2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

kız ben doğurmadım bu forumda da 2 haftada bir beni doğurdu sanıyorlar :))))

ama ınşallah hayırlısıyla yakında alırım bebısımı kucagıma
kafam okadar yerindeki anla yazıları okudum en son senin yazdıklarını gördüm sanırm kusura bakma tatlım biz erkenci davranıyoruz sana karşı ama bebişin zamanında gelsin sağlıklıca

arkadaşlar ben daha sadece kızımın eşyalarının bir kısmını hazırladım.. kendime hiçbir şey hazırlamadım hala.. hem hazırlamadığım için huzursuzum hemde yapmıyorum.. eve yorgun gidiyorum sanırım ondan

ne iş yapasım var ne ütü uyuyamıyorum bile bebişm olmasa oturup ağlıycam ona bişey olur diye korkumdan ağlayamıyorum
diyeceksiniz ki derdin ne rahat batıyor anacım lyada başıma gelecek var bu iç sıkıntısıyla

kızlar ya ne kendımı yorcam dıodum ama ben de derin dondurucuya kek börek yapmaya karar verenler arasına gırıorum sanırım:)
bundan nce borek depolama işini sigara boregı gıbı tek tek sararak yapıodum.o da bıraz zamn alıcı.normal tepsi böregı yapsam o nasıl saklanır bılen var mı?

sanırım özel hastanede doğum yapıcaksın.. nerdesin, hangi hastane??

Canim ben Danimarkadayim. kizimi Turkiyede dogurdum, oglumuda kismet olursa burda doguracagim. burda ozel hastane yok hepsi devlet hastanesi. valla merak ediyorum ne olacak, nasil olacak, zor yaban ellerde dogum yapmak. neden bisey istemiyorlar onuda anlamis degilim arkadasta cevap vermiyor telefonuma merak ediyorum bende.

Tepsini temiz bir poşete sarıp koyabilirsin doğdurucuya.. sonrada çıkartır pişirirsin.. teyzem genelde öyle yapar..

ben bu bebek kurabiyesi işine fena taktım kafayı zaten istiyordum ama tanesine 3 tl veremem diyordum kim yazdıysa foruma allah razı olsun bebişiyle mutlu huzurlu saglıklı yasasın inşallah şimdiden bebek kurabiyesi yapacağım için heyecanlanıyorum kızlar:))))

öylemiiii hadi bakalım hayırlısı. istemiyorlar çünkü hepsini hastaneden karşılayacaklardır. burda özel hastaneler de bebek kıyafetlerini, hasta ve bebk bezlerini karşılarlar. hastadan birşey istemezler. ondandır canım ...

ben daha başlamadım ama ay sonu yapıp koymayı düşünüyorum. hele bir annem gelsin bana yardımcı olur:)) ben hep böreklerimi buzdolabı poşetlerine yada kutulara aralarına pişirme kağıdı koyup üstüste koyuyorum, birbirine yapışmasın diye. önceden alüminyum folya koyardım aralarına fakat zararlı old. duyunca bundan vazgeçtim....

kızım böyle dıyonuz benı de yoldan cıkarıyonuz anacım.yapmıyım dıyorum.sonra boyle sızı gorunce mutfakta alıyorum solugu.ondan sonra nalları dıkıyor destıny.canım tepsı böreğini pişir güzelce.sonra soğuyunca poşetle at buzluğa.poşetlerin havasını almayı unutma.ben ağzımla ıcıme çekerek poşetlerın havasını alıyorum.yiyeceğin zaman çıkar buzluktan.mıkrodalgada ya da normal fırında buzunu çözdür.ya da vaktin varsa kendı kendıne çözdür buzunu.tazecik olur.poğaçayı falan da böyle yapabılırsın.ben böyle yapıyorum canım.sonuç gayet başarılı

bende aynen öyle yapıyorum pişirip güzelce poşetliyorum çıkıncada ya fırında yada teflonda ısıtıyorum tazecik oluyor. eğer sana yardım edebilecek bir varsa ondan da yardım isteyebilirsin yapamıosanda boşver yaaa canından ve bebişinden kıymetli mi güzelim. benim ay sonu annem gelicek de ona güveniorum bende:)) ahhh analık ahhh

annem akşama gelecek inşallah.yazık kadını da yormıyım dıyorum şimdi.aman napıyım dışarıdan alırım pastayı böreği.bi de ben pasta börek turunu dolaba atınca fazla gıtmıyor.hıc rahat durmuyorum gıdıp gelip kendım yıyorum

merhaba herkese
bugün kızımı gördük 34+2 deyiz 2400 gr olmuşuz.. suyuuz iyi ,nst demizde normal bi sıkıntı yok çok şükür....

bi bebişimiz daha olmuş hoşgelmişşşş , bi an önce anne babasına kavuşması dileklerimle.....

kurabiye tariflerini görünce bende gaza geldim valla..becerebilecekmiyim bilmiyorum yada ne zaman yapabileceğim bilemiyorum ama hevese geldim öğle arasında gittim kalıp aldım :)

ooh, annesine de bebişine de maşallah..
6 kilonun lafı olur mu yaa?! ben neredeyse 13-14 kilo aldım..

el ve ayaklarım balon gibi oldu sonaylar böylemi gececeek offf çok rahatsızım canım çok sıkılıyorrr

benim ayaklarım da balon misali şişti.. doktor baktı, kilo alıyorsun, hava da sıcak normal dedi..
biraz daha şişerse mahalledeki teyzeler gibi terlikle dolaşcam sokaklardaa

herkesi sardı bu kurabiye hevesi:))eğer doğum yaptıgım hastanede kendımden baska bırınde bu kurabıyelerden gorursen sen de mı kadınlar kulübündensin canım diye soracağım

benım palet gıbı ayaklarıma terlik de olmuyor artık yalın ayak gezecem.dün misafirliğe gittim.ayağıma şu kibar terliklerden verdi teyze.güldüm tabiki ben onları giyebilir miyim artık.geçti o devirler.

bugün randevum vardı..
35+0 itibariyle bebeğim 2750 gram ve yaklaşık 48 cm
her zamanki gibi baş aşağı pozisyondaydı.
33. haftada 2300gramdı, dr böyle giderse normal zor doğurursun demişti.
ama iki buçuk haftadır yaptığım diyet işe yaradı.. yarım kilo almış..
doktor 4 kilo olmaz dedi.. içim rahatladı valla

bu arada ben de 2,5 haftada 2 küsür kilo almışıım..

biraz ağrım var dedim, nst istedi.. ufaktan başlamış rahim kasılmaları..
40 haftaya kalmaz bu bebiş dedii

balon gibi şişen, acıyan ayaklarımı gösterdim.. baktı, kontrol etti.
endişelenecek bi şey yok. fazla kilo aldın, hava da sıcak ondan dedi..
tuzu en aza indir, bol su iç dedi..

bir hafta sonra sonra tekrar gidicez.. bizden haberler bu kaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…