- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.641
Canim ya bu topikte yada haziran annelerinde okumustum sanirim bi kabin icine su ve sogan koyup dolabin icinde bekletme gibi bi yontem vardi sanirim hatta biride cok memnun kalmisti bu tavsiyeyi uygulayip ama inan metodu tam hatirlamiyorum bi arastirsana netten
sıcak sıcak çoooooook sıcak bır ıstanbul akşamından tüm anneler ve tatlı bebeklerıne ıyı aksamlar
merhaba kızlar ben akşamları girebiliorum sadece.pek sohbete dahil olamıorum haliyle.
benimde dün sabahtan beri belimde bir ağrı vardı arada kasıklarıma da griiodu ağrı.ama çok hafif.ve öle bi bitkinlik vardıki.akşama kadar geçmedi ağrı sonra böbreğim ağrımaya başladı.dayanamadım akşam 8 de acile gttk eşimle.nst ye soktular 40 dk durdum nst de.sancım falan cıkmadı.sonra açılmama baktı doktor offf aniden açılmana bakıcaz deynce öle bi kasmışımki kendimi anlatamam.doktor rahat bırak kendini dioo ama ben yokk sanki çocugk içimde kendiliğinden oluştu
açılmamda yokmus çok şüküridrar tahlili yaptı onda enfeksiyon çıktı serum taktılar gece 2 de çıkabldk hastaneden ancak.antibiyotk falan yazdıı doktor.
iyi akşamlar canıımmm valla sıcaktan şişmeyen ayaklarım şişti yaww((
geçmiş olsun canım... son dönemlerde dikkat etmek gerekiyor ama olmuyor işte.. elimizden geldiği kadarı da bu kadar.. çalışıyorsan izin alma vakti çoktan geldi..evde dinlenmek gerekiyor.. tekrar geçmiş olsun.. allah inşallah sağ salim çocuğunu kucağına almanı nasip eder...
kızlar bu gün benim sol kasığımda bariz adet sancısı gibi bir sancı var 37.haftaya da girdim oğlum geliyomu acaba doğumdan önce böyle sancılar oluyormu deneyimli arkadaşlar nedir bu durum
kızlar bu gün benim sol kasığımda bariz adet sancısı gibi bir sancı var 37.haftaya da girdim oğlum geliyomu acaba doğumdan önce böyle sancılar oluyormu deneyimli arkadaşlar nedir bu durum
canım gecenlerde bende de oldu. çok hafıftı ama. ne olur ne olmaz dıye doktorumu aradım. doktorum cok sıddetlı olursa hemen hastaneye gel demıstı.
gerçek doğum sancısı ile yalancı doğum sancısı aarasındaki fark gerçek doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir, yalancı doğum sancısı ise düzensizdir pozisyon değiştirince geçer.düzensizse korkmana gerek yok canım.
aşırı şiddetli değil henüz ama sanki artacak gibi canım ya giderim o zaman hastaneye
canım yaklaşık 4-5 saattir sanki regl olacakmışım gibi sancı var anlayamadım ki.bugün sağlık ocağında da randevum vardı ebe bebeğin kafası doğum kanalına girmiş dedi belkide geliyo oğluşum
2gunden beri sancim olmadi canim drum sali gunu gel b hazirlikli olun dedi ama benim icimede ollmucak gibi geliyo sancim olmadigi icin
Bu kadar isim bolluğunda acaba isim seçme zorluğu yaşayan kaç kişi vardır !!!
Defne
Nevra
Umay
Ezgi
Aylin arasında kaldımmmmm iki de değil bir sürü hoşuma giden isim var bu gidişle hepsini koyacak kadar bebek lazım olacak
merhaba kızlar ben akşamları girebiliorum sadece.pek sohbete dahil olamıorum haliyle.
benimde dün sabahtan beri belimde bir ağrı vardı arada kasıklarıma da griiodu ağrı.ama çok hafif.ve öle bi bitkinlik vardıki.akşama kadar geçmedi ağrı sonra böbreğim ağrımaya başladı.dayanamadım akşam 8 de acile gttk eşimle.nst ye soktular 40 dk durdum nst de.sancım falan cıkmadı.sonra açılmama baktı doktor offf aniden açılmana bakıcaz deynce öle bi kasmışımki kendimi anlatamam.doktor rahat bırak kendini dioo ama ben yokk sanki çocugk içimde kendiliğinden oluştu
açılmamda yokmus çok şüküridrar tahlili yaptı onda enfeksiyon çıktı serum taktılar gece 2 de çıkabldk hastaneden ancak.antibiyotk falan yazdıı doktor.
kızlar ben ancak sımdı gırebıldım ama herkesin totosunda pireler ucusuyorrrbebıslere ve kendınıze ıyı bakın muck muck optuk sızı ozellıkle de kız anneleriniiii
canım bugun bende sureklı adet sancısı cektım bazen abartı artıyordu bıde karnımı sem sert yapıyordu ama dogum sancısı bu kadar hafıf olmaz dıye kımseye bısey de demıyorum sonra dalga konusu olmak ıstemıyorum ama karnım fuze gıbı bıde asagı ındı sankı karnım bacaklarımın ustunde duruyor otururkende hayırlısı hakkımızda allahtan cnm ben carsamba kontrole gıdecem bakalım ne dıyecek dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?