2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu sitede bi yerlerde vardı bebek döndürme teknikleri diye:

Doğal doğum « Pozitif Doğum Hikâyeleri

yok yok yalnız değilsin senden daha kötü durumda olanlarda var merak etme :)) haklısın çalışınca daha kötü olur ama en azından eşin sana yardımcı olmuş ne güzel birlikte halletmişsiniz. dondurucuya aperatif şeyler yapıp koyucam börek, çörek, dolma falan gibi. sigara böreği sarıp koyabilirim, dolma sarar koyarım bir pişirmesi kalır. köfte yaparım. tavuk marine eder koyarım.yani bilmiorum bunlar zaten hep koyduğum şeyler. ama başka neler koyabilirim bilmiorum. malum gelen giden olucak yemek yenicek, çay içilecek... kimileri kurabiye falan koyuyormuş çıkarınca taze oluomuş hiç denemedim ama denenebilir :)

günaydın herkese,günaydın dıyenlere de gunaydın.1-2 gundur gıremedım.annemdeydım.bu arada doğuran var mı acaba.bugun 37. haftama girdim,benı heyecan basıyor

Günaydın hanımlar.Nasılsınız ? pazar gününden beridir giremiyorum doğuran falan var mı ?

Bu arada size pazar günü yaşadığım ve çok korktuğum olayı anlatmak istiyorum.Doktorum idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik yazdı.Cuma günü gelince ben de aldım ilacı akşamları 11 , sabahları 11 de içtim.5 tabletti sonuncusunu pazar akşamı saat 11 de ilacı yuttum ve kutunun üzerinde 24 saatte bir yazdığını gördüm (ben 12 saatte bir almıştım ilacı) ve sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Eşime söyledim o da korktu nihayetinde antibiyotikti.Hemen doktorumu aradım anlattım.Çok önemli birşey olmacağını ama yine de bir hastanenin aciline gidip ilaç hakkında zehir merkezinden bilgi alınması gerektiğini , eğer gerekirse mide yıkaması yapılabileceğini söyledi.O kadar çok korktum ki hemen acile gittik.Acil doktoruna anlattım, o da önemli birşey değil zehir merkezini 10-15 ilacı ardarda içildiğinde aranıyor dedi.Yine de aradı eğer gebeliğin ilk 12 haftasında olsaydım riskli olabileceğini ama 36. hafta için herhangi bir etkisinin olmayacağını söylediler.Eğer mide yıkaması yapılacak olursa doğumu başlatacağını o yüzden önermediklerini söylediler.Neyse acil doktoru biraz sakinleştirdi bizi de eve geldik ama çok kötü , korkunç 1-2 saat geçirdim.Rabbim herhangi bir sorun olmadan, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...

canım çok geçmiş olsun allah korusun onları şurda kucağımıza almamıza bir kaç hafta kaldı nasip olursa..birine sadaka ver bence böyle durumlarda babam hep öyle der siz sevinince bir başkasınıda sevindirin der

yarın gece uçağım var babam 1de alcaktı babam hastaneye yattı taş düşürüyor ben nolcam napcam bilmiyorum benimde ağrılarım var

kardeşim kolunu incitmiş dişini kırmış dudağını patlatmış 12 yaşında hoplamacılık oynuyorlarmış okulda

affffffffffffffffffffffffffffff Allah ım herşey üst üste geldiiiiiiiiii

Son düzenleme:
selam güzel anne adayları ben 2011 temmuz annesiyiim 22 temmuz doğumlu bir oğlum var,,şimdi 10 aylık oldı yazdıklarınızı okuyunca geçen yılki hallerim aklıma geldi ahhh ne güzeldi hamilelik ,,,tadını çıkarın,,,tatlı telaşlar heyecan merak,,,bu arada doğumum normaldi sormak istedikleriniz olursa cevaplarım ,,hayırlı doğumlar,,,sağlıklı günler

sana demedimi, bana bundan sonra doguma gel gibi bisey dedi:26: artik dogum sancin olursa yada baska bir sorunun olursa ararsin dedi. yani Allaha emanetiz. sen ne guzel gormussundur bebisini, inan bir ultrasona giriyorum 1 dk durdurmuyorlar, zararliymis. ben daha bebegimi 3 veya 4 boyutlu renkli ultrasonda gormedim. neyse az kaldi insaallah saglikli olsunlarda onemli degil. ordaki ultrasonlar nasil canim sen iyice gorebiliyormusun bari?

Sanki beni anlatiyorsun, bende diyorum 37-38 de gelsin insaallah hayirli ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…