2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şükür ALLAH a cnm bende iyiym ...
kahvaltı yapıyorum buyur gel:)

Ahh inan karşı komşum olsaydın mutlaka gelirdim :) Kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum.İşte o kadar üşengecim ki alt komşum olsan aşağıya inmeyecek kadar üşengecim.Afiyet bal şeker olsun sana, bebişine yarasın annesi....

bende normalde dediğin gibi helede tek kendim olunca asla kendime özel kahvaltı hazırlayamam üşenirim...
ama hamilelik beni felaket acıktırıyo ,erkenden acıktığımdan uyandığım oluyo...
gerçi öyle özel bişi hazırlamam ama ne varsa...

Hayırlı sabahlar ve Hayırlı Cumalar.. Nasılsınız bakalım..? Biz daha kahvaltı yapmadık meyve yiyoruz şuan kızımla

Oyy oyy kıyamam ben sana.. üzme kendini benim başıma da gelir böyle şeyler..sonra ağlaya ağlaya iş yaparım..

canım pozitif hikayeler mi:44: pozitif şeyler düşünelim

yok canım kötü değiller ama bebeklerine kavuşma anları falan çok etkiledi beni.. çoğu epiduralli normal doğum yapmış.. :) :)

Günaydın Temmus annecikleri ve melekleri:)
Yarın kızımı görücem diye çok sevinçliyim ve malesef çatı muayenemi yaptırıcam diye de accık stresliyim. Umarım acısızdır ve çok kısa sürer.

nekadar güzel yazmışsın, aynen katılıyorum doğumdan korkmak yerine bu sancıların bebişlerimize can verdiğini unutmamız sırf acı çekmemek için kolay doğum yoluna kaçmayalım, bende normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa eğer vucudumuz ne yapması gerektiğini biliyor bizim yapmamız gereken sadece nefes alıp vermek ve o mucizenin sabırla geleceği zamanını beklemek (zor olsada) :18:

Hayırlı cumalar herkese. Kızlar dün bir güzel evimin badana ve temizlik işlerini yaptık bitirdik. Annemle kızkardeşim sağolsun onlar olmasa hayatta bitmezdi. Gece 10'da temizlik bitti ama bizde bitti idik. Heleki ben ayaklarım davul gibi şişti. Eşim ve annemler ayakta gezme otur deselerde oturduğum zamanda içim rahat etmedi. Yavaş yavaş bazende oturduğum yerden birşeyler yapmaya çalıştım.Ama evim mis gibi oldu. Bugünde halılarım gelcek. Artık yarın halıları da sereriz ve sadece oğlumun küçük beşiği ve benim doğum çantam kaldı onları da haftaya kadar hallederiz ve oğlumu beklemeye başlarız

Gunaydın kızlarrrrrrrr hayırlı cumalar nasılsınız bakalım nasıl gıdıyo bayadır gıremıyorum ozledım valla sızıı
az kaldı zaman daralıyo veeebende daralıyorum kızımın odasını yapmak kaldı bıtek gerıye herseyımız tamammm
sızde ne var ne yok

kızlaaarrrrr herkese günaydıınnn:)) hoş tünaydın olcak ama anca yazdım. kalkıp sabah sabah yemeğimi yaptım:) artık uyku tutmuyor sabahları erkenden kalkıyorum eşimde bol bol uyu, dinlen, depola diyor ama olmuokiii uyku gittimi tamam artık birde tabi kahvaltı olayı var... bebeğim olmasa ben kendime kahvaltı hazırlar mıyım acaba:))

kızlar gunaydın

benım dun geceden sabaha kadar karnımda hafıf bır sancı oldu. szce normal mıdır yoksa doktoru aramalı mıyım

geçmiş olsun canım.. valla benim de ara ara ağrılarım oluyor ama devamlı değil... eğer devamlı bir ağrıysa doktora sormanda fayda vardır herhalde.. benimki uzun süreli olmadığı için ben aramadım doktoru...

selam kızlar..ben mart annelerindenim...oğlum 2 aylık oldu...size bişey söylemek için girdim..doğum sonrası en büyük sıkıntı göğüs yaraları..hamileyken de çok konuşmuştuk arkadaşlarla..ve çocuklarımız 2-3 aylık olunca iyice emin oldumki, doğumdan bi kaç ay önce evicop e vitamini sürenlerde yara olmadı..bizim topicte tecrübe ettik bunu.eczaneden alabilirsiniz.8-9 lira gibi bişeydi...tabi bizde de ilk günler biraz acı oldu ama öyle çatlak-yara olmadı...o çileyiçekmezsiniz inşallah..

geçmiiş olsun zeynepcm aksilik geldi mi üstüste gelir zaten sen üzülme annesi ömürde üzülür sonra
aminn Allah beterınden saklasın .. ee nasılsınız bakalım mınnoşlar bebısler nasıl ???

kızlar demin banyoya giriyordum wc gittim çok az kanamam oldu anneme gösterdim birazdan babam cumadan gelince
hastaneye gidicez karnım taş gibi nefes almam rahatlaştı suyum azdı en son 4 ünde gittiğimde

şuan 33+7 yani 34.haftamdayım bana çok çok dua edin lütfen bebişim hareketleride az Allah a emanet olun

canım korkma telaşlanma allahın dedigği olur inş her sey yolundadır hiç vakit kaybetmeden git hemen doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…