2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tmm canım oralardanda baktım çok sağol. dediğin gibi benim de kızım olacak sadece harribolar yeterli olacaktır o zaman yaşasın :))) haklısın yaaa sıkıcı olmuştur zaten artık bizim için herşey yorgunluk demek tavsiyene uyucam yada eşimle yaparım o benden daha yaratıcıdır :)))

ayyy canııım ne güzel bir haber bu:)) herşey yolundaysa bebeğine kavuşmak ne güzel bir duygudur... olsun canım 1 haftada tparlar zaten kendini... hayırlı uğurlu olsun canım. mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum minik prensine :) istanbul'da mısın, nerede doğum yaptın acaba???

haklısın canımm şişlik çok zor oluyor. benim eşimde doktor o bana 30. haftadan itibaren yüzüklerimi çıkarmamı söylemişti. çünkü acile parmağındaki yüzükleri çıkaramayan çok hamile kadın geliyor yüzüğü kesip çıkarmak zorunda kalıyoruz demişti... bende korktum boynuma astım alyansımı falan. sizde öyle yapın en güzeli.. kolundaki bileziği de sabunla çıkarmaya çalış yoksa da kesip çıkarın daha büyük zorluk çıkarmasın size

Gunaydin kizlarrr neler yapiyosunuz hastane cantaniz hazir mi ?

günaydın canıımm yok yawww nerdeee daha hazırlamadım ama benim daha var sanırsam yani öyle düşünüyorum. bu hafta sonu da eksiklerimi tamamlıcaz. sonra yıkayıp ütülemesi ve yerleştirmesi kalıcak. ama ben belki ay sonu yaparım diorum annem gelicek birlikte halledicez inş:) sen neler yaptın??

Gunaydin kizlarrr neler yapiyosunuz hastane cantaniz hazir mi ?

ah canım yaa nerde hep üşeniyorum valla herşeyi aldım sadece bebek bezi kaldı bide totomu kaldırıp hazırlasam ii olcak
kızlar bide siz hastane çantanızı neye sığdırdınız benimki küçük tekerlekli bavulumdan başkasına sığmaz onu hazırlamayı düşünüyorum kocamda diyo kontesmisin sen tatilemi gidiyoruz arkandan kırmızı tekerlekli bi bavul taşıyamam nolcaksa sanki siz nasıl bir çanta hazırladınız neye sığdırdınız bendemi sorun yoksa

Son düzenleme:

ayyy çok güldüm alemsin:)) konteslikle alakası yok:) ben hazırlamadım ama büyük ihtimalle bende tekerlekli valizimi hazırlıcam. bebeğimin çantası var ayrıca ama belki onu götürmem hepsini bir çantaya koyarım. yalnız bebeğin giyeceği ilk şeyleri ayrı bir şeffaf poşet yada küçük hurç tarzı bişeye koyarım ki ben doğumdayken eşim yada annemler rahatça verebilsin hemşirelere... yani öyle düşünüyorum ben...

Ben kendime ayrı bebişe ayrı yaptım. Kendiminki çok büyük değil plaj çantası büyüklüğünde, bebeğiminki biraz daha büyük tenise giderken almıştık,heralde ona da sığar çünkü tam olarak içine eşyaları yerleştirmedim. İstersen sen de ayır canım, kendininkileri büyük poşete koysan bile olur illa çanta olması şart değil bence..

merhaba temmuz anneler
hastane cantasını hazırlayanlar bebek ıcın cntaya neler koydunuz? paylaşabılır mısınız?

bebek ıcın zıbın cıtcıtlı body tulum ( 1 tane ) corap mendıl eldıven sapka ust sweetlerden ayaklı ve ayaksız alt mendıl bez ıslak mendil pişik kremi penye battaniye(2 tane) göbek bezi (1 tane) adet yazmadıklarımdan 3 tane koydum nolur nolmaz dıye bıde eşim ısrar ettığı ıcın yan yastıgınıda koyduk ben zemzem koydum bebısımın agzını yuzunu onla sılecem ılk aklıma gelenler bunlar canım

yok kız bende aynısını kendım ıcın dusunuyordum ben bebege ayrı kendıme ayrı hazırladım benımkı buyuk boy spor çantası bebegınde standart boy ıkısıne zor sıgdım ben yanımada 2 buyuk poset aldım orda lazım olur falan dıye ama cantaların dısındada elımız cok dolu olacak bızım kapı susu sekerı kurabıyesı anakucagı 2 canta bıde ben allah kocama yardım etsın:))

bende kendime buyukce bir canta hazirlamistim, burda sezeryanla dogum yapani 4-5 gun yatiriyorlar. dun bir mektup aldim hastaneden birsuru sey siralamislar, banyo yapin, makyaj yapmayin, son 6 saat icinde yemek yemeyin, evden kiyafet getirmeyin, bebek bezi getirmeyin, bebek kiyafeti getirmeyin,mama getirmeyin, her ihtimale karsi biberon getirin diye yazmislar. anlamadim gitti. arkadasimi ariycam birazdan o dogumu ayni hastanede yapti.

sanırım özel hastanede doğum yapıcaksın.. nerdesin, hangi hastane??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…