2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maasallah sana canim ne guzel yaa ne cok ozledim uyumayi deliksizzzz

canderincim, nst'de sancın var mıydı? bu haftalarda artık başlıyor rahim doğum için kasılmaya..
doğuma hazırlanıyor. bildiğim kadarıyla sürekli ve düzenli olursa sancılar dikkat edilmeli.. dün bende biraz sancı cıktı..
doktor, 40a kalmaz doğum dedi..

kızlar bugun hastanede iğne vurdular 10 tl vurma parası aldılar saka gıbı :)) iğnecimi olsam acaba

ben geçen sene hasta olmuştum.. devlet hastanesinde gidip enjeksiyonu yaptırıyordum..
ama özeller her şeyi paraya çevirdikleri için, normaldir para almaları..
ama sağlık ocakları ücretsiz yapar diye biliyorum ben.. imkanın varsa oraya git..

kızlar şimdi haziran annelerinde okudum.Doğum yaklaştıysa bacak bacak üstüne zor atılıyormuş.Hatta şikayetlerini sayarken bacağım kalkmıyor yazmışlar.Bizde varmı acep merak ettimmm:))

kız ne kursu hayırdır ? yagmıur da yagdırdın ya helal sana kuzumm .. ömür bebek hareketsızzzz.. sessız .. valla totosunu dayasa ta azcık dürtsem
molfıx bezin reklamını ızledıkce gozlerım doluyor .. ay ben ne garıp bısey oldummmm ..

saglık ocagıda hastanede 4 tl alıyor ıgne vurmaya cnm

Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle

kızlar şimdi haziran annelerinde okudum.Doğum yaklaştıysa bacak bacak üstüne zor atılıyormuş.Hatta şikayetlerini sayarken bacağım kalkmıyor yazmışlar.Bizde varmı acep merak ettimmm:))

ben bacak bacak ustune atabılıyorum ama ozellıkle sağ bacağım yerinden cıkmıs gıbı ağrıyor boyle bısey mı acaba

cena ayyy evet yaaa sustum hemen :)) ama bu son kaçınılmaz gibi geliyor bana... bu arada bol bol su içiyorum. öyle okudum iyi geliyormuş ama tuzu daha kesemedim sofrada elim hemen tuza gidiyor ister istemez...

Denedim şimdi atabiliyorum ama bacağım durmuyo fırt geri kaçıyo.. :) Bir de çok rahatsız ediyor eskiden farkında bile olmazdım bacak bacak üstüne attığımın.

yaw kızlarrr ben hastane için nasıl bir terlik alacağımı bilmiyorum. tmm altı kaymayan birşey ama nasıl bir şey?? alanlar varsa terliklerinden örnekler gösterebilir mi??? bana da bir fikir olur yoksa içinden çıkamıcam ben

Katılıyorum.Alan varsa fotosunu falan koysa da görsek

ben bacak bacak ustune atabılıyorum ama ozellıkle sağ bacağım yerinden cıkmıs gıbı ağrıyor boyle bısey mı acaba

hala atabiliyorsan sorun yok canım atman için bir ayağını kaldırman gerekiyor ya o kalkmıyormuş çünkü bebeğin başı artık ordaymış doğum kanalına girmiş oluyormuş.Bende söyleyenlerin yalancısıyım valla:))

beeeennn tatlım hamileliğim boyunca çok rahattım hepte attım bacak bacak üstüne ama geçen haftadan beri tık yok bacağımı bir kaldırıyorum yok yetişmiyo acaba duşun altında çok mu kaldımda çektim mi die düşünüyorum şaka bir yana da bende öyle oturcam die zorlamıyorum yazık bebeemin başını sıkıştırmayayım dönmüş yavrucağım

bende alamadım kızlar yaa terlık hastane ıcın ben kırmızı beyaz bı gecelık aldım altına terlık alamadım
mevlut ıcınde aynı sey alan varsa koysunda gorelım yaa mevlutede alcam cunku ben

ayyy kıyamam ben miniciğimee büyümüştür annesi napsın yavrum daracık yerde o totoyu zaten ısırmak lazııımm tatlım ben dil okuluna gidiyorum ya hafta içi tüm öğleden sonra doğurana kadar gidecem 6 temmuzda bitiyor benim bdt 9 temmuz diploma almıcak olsam hayatta gitmem de o diplomada bana ilerde çok yerin kapısını açtırır...yağmur duası yapılır die ilan vercem hemde ne yağdı sel gitti canımın içi

ayy sağol canım yawww sonunda bir tane gördük. güle güle kullan :) sen sabo şeklinde almışsın bende acaba yaz ya açık mı alsam die düşünüodum

sağol canım rica ederim ne demek:)ben açık terlik giyemem hastanede yani huylanırım ayak yıkayamam zırt pırt o yüzden böyle aldım en rahatıda bunlar.Tabi süslü püslü isterseniz o sizin bileceğiniz iş:))

haklısın bir arkadaşımda sabo tarzı almıştı. o zaman bu aklımda bulunsun canım . bakalım başka ne terlikler görücez hanımlardan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…