2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm ..
bi git bakalım ...
ALLAHIN İZNİ İLE Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞ...

Tehlikeli bir durum yoktur insallah cnm, hayirli haberlerle gel.

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.Telaş yapma sakin ol canım ama doktora da hemen git.

geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah

slm kızlar bugun dr a gıttık alttan muayene etti açılmam hala 2 cm miş bebegımın cıgerlerı ıcın ıgne verdı bırı vuruldu bırıde aksama ınsallah artık dogumu durdurmak ıcın ılac kullanmayalım ıgneyıde vurduk 36 ya da geldık olursa olsun dedi dr ama sımdı bekleyınce gelmeyecekmıs gıbı gelıyor bana korkuyorum olmazsa dıye ( enınde sonunda olacak tabıı bılıyorum ama ) ve ayaklarım benımde şişmişti indi normal boyuta döndük yedıklerınıze ıctıklerınıze dıkkat edın kızlar bıde kendınızı cok yormayın

merhaba kızlar Ağrısı, sızısı, kanaması olan herkese geçmiş olsun...Karakız hayırlı haberlerle gel inşallah

Karakiz geçmiş olsun, bişi yoktur inşallah. iyi haberlerini bekliyoruz.

benm de 32. haftam bittiğinden beridir geceleri kramp girme, ayaklarda şişme ve göbişte çatlama başladı.
demek boşuna değilmiş bu 32. hafta olayı, gerçekten farklı bir aşamaya girdi hamişliğim..

:))) kac ay once biraktik biz o isi sekerim son gunler gecmiyo sanki icim daraliyo valla
valla biz halen arada sırada birlikte oluyorduk 3 gun once bıraktıkkkk ..

merhaba kızlar Ağrısı, sızısı, kanaması olan herkese geçmiş olsun...Karakız hayırlı haberlerle gel inşallah
kızz böcüğüm nasılsın napıyosun bakalım bebıs nasıl ??

Ben bi garip oldum ya.Sabah 7:30 da kalktım saat 9-10 gibi tekrar uykum geldi yattım 11:30 da zorla uyandım tekrar.Saçma sapan bi uyku düzenim oldu Kalktım kahvaltı yaptım.Temizlik yaptım.İnş. birazdan da Meryem suresi ile Yusuf Suresini okuyacağım bu mübarek günde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , kolay doğum olsun, bebeklerimizi hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım diye dua edeceğim.Allah kabul etsin inş. dualarımızı...

kızlar gunaydın

benım dun geceden sabaha kadar karnımda hafıf bır sancı oldu. szce normal mıdır yoksa doktoru aramalı mıyım

Slm kizlar neler yapiyosunuz benim relg agrim gibi agrim var ara ara sancili oluyor

bende de ara ara oluyor.Rahim kendini doğuma hazırladığı içinmiş o sancılar.Bende uzun süreli değil de ara ara oluyor.İstersen bir sor sürekli olduysa.

aminn Allah beterınden saklasın .. ee nasılsınız bakalım mınnoşlar bebısler nasıl ???

İyiyiz tatlım çok şükür sen nasılsın ? Benim oğlan pek hareket etmiyor ya.Çok yavaş ve uzun aralıklarla hareket ediyor.

Telaş etme güzelim.İnşallah önemli birşey yoktur.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Hadi bakalım hayırlısı canım...Hayırlı zamanda bebeğini sağlıkla kucağına al inş. bizi de sevindir

hadi yaa o derece yani :)) ayy bende daha şişmeler yok yaww... başlar mı acep??

aman sus!!! şeytan kulağına kurşun..

karakızım,, iyi haberlerini bekliyoruz. olumsuz bi durum yoktur inş..

agrısı-sızısı kanamması olan butun arkadasların allah yardımcısı olsuın.
ben aaz once doktorumu aradım. doktor rahm kasılmasıdır artarsa gelırsın dedı.
cok sukur sabahdan berı sıkıntım yok.
ama gercekten son zamnlar cok zor gecıyor. sureklı bı uyku halı. uyatıyorum kalkıyorum uykum gelıyor.
su onumdekı ıkı haftayı atlatsam da 36 da alsa doktor dıyorum artık. tabı saglıkla.ığne olan bı arkadas vardı. bende 3-4 hafta kadar once o ıgneyı oldum.

valla biz halen arada sırada birlikte oluyorduk 3 gun once bıraktıkkkk ..

kızz böcüğüm nasılsın napıyosun bakalım bebıs nasıl ??

iyiyiz bebeğim sen nasılsın ömürcüm nasıl

Bugün kursu kırdım gitmedim acaip bi yağmur var burda... yaramaz okula gitmek istemeyen çocuklar gibi ''Allah'ım daha çok yağsın bende kursa gitmeyeyim'' die dua ettim

kızlar bugun hastanede iğne vurdular 10 tl vurma parası aldılar saka gıbı :)) iğnecimi olsam acaba

hıc almaz olurlar mı. herseylerı para. ben 20. haftamdan berı ıgne oluyorum.gercı hepsı tl alıyor.
o hemsırelerı de allah bıldıgı gıbı yapsın. ızne ayrılına kadar okuldakı hemsıremız yapıyordu hıc acıtmıyordu.
ne zaman ızne ayrıldım hastanede hemsıreler yapmaya basladı. agrıdan mahvettıler. lop dıye dokuyorlar. oysa yavas yavas yapmaları gerekıyoır. ama nerde ınsanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…