü lazım. Ne kadar insan olsada hepsi bana sorcak millet ne bilir benim düzenimi. Ben kendimle mi ilgileneyim, bebekle mi, milletle mi? Doğumda annem fazla kalamıycak zaten tedavisi var fazla ara veremiyor, en fazla 10 gün kalabilcek. Bu on günün onunda da o kalabalıkta kalcak, sonra kaynanamlar yanlız kalcak. Benim annemede yazık diil mi, kaynanamla mı geçinmeye çalışsın, aman yanlış anlaşılmasın vs davasına her hareketi ölçüp biçcek, doğru düzgün yatıp kalcamıycak malum karşı tarafın kayınpederide evde olcak, annem bu on günü böyle geçirip gitcek, kaynanamlar sonra rahat rahat bi aya yakın kalırlar.

Ama bunları kimseye anlatamıyorum, ne olcak kalırlar aynı evde diyolar, benim evim dublex falan diilki birileri bi yerde rahat rahat yatsın öteki başka yerde. Annem gece wc ye kalmak istese kalkamaz evde başkaları var diye, ama anlatamıyorum işte

Amaaan boş ver, bebiş sağlıkla gelsin de başka bişi düşünme diyorum kendime , ama bu işide organize etme işi bana kalıyo, kaynanamlar paşa oğulları ne zaman bilet alırsa o zaman geliyo çünkü

Son düzenleme:

Canım yaa o kadar kafaya takma bence.Annen doğumunun ilk zamanları gelsin madem eşin kayınvalidenlere bileti ne zaman alırsa o zaman geleceklerse , sende münasip dille eşine anlat. o kadar kalabalıkla uğraşamıyacağını ve sırayla gelip kalırlarsa hem daha iyi olacağını hemde senin her iki tarafı da daha iyi ağırlayabileceğini söylersen ayrı ayrı zamanlar da gelir kalırlar belki. bence bir dene ayrıca hamileliğin son dönemlerinde böyle şeylere kafayı takma. En güzeli eşinle konuş ondan sonra neyin nasıl olacağına karar ver...

Tek sorun o olsa, eşim şimdiden biletler daha ucuz diye bilet almaya kalkıyo, o yüzden de annemlerle çakışmasın diye bebeğin normal doğum tarihinden bile sonrasına alıyo, yani bayramdan bile sonrasına, e bu seferde ben lohusa iken gelenime gidenime yardım etsinler istiyorum, ama yanlız kalıyorum. Aynı evlendiğimiz zamanki gibi iş varken ortada olmuyolar, ne zaman iş bitiyo öyle geliyorlar. Evlenirkende ev düzmeye herşeye annem yardım etti, eşimin öğrencilikten kalma pis eşyalarını bile biz düzdük, onlar düğünden bi hafta önce gelip hazır yeni gelin evine yerleştiler, eşimin akrabaları bu şehirde olduğu halde onlarda kalmadılar, zaten ailelerden fazla yardım almadan ev düzdük eşimle, o yeni yeni eşyaları ilk ben kullanamadım diye çok gücüme gitmişti, hatırladıkça içim burkuluyo, bende yeni genç gelindim sonuçda, ne duldum ne de dula vardım. Hani yanlış anlaşılmasın dullara diil lafım, hani onlarda mecburen eski eşyalar vs kullanılabiliyor o açıdan diyorum.

Son düzenleme:

Canim ben anlamadim kayinvalidenler zaten en erken dogumdan 20 gun sonra falan gelecekler annende dogumunda yaninda olur herseyine yardim eder onlar is deil seve seve yapilir bebek yikama altini degistirme olumsuz dusunme hem kayinvalidenler gelene kadar sende annelige alisirsin bebegin sana alisir huyu yerlesir sende fazla biseye karistirmaz bildigin gibi yetistirirsin bebisini hersey olacagina variyor ne kadar dusunursen dusun degismiyor. Cnm

kafana takma çok iyi anlıyorum seni benm kayınvalidem annem gelmeden gelmiyor iş yapmayı sevmez annem iş yapacak o oturacak dinlenecek zaten ona kalsa doğuma gelecek benm için hava hoş ama eşim üzülüyor seninkiler ne güzel seni düşünüp geliyor benmkiler niye gelmiyor diyor diyemiyorum ki düğündeki gibi masraftan kaçıyorlar iş yapmaya gelmiyor sefa sürmeye gelecek diyemiyorum
of okadar doluyum ki bazen aç telefonu gönül söyle diyor şeytan söyle bilsin içindekileri üzüldüğün noktaları ama sonra diyorum dil yarası geçmez araya kırgınlık girmesin
benmde evim dar ve gelmeye niyetlenen milyon tane insan var kimi nerede yatırcam diye telaşım hat safada ama herşey olacağına varıyor telaşlanıp bebeğimi üzemem diyorum ve saldım çayıra mevlam kayıra deyip sözümü bitiriyorum

Gecmis olsun canim kontrol icin mi gitmistin sen doktora? Yoksa silayetin mi vardi? Bu arada suan kayseride misin?

ooo gerçekten de çok şekermiş yawww:)) güle güle kullanın canım. ben hafta sonu gidicem. oraya da bakarım mutlaka. kaç tane sipariş verdin? birde artık bunu yaptırınca bebek çikolatasına gerek yok mu yani???

oooo çok şekermiş gerçektende, güle güle kullanın canım :))) bende hafta snu gidicem mutlaka oraya da bakarım. kaç tane sipariş verdin? birde şimdi bunlardan alınca bebek çikolatasına gerek kalmıyor mu???

arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı doğumlar ben 33. haftamı bitirdim temmuz 11 de sezaryen olucak ama 2 gündür karnımda acı var yani yatakta dönerken kalkıp otururken etlerim acıyo karnımın içindeki etler normal mi acaba bunu yaşayan var mı?

ben 8. haftada bi tiksindim balıktan.. bi daha yemedim..
balık hapı da kullanmadım.. ama bol ceviz yedim.. eşim sürekli paket paket ceviz taşıdı saolsun..

bak bi de, bıdı bıdı ediyordun.. yok bebeğim küçük.. ben kilo aldım, o ufak diye..
görüyor musun, nasıl atak yaptı, şaha kalktı senin bebiş..

bebek şekerimizin ilk postası yolda 25 adet 25 tl ye şundan sipariş ettim en yakınlarımıza bundan vericem diğrleri için de bakalım artık ne çıkarsa bahtıma:)
Eki Görüntüle 435590

çok güzelmiş ben bu modeli eminönünde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam adedi 3 tlydi.. gayet uyguna almışsın

bence de riske atma.daha önce okumuştum.istersen oku
Bebek Ters Duruyorsa

merhaba kızlar. Bayadır gıremıyordum. 30unda doğum yaptım bebeğim kuvozde. Dua edın bıze

ooo cnm hoş geldinnnn....
Nasıl bebişin iyidir inş...
Gerçekten çok zor bi dönem yaşadığın ama geçer gider inş...
Bugun recebin 14 ü rabbim mübarek gün hürmetine kuzucuğunu kucağına almayı,sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
Sen nasılsın?
Bi sıkıntın varmı?

Benim de tahmini doğum tarihim 7 temmuz ama, daha erken gelicekmiş gibi geliyo bizim prenses :)
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…