2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kucağınada almayı nasip etsin iyi olduğunuza çok sevindim.

kızlarr artık ne diziler ne internet ne yemek yemek ne gezmek hıcbısey bana zevk vermıyoo
bende oğlum hadi beklıyorum canım cok sıkılıyor deyınce kocam kahkaha atıyo :)
herkes sımdı guzel zamanların bi doğsun da görürsün diyoo
bendee boyle yapıyorum ..

Sagolasiniz, erken dogum riski yoktu ama bnm yuzumden oldu cunku cok yordum kendimi, 34. HAftada dogdu 2800 gram . allah sizlere zamaninda dogum nasip etsin inss

Sagolasiniz, erken dogum riski yoktu ama bnm yuzumden oldu cunku cok yordum kendimi, 34. HAftada dogdu 2800 gram . allah sizlere zamaninda dogum nasip etsin inss

valla geleceği varsa ne yorgunluk ne durgunluk ben badana yaptırdım ,temizliğim 3-4 gün sürdü camlarım için yardım aldım geri hep kendim koşturdum ama ne doğumu gören bu iyce yukarı yerleşmiş diyo...
onlar vakitlerini biliyolar hayırlısı senin için buymuş demekki...
o espiriyi hayatı boyunca kullanabilir "sen 8 aymı durdun annenin karnında"

facebook da bunu buldum...
Çocuğunuz ile burç uyumunuz: Sonucu Duvarımda Paylaş

% 95 Çok iyi Akrep burcu anne ve Yengeç burcu çocuk mükemmel bir uyum yakalarlar. Yengeç burcu çocuğu bebekliğinden itibaren değişken bir ruh haline sahiptir. Hassastır; yüksek sesler, sert bakışlar bile bu çocuğun tedirgin olması için yeterlidir. Akrep anne, Yengeç burcu çocuğunun tüm acılarını, huzursuzluklarını, mutsuzluklarını derinden hissedecek ve hayatının her alanında onu koruyacaktır.

Her anne ve çocuk arasında özel bir bağ vardır fakat söz konusu bu ikili olunca bu bağ çok daha farklı olacaktır. Hatta: “Bu dünyada Yengeç çocuğunu en iyi anlayacak ve koruyabilecek kişi Akrep annesidir.” bile denilebilir çünkü bu anne onun ne hissettiğini gözlerinden anlayacak, ihtiyacı olan tüm sevgiyi, güvenli bir yuvayı sunacaktır. İkisinin de altıncı hisleri çok kuvvetlidir. Çocukluk ve ilk gençlik yıllarında da bu güçlü karakterli anne Yengeç çocuğuna en büyük desteği sunacak, dengeyi bulmasına yardımcı olacaktır.

Akrep Burcu Anne:
Akrep burcu kadını tutkularıyla yaşar, o küçük yaşından itibaren kendi hedeflerini belirlemiştir. Amacı ise her daim yükselmektir. Bu güçlü kadın anne olunca işler değişir… Akrep kadını hayatında ilk defa dünyanın merkezine kendisini değil, çocuklarını yerleştirecektir. Akrep anne çocuklarına güven ve huzur hissedecekleri bir ev ortamı sunmak için elinden geleni yapacaktır. Onun için disiplin şarttır, sinirlendiği zaman sert tepkiler verebilir. Çocuklar Akrep annesinden hiçbir şey saklayamazlar çünkü güçlü sezgileri sayesinde onların ne düşündüklerini bile hissedebilecektir. Çocuklar yaptıkları hataları, işin içinden çıkamadıkları durumları Akrep annesiyle paylaştıklarında müthiş bir soğukkanlılıkla onları dinleyecek, adil tepkiler verecek ve en doğru yolu gösterecektir.

Birde ben temizlikten ziyade alisverislere platform topuklu ayakkabilarla gittim cok Uyuz oluyorum simdi kendime ne aptalim

:) evt bu espriyi yapabilirler ve yerinde olur :)) evt kilosu ve boyu haftasina gore fazla oldugu icin kuvozde 4-5 gun duracak bizim hinzir:))

Birde ben temizlikten ziyade alisverislere platform topuklu ayakkabilarla gittim cok Uyuz oluyorum simdi kendime ne aptalim

benim boyum 1.58 ama eşim 1.75 böyle olduğu halde hamilelikte topuklu giymedim zaten hemen belim ağrıyo sen nasıl gezdin?
bide işin kötüsü çok cici topuklularım var içim gitti ama yok giyemiyorum nese bişi kalmadı şurda 1 ay sonra kavuşcam pabuçlarıma

mrb canım ben şubat annesiyim şöyle bi yeni doğum yapacaklar neler düşünüyo konuşuyo bi bakıyım dedim...anladıgım kadarıyla bebegin ters duruyo daha dönmemiş korkutmak gibi olmasın benim bebeğimde dönmemişti...ve 37 haftalıkken doğumum başladı dönmediği için sezaryan olmuştum..sana doktor ne dedi bilmiyorum ama bu haftaya kadar dönmediyse artık dönmez bebeğin sezaryan olur büyük ihtimal ve bence heran doğumada hazırlıklı ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…