- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.381
ayyy kıyamam ben miniciğimee büyümüştür annesi napsın yavrum daracık yerde o totoyu zaten ısırmak lazııımmtatlım ben dil okuluna gidiyorum ya hafta içi tüm öğleden sonra doğurana kadar gidecem 6 temmuzda bitiyor benim bdt 9 temmuz diploma almıcak olsam hayatta gitmem de o diplomada bana ilerde çok yerin kapısını açtırır...yağmur duası yapılır die ilan vercem hemde ne yağdı sel gitti canımın içi
hastaneye gitim ilk defa bilmdğim bir doktordu erken doğum belirtisi var dedi nst ye bağladı nst normal
açılma varmı diye alttan bakcakmış ona da kendi bakmadı stajer hemşirelere baktıralım dedi
bende hayır olmaz dedim doğum başlayana kadar beklerim yine baktırmam dedim
birdaha o doktora gitmem kadın doktor bu 2.sorun yaşayışım galiab en iyisi erkek de doğum yapcam
kendi doktorlarım ne güzel ilgileniyordu keşke istanbulda doğum yapsaydım hem kocamdan ayrılmazdım
neyse diyor en geç temmuz 18 e doğar 2,33 kilosu suyu normal dedi ayakları aşağıdaymış başı yukardaymış
ishal mnide bulantısı ağrı kanamaya göre birde ultrasonda baktığına göre dedi ben doktordan hiç birşey anlamadım
zaten hastanede kavag edipde geldim
canderincim, nst'de sancın var mıydı? Bu haftalarda artık başlıyor rahim doğum için kasılmaya..
Doğuma hazırlanıyor. Bildiğim kadarıyla sürekli ve düzenli olursa sancılar dikkat edilmeli.. Dün bende biraz sancı cıktı..
Doktor, 40a kalmaz doğum dedi..
ben geçen sene hasta olmuştum.. Devlet hastanesinde gidip enjeksiyonu yaptırıyordum..
Ama özeller her şeyi paraya çevirdikleri için, normaldir para almaları..
Ama sağlık ocakları ücretsiz yapar diye biliyorum ben.. Imkanın varsa oraya git..
hastaneye gitim ilk defa bilmdğim bir doktordu erken doğum belirtisi var dedi nst ye bağladı nst normal
açılma varmı diye alttan bakcakmış ona da kendi bakmadı stajer hemşirelere baktıralım dedi
bende hayır olmaz dedim doğum başlayana kadar beklerim yine baktırmam dedim
birdaha o doktora gitmem kadın doktor bu 2.sorun yaşayışım galiab en iyisi erkek de doğum yapcam
kendi doktorlarım ne güzel ilgileniyordu keşke istanbulda doğum yapsaydım hem kocamdan ayrılmazdım
neyse diyor en geç temmuz 18 e doğar 2,33 kilosu suyu normal dedi ayakları aşağıdaymış başı yukardaymış
Kımsecıkler yok, butun anneler bebıslerle uyumada ya da gezmede anlaşılan...
herhalde :) karnım o kadar gerildi ki patlayabilirim...
kızlaaaaarrr bugun iş yernde son günümdüü..
çok şükr izne çıkabildim, darısı diğer çalışan hamişlerin başınaaa..
yarın da final sınavm var onu da atlatırsam bi rahatlicam, inşallah iyi geçer, dua edn bana olur muuu?
sonra ver elini hazırlıklaaarrrrr
kızlaaaaarrr bugun iş yernde son günümdüü..
çok şükr izne çıkabildim, darısı diğer çalışan hamişlerin başınaaa..
yarın da final sınavm var onu da atlatırsam bi rahatlicam, inşallah iyi geçer, dua edn bana olur muuu?
sonra ver elini hazırlıklaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?