- 8 Ağustos 2011
- 12.709
- 15.167
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.401
saglık ocagıda hastanede 4 tl alıyor ıgne vurmaya cnm
ben de yaptırmadım ama sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor diye biliyorum.:44:bende yaptırdım ama bedavaya yaptırdım valla ıgnelerımı hep :44:
ben de tuzu çok severim. eşim sürekli eleştiriyor beni.. tadına bakmadan tuzluğu eline alıyorsun diye..cena ayyy evet yaaa sustum hemen :)) ama bu son kaçınılmaz gibi geliyor bana... bu arada bol bol su içiyorum. öyle okudum iyi geliyormuş ama tuzu daha kesemedim sofrada elim hemen tuza gidiyor ister istemez...
devlet hastanesine mi gittin cnm? bundan sonra oradasın, sor soruştur, iyi bi doktor bul kendine ve tekrar git bence..hastaneye gitim ilk defa bilmdğim bir doktordu erken doğum belirtisi var dedi nst ye bağladı nst normal
açılma varmı diye alttan bakcakmış ona da kendi bakmadı stajer hemşirelere baktıralım dedi
bende hayır olmaz dedim doğum başlayana kadar beklerim yine baktırmam dedim
birdaha o doktora gitmem kadın doktor bu 2.sorun yaşayışım galiab en iyisi erkek de doğum yapcam
kendi doktorlarım ne güzel ilgileniyordu keşke istanbulda doğum yapsaydım hem kocamdan ayrılmazdım
neyse diyor en geç temmuz 18 e doğar 2,33 kilosu suyu normal dedi ayakları aşağıdaymış başı yukardaymış
ay canderin, dr 40a kalmaz bu dediğinde ne yalan söyliyim sevindim..cenacım ben çarşamba günü ilk kez nst ye giriim. Doktor normal dedi.
Muayene sırasına herşey çok iyi, 40 haftayı da görürsün demişti.
Gerçi ben 40 ı göreceğimi hç sanmıyorum ama bu kadar da erken sancı gelınce cooooooook korktum ama sımdılık bır sey yok cok sukur.
​sende ben gibi erkencilerdensin.. :)Gunun ilk gunaydini bizden olsun herkese GUNAYDIN
Uyku yok 1 saattir oturuyorum kizlar hayirdir insallah
​sende ben gibi erkencilerdensin.. :)
Canim moralini bozma hemen erkek doktor olmasin konusundafikrini degistirdiysen beenim dedigim doktoru da deneyebilirsin( humada cahit bey) ayakta karsiliyormus hastasini. Benimde doktor konusunda icim rahat degil ama 3 hafta once arkadasim benim doktorda dogum yapti cok dua ediyor doktora. Bende bi bildigi vardir diyorum.( ki oda benim gb ilgisizlikten sikayetciydi) bence sen bi kac doktora daha gorun derim ben.
Bebisi de zamaninda gelmeye ikna et. Benim de erken dogum riskim var. Serumlar igneler yedim. Ama psikolojik olarak dogmayacak henuz erken diye sartlandigim zaman hafifledi sancilarim. Olumlu dusun yani
cok gecmis olsun canim. simdi nasilsin? bebegin daha donmemis bile nasil erken dogum belirtisini ona gore belirliyor bu drlarda tuhaf oldu valladoner bebegin insaallah canim. normal dogummu dusunuyorsun?
Allah bebegını korusun bıtanem korkma nolur .. t4 ne demek anlatır mısın bırazkızlar dün tekrar değerlerime baktırmak için endokrine gittim benim serbest t4 düşüktü 50mg euthyrox kullanıyodum ama yine düşmüş değerim 0,821(normal değerler ise 0,93-1,7)t4 bebeğin zekasıyla ilgili bunu biliyorum uykularım kaçıyo ya ona bişey olursa diye doktrum inş problem olmaz diyo ama nette araştırdım düşüklük bebeklerde zeka geriliği yapıyo şeklinde bir çok yazı var ne yapıcam ben şimdi benm gibi bu durumda olan birileri varmı aranızda çok endişeleniyorumallahım sen koru
gozun aydın allah kavustursun hayatımmm.. sorması ayıp usg nın szde ne işi var ??Selam kızlar.. Yarın ananemizle dedemiz geliyoooobugün biraz ortalığı toparlıcaz yoksa ananemiz canımıza okur evdeki bütün elektirikli aletler çalışıyo tabii en çok da ben Haziran annelerinin doğum hikayelerini okumanızı tavsiye ederim. Allah razı olsun normal doğum yapanlar çok güzel anlatmış onları okudukça korkularım biraz olsun azaldı.. Bu arada önceden bahsetmişimdir evimizde m.ö. kalma bi ultrason var ama yine de görüntüsü fena değil. Geçen bebişim ters gibi geldi bi bakalım dedik Allahım yanaklarını ısırasım geldi maşallah anası gibi güzel olacak benim bebişim Tombik yanaklımmmmm
troidle ilgili bir değer canım düşüklüğüde yüksekliğide iyi değilAllah bebegını korusun bıtanem korkma nolur .. t4 ne demek anlatır mısın bıraz
hersey guzel olacak dualarımız senınleee
gozun aydın allah kavustursun hayatımmm.. sorması ayıp usg nın szde ne işi var ??
sabah sabah guldum valla sa olasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?