- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.281
tabi bir de un var deil mi? :))
bugün randevum vardı..
35+0 itibariyle bebeğim 2750 gram ve yaklaşık 48 cm
her zamanki gibi baş aşağı pozisyondaydı.
33. haftada 2300gramdı, dr böyle giderse normal zor doğurursun demişti.
ama iki buçuk haftadır yaptığım diyet işe yaradı.. yarım kilo almış..
doktor 4 kilo olmaz dedi.. içim rahatladı valla
bu arada ben de 2,5 haftada 2 küsür kilo almışıım..
biraz ağrım var dedim, nst istedi.. ufaktan başlamış rahim kasılmaları..
40 haftaya kalmaz bu bebiş dedii
balon gibi şişen, acıyan ayaklarımı gösterdim.. baktı, kontrol etti.
endişelenecek bi şey yok. fazla kilo aldın, hava da sıcak ondan dedi..
tuzu en aza indir, bol su iç dedi..
bir hafta sonra sonra tekrar gidicez.. bizden haberler bu kaaaa
biz de bugun oğlumuzu gorduk, 2300 gr. civarı. 34hafta doldu 35 e girdik. durumu iyi ama hala başı aşağı dönmemişnormal doğum yapmak istiyordum, inşallah döner. hayırlısı olsun..
ay unutmusum ya. geline yanlış tarif veren kayınvalideler gb oldum hee. un var tabi. acele acele yazdım dün unutmusum onu yazmayı. kusura bakmayın. hatta unuttugum baska acıklamalar varsa sorun cevaplarım.
demir yuklemesi neymiş ki acaba :44:
eşimin iş yernden arkadasının karısı dogum yapmış geçen gun.
aslında daha varmış vaktne, biraz sancısı varmış ama önemsememiş o yüzden.
bi hastaneye gidelm bakalm demişler. hastaneye gitmişler, demesinler mi ki dogum baslamış, yatış işlemlerni yapmamız lazım.
adam işlemleri halledene kadar, kadın dogurmuş pırt diye
almışlar bebeği annesigile gitmişler, herkes sasırmış tabi bu bebek de neyn nesi diye, daha vakti oldugu için kimse beklemiyomuş tabi,
e bi de bu kadar kolay sessiz sedasız dogurunca şok olmuş herkes
inşallah beizm dogumlarmız da boyle kolay oluuurr
cnm hayırlı olsun gününü ilk alan anne sen oldun kısmet bakalım o zamana duracakmı....Doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun erken gelmişte olsalar çok küçük değiller çok şükür bikaç güne toparlıyolar maşallah...
Cicilere baktım odalar hazırlanmış ne güzel bizim çocuk odamız yok oturma odam ve misafir odam ayrı ama bu kadar eşyayı naparım sonra daha 3 yıllık evliyim kısmetse ilerde değişiklik yapıcam tabi.
Bende yatak odama koydum beşiği içindede çantlar hazır bekliyolar:) Bugün işim yok çekip koyayım bari bende fotoları.
Magnet süslerimizide ısmarladık satan kişi daha tarih belli olmadığından hoşgeldin bebeğim diye etiket koymuş ama ben zaten etiketi fotolu yaptırmayı düşünüyorum. Bi tanıdığıma fotosunu yollıcam o foto üzerine tarih isim eklenip küçük etiketler yaptırcak onları yapıştırcaz inşallah...
Kurabiyeleri kendim yapıcam benim gelen gidenim çok olur başkasına yaptırırsam tanesi 2-3 tl diyolar ben 100 tane yaptırcam çok pahallı oluyo şeker hamuruyla uğraşamam ama gıda boyasıyla renklendiririm diyorum. Burası küçük yer olduğundan yeni başladı böyle adeter herkes evinde yapıyo şekilli normal beyaz kurabiyelerden yada hiç yapmıyolar ben kusur kalmamak adına yapıcam ama ne zaman bende bilmiyorum yarın yapsam daha zaman var diyorum yapmasam ya erken gelirse diyorum:)
Bide herşeyi kıza göre ayarladık ya erkek çıkarsa korkum var dr.umda kız dediysem kız diyo hayırlısı bakalım...
Ben geldimmmmm...
Sabah 9 dan beri kolmda serum akşam 5 te serum ancak bitti nstye girdim...tansiyon,ateş ölçümü fln bide oda verdiler neyse akşama kadar yattım ben altı üstü bi serum diye düşünerek yanıma kimseyi çağırmadım sabah işe giderken eşim bıraktı,ama maşallah akşam hastaneden ancak çıkabildim...
Hepsi iyi güzel ben yanıma sadece 50 tl almıştım onuda bilinçli değil sabah çıkarken çantamı değiştirdim para olan cüzdan evde kaldı bu cüzdandada 50 tl çıktı neyse akşam detaylı fatura istedim tmm dedi kız neyse 100 tl dedi dedim bende yok napıcam şimdi?
E efendim hastaneye geliyosun gibi ağız yaptı bana
bende allah allah bi serumdu altı üstü ne bilim ben 100 tl tutcak sonra neyse kız güya birine telefon etti
bilgen hanım falanca hastanın yanında sadece 50 tl varmış ne yapalım
bu seferlik böyle olsun demezlermi dahada şaşırdım...
Neyse fatura diye bana verdiği şey baya bildiğin makbuz dedim ben ayrıntılı fatura istiyorum dedi onu drdan alırsınız neyse verdim elliyi aldım makbuzu (makbuzdada yapılan işlem fln yazmıyo bitek "sağlık hizmetleri yazıyor")indim dra dedim eşim faturayı istedi onuda sizden alcakmışım drda ne dese beğenirsiniz
e efendim o ayrıntılar bende yok üst katta onuda iki üç günden önce alamazsınız ....
Yani lafn kısası baya adam oynatıyolar sanki ben gittim eşya aldımda 100 tlden 50 ye düştü para...
Ay valla mecbur drun hastanenin eline kalmıcak olsam o faturayı ne yapar eder alırdım amaaaaaaaa
el mahkum bide doğumda gıcıklanırlar ..............
canım sosyal güvencen yok muydu neden ücret istediler senden gebelere yapılan tüm işlemler ücretsiz zaten
Ben geldimmmmm...
Sabah 9 dan beri kolmda serum akşam 5 te serum ancak bitti nstye girdim...tansiyon,ateş ölçümü fln bide oda verdiler neyse akşama kadar yattım ben altı üstü bi serum diye düşünerek yanıma kimseyi çağırmadım sabah işe giderken eşim bıraktı,ama maşallah akşam hastaneden ancak çıkabildim...
Hepsi iyi güzel ben yanıma sadece 50 tl almıştım onuda bilinçli değil sabah çıkarken çantamı değiştirdim para olan cüzdan evde kaldı bu cüzdandada 50 tl çıktı neyse akşam detaylı fatura istedim tmm dedi kız neyse 100 tl dedi dedim bende yok napıcam şimdi?
bende allah allah bi serumdu altı üstü ne bilim ben 100 tl tutcak sonra neyse kız güya birine telefon etti
Neyse fatura diye bana verdiği şey baya bildiğin makbuz dedim ben ayrıntılı fatura istiyorum dedi onu drdan alırsınız neyse verdim elliyi aldım makbuzu (makbuzdada yapılan işlem fln yazmıyo bitek "sağlık hizmetleri yazıyor")indim dra dedim eşim faturayı istedi onuda sizden alcakmışım drda ne dese beğenirsiniz
e efendim o ayrıntılar bende yok üst katta onuda iki üç günden önce alamazsınız ....
Yani lafn kısası baya adam oynatıyolar sanki ben gittim eşya aldımda 100 tlden 50 ye düştü para...
Ay valla mecbur drun hastanenin eline kalmıcak olsam o faturayı ne yapar eder alırdım amaaaaaaaa
cnm zaten drda faturayı alamayınca bi uyuzluk yapacaktım onlara ama dedim şimdi doğuma gelicem adım çıkmasın sonra ellerine kalınca kötü davranırlar fln... dkomik valla iyi pazarlık olmuş bu seferlik böyle olsun ayağınız alışsın:)) sanki esnaf ağzı gibi bilgen hanım artık aradaki farkı cebinden öder:)) keşke ayrıntılı faturamı görmeden hiç ödeme yapmıyorum deseydiniz
ıyı aksamlar kızlar
bugun bebek sekerlerı ıcın sıparısımı verdım. gıttım bızzat gorerek aldım.
almayan arkadaslar sakın ınternetten almayın. cok farklı oıluyor. ben ınternetten bı model begenmıstım. bugun ona baktıgımda cok dandık gorundugunu farkettım.
oh ıyı o zaman . sanslısın demek.cnm zaten drda faturayı alamayınca bi uyuzluk yapacaktım onlara ama dedim şimdi doğuma gelicem adım çıkmasın sonra ellerine kalınca kötü davranırlar fln... d
edim ya el mahkum....
ben bugun hastanedeyken gelmiş netten aldığım şekerlerim.... çooook hoşuma gitti resimde yarın çekip koyarım...
oy oy maşallah bebeğinee37. haftadan sonra bebek doğunca zaten problem yok benim oğlumda doğsa 38-39 gibi özledimki öyle
birde suyu çok içince şiş minumum oluyo canım tecrübeyle sabitben nerdeyse günde 3 litre bazende daha fazla içiyorum bardak benim bi parçam oldu sanki sevgili kocam su sparişi vermekten artık sıkıldı diyoki kaç metrelik havuz yaptın oğluma bu kadar suyla havuz dolar
Ben geldimmmmm...
çok şeker güle güle kullanın cnm...Eki Görüntüle 439689
kızlar kızıma bunu aldım.
canım sosyal güvencen yok muydu neden ücret istediler senden gebelere yapılan tüm işlemler ücretsiz zaten
Ben geldimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?