2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebısım hayırdır özel degılse dınleyebılırım senii . zaten hassasız bu gunlerde bıde nıye bosu bosuna sıkıntıya gırıyorsun bıtanem ???m

Dokunsan ağlıcam derler ya sen bu soruyu sordun gözlerim doldu.Eltim, kayınvalidemle aynı evde oturuyordu.1 ay önce halıları yıkamaya kalkmış.K.validem ben yıkayamam dursun halı yıkamaya veririz demiş.Eltimde baharı çağır o zaman o yıkasın demiş.K.validem de kızın karnı burnunda ben nasıl çağırayım deyince açmış ağzını yummuş gözünü sen hep onu kolluyorsun, neler neler...K.validem halıları bahar mı batırdı hem biz batırdık biz temizleyeceğiz demiş.Eltim küstü annesine gitti.Onlar da ev aldılar bizim ev ile arasında 1 sokak var.Dün akşam eşyaları gelmiş.Eşim gidelim diye tutturdu.Ben gitmek istemiyorum ve istemediğim bir şeyi de yapmak istemiyorum dedim.Çay koydum , eşimle gönderdim.Orda da eltim eşime bahar ile k.validem bir aluyorlar beni dışlıyorlar falan demiş.Eşimde ben kendimden ne kadar eminsem bahardan da o kadar eminim o bilerek öyle birşey yapmaz falan demiş.Eve gelince beni sorguya çeker gibi gültene sen kötü mü davrandın gibi şeyler soruyor.Sinirlerlendim sen beni tanımıyor musun benim gültenle ne işim olur diye.Bi de şimdi burnumun dibine geldi ya.Biz istanbuldan geçen sene geldik eskişehire.O kadar pişmanım ki.İstanbulda kimsemiz yoktu ama kafamız o kadar rahatmış ki.Burda hiç birşey yapmasan karışmasan bile başın ağrıyor.

Doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun erken gelmişte olsalar çok küçük değiller çok şükür bikaç güne toparlıyolar maşallah...
Cicilere baktım odalar hazırlanmış ne güzel bizim çocuk odamız yok oturma odam ve misafir odam ayrı ama bu kadar eşyayı naparım sonra daha 3 yıllık evliyim kısmetse ilerde değişiklik yapıcam tabi.
Bende yatak odama koydum beşiği içindede çantlar hazır bekliyolar:) Bugün işim yok çekip koyayım bari bende fotoları.
Magnet süslerimizide ısmarladık satan kişi daha tarih belli olmadığından hoşgeldin bebeğim diye etiket koymuş ama ben zaten etiketi fotolu yaptırmayı düşünüyorum. Bi tanıdığıma fotosunu yollıcam o foto üzerine tarih isim eklenip küçük etiketler yaptırcak onları yapıştırcaz inşallah...
Kurabiyeleri kendim yapıcam benim gelen gidenim çok olur başkasına yaptırırsam tanesi 2-3 tl diyolar ben 100 tane yaptırcam çok pahallı oluyo şeker hamuruyla uğraşamam ama gıda boyasıyla renklendiririm diyorum. Burası küçük yer olduğundan yeni başladı böyle adeter herkes evinde yapıyo şekilli normal beyaz kurabiyelerden yada hiç yapmıyolar ben kusur kalmamak adına yapıcam ama ne zaman bende bilmiyorum yarın yapsam daha zaman var diyorum yapmasam ya erken gelirse diyorum:)
Bide herşeyi kıza göre ayarladık ya erkek çıkarsa korkum var dr.umda kız dediysem kız diyo hayırlısı bakalım...

geri zekalı aha da gıcık oldum simdi . bos yere üzme kendini yavrum ya gereksiz insanlar ıcın ? nasıl baharı cagır o yıkasın der terbıyesız .. sen mı pisletmişşin ? eltınız engelli mi yada hamıle mi !! hiç üzme kendinii

yok ya afedersin d.muz gibi! Ben eltimle görüşmek bile istemiyorum ama evlerine daha yerleşmediler kahvaltıya çağırmak istiyorum çünkü vicdanım rahat değil açlar mı acaba diye.Sonra onun bu söyledikleri falan aklıma gelince çağırmayacağım diyorum.Sonra ben kötü birisi miyim diyorum kendi kendime.Beni en çok bu düşünceler yoruyor.O yüzden bugün teyzemlere gideyim de azcık şu psikolojiden çıkayım diyorum.Böyle işte zeynepciğim vallahi rahatladım anlatınca.Eşime bile anlatmak gelmedi içimden.

Evdeki halimi bir görsen tam sürahi nine oldum.eşim hep şark odasında yerde oturmak istiyor bende yere oturdum mu kalkışım tam bir seremoni oluyor. yakında eve ev tipi vinç alacağız yeni icadım

Bazen akrabalardan uzakta olmak daha iyi oluyor. bence eltinin sorunları var, önemseme senin kendi derdin sana yeter zaten. hamile bir insanın üstüne varmanın ne kadar anlamsız ve ayıp olduğunu bilmiyor mu. kayınvaliden güzel cevap vermiş sağolsun...kendini üzme tadını çıkar şu zamanların. zaten bebişinle uğraşmaktan diğerlerine vakit bulamayacaksın

afedersin arkadasım da hamıle bı kadına halı yıkasın dıyene bırak kahvaltıyı sudan baska bısey vermem .
az gözünü açsın d.muz kadın sana baksın da insan gorsun . bırak kendı halıne . eşlere anlatsan da bı faydası olmuyor hmen bizde arıyorlar kusuru . bende gorumcemle az takışınca sen ablama bısey mı dedın dıyor hemen benım sesimin desibeli 100 e vuruyoo ..
dön totonu yat asaga bak keyfıne cık gez dolas 3 kurusluk insanlar ıcın üzme kendiniii

Haklısın valla canım... Zeyneeeppp Allah senden razı olsun.Bunları duymaya ihtiyacım varmış.İnan rahatladım.Çok sağol canım.Şimdi kahvaltı yapıp , teyzeme giderim öğleye doğru.

Haklısın valla canım... Zeyneeeppp Allah senden razı olsun.Bunları duymaya ihtiyacım varmış.İnan rahatladım.Çok sağol canım.Şimdi kahvaltı yapıp , teyzeme giderim öğleye doğru.
afıyet seker olsun arkadasım bebısıne de kılo olsun insallahh hadi bakam gıt doyur karnını

canim marketlerde gunluk sut satilmiyormu, ondan icebilirsin ve yogurtda yapabilirsin bence. ben aynen oyle yapiyorum, zaten burda pastorize sut satilmiyor.

ay maşallah maşallah ne güzel azck kilo almışın, bebeişin de güzel almış

Tebrikler canim Allah anali babali buyutsun ve tez zamanda ayrilmamak uzere kavusun

ne kahvaltısı ya zıkkım yesn töbeee töbeeeeeee..
manyak mıymış neymiş o oyle, onun yasadıgı evin halısını hamile kadın mı temizlicekmiş, ne münasebet..

ben kendi evmin işini bile yapamıyorum, zar zor topluyorm etrafı, weşim yardım etmese onu da yapamicam..

üzülme cnm, manyakmış o kadın, sen üzme kendini. en azından bak kaynvalden insan gbi bi insanmış ki o kadının gazına gelip o da sana karsı durmamış. beterin beteri var..

günaydın hanımlar nasılsınız bugün?? okulda uğraşıyom bende bitse de kurtulsak diyecem ama bi dünya seminer koymuşlar yaa. 3 haftanın planını yollamışlar çarşaf çarşaf kağıtlar walla, çok zorda kalırsam raporumu çalışamaz diye değiştircem yaa

Canım son günlerin tadını çıkarmak lazım ya,bence kendine işkence etme gittiği yere kadar devam et. baktın olmuyor zorlama kendini
Yoksam senin bebiş doğar doğmaz okullu olacak valla

canım sıkma kendını karsındaki insan normal deıl ama sen nasıl kendını ıyı hıssedeceksen onu yap kahvaltıya cagırasın varsa cagır ıcın rahat etsın rabbım yapılan herseyı goruyor sonucta senın sabrının ödülünü sana fazlasıyla verir hele şu gunlerimiz oyle hassas gecerken bunlara dayanıyorsun ya kesin sende peygamber sabrı var rabbım bebegıne saglık huzur versın bebişinle ilk gunden ıtıbaren cok uyumlu olursunuz ınsallah sana ödülü güzel yavrun olsun

tabi bir de un var deil mi? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…