2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar haftasonundan beri giremedim geçmiş çok kabarmış anca okudum bitirdim.. umarım herkes iyidir.. yaa havalar inanılmaz sıcak, eşim gelsin bi de ona fikrini soracam ama önce sizlere sorayım dedim.. 32 haftada aldığım çalışabilir raporumu çalışamaz diye bozdurmak geçiyor içimden ne yapsam sizce?? doğum sonrası oğlumla ne kadar vakit geçirsem kar sayıyordum ama sıcakta evde bile kıpırdamak kabus gibiyken, giyinip kuşanıp okula gitmek....... doğumdan sonra 2-3 hafta daha tatilimin uzaması için şu sıcaklarda kendime ve oğluma işkence etmeğe değer mi bilemiyorum???? :44: :44: :44: :44: :44:

ben de önce öyle düşünmüştüm.32 den sonra çalışmam diye.ama malum eylül itibariyle okula başlayacağız.o zamanki havanın da şimdikinden farklı olacağını düşünmüyorum. o zaman 6 saat derse girerken seminerde 3 saat durup eve gelmek bana daha mantıklı gelmişti ve çalışmaya devam ettim.kendini iyi hissetmiyorsan bence hiç zorlama.yine de karar senin tatlım.

Haklısın canım çok zor oluyor ben son 3 haftama geldim çarşamba itibariyle 4 aylık izne çıkıyorum. çok yoruluyor ve zor bir hamilelik geçiriyorsan bence çok yıpratma kendini. beni mesela artık eşim arabayla alıyor işe bırakıyor. o da bu çileden kurtulacak artık

bende öyle düşünmüştüm, nasılsa çocuklar yok yorulmam oturup oturup gelirim demiştim ama 3 hafta boyunca dolu dolu bir seminer dönemi koymuşlar görünce gözlerim yerinden çıktı konu dağılımı filan yaptı müdür bugün.. hiç hazırlanıp araştırıp konu anlatıp sunum yapacak halim yok walla.. ne yapsam bilemedim...

Allah yardımcın olsun canım. ben 1 aydır evdeyim canım. dediğin gibi 2-3 hafta için sıkıntıya girmek istemedim. son zamanlarda acayip uyku basıyodu okulda. ve yürürken iyice ağırlaştım, merdivenlerde zorlanıyodum. evde istediğim zaman yatıp kalkıyorum. sen bilirsin tabi.

Kızlar Merhaba,

umarım bebişler ve onların güzel anneleri iyisinizdir.Ben bu sıcakta bir gribe yakalandım 6 günlük antibiyotik iğne tedavim dün bitti çok şükür ama bende bittim inanılmaz yakıyordu iğne ve acayip ağrım oluyodu ama neyseki geçti benide iyileştirdi öksürmekten ve bebeğime bişey oucak diye kendimi kasmaktan mahfolmuştum aman dikkat edin kendinize hamileyken ve son aylarımızdayken üstüne birde sıcaklar hiç çekilmiyor ama ALLAH başka dert vermesin inşallah.Biz doğum temizliği yaparken üşüttük sanırım camlarım değişti, temizliğe bayan aldık derken üşüttüm farkında olmadan.

değer değer 32.haftamdan beri ben de her hafta başı "bu hafta raporumu bozdurcam" kafasıyla kendimi rahatlattımama sıktım dişimi ve çok şükür sona geldim bu hafta da gidicem sonra ben kaçar... zaten doğum sonramız öyle geçecek, eylülde daha ücretsize ayrılmak da maddi anlamda iyi gelmeyecektir. bence sabret ve idarecelerin de saçmalamasın sana sunum mu yaptırcaklar? o olay hep gelir ama uygulanmaz benim bildiğim. uygulanırsa da grup arkadaşların yapsın sen biraz dışarda kal. bu dönemde herkes gayet anlayışlılaşıyo tabi çoğunlukla ağlamayan bebeğe emzik vermiyolar ne yazık ki...

bu arada ne zamandır deneyimimi paylaşmak istiyorum burada... içimdeki engel olunamaz normal doğum sevgisi içindeki en büyük korkularımdan biri olan çatı muayenesini yaptırdım ve böylece doğum başladıktan sonraki ebelerin açılma kontrolü ile ilgili olanları da yenmiş bulunuyorum ne mutlu bana! doktorum erkek olduğu için ki yaşlı da değil, bi de o küçücük yere... nasıl olcak nasıl olcak derken doktorumun nazik ötesi yaklaşımı sayesinde muayenem çok olumlu geçti, çok şükür uygun da çıkınca normal doğuma olan sevgimle birlikte kendime olan güvenim de arttı. gözünde benim gibi büyütenler varsa ürkmeyin. belki benim gibi ilk defa o koltuğa oturcaksınız ama denemeye değer bence bu doğum şekli için. şimdi kafamda epiduralli normal (ağrısız) doğum var. hastanemde nerdeyse herkes sezaryen oluyomuş:44: nerde o zaman bu kadar normal normal diye konuşan kadınlar?? tecrübesizce bi durumla karşılaşır mıyım endişem var millet (ebeler-dr) normal doğum yaptırmayı unutmuş olmasın diyorum kendi kendime

allah rızası için telsiz alan varsa bılgı versın.ben de alacam
bende kayseriliyim canım

ben de kayserılı sayılırım canım kocaköyluyum:)

hayatım ben de elma sirkesiyle yaptım.pişince hiç sirke kokusu falan kalmıyor.sirke böreği çıtır çıtır yapıyor.pişirmeden dondurucuya koyabilirsin.pişireceğin zaman buzunun çözülmesini beklemene gerek yok.yumurtasını sürüp hemen fırına verebilirsin canım.afiyet olsun

canım sen kafanı yorma bebiş işini bilir.hayırlı zamanda doğar inşallah

travacort diye bi krem var canım doktorum bana vermişti.genital kaşıntılar için.ama başka cilt kaşıntıları için de kullanılıyor.doktoruna sor istersen.banyodan sonra kuruluktan kaşındıgını dusunuyorsan,banyodan cıktıktan sonra ıslak cildine kurulamadan bebek yağı sür cok ıyı nemlendırıyor

Gunaydin kizlar yarin 10 da dr gidiyoruz duruma gore dogum olcak sancim falanda yok bakalim ne olcak

hayırlısı ne ıse o olsun canım.her sey kötu gıdecekdıye bır kaide yok sonuçta.oku duanı ıcını ferah tut

o mobilya kokusu ne lanettir ya.neyse senın vaktın daha var canım.iyice odayı havalandırırsın.mobilyacılara bı sorsan aslında belkı bılıyolardır onlar kokunun nasıl gıdeceğini
canım doktor bana da verdi.ama erken dogumu engellemek ıcın değil de kramp giriyodu ondan verdıydı.ben gunde bır tane ıcıyodum ama artık dayanamıyorum.dedıgın gıbı midemı mahvedıyor.yanıyor.bıraktım ıcmeyı 1 haftadır.

telsizle ilgili soranlar olmuş biz dukkanda duydugum kadarını aktarayım sıze kullananların da tavsiyeleriyle telsızler dıgıtal ve analog oluyormus mesafeden cok dıgıtal almak gerekıyormus dıgıtal sadece bebek ses cıkardıgında devreye gırıyormus dıgerı sureklı olarak odaya baglantılı oluyormus ve cok cızırdılı oluyormus dayanamayıp kapatıyorlarmıs artık yararı olur mu bılmem ama benım bılgım bu kadar

demek o yüzden ben 3 gündür tuvaletten çıkamıyorum.

ben de 5 aydır mide yanması çekiyorum.her odada bir şurup şişesi var.hatta okulda bile bazen dayanamıyorum dersten çıkıp içiyorum.gaviscon şurup var bende de.yalnız değilsin yani canım.

evet bende arada gaviscon içiyorum ama çok mecbur kalınca... ilaç ve şuruplardan nefret ediyoruumm(

ben de hiç bilmiyorum kasılma nasıl oluyor ki.benım de kızım dötünü dömeltiyo ama ben sevınce ındırıyo.yanı böyle fırt dıye yumrular cıkıyo karnımdan ama kasılma nasıl oluyo kı.
benım kocam da hemen kardeş yapma meraklısı.ben bır tane doğuruyorum haberın olsun cok ıstıyosan sen doğurursun artık dediöm

ayrıl gitsin değmez 2-3 hafta için.ben de 32. haftamda çalışırım zannedip devam edecektim ama 1-2 hafta sonra inanılmaz ağırlaşmıştım.

biri bize kasılmayı anlatsın yaaa :44:

:)) ehh tabi sevdiği şey olunca insan dayanamıo . bende o nedenle öyle çok sevdiğim şeyleri yapmıyorum yemiyim die:)) ben 52 ile hamile kaldım toplamda 7 kilo almışım.. fakat çarşamba kontrolüm var bakalım kaç kilo aldım 1 mi 2 mi?? doktorum 10-11 kilo almalısın dedi o nedenle biraz fazla yedim bu ay bekleyip göriciiiizz:))

bizim de bugun kontrolümüz vardı.3 kilo olmuş.50 cm de boyu olmuş.38. haftamın içindeyim artık.her an doğurabilirim.

doğum fiyatlarını sorduk.normal 212 tl,eğer epudural normal doğum istersen 225 de epudural farkı var.sezeryan da 950 tl miş.ama özel oda suit oda falan ıstersen 1350 ye kadar yolu varmış.

evet yaaaa biraz daha bekliyeyim olmazsa sorucam bu koku nasıl geçer kardeşim die aklımda valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…