2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oy oy maşallah bebeğinee 37. haftadan sonra bebek doğunca zaten problem yok benim oğlumda doğsa 38-39 gibi özledimki öyle
birde suyu çok içince şiş minumum oluyo canım tecrübeyle sabit ben nerdeyse günde 3 litre bazende daha fazla içiyorum bardak benim bi parçam oldu sankisevgili kocam su sparişi vermekten artık sıkıldı diyoki kaç metrelik havuz yaptın oğluma bu kadar suyla havuz dolar

arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacak. ben normal dogum yapmayı düşünüyorum insallah. ama dogumdan sonra başıma gelecekleri pek kestiremiyorum. dogum yapmıs arkadaslar veya bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi? mesela bi arkadaşım doğumdan sonra bayıltmalarını istememi söyledi dikişleri hissetmemek için. ama ben bebeğimi kucağıma almak istiyorum bu konuda kararsızım ne yapmak lazım? ameliyathanede dogum yapmayı iste diyorlar( herangi bi aksiliğe karşı müdahale anında yapılabilsin diye sanırım). başka sizin önerdiğiniz ayrıntılar var mı??

birde dogumdan sonra nasıl olucaz biz? hemen toparlar mıyız? tuvaletimizi yapmak sıkıntılı olmayacak mı? kaç günde kendimize geliriz? vs. vs. vs.

dogum yapan arkadaslar yardımcı olabilirler mi???

cnm benim hemogram testlerim kan şurubu kullanmama rağmen gittikçe düştü bugun bütün gün demir yüklemesi yaptılar sezeryan olacağım için dahada gerekliydi....

cnm hayırlı olsun gününü ilk alan anne sen oldun kısmet bakalım o zamana duracakmı....

Ben geldimmmmm...
Sabah 9 dan beri kolmda serum akşam 5 te serum ancak bitti nstye girdim...tansiyon,ateş ölçümü fln bide oda verdiler neyse akşama kadar yattım ben altı üstü bi serum diye düşünerek yanıma kimseyi çağırmadım sabah işe giderken eşim bıraktı,ama maşallah akşam hastaneden ancak çıkabildim...
Hepsi iyi güzel ben yanıma sadece 50 tl almıştım onuda bilinçli değil sabah çıkarken çantamı değiştirdim para olan cüzdan evde kaldı bu cüzdandada 50 tl çıktı neyse akşam detaylı fatura istedim tmm dedi kız neyse 100 tl dedi dedim bende yok napıcam şimdi?
E efendim hastaneye geliyosun gibi ağız yaptı bana
bende allah allah bi serumdu altı üstü ne bilim ben 100 tl tutcak sonra neyse kız güya birine telefon etti
bilgen hanım falanca hastanın yanında sadece 50 tl varmış ne yapalım
bu seferlik böyle olsun demezlermi dahada şaşırdım...
Neyse fatura diye bana verdiği şey baya bildiğin makbuz dedim ben ayrıntılı fatura istiyorum dedi onu drdan alırsınız neyse verdim elliyi aldım makbuzu (makbuzdada yapılan işlem fln yazmıyo bitek "sağlık hizmetleri yazıyor")indim dra dedim eşim faturayı istedi onuda sizden alcakmışım drda ne dese beğenirsiniz
e efendim o ayrıntılar bende yok üst katta onuda iki üç günden önce alamazsınız ....
Yani lafn kısası baya adam oynatıyolar sanki ben gittim eşya aldımda 100 tlden 50 ye düştü para...
Ay valla mecbur drun hastanenin eline kalmıcak olsam o faturayı ne yapar eder alırdım amaaaaaaaa
el mahkum bide doğumda gıcıklanırlar ..............

canım sosyal güvencen yok muydu neden ücret istediler senden gebelere yapılan tüm işlemler ücretsiz zaten

komik valla iyi pazarlık olmuş bu seferlik böyle olsun ayağınız alışsın:)) sanki esnaf ağzı gibi bilgen hanım artık aradaki farkı cebinden öder:)) keşke ayrıntılı faturamı görmeden hiç ödeme yapmıyorum deseydiniz

ıyı aksamlar kızlar
bugun bebek sekerlerı ıcın sıparısımı verdım. gıttım bızzat gorerek aldım.
almayan arkadaslar sakın ınternetten almayın. cok farklı oıluyor. ben ınternetten bı model begenmıstım. bugun ona baktıgımda cok dandık gorundugunu farkettım.

cnm zaten drda faturayı alamayınca bi uyuzluk yapacaktım onlara ama dedim şimdi doğuma gelicem adım çıkmasın sonra ellerine kalınca kötü davranırlar fln... d
edim ya el mahkum....

ben bugun hastanedeyken gelmiş netten aldığım şekerlerim.... çooook hoşuma gitti resimde yarın çekip koyarım...

oh ıyı o zaman . sanslısın demek.

aynısını ben yaşıyorum ya.. benim eşim inanın şu sıcak günlerde bile bir bardak su zorla içer..
inş ileryeyen dönemde böbrek sıkıntısı çekmez.. damacana su almıyoruz.. iki kişi nasıl bitircez, su yosunlanır falan diyordu eşim..
markete gittiğimizde birkaç 5 litrelik su alıyoruz.. bu ara adam taşıyo taşıyo taşıyoo..
akşam işten çıkıp eve gelecekken adeti, arar ne lazım der..
ben su deyince.. sen bu suları lavaboya mı döküyosun, insan bu kadar suyu nasıl içer diyo

özel hastaneler resmi hırsız gibi ya.. herşeyi paraya çeviriyorlar.. onlar için hasta, ''müşteri'' demek.
hakkın olan faturayı isteyince kırk dereden su getiriyorlar.. ödeme yapınca verdikleri fişte ödediğim tutardan azı yazıyo..
her şeye ayrı ücret alıyorlar.. bugün ilk kez nst'ye girdim, 25 tl haricen ödedim..

özel hastaneler resmi hırsız gibi ya.. herşeyi paraya çeviriyorlar.. onlar için hasta, ''müşteri'' demek.
hakkın olan faturayı isteyince kırk dereden su getiriyorlar.. ödeme yapınca verdikleri fişte ödediğim tutardan azı yazıyo..
her şeye ayrı ücret alıyorlar.. bugün ilk kez nst'ye girdim, 25 tl haricen ödedim..
[/QUOTE]

çok güzel dedin resmi hırsızlar ne kadarda uydu bu günkü durumuma...
haftaya yine çağırdı hiçde gitmiycem ne bu yaaa ALLAH ALLAH sanki haftada ultrasona girince bebek daha gürbüz olcak....

çok şeker güle güle kullanın cnm...

canım hangi hastaneye gidiyorsun sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…