2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar,
mutlak sizde de ufak tefek ödem şikayetleri vardır.tuzu kesmek dışında alınabilecek önlemler var mı? bu vücutta ayakta oluşan şişlik nasıl en aza indirilebilir bilginiz var mı?

baş ve gövde mesafesi aşağıda ayaklar havada ve sol yana yatarak bol su içip idrara çıkarak çok sık ayakta kalmayarak

acaba bebeğin dönmesi için yapılacak birşey var mı? normal doğum yapmak istiyorum ama bebeğim hala dönmedi baş aşağı

acaba bebeğin dönmesi için yapılacak birşey var mı? normal doğum yapmak istiyorum ama bebeğim hala dönmedi baş aşağı

yürüyüş iyi geliyormuş diye biliyorum canım onun dışında da bebeğe kasıklarından doğru yumuşak müzikler dinleterek müziğe yönelmesi de sağlanabiliyormuş okudum bunu bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum tabi

gerçi bak senle aynı haftadayız sanırım, benim tickerda bile bebek henüz kafa yukarda demekki illaki dönmesi gerekmiyor bu haftada:)

merhaba kızlar. bayadır gıremıyordum. 30unda doğum yaptım bebeğim kuvozde. dua edın bıze

doğum yaptığını biliyorduk, ama başka bi bilgimiz yok.. inş her şey yolundadır..
Rabbim, şu mübarek günler hürmetinine yardımcınız olsun.. iyi haberlerini bekliyoruz..

rutinde 38e kadar bekleniyormuş bebeğin dönmesi için..
demekki, illa bu haftalarda dönmüş olması gerekmiyor, biraz sabret, dua et..
haricen dönmesi için yapılabilecek bi şey duymadım :44:

Gunaydin kizlar bugun 7 saat wcsi guzel bir uyku uyumusum ama tembellik iste hala oglumla yatak keyfi yapioz azcik daha kestirebiliriz :) secret Alllah yardimcin olsun ins en yakin zamanda saglikla bebeginle evinize donersiniz ....

aaa ne tesadüf aynı gün demek :)) tabi dediğin gibi erken gelmezlerse.... benim belki 1 hafta önce olabilir dedi doktor ama bakalım hayırlısı artık:) yani aldığım kıyafetler öylece duruyor. annelerde bir sürü şey getirecek onlarında yıkanıp ütülenmesi gerekio. herhalde bu ay sonuna kadar yıkama ve ütüleme işini yapamıcam gbi görünüo kızımın mobilyaları geldi. 6 gündür havalandırıyorum. sirkeli suyla sildim ve boya kokusunu alması için derin biğr kabın içine su ve ikiye kestiğim 2 baş soğanı koydum... koku biraz hafifledi.. bence sende bir an önce odasını al çünkü ha deyince gelmiyor ve ha deyince yerleştiremiosun havalandırmaktan.... benimde eksiklerim var tabi eksik bitmez. bu hafta sonu eminönü'ne gidicez. eksikleri tamamlıcaz ve artık ufak tefek şeyler haricinde alışveriş yapmam. zaten artık sıcaklarda gezmek işkence gibi geliyor( benim bir defterim var aldıklarımı çiziyorum. sende mutlaka kendine bir defter yap derim çok işine yarıyor, malum hamilelerin kafası çook meşgul oluyor:)) hatta bugün kendime bir plan yapıcam. hangi gün yıkanıcak, ütüenicek, yerleştirilecek, hangi gün temizlik yapılacak vs. :)))ahh ahh güzel telaşlar bunlar yaaa:))

Az çok anlıyorum seni. sonujçta yaşadıklarını tam anlamıyla bilemeyiz.Kayınvalidenler düşüncesiz biraz anladığım kadarı ile canım sen yine de eşinle konuş bence böyle yaparak kendi kendini yiyorsun . Söyle bakalım ne diyecek.Allah yardımcın olsun canım.

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir...
ben iyiyim çok şükür.... 35.haftaya girdik :18: ama üzerimde bir rehavet ne çanta hazırladım ne bebişimin kıyafetleri yıkandı hazırlandı ne bi kaç eksiğim var onları tamamladım .... içimde bi sıkıntı bunlar üzerimde yük ama el atmıyorum bi bunaldım ki aksam eve gidince ağladım ağladım kocacımın kolları arasında sonra hadi dedi eşim başlayalım, o temizliğe girişti( oda oda yapıyoruz onu da ) ben bebişin kıyafetlerini yıkadım bişiler yaptım sabahta 6:30da kalkıp hepiciğini ütüledim bir güzel , onları yerleştirdim mi bi de tamam inşallah.. eksiklerimiz cok değil zaten onları da halledersek ... dondurucumu da temizleyip bişiler yapıp atmak istiyorum... birde bebişim için kurabiyeler hazırlamak istiyorum ama o kadarını becerebilirmiyim bilmiyorum......

aynı ağrı acı bende de var cnm. Bilmiyorum kendimi ne kadar ifade edebildim doktora ama şikayetlerimi anlattığımda normal demişti doktor.. Son zamanların artık olacak o kadar demişti.. Ama daha kaç gün var sonraları ne olacak halim merak ediyorum.. Yürüyemez oldum şimdiden. Geceleri de çok zor dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…