- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.341
bende de var hayatım dr cugumu aradım catı açılmalarına alıstırma imiş dinlen istırahat et kocişle munasebeti kes dedi ..Slm kizlar neler yapiyosunuz benim relg agrim gibi agrim var ara ara sancili oluyor
ayaklarım daha ne kadar şişecek çok merak ediyorum karnımda çatlak yok ama bu gidişle ayaklarımda olacak
kızlar demin banyoya giriyordum wc gittim çok az kanamam oldu anneme gösterdim birazdan babam cumadan gelince
hastaneye gidicez karnım taş gibi nefes almam rahatlaştı suyum azdı en son 4 ünde gittiğimde
şuan 33+7 yani 34.haftamdayım bana çok çok dua edin lütfen bebişim hareketleride az Allah a emanet olun
bende de var hayatım dr cugumu aradım catı açılmalarına alıstırma imiş dinlen istırahat et kocişle munasebeti kes dedi ..
Slm kizlar neler yapiyosunuz benim relg agrim gibi agrim var ara ara sancili oluyor
kızlar demin banyoya giriyordum wc gittim çok az kanamam oldu anneme gösterdim birazdan babam cumadan gelince
hastaneye gidicez karnım taş gibi nefes almam rahatlaştı suyum azdı en son 4 ünde gittiğimde
şuan 33+7 yani 34.haftamdayım bana çok çok dua edin lütfen bebişim hareketleride az Allah a emanet olun
valla biz halen arada sırada birlikte oluyorduk 3 gun once bıraktıkkkk ..:))) kac ay once biraktik biz o isi sekerim son gunler gecmiyo sanki icim daraliyo valla
kızz böcüğüm nasılsın napıyosun bakalım bebıs nasıl ??merhaba kızlarAğrısı, sızısı, kanaması olan herkese geçmiş olsun...Karakız hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar gunaydın
benım dun geceden sabaha kadar karnımda hafıf bır sancı oldu. szce normal mıdır yoksa doktoru aramalı mıyım
Slm kizlar neler yapiyosunuz benim relg agrim gibi agrim var ara ara sancili oluyor
aminn Allah beterınden saklasın .. ee nasılsınız bakalım mınnoşlar bebısler nasıl ???
slm kızlar bugun dr a gıttık alttan muayene etti açılmam hala 2 cm miş bebegımın cıgerlerı ıcın ıgne verdı bırı vuruldu bırıde aksama ınsallah artık dogumu durdurmak ıcın ılac kullanmayalım ıgneyıde vurduk 36 ya da geldık olursa olsun dedi dr ama sımdı bekleyınce gelmeyecekmıs gıbı gelıyor bana korkuyorum olmazsa dıye ( enınde sonunda olacak tabıı bılıyorum ama ) ve ayaklarım benımde şişmişti indi normal boyuta döndük yedıklerınıze ıctıklerınıze dıkkat edın kızlar bıde kendınızı cok yormayın
hadi yaa o derece yani :)) ayy bende daha şişmeler yok yaww... başlar mı acep??
valla biz halen arada sırada birlikte oluyorduk 3 gun once bıraktıkkkk ..
kızz böcüğüm nasılsın napıyosun bakalım bebıs nasıl ??
kızlar bugun hastanede iğne vurdular 10 tl vurma parası aldılar saka gıbı :)) iğnecimi olsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?