- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.921
günaydın kızlar
umarım herkes iyidir...
ben iyiyim çok şükür.... 35.haftaya girdik :18: ama üzerimde bir rehavet ne çanta hazırladım ne bebişimin kıyafetleri yıkandı hazırlandı ne bi kaç eksiğim var onları tamamladım .... içimde bi sıkıntı bunlar üzerimde yük ama el atmıyorum bi bunaldım ki aksam eve gidince ağladım ağladım kocacımın kolları arasında sonra hadi dedi eşim başlayalım, o temizliğe girişti( oda oda yapıyoruz onu da ) ben bebişin kıyafetlerini yıkadım bişiler yaptım sabahta 6:30da kalkıp hepiciğini ütüledim bir güzel , onları yerleştirdim mi bi de tamam inşallah.. eksiklerimiz cok değil zaten onları da halledersek ... dondurucumu da temizleyip bişiler yapıp atmak istiyorum... birde bebişim için kurabiyeler hazırlamak istiyorum ama o kadarını becerebilirmiyim bilmiyorum......
günaydın kızlar
umarım herkes iyidir...
ben iyiyim çok şükür.... 35.haftaya girdik :18: ama üzerimde bir rehavet ne çanta hazırladım ne bebişimin kıyafetleri yıkandı hazırlandı ne bi kaç eksiğim var onları tamamladım .... içimde bi sıkıntı bunlar üzerimde yük ama el atmıyorum bi bunaldım ki aksam eve gidince ağladım ağladım kocacımın kolları arasında sonra hadi dedi eşim başlayalım, o temizliğe girişti( oda oda yapıyoruz onu da ) ben bebişin kıyafetlerini yıkadım bişiler yaptım sabahta 6:30da kalkıp hepiciğini ütüledim bir güzel , onları yerleştirdim mi bi de tamam inşallah.. eksiklerimiz cok değil zaten onları da halledersek ... dondurucumu da temizleyip bişiler yapıp atmak istiyorum... birde bebişim için kurabiyeler hazırlamak istiyorum ama o kadarını becerebilirmiyim bilmiyorum......
günaydın kızlar
umarım herkes iyidir...
arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı doğumlar ben 33. haftamı bitirdim temmuz 11 de sezaryen olucak ama 2 gündür karnımda acı var yani yatakta dönerken kalkıp otururken etlerim acıyo karnımın içindeki etler normal mi acaba bunu yaşayan var mı?
aynı sorun bende de var canım.. bilmiyorum doktora kendimi ne kadar ifade edebildim ama son zamanların artık bunlar normal demişti.. benim bebiş döndü artık, kafası inanılmaz baskı yapıyor artık, doğru düzgün yürüyemez oldum şimdiden.. son günlerim nasıl geçecek bakalım.. geceleri de hiç uyuyamıyorum ağrıdan.. bi yandan diğer yana dönemiyorum bazen, her yerim tutuluyo sabaha kadar.. allah hepimizin yardımcısı olsun..
günaydın güzel anne adayları[/QUO
günaydıınn canııımmmmm :))
günaydın güzel anne adayları
yok uyuyamıyorum gece bir sağa bir soa döndüm durdum. çok da sıcak geldi. kaçta uykuya daldım bilmiorum ama resmen sabahın köründe hortladım.... nerdeeee o öğlene kadar uyumalar
aynı ağrı acı bende de var cnm. Bilmiyorum kendimi ne kadar ifade edebildim doktora ama şikayetlerimi anlattığımda normal demişti doktor.. Son zamanların artık olacak o kadar demişti.. Ama daha kaç gün var sonraları ne olacak halim merak ediyorum.. Yürüyemez oldum şimdiden. Geceleri de çok zor dönüyorum
Aynen bizde Ahmet uras Yigit eren yigit emir ucunun arasinda gidiyoruz bi zahmet yorym yapin kizlar sizce hangi isim guzelBide bugun kontrolum var insallah yazarim size
anneler ve kuzucukları herkese günaydın
bikaç gündür giremedim geçmişide okuyamadım varmı bir durum ?
bende öyle gözlerimin önü halka halka oldu
bu arada herkese günaydın kaç zamandır hapsuu yu arsimayı göremiyorum iyilerdir umarım
bu arada herkese günaydın kaç zamandır hapsuu yu arsimayı göremiyorum iyilerdir umarım
günaydın canıımm... o rehavet herkeste var merak etme.3. haftamdayım ama benimde elim bir türlü gitmiyor, eksiklerim var falan... ama bak siz halletmişsiniz bile:) aynen bende dondurucuya birşeyler koymalıyım falan... amannnn ne çok iş dimi:) ama olsun az kaldı bebişlerimize kavuşucaz. bunu düşünmek tüm yorgunlukları unuturuyor:)
günaydın canııımm:)) bende geçmişi okudum anca bitti valla ne çok şey birikmiş :) ne olsun işte sıcaklar bastırdı, uykular bölündü, sabahın köründe hortlamalar başladı falan filan daha ne olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?