- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.161
canım benım masallah subanallah ne kadar guzelmıs gelısımı :)))
herseyın guzel gıtmesıne cok sevındımmmmmmmm
Arkadaslar temmuzda bekledigimiz yavrumuz pazartesi gunu 00:30 sularinda dunyaya geldi. Cok mutluyum suan evdeyim fakat bebegim yanimda yokkuvozde hastanede herseyi normal fakat 1 ay erken oldugundan 5 gun bnden uzakta kalacak, spinal anestezi ile dogum yaptim. Cok korkarak girdigim dogumdan basta doktorum, sonra hemsireler, anestezi uzmanim sayesinde cok rahat bir sekilde ciktim. Mecburi spinal oldum, ama iyiki olmusum. Aksam uzeri bisiler yemistim. Bebekte gece yarisi aniden gelince bu sekilde oldum. Ben kurtuldum arkadaslar insallah sizlerde hic anlamadan dogurursunuz.
hayırlı olsun canım ya,allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz allah sağlık sıhhat versin bebişine.Kaç kilo doğdu canım erken doğum riskin varmıydı 34.haftada mı geldi??
Sagolasiniz, erken dogum riski yoktu ama bnm yuzumden oldu cunku cok yordum kendimi, 34. HAftada dogdu 2800 gram . allah sizlere zamaninda dogum nasip etsin inss
ha bide maşallah kilosu haftasından ileri imiş çabuk toparlar inş.
valla geleceği varsa ne yorgunluk ne durgunluk ben badana yaptırdım ,temizliğim 3-4 gün sürdü camlarım için yardım aldım geri hep kendim koşturdum ama ne doğumu gören bu iyce yukarı yerleşmiş diyo...
onlar vakitlerini biliyolar hayırlısı senin için buymuş demekki...
o espiriyi hayatı boyunca kullanabilir "sen 8 aymı durdun annenin karnında"
:) evt bu espriyi yapabilirler ve yerinde olur :)) evt kilosu ve boyu haftasina gore fazla oldugu icin kuvozde 4-5 gun duracak bizim hinzir:))
:) evt bu espriyi yapabilirler ve yerinde olur :)) evt kilosu ve boyu haftasina gore fazla oldugu icin kuvozde 4-5 gun duracak bizim hinzir:))
Birde ben temizlikten ziyade alisverislere platform topuklu ayakkabilarla gittim cok Uyuz oluyorum simdi kendime ne aptalim
OcagimiZa incir agaci dikmezse iyidir:) cok sert bakiodu:)kızım bebişe diycek başka söz mü bulamadın ne bilim "sıpa de bişide o ne"
OcagimiZa incir agaci dikmezse iyidir:) cok sert bakiodu:)kızım bebişe diycek başka söz mü bulamadın ne bilim "sıpa de bişide o ne"
ıyı aksamlar kızlar
bugun kontrole gıttım.bebegımın yuzunu gorurum. artık kıme bennzıyor ıyıca ortaya cıkar dıye dusunuyodum. ama mamalesef yuzunu gopremedım. doktır bundan sonra alanı daraldıgı ıcın gormemızın zor oldugunu soyledı.
neyse hersey yolundaymış. kızmım 2350 gram olmuş.
nst ye de gırdım.çok sukur hersey yolunnda. bebısın bası yukardaymış. benım 20.haftadan berı erken doğumßıkıntım vardı. doktır sen bu gıdısle 40 ı da gecersın dedı.
neyse 40 a cok var. 36-3 de gelsın bebısım hayırlısıyla
huhu kim var :)) can sıkıntısından patlıyorumm anamm yokmu sohbet edecek biri
canım ben kayserideyim doktrum özel erciyeste zerrin avul ben çok memnunum tavsiye ederim..ne zaman geliyosun kayseriye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?