- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.201
bebısım hayırdır özel degılse dınleyebılırım senii . zaten hassasız bu gunlerde bıde nıye bosu bosuna sıkıntıya gırıyorsun bıtanem ???m
Dokunsan ağlıcam derler ya sen bu soruyu sordun gözlerim doldu.Eltim, kayınvalidemle aynı evde oturuyordu.1 ay önce halıları yıkamaya kalkmış.K.validem ben yıkayamam dursun halı yıkamaya veririz demiş.Eltimde baharı çağır o zaman o yıkasın demiş.K.validem de kızın karnı burnunda ben nasıl çağırayım deyince açmış ağzını yummuş gözünü sen hep onu kolluyorsun, neler neler...K.validem halıları bahar mı batırdı hem biz batırdık biz temizleyeceğiz demiş.Eltim küstü annesine gitti.Onlar da ev aldılar bizim ev ile arasında 1 sokak var.Dün akşam eşyaları gelmiş.Eşim gidelim diye tutturdu.Ben gitmek istemiyorum ve istemediğim bir şeyi de yapmak istemiyorum dedim.Çay koydum , eşimle gönderdim.Orda da eltim eşime bahar ile k.validem bir aluyorlar beni dışlıyorlar falan demiş.Eşimde ben kendimden ne kadar eminsem bahardan da o kadar eminim o bilerek öyle birşey yapmaz falan demiş.Eve gelince beni sorguya çeker gibi gültene sen kötü mü davrandın gibi şeyler soruyor.Sinirlerlendim sen beni tanımıyor musun benim gültenle ne işim olur diye.Bi de şimdi burnumun dibine geldi ya.Biz istanbuldan geçen sene geldik eskişehire.O kadar pişmanım ki.İstanbulda kimsemiz yoktu ama kafamız o kadar rahatmış ki.Burda hiç birşey yapmasan karışmasan bile başın ağrıyor.
gunaydın tatlıskom nasılsınnngünaydın tüm annişlere ve bebeklerine
geri zekalı aha da gıcık oldum simdi . bos yere üzme kendini yavrum ya gereksiz insanlar ıcın ? nasıl baharı cagır o yıkasın der terbıyesız .. sen mı pisletmişşin ? eltınız engelli mi yada hamıle mi !! hiç üzme kendinii
evet ya bende öyle ayakkabılar iptal geniş terliğim vardı Allah tan bi tane onu giyiyorum diğerlerini giymek mümkün deil, alyansı çıkarmıştım ama bileziğim vardı kolumda onları elimden çıkaramıyorum off off hayırlısı tabii
Dokunsan ağlıcam derler ya sen bu soruyu sordun gözlerim doldu.Eltim, kayınvalidemle aynı evde oturuyordu.1 ay önce halıları yıkamaya kalkmış.K.validem ben yıkayamam dursun halı yıkamaya veririz demiş.Eltimde baharı çağır o zaman o yıkasın demiş.K.validem de kızın karnı burnunda ben nasıl çağırayım deyince açmış ağzını yummuş gözünü sen hep onu kolluyorsun, neler neler...K.validem halıları bahar mı batırdı hem biz batırdık biz temizleyeceğiz demiş.Eltim küstü annesine gitti.Onlar da ev aldılar bizim ev ile arasında 1 sokak var.Dün akşam eşyaları gelmiş.Eşim gidelim diye tutturdu.Ben gitmek istemiyorum ve istemediğim bir şeyi de yapmak istemiyorum dedim.Çay koydum , eşimle gönderdim.Orda da eltim eşime bahar ile k.validem bir aluyorlar beni dışlıyorlar falan demiş.Eşimde ben kendimden ne kadar eminsem bahardan da o kadar eminim o bilerek öyle birşey yapmaz falan demiş.Eve gelince beni sorguya çeker gibi gültene sen kötü mü davrandın gibi şeyler soruyor.Sinirlerlendim sen beni tanımıyor musun benim gültenle ne işim olur diye.Bi de şimdi burnumun dibine geldi ya.Biz istanbuldan geçen sene geldik eskişehire.O kadar pişmanım ki.İstanbulda kimsemiz yoktu ama kafamız o kadar rahatmış ki.Burda hiç birşey yapmasan karışmasan bile başın ağrıyor.
afedersin arkadasım da hamıle bı kadına halı yıkasın dıyene bırak kahvaltıyı sudan baska bısey vermem .yok ya afedersin d.muz gibi! Ben eltimle görüşmek bile istemiyorum ama evlerine daha yerleşmediler kahvaltıya çağırmak istiyorum çünkü vicdanım rahat değil açlar mı acaba diye.Sonra onun bu söyledikleri falan aklıma gelince çağırmayacağım diyorum.Sonra ben kötü birisi miyim diyorum kendi kendime.Beni en çok bu düşünceler yoruyor.O yüzden bugün teyzemlere gideyim de azcık şu psikolojiden çıkayım diyorum.Böyle işte zeynepciğim vallahi rahatladım anlatınca.Eşime bile anlatmak gelmedi içimden.
afedersin arkadasım da hamıle bı kadına halı yıkasın dıyene bırak kahvaltıyı sudan baska bısey vermem .
az gözünü açsın d.muz kadın sana baksın da insan gorsun . bırak kendı halıne . eşlere anlatsan da bı faydası olmuyor hmen bizde arıyorlar kusuru . bende gorumcemle az takışınca sen ablama bısey mı dedın dıyor hemen benım sesimin desibeli 100 e vuruyoo ..
dön totonu yat asaga bak keyfıne cık gez dolas 3 kurusluk insanlar ıcın üzme kendiniii
afıyet seker olsun arkadasım bebısıne de kılo olsun insallahh hadi bakam gıt doyur karnınıHaklısın valla canım... Zeyneeeppp Allah senden razı olsun.Bunları duymaya ihtiyacım varmış.İnan rahatladım.Çok sağol canım.Şimdi kahvaltı yapıp , teyzeme giderim öğleye doğru.
bu doktorum yeni zaten çok zayıf demedi normal dedi ama yinede eşim öyle anladı heralde.. doğru bizden geçiniyor bebekler beleş beleş.. ben çok kalsiyum alamıyorum heralde ondan da olabilir.. eşim hazır yoğurt ve süt yiyip içmemi istemiyor ama kendimde yapamıyorum sütçü bulamadık çünkü.. bende ne yapacağımı şaşırdım artık.. :18:
günaydın kızlar güzel bir gün olur inş hepimizedün doktora gittik oğlumuzla 2480gr olmuş herşey normalmiş bu arada 60 kiloyla hamile kalmıştım şu an 66yım 6 kilo almışım inş doğumdan sonrada veririm kolayca bebeğim sağlıklı olsunda gerçi hiç önemli değil
"asiila ve Minikprensimibekliyorum" hayırlı olsun bebeklerinize kavuştunuzinş en yakın zamanda evinizede geçersiniz sağlıkla tebrik ederim
Arkadaslar temmuzda bekledigimiz yavrumuz pazartesi gunu 00:30 sularinda dunyaya geldi. Cok mutluyum suan evdeyim fakat bebegim yanimda yokkuvozde hastanede herseyi normal fakat 1 ay erken oldugundan 5 gun bnden uzakta kalacak, spinal anestezi ile dogum yaptim. Cok korkarak girdigim dogumdan basta doktorum, sonra hemsireler, anestezi uzmanim sayesinde cok rahat bir sekilde ciktim. Mecburi spinal oldum, ama iyiki olmusum. Aksam uzeri bisiler yemistim. Bebekte gece yarisi aniden gelince bu sekilde oldum. Ben kurtuldum arkadaslar insallah sizlerde hic anlamadan dogurursunuz.
gunaydın tatlıskom nasılsınnn
günaydın hanımlar nasılsınız bugün?? okulda uğraşıyom bendebitse de kurtulsak diyecem ama bi dünya seminer koymuşlar yaa. 3 haftanın planını yollamışlar çarşaf çarşaf kağıtlar walla, çok zorda kalırsam raporumu çalışamaz diye değiştircem yaa
ŞEKER HAMURU TARİFİ;
BİM marketten haribo marka pembe ve beyaz karışık olan marsmallow şeker yazıyor onlardan aldım 1 paket
1 çimdik tuz
2 paket pudra şekeri
1 bucuk yemek kaşığı su
beyaz şekerleri ve pembe şekerleri ayrı ayrı kaplarda benmari usulu erittim. eriyince içine suyu tuzu atıp sıvılaşmasını sağladım. sonra ocaktan alıp yavas yavas içine pudra şekerini kattım. elinize yapısmayana kadar( bu kısımda gözünüz korkabilir yapış yapış oluyor bu işe neden kalkıştığınızı anlamaya çalışıyorsunuz.) kıvamını ayarlıyorsunuz kulak memesi yumuşaklıgında olacak. sonra sıvı yag ile dışını yaplayıp (streç filme yapışmaması için) hava almayacak şekilde streçe sarıyorsunuz. bir gün oda sıcaklıgında bekletince hazır oluyor. ertesi gün biraz sertleşmiş gibi oluyor ama hamurla oynadıkca yumusuyor. istediğiniz renkleri gıda boyası katarak ta yapabilirsiniz...
KURABİYESİ İÇİN;
125 gr tereyağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket hamur kabartma tozu
1 paket vanilya
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tarcın
hepsini normal kurabiye gb yoğurdum ve kalıplarla şekil verip yağlanmıs tepsiye dizdim. 180 derece ısıtılmış fırında 15 dk falan pişirdim.soguyuncada seker hamurlarını merdane ile acıp kalıplarla kesip süsledim. seker hamurlarını kurabiyelere yapıştırmak için balı sulandırıp yapıştırdım. hamurların üstüne de tekrar hamur yapıstırmak içinde yine ballı su kullandım. gerisi hayal gücünüze kalmıs....
bunları küçük posetlere koyup renkli kurdelelerle bağlıyıp sepete koycam. ama ne kadar dayanır nasıl saklanır onu bende bilmiyorum.deneyip görcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?