2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canıımm... o rehavet herkeste var merak etme.3. haftamdayım ama benimde elim bir türlü gitmiyor, eksiklerim var falan... ama bak siz halletmişsiniz bile:) aynen bende dondurucuya birşeyler koymalıyım falan... amannnn ne çok iş dimi:) ama olsun az kaldı bebişlerimize kavuşucaz. bunu düşünmek tüm yorgunlukları unuturuyor:)

günaydın canıımm... o rehavet herkeste var merak etme.3. haftamdayım ama benimde elim bir türlü gitmiyor, eksiklerim var falan... ama bak siz halletmişsiniz bile:) aynen bende dondurucuya birşeyler koymalıyım... bir kurabiye tarifi var eğer güzel kalıplar bulursam yapmak istiyorum, şeker hamuru falan almak gerekiyor ama bakalım nasıl yapıcam...amannnn ne çok iş dimi:) ama olsun az kaldı bebişlerimize kavuşucaz. bunu düşünmek tüm yorgunlukları unuturuyor:)

günaydın canıımm... o rehavet herkeste var merak etme.33. haftamdayım ama benimde elim bir türlü gitmiyor, eksiklerim var falan... ama bak siz halletmişsiniz bile:) aynen bende dondurucuya birşeyler koymalıyım... bir kurabiye tarifi var eğer güzel kalıplar bulursam yapmak istiyorum, şeker hamuru falan almak gerekiyor ama bakalım nasıl yapıcam...amannnn ne çok iş dimi:) ama olsun az kaldı bebişlerimize kavuşucaz. bunu düşünmek tüm yorgunlukları unuturuyor...

aynı sorun bende de var canım.. bilmiyorum doktora kendimi ne kadar ifade edebildim ama son zamanların artık bunlar normal demişti.. benim bebiş döndü artık, kafası inanılmaz baskı yapıyor artık, doğru düzgün yürüyemez oldum şimdiden.. son günlerim nasıl geçecek bakalım.. geceleri de hiç uyuyamıyorum ağrıdan.. bi yandan diğer yana dönemiyorum bazen, her yerim tutuluyo sabaha kadar.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

valla o sorun bende de var canım.. ne kadar iyiydim şimdi ağırlaştığımı hissediyorum. resmen dönemiyorum ve sol yanım tutuluyor amin canım amiiinn

yok uyuyamıyorum gece bir sağa bir soa döndüm durdum. çok da sıcak geldi. kaçta uykuya daldım bilmiorum ama resmen sabahın köründe hortladım.... nerdeeee o öğlene kadar uyumalar

yok uyuyamıyorum gece bir sağa bir soa döndüm durdum. çok da sıcak geldi. kaçta uykuya daldım bilmiorum ama resmen sabahın köründe hortladım.... nerdeeee o öğlene kadar uyumalar

bende öyle gözlerimin önü halka halka oldu
bu arada herkese günaydın kaç zamandır hapsuu yu arsimayı göremiyorum iyilerdir umarım

Ben 1 aydır bu bahsettiğiniz şekildeyim.şöyle verimli bir uyku hiç yok. günün hiç olmadık saatlerinde uykum geliyor geceleri uyumakta zorlandığım için. kilolu olduğum için de dönerken zorlanıyorum birde karnımla kasıklarım arasındaki çatlaklar çok belirgin oldu.yarım saatten fazla yürüyemiyorum. Allah'tan varis benzeri şikayetlerim yok ama şişkinlik var %100 tuzu kesemedim. çok iradesiz biri oldum kendimden şikayetçiyim ne kadar zararlı şey varsa canım çekiyor ya offff

Günaydııınn Güzel anneler ve Tatlı bebişleer herkseler iyidir umarım...biz oğluşumla daha yeni kahvaltı yapcaz

Aynen bizde Ahmet uras Yigit eren yigit emir ucunun arasinda gidiyoruz bi zahmet yorym yapin kizlar sizce hangi isim guzelBide bugun kontrolum var insallah yazarim size

Benim oyum '' AHMET URAS''dan yana dileğim bebişin adıyla güzel yaşar inşallah

Herkese günaydın,
bu ter benı oldurecek sanırım. Durduk yerde ınsan boncuk boncuk terler mı?
Banyo yapmaktan helak oldum artık.
Allah yardımcımız olsun.

anneler ve kuzucukları herkese günaydın
bikaç gündür giremedim geçmişide okuyamadım varmı bir durum ?

günaydın canııımm:)) bende geçmişi okudum anca bitti valla ne çok şey birikmiş :) ne olsun işte sıcaklar bastırdı, uykular bölündü, sabahın köründe hortlamalar başladı falan filan daha ne olsun :)))

valla ne bileyim burada okudukça herkes hazırlandıkça ben kendimi tek hissettim bişicik yapmayan...ama baslamak bitirmenin yarısı derlerdide inanmazdım gerçekten biraz olsun rahatladım.... zor oluyor gerçekten hele de çalışınca....
dondurucuya da neler koysak acaba :44: bbeiş kurabiyesi de yapak isterim ama beceremem herhalde biraz da ugraşmak gerekıyor....
allahın izniyle yakında kucaklarımıza alacagız inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…