- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.221
Gunaydin kizlarrr neler yapiyosunuz hastane cantaniz hazir mi ?
Seker hamurunu da kendim yaptim canim gecmis sayfalarda tarifi yazdim bakabilirsin internette de resimli sekilde aciklamislar
Boş Uğraşlar Müdürü: Marshmallowdan Şeker Hamuru Yapımı ve Kurabiyeler bu siteye de bi bakin burdan yapmistim
Evet hamurun kivamini pudra sekeri ile ayarliyoruz. İnternette de resimli tarifleri var oralardan da bakabilirsiniZ. Kolay seker hamuru yada marsmallow seker hamuru yapimi yazarsaniz googleye ordan cikiyor. Bir tavsiyem daha var ben tek basima kalkistim biraz sikildim biraz yoruldum. Bence arkadaslerinizi toplayip yaparsaniz hem eglenirsiniz hem sikilmazsiniz hemde daha yaratici seyler cikabilir...
Arkadaslar temmuzda bekledigimiz yavrumuz pazartesi gunu 00:30 sularinda dunyaya geldi. Cok mutluyum suan evdeyim fakat bebegim yanimda yokkuvozde hastanede herseyi normal fakat 1 ay erken oldugundan 5 gun bnden uzakta kalacak, spinal anestezi ile dogum yaptim. Cok korkarak girdigim dogumdan basta doktorum, sonra hemsireler, anestezi uzmanim sayesinde cok rahat bir sekilde ciktim. Mecburi spinal oldum, ama iyiki olmusum. Aksam uzeri bisiler yemistim. Bebekte gece yarisi aniden gelince bu sekilde oldum. Ben kurtuldum arkadaslar insallah sizlerde hic anlamadan dogurursunuz.
evet ya bende öyle ayakkabılar iptal geniş terliğim vardı Allah tan bi tane onu giyiyorum diğerlerini giymek mümkün deil, alyansı çıkarmıştım ama bileziğim vardı kolumda onları elimden çıkaramıyorum off off hayırlısı tabii
ah canım yaa nerde hep üşeniyorum valla herşeyi aldım sadece bebek bezi kaldı bide totomu kaldırıp hazırlasam ii olcak
kızlar bide siz hastane çantanızı neye sığdırdınız benimki küçük tekerlekli bavulumdan başkasına sığmaz onu hazırlamayı düşünüyorum kocamda diyo kontesmisin sen tatilemi gidiyoruz arkandan kırmızı tekerlekli bi bavul taşıyamamnolcaksa sanki siz nasıl bir çanta hazırladınız neye sığdırdınız bendemi sorun yoksa
Ben kendime ayrı bebişe ayrı yaptım. Kendiminki çok büyük değil plaj çantası büyüklüğünde, bebeğiminki biraz daha büyük tenise giderken almıştık,heralde ona da sığar çünkü tam olarak içine eşyaları yerleştirmedim. İstersen sen de ayır canım, kendininkileri büyük poşete koysan bile olur illa çanta olması şart değil bence..ah canım yaa nerde hep üşeniyorum valla herşeyi aldım sadece bebek bezi kaldı bide totomu kaldırıp hazırlasam ii olcak
kızlar bide siz hastane çantanızı neye sığdırdınız benimki küçük tekerlekli bavulumdan başkasına sığmaz onu hazırlamayı düşünüyorum kocamda diyo kontesmisin sen tatilemi gidiyoruz arkandan kırmızı tekerlekli bi bavul taşıyamamnolcaksa sanki siz nasıl bir çanta hazırladınız neye sığdırdınız bendemi sorun yoksa
merhaba temmuz anneler
hastane cantasını hazırlayanlar bebek ıcın cntaya neler koydunuz? paylaşabılır mısınız?
hayalimbenim hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyümesini nasip etsin bebişinn
ah canım yaa nerde hep üşeniyorum valla herşeyi aldım sadece bebek bezi kaldı bide totomu kaldırıp hazırlasam ii olcak
kız ben doğurmadım bu forumda da 2 haftada bir beni doğurdu sanıyorlar :))))
ama ınşallah hayırlısıyla yakında alırım bebısımı kucagıma
bende kendime buyukce bir canta hazirlamistim, burda sezeryanla dogum yapani 4-5 gun yatiriyorlar. dun bir mektup aldim hastaneden birsuru sey siralamislar, banyo yapin, makyaj yapmayin, son 6 saat icinde yemek yemeyin, evden kiyafet getirmeyin, bebek bezi getirmeyin, bebek kiyafeti getirmeyin,mama getirmeyin, her ihtimale karsi biberon getirin diye yazmislar. anlamadim gitti. arkadasimi ariycam birazdan o dogumu ayni hastanede yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?