- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.621
telsizle ilgili soranlar olmuş biz dukkanda duydugum kadarını aktarayım sıze kullananların da tavsiyeleriyle telsızler dıgıtal ve analog oluyormus mesafeden cok dıgıtal almak gerekıyormus dıgıtal sadece bebek ses cıkardıgında devreye gırıyormus dıgerı sureklı olarak odaya baglantılı oluyormus ve cok cızırdılı oluyormus dayanamayıp kapatıyorlarmıs artık yararı olur mu bılmem ama benım bılgım bu kadar
bizim de bugun kontrolümüz vardı.3 kilo olmuş.50 cm de boyu olmuş.38. haftamın içindeyim artık.her an doğurabilirim.
doğum fiyatlarını sorduk.normal 212 tl,eğer epudural normal doğum istersen 225 de epudural farkı var.sezeryan da 950 tl miş.ama özel oda suit oda falan ıstersen 1350 ye kadar yolu varmış.
bizim de bugun kontrolümüz vardı.3 kilo olmuş.50 cm de boyu olmuş.38. haftamın içindeyim artık.her an doğurabilirim.
doğum fiyatlarını sorduk.normal 212 tl,eğer epudural normal doğum istersen 225 de epudural farkı var.sezeryan da 950 tl miş.ama özel oda suit oda falan ıstersen 1350 ye kadar yolu varmış.
evet yaaaa biraz daha bekliyeyim olmazsa sorucam bu koku nasıl geçer kardeşim die aklımda valla:))
ay sorma,ben yusuf yusuf,korku heyecan bastı.bu fiyatlar pendik şifa hastanesinin canım.ayy eli kulağında desene:)) ne güzel kaldı bebişine kavuşmaya... hayırlısıyla inşallah canım. bu hangi hastanenin fiyatları acaba??
oy maşallah annesi kocaman olmuş tosuncuk olmuş,sağlığınla gelsin inşallah
ben söliyim canım mobilyacıyız o koku geçmez:))ben erken yaptırttım mobilyalarını,heralde bi 20 25 gün kapakları açık durdu anca geçti diyebilirim başka çaresi olduğunu sanmıyorum havalandır bol bol
herkes herşey yolunda sanırım doğuran felan yok demi
ben doktoruma karar verdim hümada cahit bey sanırm
evet :)
çatladınızmı ya ben çatladım of :S
merhaba arkadaşlar
yazmasamda bir temmuz annesi olarak bu forumu sürekli takip ediyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin.
kızlar bugün kontrolüm vardı.35+3 üm bebeğimin kilosu fazla çıktı. 3300 kg herkes zayıf diye üzülür bende fazla diye biraz moralim bozuldu. bende gebelik şekeri çıkmıştı ondandır dedi doktor. diyete çok dikkat ediyorum. kilo almaya çok müsait biri olmama rağmen diyet yaptığım için şimdiye kadar 9 kilo aldım. doğum sezeryan olacak, temmuzun ilk haftası olacak inşallah. inşallah bu fazla kilo alımı bebeği etkilemez.
kaşıntı varsa kesin vardır
oy maşallah annesi kocaman olmuş tosuncuk olmuş,sağlığınla gelsin inşallah
ben söliyim canım mobilyacıyız o koku geçmez:))ben erken yaptırttım mobilyalarını,heralde bi 20 25 gün kapakları açık durdu anca geçti diyebilirim başka çaresi olduğunu sanmıyorum havalandır bol bol
ay sorma,ben yusuf yusuf,korku heyecan bastı.bu fiyatlar pendik şifa hastanesinin canım.
kocaman olduk teyzesi gelinlik kız olduk:))sağlıkla gelsin dediğin gibi cümlesine..rezzan bak mobilyacı da ayagıına geldı ama havalandıracakmışssın bol bol:))başka çare yok
hadi yaaa bende erken almıştım aslında 11 gün oldu ehh ay sonuna kadar beklersem 1 ay olucak o zaman anca geçer yani... offf yaaa çok kötüymüş böyle olunca herşey havada kalıyor bir işe başlayamıorum ki(
evet :)
çatladınızmı ya ben çatladım of :S
hadi yaaa bende erken almıştım aslında 11 gün oldu ehh ay sonuna kadar beklersem 1 ay olucak o zaman anca geçer yani... offf yaaa çok kötüymüş böyle olunca herşey havada kalıyor bir işe başlayamıorum ki(
canım bence yerleştir dolabını 11 gündür zaten havalanacağı kadar havalanmış ilk kokusu gitmiştir eşyalarla havalanır bide bebiş gelene kadar...Ben öyle yaptım bir süre içi boş kapakları açık durdu sonra yerleştirdim öyle açık bıraktım şimdi dolapta da eşyalarda da koku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?