- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.181
gunaydınmrb canım ben şubat annesiyim şöyle bi yeni doğum yapacaklar neler düşünüyo konuşuyo bi bakıyım dedim...anladıgım kadarıyla bebegin ters duruyo daha dönmemiş korkutmak gibi olmasın benim bebeğimde dönmemişti...ve 37 haftalıkken doğumum başladı dönmediği için sezaryan olmuştum..sana doktor ne dedi bilmiyorum ama bu haftaya kadar dönmediyse artık dönmez bebeğin sezaryan olur büyük ihtimal ve bence heran doğumada hazırlıklı ol...
bende bugun sanıyorum senın kontrolunu .. gecmısı okuyordu dr a gıttın mı dıye nereye gıdıyorsun sen doktoraaa??
ıyı aksamlar kızlar
bugun kontrole gıttım.bebegımın yuzunu gorurum. artık kıme bennzıyor ıyıca ortaya cıkar dıye dusunuyodum. ama mamalesef yuzunu gopremedım. doktır bundan sonra alanı daraldıgı ıcın gormemızın zor oldugunu soyledı.
neyse hersey yolundaymış. kızmım 2350 gram olmuş.
nst ye de gırdım.çok sukur hersey yolunnda. bebısın bası yukardaymış. benım 20.haftadan berı erken doğumßıkıntım vardı. doktır sen bu gıdısle 40 ı da gecersın dedı.
neyse 40 a cok var. 36-3 de gelsın bebısım hayırlısıyla
gunaydın
valla hemen ıcımı korku sarmaya basladı.
ben kesınlıkle normal doğumu dusunmuyorum çooook korkuyorum.
gercı sezaryenden bıle odum patlıyor ama mecburum.
eee mecbur gelecek. keske daha kolay bı yolu olsasaat 10.00da randevum..
bostancı, kozyatağı central hospital'e gidiyorum ben.
şuan çok tırsıyom, zira az önce basküle çıktım 81,5
sabah güzel bi kahvaltı yapmıştım, anlaşılan dr'dan da güzel bi azar yicem
hadı bakalım bende dun oardaydım. guzel haberlerını beklıyoruz.
bebişine maşallahkilosu da pek iyi..
uzun zamandır erken doğum korkusu çekiyordun. hamdolsun 35e kadar geldin..
her geçen gün bebeğin daha da büyüyo içinde
bi zaman erken doğacak diye korktun, şimdi de 40a kalacak diye
ben de istiyorum, 37-38 gibi doğsun.. sağlıkla kolaylıkla inş..
sagol canım
degıl mı ya. nsanoğlu bole ıste. doktor senın bu zaman kadar gelmen mucıze dedı. sıkıntım cok erken basladıgı ıcın.
bebekler büyüdükleri için artık yüzünü görmek neredeyse imkansız hale geldi..
ben en iyi fotoğrafını ayrıntılıda aldım..
ondan sonra ultrason cihazının ekranında bi yüz silüeti bile göremedim..
olsun, yakında suretine değil aslına bakıcaz..
evet kısa bı sure sonra kendılerını de gorecegız . azıcık daha dıısmıı sıkmamız lazım. gorunce de heralde saatlerce hungıur hungur aglarız. dun nst ye gırerken yenıdoğan bolumunde bebekleroı gordum . ayyy aglamamak ıcın kendımı zor tuttum. allah saglıkla kucağımıza almayı naıp etsın.
e kardeş, o bebiş oradan bi şekilde çıkacak de miii?!
ya öyleee, ya böyleee
S.a
bugun açılışı ben yapıyorum hastaneye demir yüklemesi olmaya gidiyorum, erkenciyim bu yüzden hepinizi öptüüüümmm...
eşimin iş yernden arkadasının karısı dogum yapmış geçen gun.
aslında daha varmış vaktne, biraz sancısı varmış ama önemsememiş o yüzden.
bi hastaneye gidelm bakalm demişler. hastaneye gitmişler, demesinler mi ki dogum baslamış, yatış işlemlerni yapmamız lazım.
adam işlemleri halledene kadar, kadın dogurmuş pırt diye
almışlar bebeği annesigile gitmişler, herkes sasırmış tabi bu bebek de neyn nesi diye, daha vakti oldugu için kimse beklemiyomuş tabi,
e bi de bu kadar kolay sessiz sedasız dogurunca şok olmuş herkes
inşallah beizm dogumlarmız da boyle kolay oluuurr
demir yuklemesi neymiş ki acaba :44:
eşimin iş yernden arkadasının karısı dogum yapmış geçen gun.
aslında daha varmış vaktne, biraz sancısı varmış ama önemsememiş o yüzden.
bi hastaneye gidelm bakalm demişler. hastaneye gitmişler, demesinler mi ki dogum baslamış, yatış işlemlerni yapmamız lazım.
adam işlemleri halledene kadar, kadın dogurmuş pırt diye
almışlar bebeği annesigile gitmişler, herkes sasırmış tabi bu bebek de neyn nesi diye, daha vakti oldugu için kimse beklemiyomuş tabi,
e bi de bu kadar kolay sessiz sedasız dogurunca şok olmuş herkes
inşallah beizm dogumlarmız da boyle kolay oluuurr
ayy, inşallah
ayy ne güzel maşallahhh darısı tüm hamişlere inşallahh herkesin doğumu kolay olur..
Arkadaslar temmuzda bekledigimiz yavrumuz pazartesi gunu 00:30 sularinda dunyaya geldi. Cok mutluyum suan evdeyim fakat bebegim yanimda yokkuvozde hastanede herseyi normal fakat 1 ay erken oldugundan 5 gun bnden uzakta kalacak, spinal anestezi ile dogum yaptim. Cok korkarak girdigim dogumdan basta doktorum, sonra hemsireler, anestezi uzmanim sayesinde cok rahat bir sekilde ciktim. Mecburi spinal oldum, ama iyiki olmusum. Aksam uzeri bisiler yemistim. Bebekte gece yarisi aniden gelince bu sekilde oldum. Ben kurtuldum arkadaslar insallah sizlerde hic anlamadan dogurursunuz.
harıka ımıs 6 kılo masallah hele evlaadına subaanaallah tebarekallahhhgünaydın kızlar güzel bir gün olur inş hepimizedün doktora gittik oğlumuzla 2480gr olmuş herşey normalmiş bu arada 60 kiloyla hamile kalmıştım şu an 66yım 6 kilo almışım inş doğumdan sonrada veririm kolayca bebeğim sağlıklı olsunda gerçi hiç önemli değil
"asiila ve Minikprensimibekliyorum" hayırlı olsun bebeklerinize kavuştunuzinş en yakın zamanda evinizede geçersiniz sağlıkla tebrik ederim
aynen bende o kadar şiştım kı anlatamam balon gıbıyımmmgünaydın kızlarr
el ve ayaklarım balon gibi oldu sonaylar böylemi gececeek offf çok rahatsızım canım çok sıkılıyorrr
bebısım hayırdır özel degılse dınleyebılırım senii . zaten hassasız bu gunlerde bıde nıye bosu bosuna sıkıntıya gırıyorsun bıtanem ???mGünaydın hanımlar.2-3 gündür evden dışarı çıkmıyorum ve eltimle ilgili biraz sıkıntım var sanrım bunalıma girdim.Kimseyle konuşmak istemiyorum, öylece oturuyorum hiç bir şey yapasım yok.Bugün teyzeme gitmeyi düşünüyorum artık evde çok bunaldım.
hadı bakalım hayırlısı olsun tez zamanda kızını kucagına al ve bıze dogum hıkayenı anlattt .. Allah senı ve kızını korusun canımmGünaydın kızlar...
Benim doğumum kesinleşti 20.06.2012 kısmetse bebişte acele etmezse gidiyorum. Benim doğum günüm 10 haziran, babamın 15 haziran, kızımda 20 haziran olcak inşallah:) Eşiminde 20 kasım haziranı benden 20si eşimden olcak:) Bende çarşamba günü doğmuşum düğünümüz çarşambaydı bebişte çarşamba gelcek baya tesadüflü bi tarih ama bakalım erken gelmez umarım.
Hem bebeğimi içimde hissedemiycem diye üzülüyorum, hem kucağıma alıp yüzünü görcem diye seviniyorum, hemde ameliyattan çok korkuyorum. Daha önce benzer bi ameliyat olduğumdan az çok biliyorum kesinlikle dayanılmıcak gibi değil ama 2.kez kesilcek olması, bu kez rahminde kesilmesi ve o acıyla uyanma anı beni strese sokuyo!
Epidurali konuştum dr.umla ama özelde olsa küçük yerde lüks bi yere kadar sanırım. Çok ameliyat oluyo anestezi uzmanı sayısı az başında bekleyemeyebilir, epiduralde tutmama fazla uyuşmama gibi şeylerde oluyo o yüzden acil durumlar dışında yapmıyoruz dedi belki ısrar etsem olur ama bende korkuyorum doğrusu çok sallıyolarmış başıma gelenleri bilmek ürkütücü bide dikişleri beklemek falan uyumak daha iyi sanırım ama onunda acı duyarak uyanması var çok kararsızım...
Plasentada kireçlenme var dedi, hiç aşağı inmede yok zaten kafasıda 2 hafta önde gidiyo maşallah şimdiden 3.200 gr istesemde normal doğuramazdım heralde cesaretimde yok zaten
Gündüz saat 4 gibi uykum geliyo 2 saat kadar uyuyorum sonrada gece uykum gelmiyo bide stres yapmaya başladım gece döndüm durdum arada regl ağrısı gibi ağrım oluyo uykum bölük bölük son zamanlar zor cidden ama az kaldı hayırlısıyla...
Günaydın kızlar...
Benim doğumum kesinleşti 20.06.2012 kısmetse bebişte acele etmezse gidiyorum. Benim doğum günüm 10 haziran, babamın 15 haziran, kızımda 20 haziran olcak inşallah:) Eşiminde 20 kasım haziranı benden 20si eşimden olcak:) Bende çarşamba günü doğmuşum düğünümüz çarşambaydı bebişte çarşamba gelcek baya tesadüflü bi tarih ama bakalım erken gelmez umarım.
Hem bebeğimi içimde hissedemiycem diye üzülüyorum, hem kucağıma alıp yüzünü görcem diye seviniyorum, hemde ameliyattan çok korkuyorum. Daha önce benzer bi ameliyat olduğumdan az çok biliyorum kesinlikle dayanılmıcak gibi değil ama 2.kez kesilcek olması, bu kez rahminde kesilmesi ve o acıyla uyanma anı beni strese sokuyo!
Epidurali konuştum dr.umla ama özelde olsa küçük yerde lüks bi yere kadar sanırım. Çok ameliyat oluyo anestezi uzmanı sayısı az başında bekleyemeyebilir, epiduralde tutmama fazla uyuşmama gibi şeylerde oluyo o yüzden acil durumlar dışında yapmıyoruz dedi belki ısrar etsem olur ama bende korkuyorum doğrusu çok sallıyolarmış başıma gelenleri bilmek ürkütücü bide dikişleri beklemek falan uyumak daha iyi sanırım ama onunda acı duyarak uyanması var çok kararsızım...
Plasentada kireçlenme var dedi, hiç aşağı inmede yok zaten kafasıda 2 hafta önde gidiyo maşallah şimdiden 3.200 gr istesemde normal doğuramazdım heralde cesaretimde yok zaten
Gündüz saat 4 gibi uykum geliyo 2 saat kadar uyuyorum sonrada gece uykum gelmiyo bide stres yapmaya başladım gece döndüm durdum arada regl ağrısı gibi ağrım oluyo uykum bölük bölük son zamanlar zor cidden ama az kaldı hayırlısıyla...
günaydın kızlarr
el ve ayaklarım balon gibi oldu sonaylar böylemi gececeek offf çok rahatsızım canım çok sıkılıyorrr
Ahh canım ya aynı şikayetler bende de var. bol su içmeye gayret ediyorum. tuza elim gidiyor hemen geri bırakıyorum. ayaklarım ellerim şişti ve hassasiyetini kaybetti sanki. daha doğuma da 1 aya yakın zaman var. daha ne kadar şişecek bilmem. sandalet giyiyorum genişletebiliyorum sandaletlerimi ama ayakkabılarım ve terliklerim geçici bir süre kullanım dışı. alyansı da çıkardım hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?