- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.941
doğum yaptığını biliyorduk, ama başka bi bilgimiz yok.. inş her şey yolundadır..
Rabbim, şu mübarek günler hürmetinine yardımcınız olsun..iyi haberlerini bekliyoruz..
rutinde 38e kadar bekleniyormuş bebeğin dönmesi için..
demekki, illa bu haftalarda dönmüş olması gerekmiyor, biraz sabret, dua et..
haricen dönmesi için yapılabilecek bi şey duymadım :44:
valla ne bileyim burada okudukça herkes hazırlandıkça ben kendimi tek hissettim bişicik yapmayan...ama baslamak bitirmenin yarısı derlerdide inanmazdım gerçekten biraz olsun rahatladım.... zor oluyor gerçekten hele de çalışınca....
dondurucuya da neler koysak acaba :44: bbeiş kurabiyesi de yapak isterim ama beceremem herhalde biraz da ugraşmak gerekıyor....
allahın izniyle yakında kucaklarımıza alacagız inşallah....
bebek kurabiyesi yapan arkadaşlar bu kalıpları nerden bulabilriz bide önceden yapılıp dondurucuda saklanabilirmi..
günaydın herkese,günaydın dıyenlere de gunaydın.1-2 gundur gıremedım.annemdeydım.bu arada doğuran var mı acaba.bugun 37. haftama girdim,benı heyecan basıyor
SİLİKON 8 ve15 BÖLMELİ KEK KALIPLARI SEÇİM SİZİN GittiGidiyor'da 57980447
burdan alabılırsın canım.ben henuz yapmadım ama bu tarıfı veren arkadaş derin dondurucuda saklanabıleceğini söylemişti.ama ben denemedım henuz.
Günaydın hanımlar.Nasılsınız ? pazar gününden beridir giremiyorum doğuran falan var mı ?
Bu arada size pazar günü yaşadığım ve çok korktuğum olayı anlatmak istiyorum.Doktorum idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik yazdı.Cuma günü gelince ben de aldım ilacı akşamları 11 , sabahları 11 de içtim.5 tabletti sonuncusunu pazar akşamı saat 11 de ilacı yuttum ve kutunun üzerinde 24 saatte bir yazdığını gördüm (ben 12 saatte bir almıştım ilacı) ve sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Eşime söyledim o da korktu nihayetinde antibiyotikti.Hemen doktorumu aradım anlattım.Çok önemli birşey olmacağını ama yine de bir hastanenin aciline gidip ilaç hakkında zehir merkezinden bilgi alınması gerektiğini , eğer gerekirse mide yıkaması yapılabileceğini söyledi.O kadar çok korktum ki hemen acile gittik.Acil doktoruna anlattım, o da önemli birşey değil zehir merkezini 10-15 ilacı ardarda içildiğinde aranıyor dedi.Yine de aradı eğer gebeliğin ilk 12 haftasında olsaydım riskli olabileceğini ama 36. hafta için herhangi bir etkisinin olmayacağını söylediler.Eğer mide yıkaması yapılacak olursa doğumu başlatacağını o yüzden önermediklerini söylediler.Neyse acil doktoru biraz sakinleştirdi bizi de eve geldik ama çok kötü , korkunç 1-2 saat geçirdim.Rabbim herhangi bir sorun olmadan, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...
evet canım haklısın herşeyde bi hayır vardır belki normal doğum senin için daha üzücü olacaktı en iyi olanı rabbimiz bilir sağlıkla al kucağına inşallah...bu doktorlar çok fena zaten bişey sormazsan söylemiyolar bir yandan da böylesi daha iyi belkide anneyi gereksiz strese sokmamak içindir benim randevu geçen haftaydı 3 hafta sonraya verdi Allah'tan doğumda gel demedi
kızlar sağlıklı güzel günler hepinizeçok zor geçiyo bu günler öyle bir sıcak basıyoki bana nefes bile alamıcak gibi hissediyorum..ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede ayakta durabiliyorum hiç bir şekilde vücudum rahat değil geceler kabus oldu zaten.. korkuyodum doğumdan ama şimdi diyorumki hayırlısıyla 37. 38 de doğsa oğlum hem sağlıkla ona kavuşsam hemde rahatlasam inş.. patlıcak gibiyim ya resmen
bence de riske atma.daha önce okumuştum.istersen oku
Bebek Ters Duruyorsa
bebek kurabiyesi yapan arkadaşlar bu kalıpları nerden bulabilriz bide önceden yapılıp dondurucuda saklanabilirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?