- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.601
merhaba arkadaşlar haftasonundan beri giremedim geçmiş çok kabarmış anca okudum bitirdim.. umarım herkes iyidir.. yaa havalar inanılmaz sıcak, eşim gelsin bi de ona fikrini soracam ama önce sizlere sorayım dedim.. 32 haftada aldığım çalışabilir raporumu çalışamaz diye bozdurmak geçiyor içimden ne yapsam sizce?? doğum sonrası oğlumla ne kadar vakit geçirsem kar sayıyordum ama sıcakta evde bile kıpırdamak kabus gibiyken, giyinip kuşanıp okula gitmek....... doğumdan sonra 2-3 hafta daha tatilimin uzaması için şu sıcaklarda kendime ve oğluma işkence etmeğe değer mi bilemiyorum???? :44: :44: :44: :44: :44:
merhaba arkadaşlar haftasonundan beri giremedim geçmiş çok kabarmış anca okudum bitirdim.. umarım herkes iyidir.. yaa havalar inanılmaz sıcak, eşim gelsin bi de ona fikrini soracam ama önce sizlere sorayım dedim.. 32 haftada aldığım çalışabilir raporumu çalışamaz diye bozdurmak geçiyor içimden ne yapsam sizce?? doğum sonrası oğlumla ne kadar vakit geçirsem kar sayıyordum ama sıcakta evde bile kıpırdamak kabus gibiyken, giyinip kuşanıp okula gitmek....... doğumdan sonra 2-3 hafta daha tatilimin uzaması için şu sıcaklarda kendime ve oğluma işkence etmeğe değer mi bilemiyorum???? :44: :44: :44: :44: :44:
ben de önce öyle düşünmüştüm.32 den sonra çalışmam diye.ama malum eylül itibariyle okula başlayacağız.o zamanki havanın da şimdikinden farklı olacağını düşünmüyorum. o zaman 6 saat derse girerken seminerde 3 saat durup eve gelmek bana daha mantıklı gelmişti ve çalışmaya devam ettim.kendini iyi hissetmiyorsan bence hiç zorlama.yine de karar senin tatlım.
Canım sorma isim konusunda bende çok kararsızım AYLİN ismi güzelmiş
allah rızası için telsiz alan varsa bılgı versın.ben de alacamselam annecikler,biz yine gece kuşluğu yapıyoruz sabahın köründede hortluyoruz.Deliksiz uykular bitti.Oğluma telsiz almıştık 2 kanallı 100 mydi ama geri verdik cızırtılıydı ve ses kesiliyordu.Telsiz alan varsa neye göre aldınız önemli olan kanal sayısı mı metresi mi??
bende kayseriliyim canım
ben de kayserılı sayılırım canım kocaköyluyum:)bendeeeeeeee
Günaydın herkeseeeeee :) Geçmişi okudum herkes ii görünüyo maşallahBiz bu haftasonu biraz yorduk kendimizi ama evimiz tertemiz oldu, işlerimizin çoğu bitti. Arada temizliğe çağırdığım bi abla vardı, o geldi, bi baktı karnım burnumda şaşırdı Beraberce mutfağı, tülleri falan hallettik. Ben buzdolabı vs. yaptım o da evin derin temizliğini bitirdi derken birden tüm işler hafifledi sanki. Ufak tefek işler kaldı onlarıda ben yavaş yavaş yaparım artık.
Nst'ye bağlanan arkadaşlar sıklaşmış, e artık doğumlar yaklaşıyo tabi, biz topiğin en küçüklerinden olduğumuz için bekliyoruz daha, bi yaramazlığımız yok çok şükür, burda gittiğim doktora giden arkadaşlara soruyorum onları hiç nstye bağlamamış doktor. direkt sezeryanYarın doktor kontrolümüz var bakalım bize napcak:44:
Cnm benimde tam börek tarifine ihtiyacım vardı cuk diye oturdu :) hatta okurken patateslisi olurmu diye sorayım diye düşünüyordum, okumaya devam ettikçe patatesli olduğunu da gördüm süpersin yaniiiiiYanlız bişi sorcam bu sirke elma sirkesi olurmu? Bide ben pek sirke kokusun sevmem ama herhalde kokusu kalmıyordur pişince dimi?
Aaa bişi daha var, sarıp dondurucuya koysam pişirmeden olur muuuu?
Bişi sorcam dedim kaç şey sordum bende dimiiii :26:
canım sen kafanı yorma bebiş işini bilir.hayırlı zamanda doğar inşallahya kızlar ben bişe sorcam ya bu usglerde bazen bi hafta önde yada geride görünüo ya ben son 2 aydr gitmemde he bir hafta önde çıkıo yani şuan 37haftalık görünüoo ama sata göre 36 olması lazım ben hangiisine gçre doğracammmm yaa :26:
Günaydın kızlar
her şey yolundadır inşallah. bende genital bölgemde ve göğüs altlarımda acaip kaşıntı oluyor terleyince ve banyo sonrası kuruluktan da oluyor. ne yapacağımı şaşırdım. en sonunda kanatıyorum hep. berbat bir hale geldi cildim hastalıklı gibi.benzer durum yaşayan var mı, gece resmen uyutmadı kaşıntı. mahvoldumcildim zaten hassas gebelikten öncede yaşamıştım ama bu derece değil....
Gunaydin kizlar yarin 10 da dr gidiyoruz duruma gore dogum olcak sancim falanda yok bakalim ne olcak
amanıııınnn ev ayakta(( kızımın karyolası ve şifonyeri iyice havalansın die bekliyorum. hala daha koku var gibi... ne zor şeyiş kokunun çıkması sinir sahibi oldum valla çekmeceleri çıkardım ayrı bir yerde, yatak bir yerde, bebeğimin eşyaları bir yerde.... yani şu mobilyalar bi hallolsaydı eşyalarda ortadan kalkardı... bu ay sonuna kadar beklicem sonrada artık yavaştan çantamı ve kızımın dolaplarını yerleştiricem. offf kızlar allah herkese kolaylık versin valla
canım doktor bana da verdi.ama erken dogumu engellemek ıcın değil de kramp giriyodu ondan verdıydı.ben gunde bır tane ıcıyodum ama artık dayanamıyorum.dedıgın gıbı midemı mahvedıyor.yanıyor.bıraktım ıcmeyı 1 haftadır.ya kızlar doktor bana gunde 3 kez ıcmem için magnezyum verdı erken dogumu onlemek ıcın ama ben ıcmıyorumcok mıdemı bulandırıyor.zaten sureklı mıde problemı yasıyorum gecelerı uyku haram mıdem eksıdıkce yandıkca ıctıgım renının hesabı yok.cok moralım bozuk.ama ıcmedende durmama ımkaan yok reniyi.sizzın mıdelerde benımkı gıbımı benmı bıraz fazla nazlanıyorum.ama gecelerı afedersıznız ama mıdemden gelen su genzıme kaçıyo oksurerek uyanıyorum bogulucam bıgun.utuzden bıde magzezyumu ıcıp mıdemı bulandırmak ıstemıyorum napcam bılemedım
Kızlar bu arada karpuz bize çok faydalıymış.Mide yanmasını önlüyormuş vücudun su toplamasını engelliyormuş.Bide kramplara iyi geliyormuş içerdiği magnezyum minarelleri sayesinde.Bol bol karpuz yiyin yani canlar,bağırsak hareketlerini de düzenlemesi çabası tabi
ben de 5 aydır mide yanması çekiyorum.her odada bir şurup şişesi var.hatta okulda bile bazen dayanamıyorum dersten çıkıp içiyorum.gaviscon şurup var bende de.yalnız değilsin yani canım.
demek o yüzden ben 3 gündür tuvaletten çıkamıyorum.
ben de hiç bilmiyorum kasılma nasıl oluyor ki.benım de kızım dötünü dömeltiyo ama ben sevınce ındırıyo.yanı böyle fırt dıye yumrular cıkıyo karnımdan ama kasılma nasıl oluyo kı.ya bu kasılma dediğiniz şey nası bende anlamadım bende oluyor mu onuda anlamadım.Kasıklarımda ağrı oluyor ara ara ama kasılma nasıl ki?Karnımın bi yerine toplanıyor oğlum arada ama pozisyon değiştirince yada sevince düzeliyor:))karnım feci geriliyor özellikle gece gaz sancısı gibi oluyor hani affedersiniz pırt yapsam rahatlıcam gibi:)))acaba o mu ki kasılma dediğiniz
benım kocam da hemen kardeş yapma meraklısı.ben bır tane doğuruyorum haberın olsun cok ıstıyosan sen doğurursun artık dediömhadi inş.. benim de ilk bebek. geçen internetten park yatak siparişi veriyoruz.
ara renk seçtim, bu kız daha sonra erkek bebek olur o da kullanır diye.. dedim ki eşime ''
bu model 3-4 yaşına kadar kullanılıyormuş, sonra kızı karyolaya alırız, kardeşi yatar.. ''
eşim hemen atladıı.. ''dur dur.. n'oluyo?!hemen ikinciden bahsediyorsun?!
bunu doğur, bak, büyüt.. ömür boyu hamile mi olacaksın?diyo''
ben de hiç bilmiyorum kasılma nasıl oluyor ki.benım de kızım dötünü dömeltiyo ama ben sevınce ındırıyo.yanı böyle fırt dıye yumrular cıkıyo karnımdan ama kasılma nasıl oluyo kı.
benım kocam da hemen kardeş yapma meraklısı.ben bır tane doğuruyorum haberın olsun cok ıstıyosan sen doğurursun artık dediöm
ayrıl gitsin değmez 2-3 hafta için.ben de 32. haftamda çalışırım zannedip devam edecektim ama 1-2 hafta sonra inanılmaz ağırlaşmıştım.
ya bende akşamları hafıf yıyım dıyorum ama sevdıgım bısey olunca dayanamıyorum:)cok iştahım acık cokkkk ole oluncada geceler kabus gını gecıyo.zaten 62 ıle hamıle kaldım sunanda 79 kıloyum hıc ınkar etmıyorum yedıklerımı:):)
hayırlısı ne ıse o olsun canım.her sey kötu gıdecekdıye bır kaide yok sonuçta.oku duanı ıcını ferah tut
o mobilya kokusu ne lanettir ya.neyse senın vaktın daha var canım.iyice odayı havalandırırsın.mobilyacılara bı sorsan aslında belkı bılıyolardır onlar kokunun nasıl gıdeceğini
canım doktor bana da verdi.ama erken dogumu engellemek ıcın değil de kramp giriyodu ondan verdıydı.ben gunde bır tane ıcıyodum ama artık dayanamıyorum.dedıgın gıbı midemı mahvedıyor.yanıyor.bıraktım ıcmeyı 1 haftadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?