2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun kontrolumuz vardi teyzeleriiii:)) oglum 2200 gr olmus,1 haftada onden gidiyormus, tombis bisey olcak gbi dedi doktorum doktora girmeden once cikolata yedim, bir enerji oldu ki bebise bu seferde cok oynadigi icin bir turlu yuzunu tam goremedik. Kafasida asagi donmustu insallah ozisyon degistirmez hersey normal devam eder:)

Arkadaslar temmuzda bekledigimiz yavrumuz pazartesi gunu 00:30 sularinda dunyaya geldi. Cok mutluyum suan evdeyim fakat bebegim yanimda yok kuvozde hastanede herseyi normal fakat 1 ay erken oldugundan 5 gun bnden uzakta kalacak, spinal anestezi ile dogum yaptim. Cok korkarak girdigim dogumdan basta doktorum, sonra hemsireler, anestezi uzmanim sayesinde cok rahat bir sekilde ciktim. Mecburi spinal oldum, ama iyiki olmusum. Aksam uzeri bisiler yemistim. Bebekte gece yarisi aniden gelince bu sekilde oldum. Ben kurtuldum arkadaslar insallah sizlerde hic anlamadan dogurursunuz.

hayırlı olsun canım ya,allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz allah sağlık sıhhat versin bebişine.Kaç kilo doğdu canım erken doğum riskin varmıydı 34.haftada mı geldi??

Gözünüz aydın canım:) Allah analı babalı büyütsün, inşallah kucagına da alırsın hemencecik :)

Tebrik ederim canım..Darısı başımıza inşaallah tabi vaktiyle olması şartıyla..

Hayırlı olsun canım.. Allah hayırlı bir evlat olabilmesini nasip etsin.. Sen iyisindir İnşaallah..? bebeğin kaç kilo doğdu peki..? Rabbim herkese zamanında kolay bir şekilde doğurabilmeyi nasip etsin..

hayırlı olsun ccanım.

bebeklerimiz hızla çoğalıyor

hayırlı olsun cnm gözün aydın, rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...

Allah analı babalı buyutsun hakkınızda hayırlısı saglıkla kucaklarsın inş. bebişini

ayy canım Allah analı babalı büyütsün inş. darısı vaktinde olması dileğiyle bizim başımıza

allah anali babali saglikla buyutsun canim gozun aydin cok sevindim kuvezde az kalcak hemen alcaksin yavurunu kucagina

o zaman benım oğlum da zayıf bebısımmmmmm .. amannnn 4 kılo cocugu cıkaramam zaten hehehe
Allah saglıklı sıhhatlı versın de kılosu mühim degıllll

gözün aydın diyeyim.. bebeğinin de maşallah bi sıkıntısı yokmuş.
sayılı gün çabuk gecer.. inş yakında yanında olacak.
müsait olduğunda ayrıntılı hikayeni yazarsan çok seviniriz..

ıyı aksamlar kızlar
bugun kontrole gıttım.bebegımın yuzunu gorurum. artık kıme bennzıyor ıyıca ortaya cıkar dıye dusunuyodum. ama mamalesef yuzunu gopremedım. doktır bundan sonra alanı daraldıgı ıcın gormemızın zor oldugunu soyledı.
neyse hersey yolundaymış. kızmım 2350 gram olmuş.
nst ye de gırdım.çok sukur hersey yolunnda. bebısın bası yukardaymış. benım 20.haftadan berı erken doğumßıkıntım vardı. doktır sen bu gıdısle 40 ı da gecersın dedı.
neyse 40 a cok var. 36-3 de gelsın bebısım hayırlısıyla

canım benım masallah subanallah ne kadar guzelmıs gelısımı :)))
herseyın guzel gıtmesıne cok sevındımmmmmmmm

Gozunaydin cnm, en kisa zamanda bebisinide kucagina alirsin insallah. Dogum hikayenide bekliyoruz musait oldugunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…