- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.241
hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinArkadaslar temmuzda bekledigimiz yavrumuz pazartesi gunu 00:30 sularinda dunyaya geldi. Cok mutluyum suan evdeyim fakat bebegim yanimda yokkuvozde hastanede herseyi normal fakat 1 ay erken oldugundan 5 gun bnden uzakta kalacak, spinal anestezi ile dogum yaptim. Cok korkarak girdigim dogumdan basta doktorum, sonra hemsireler, anestezi uzmanim sayesinde cok rahat bir sekilde ciktim. Mecburi spinal oldum, ama iyiki olmusum. Aksam uzeri bisiler yemistim. Bebekte gece yarisi aniden gelince bu sekilde oldum. Ben kurtuldum arkadaslar insallah sizlerde hic anlamadan dogurursunuz.
kafam okadar yerindeki anla yazıları okudum en son senin yazdıklarını gördüm sanırm kusura bakma tatlım biz erkenci davranıyoruz sana karşı ama bebişin zamanında gelsin sağlıklıcakız ben doğurmadım bu forumda da 2 haftada bir beni doğurdu sanıyorlar :))))
ama ınşallah hayırlısıyla yakında alırım bebısımı kucagıma
canim marketlerde gunluk sut satilmiyormu, ondan icebilirsin ve yogurtda yapabilirsin bence. ben aynen oyle yapiyorum, zaten burda pastorize sut satilmiyor.
sanırım özel hastanede doğum yapıcaksın.. nerdesin, hangi hastane??
kızlar ya ne kendımı yorcam dıodum ama ben de derin dondurucuya kek börek yapmaya karar verenler arasına gırıorum sanırım:)
bundan nce borek depolama işini sigara boregı gıbı tek tek sararak yapıodum.o da bıraz zamn alıcı.normal tepsi böregı yapsam o nasıl saklanır bılen var mı?
Canim ben Danimarkadayim. kizimi Turkiyede dogurdum, oglumuda kismet olursa burda doguracagim. burda ozel hastane yok hepsi devlet hastanesi. valla merak ediyorum ne olacak, nasil olacak, zor yaban ellerde dogum yapmak. neden bisey istemiyorlar onuda anlamis degilim arkadasta cevap vermiyor telefonuma merak ediyorum bende.
kızlar ya ne kendımı yorcam dıodum ama ben de derin dondurucuya kek börek yapmaya karar verenler arasına gırıorum sanırım:)
bundan nce borek depolama işini sigara boregı gıbı tek tek sararak yapıodum.o da bıraz zamn alıcı.normal tepsi böregı yapsam o nasıl saklanır bılen var mı?
kızım böyle dıyonuz benı de yoldan cıkarıyonuz anacım.yapmıyım dıyorum.sonra boyle sızı gorunce mutfakta alıyorum solugu.ondan sonra nalları dıkıyor destıny.canım tepsı böreğini pişir güzelce.sonra soğuyunca poşetle at buzluğa.poşetlerin havasını almayı unutma.ben ağzımla ıcıme çekerek poşetlerın havasını alıyorum.yiyeceğin zaman çıkar buzluktan.mıkrodalgada ya da normal fırında buzunu çözdür.ya da vaktin varsa kendı kendıne çözdür buzunu.tazecik olur.poğaçayı falan da böyle yapabılırsın.ben böyle yapıyorum canım.sonuç gayet başarılı
bende aynen öyle yapıyorum pişirip güzelce poşetliyorum çıkıncada ya fırında yada teflonda ısıtıyorum tazecik oluyor. eğer sana yardım edebilecek bir varsa ondan da yardım isteyebilirsin yapamıosanda boşver yaaa canından ve bebişinden kıymetli mi güzelim. benim ay sonu annem gelicek de ona güveniorum bende:)) ahhh analık ahhh
günaydın kızlar güzel bir gün olur inş hepimizedün doktora gittik oğlumuzla 2480gr olmuş herşey normalmiş bu arada 60 kiloyla hamile kalmıştım şu an 66yım 6 kilo almışım inş doğumdan sonrada veririm kolayca bebeğim sağlıklı olsunda gerçi hiç önemli değil
el ve ayaklarım balon gibi oldu sonaylar böylemi gececeek offf çok rahatsızım canım çok sıkılıyorrr
Ahh canım ya aynı şikayetler bende de var. bol su içmeye gayret ediyorum. tuza elim gidiyor hemen geri bırakıyorum. ayaklarım ellerim şişti ve hassasiyetini kaybetti sanki. daha doğuma da 1 aya yakın zaman var. daha ne kadar şişecek bilmem. sandalet giyiyorum genişletebiliyorum sandaletlerimi ama ayakkabılarım ve terliklerim geçici bir süre kullanım dışı. alyansı da çıkardım hayırlısı bakalım...
merhaba herkese
bugün kızımı gördük 34+2 deyiz 2400 gr olmuşuz.. suyuuz iyi ,nst demizde normal bi sıkıntı yok çok şükür....
bi bebişimiz daha olmuş hoşgelmişşşş , bi an önce anne babasına kavuşması dileklerimle.....
kurabiye tariflerini görünce bende gaza geldim valla..becerebilecekmiyim bilmiyorum yada ne zaman yapabileceğim bilemiyorum ama hevese geldim öğle arasında gittim kalıp aldım :)
ooh, annesine de bebişine de maşallah..
6 kilonun lafı olur mu yaa?!ben neredeyse 13-14 kilo aldım..
anam siz hiç yemediniz mi be.medine fukarası gibisiniz.utanır insan 6 kılo 13 kılo aldım derken.alacaksanız benım gıbı 25 kılo alacaksınız
benim ayaklarım da balon misali şişti.. doktor baktı, kilo alıyorsun, hava da sıcak normal dedi..
biraz daha şişerse mahalledeki teyzeler gibi terlikle dolaşcam sokaklardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?