- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.361
agrısı-sızısı kanamması olan butun arkadasların allah yardımcısı olsuın.
ben aaz once doktorumu aradım. doktor rahm kasılmasıdır artarsa gelırsın dedı.
cok sukur sabahdan berı sıkıntım yok.
ama gercekten son zamnlar cok zor gecıyor. sureklı bı uyku halı. uyatıyorum kalkıyorum uykum gelıyor.
su onumdekı ıkı haftayı atlatsam da 36 da alsa doktor dıyorum artık. tabı saglıkla.ığne olan bı arkadas vardı. bende 3-4 hafta kadar once o ıgneyı oldum.
agrısı-sızısı kanamması olan butun arkadasların allah yardımcısı olsuın.
ben aaz once doktorumu aradım. doktor rahm kasılmasıdır artarsa gelırsın dedı.
cok sukur sabahdan berı sıkıntım yok.
ama gercekten son zamnlar cok zor gecıyor. sureklı bı uyku halı. uyatıyorum kalkıyorum uykum gelıyor.
su onumdekı ıkı haftayı atlatsam da 36 da alsa doktor dıyorum artık. tabı saglıkla.ığne olan bı arkadas vardı. bende 3-4 hafta kadar once o ıgneyı oldum.
kızlar bugun hastanede iğne vurdular 10 tl vurma parası aldılar saka gıbı :)) iğnecimi olsam acaba
kız ne kursu hayırdır ? yagmıur da yagdırdın ya helal sana kuzumm .. ömür bebek hareketsızzzz.. sessız .. valla totosunu dayasa ta azcık dürtsemiyiyiz bebeğim sen nasılsın ömürcüm nasıl
Bugün kursu kırdım gitmedim acaip bi yağmur var burda... yaramaz okula gitmek istemeyen çocuklar gibi ''Allah'ım daha çok yağsın bende kursa gitmeyeyim'' die dua ettim
canderincim, nst'de sancın var mıydı? bu haftalarda artık başlıyor rahim doğum için kasılmaya..
doğuma hazırlanıyor. bildiğim kadarıyla sürekli ve düzenli olursa sancılar dikkat edilmeli.. dün bende biraz sancı cıktı..
doktor, 40a kalmaz doğum dedi..
ben geçen sene hasta olmuştum.. devlet hastanesinde gidip enjeksiyonu yaptırıyordum..
ama özeller her şeyi paraya çevirdikleri için, normaldir para almaları..
ama sağlık ocakları ücretsiz yapar diye biliyorum ben.. imkanın varsa oraya git..
Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninlekızlar demin banyoya giriyordum wc gittim çok az kanamam oldu anneme gösterdim birazdan babam cumadan gelince
hastaneye gidicez karnım taş gibi nefes almam rahatlaştı suyum azdı en son 4 ünde gittiğimde
şuan 33+7 yani 34.haftamdayım bana çok çok dua edin lütfen bebişim hareketleride az Allah a emanet olun
kızlar şimdi haziran annelerinde okudum.Doğum yaklaştıysa bacak bacak üstüne zor atılıyormuş.Hatta şikayetlerini sayarken bacağım kalkmıyor yazmışlar.Bizde varmı acep merak ettimmm:))
saglık ocagıda hastanede 4 tl alıyor ıgne vurmaya cnm
kızlar şimdi haziran annelerinde okudum.Doğum yaklaştıysa bacak bacak üstüne zor atılıyormuş.Hatta şikayetlerini sayarken bacağım kalkmıyor yazmışlar.Bizde varmı acep merak ettimmm:))
yaw kızlarrr ben hastane için nasıl bir terlik alacağımı bilmiyorum. tmm altı kaymayan birşey ama nasıl bir şey?? alanlar varsa terliklerinden örnekler gösterebilir mi??? bana da bir fikir olur yoksa içinden çıkamıcam ben
ben bacak bacak ustune atabılıyorum ama ozellıkle sağ bacağım yerinden cıkmıs gıbı ağrıyor boyle bısey mı acaba
yaw kızlarrr ben hastane için nasıl bir terlik alacağımı bilmiyorum. tmm altı kaymayan birşey ama nasıl bir şey?? alanlar varsa terliklerinden örnekler gösterebilir mi??? bana da bir fikir olur yoksa içinden çıkamıcam ben
kız ne kursu hayırdır ? yagmıur da yagdırdın ya helal sana kuzumm .. ömür bebek hareketsızzzz.. sessız .. valla totosunu dayasa ta azcık dürtsem
molfıx bezin reklamını ızledıkce gozlerım doluyor .. ay ben ne garıp bısey oldummmm ..
ayy sağol canım yawww sonunda bir tane gördük. güle güle kullan :) sen sabo şeklinde almışsın bende acaba yaz ya açık mı alsam die düşünüodum
sağol canım rica ederim ne demek:)ben açık terlik giyemem hastanede yani huylanırım ayak yıkayamam zırt pırt o yüzden böyle aldım en rahatıda bunlar.Tabi süslü püslü isterseniz o sizin bileceğiniz iş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?