- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.901
arkadaşlar,
mutlak sizde de ufak tefek ödem şikayetleri vardır.tuzu kesmek dışında alınabilecek önlemler var mı? bu vücutta ayakta oluşan şişlik nasıl en aza indirilebilir bilginiz var mı?
merhaba kızlar. bayadır gıremıyordum. 30unda doğum yaptım bebeğim kuvozde. dua edın bıze
acaba bebeğin dönmesi için yapılacak birşey var mı? normal doğum yapmak istiyorum ama bebeğim hala dönmedi baş aşağı
kızlar bu isim konusunu ne yaptınız herkes kararını verdimi biz sürekli fikir değiştirip duruyoruz daha karar vermedik
merhaba kızlar. bayadır gıremıyordum. 30unda doğum yaptım bebeğim kuvozde. dua edın bıze
acaba bebeğin dönmesi için yapılacak birşey var mı? normal doğum yapmak istiyorum ama bebeğim hala dönmedi baş aşağı
canımm bzm seninle aynı gün inş. doğumlar tabii bebişler erken gelmezlerse :)) ben de bişey hazırlamadım daha yıkanıp ütülenecekler var oda takımı alınacak daha bebek şekeri çikolatası yok kapı süsü banyo leğeni falan daha ooo çook eksiğim var hepsini kafamda oluşturuyrm ve iyice inceliyrm buradaki arkadaşların yaptıklarından faydalanıyrm onklar çok ii fikir oluyor bana :) bnm kızın şu anda sadece eşyaları puseti ve arabası çantası falan tam o kadar geri herşey alınacak daha(
Aynen bizde Ahmet uras Yigit eren yigit emir ucunun arasinda gidiyoruz bi zahmet yorym yapin kizlar sizce hangi isim guzelBide bugun kontrolum var insallah yazarim size
Tek sorun o olsa, eşim şimdiden biletler daha ucuz diye bilet almaya kalkıyo, o yüzden de annemlerle çakışmasın diye bebeğin normal doğum tarihinden bile sonrasına alıyo, yani bayramdan bile sonrasına, e bu seferde ben lohusa iken gelenime gidenime yardım etsinler istiyorum, ama yanlız kalıyorum. Aynı evlendiğimiz zamanki gibi iş varken ortada olmuyolar, ne zaman iş bitiyo öyle geliyorlar. Evlenirkende ev düzmeye herşeye annem yardım etti, eşimin öğrencilikten kalma pis eşyalarını bile biz düzdük, onlar düğünden bi hafta önce gelip hazır yeni gelin evine yerleştiler, eşimin akrabaları bu şehirde olduğu halde onlarda kalmadılar, zaten ailelerden fazla yardım almadan ev düzdük eşimle, o yeni yeni eşyaları ilk ben kullanamadım diye çok gücüme gitmişti, hatırladıkça içim burkuluyo, bende yeni genç gelindim sonuçda, ne duldum ne de dula vardım. Hani yanlış anlaşılmasın dullara diil lafım, hani onlarda mecburen eski eşyalar vs kullanılabiliyor o açıdan diyorum.
hafta * 7 /30 = ay oluyor
örneğin ben
34+6 dayım
(34*7 + 6) / 30 =8,13 oluyor
yani 8. ay bitti 9 . ayın içindeyim
seninki 33+6 dasın suanda hesaplarsak
(33*7+6)/30=7,9 oluyor
yarın 8. ayın bitiyor cnm son aya gırıyorsun
baş ve gövde mesafesi aşağıda ayaklar havada ve sol yana yatarak bol su içip idrara çıkarak çok sık ayakta kalmayarak
arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı doğumlar ben 33. Haftamı bitirdim temmuz 11 de sezaryen olucak ama 2 gündür karnımda acı var yani yatakta dönerken kalkıp otururken etlerim acıyo karnımın içindeki etler normal mi acaba bunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?