2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kac senedir gidiyorsun canim dil kursuna ve ne kadar sonra diplamani alacaksin? bende gidiyordum 2 hafta once son sinavimi verdim gecmisim cok sukur simdi sirada konusma sinavi var. onun icinde bugun aradilar ben hamile oldugum icin beni erkenden alacaklarini soylediler cok mutlu oldum vallahi senin dedigin gibi cok zor yaa bu halde gidip gelmek. benim kursta normalde temmuzun 3 nde bitecekti sagolsunlar kurtardilar beni darisi basina

hastaneye gitim ilk defa bilmdğim bir doktordu erken doğum belirtisi var dedi nst ye bağladı nst normal

açılma varmı diye alttan bakcakmış ona da kendi bakmadı stajer hemşirelere baktıralım dedi
bende hayır olmaz dedim doğum başlayana kadar beklerim yine baktırmam dedim
birdaha o doktora gitmem kadın doktor bu 2.sorun yaşayışım galiab en iyisi erkek de doğum yapcam

kendi doktorlarım ne güzel ilgileniyordu keşke istanbulda doğum yapsaydım hem kocamdan ayrılmazdım

neyse diyor en geç temmuz 18 e doğar 2,33 kilosu suyu normal dedi ayakları aşağıdaymış başı yukardaymış

peki canım nts normal çıktıysa neye göre erken doğum belirtisi var dedi hem bebeğin bile henüz dönmemiş

ishal mnide bulantısı ağrı kanamaya göre birde ultrasonda baktığına göre dedi ben doktordan hiç birşey anlamadım

zaten hastanede kavag edipde geldim

ishal mnide bulantısı ağrı kanamaya göre birde ultrasonda baktığına göre dedi ben doktordan hiç birşey anlamadım

zaten hastanede kavag edipde geldim

cok gecmis olsun canim. simdi nasilsin? bebegin daha donmemis bile nasil erken dogum belirtisini ona gore belirliyor bu drlarda tuhaf oldu valladoner bebegin insaallah canim. normal dogummu dusunuyorsun?

rahm ağzını ölçüyolar ya, belki ultrasonda onu kısa gördüyse ondan demiştir.
dinlenince geçer bence, belki yolcuuk yaptn die oldu, uzan biraz dinlen.

cenacım ben çarşamba günü ilk kez nst ye giriim. Doktor normal dedi.
Muayene sırasına herşey çok iyi, 40 haftayı da görürsün demişti.
Gerçi ben 40 ı göreceğimi hç sanmıyorum ama bu kadar da erken sancı gelınce cooooooook korktum ama sımdılık bır sey yok cok sukur.

Canim moralini bozma hemen erkek doktor olmasin konusundafikrini degistirdiysen beenim dedigim doktoru da deneyebilirsin( humada cahit bey) ayakta karsiliyormus hastasini. Benimde doktor konusunda icim rahat degil ama 3 hafta once arkadasim benim doktorda dogum yapti cok dua ediyor doktora. Bende bi bildigi vardir diyorum.( ki oda benim gb ilgisizlikten sikayetciydi) bence sen bi kac doktora daha gorun derim ben.

Bebisi de zamaninda gelmeye ikna et. Benim de erken dogum riskim var. Serumlar igneler yedim. Ama psikolojik olarak dogmayacak henuz erken diye sartlandigim zaman hafifledi sancilarim. Olumlu dusun yani

2 tencere yemek yapcam şişti şistı benım ayaklar fill gibi oldumm yaww.. hıc kalkmıcam mı ben koltuktan zaten 23 kılo aldım bıde yatısa gecersemmm aboooo

kızlaaaaarrr bugun iş yernde son günümdüü..

çok şükr izne çıkabildim, darısı diğer çalışan hamişlerin başınaaa..

yarın da final sınavm var onu da atlatırsam bi rahatlicam, inşallah iyi geçer, dua edn bana olur muuu?

sonra ver elini hazırlıklaaarrrrr

benim iki gündür alttan iğneliyorlar gibi bir ağrı oluyor doktora da gitmedim ama baya şiddetli oluyor..
iki kere yolda yürürken oldu iki büklüm olmamak için kendimi zor tuttum.. başına böyle bir şey gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…