2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biliorum onu denedim aslında iyi de geldi kokuyu aldı biraz o eski kokusu yok ama evde bir saoğan kokusudur gidiyor. habire değiştirmekten helak oldum :))) birisi de bebekler için sıvı yüzey temizleyici var ben onla sildim koku kalmadı demişti acaba aranızda kullanan var mı??

bu arada kızlar ben doğumumu büyük ihtimalle cerrahpaşa'da yapıcam. doktorum orada prof. aslında ben özeline gidiyorum kontrollere fakat akrabam olduğu ve eşimde doktor old. için sağolsun hiç ücret almıo bizde :)) doğum için konuştuğumda "ne gerek var özele o kadar para bayılmaya cerrahpaşa'da yaparız, özel oda da tutarız rahat rahat yaparsın doğumunu" dedi... önemli olan elbette doktorum ama ben yine de cerrahpaşa'yı hiç bilmediğim için nasıldır bilen varsa yazabilir mi?? yani elbette iyidir ünv. hastanesi sonuçta ama cerrahpaşada doğum yapan,yapacak yada bilgisi olan var mı???

iyi akşamlar... bu cuma kızımın dolabını alacağım.. ama farklı birşey olsun istiyorum.. önerebileceğiniz marka yada örnek mobilya var ise resmini paylaşabilir misiniz arkadaşlar... renk olarak lila düşünüyorum.. çocuk odamızın perdesi lilaydı ona uygun olsun diyorum.. teşekkürler..

merhaba kızlar ben akşamları girebiliorum sadece.pek sohbete dahil olamıorum haliyle.
benimde dün sabahtan beri belimde bir ağrı vardı arada kasıklarıma da griiodu ağrı.ama çok hafif.ve öle bi bitkinlik vardıki.akşama kadar geçmedi ağrı sonra böbreğim ağrımaya başladı.dayanamadım akşam 8 de acile gttk eşimle.nst ye soktular 40 dk durdum nst de.sancım falan cıkmadı.sonra açılmama baktı doktor offf aniden açılmana bakıcaz deynce öle bi kasmışımki kendimi anlatamam.doktor rahat bırak kendini dioo ama ben yokk sanki çocugk içimde kendiliğinden oluştu
açılmamda yokmus çok şükür idrar tahlili yaptı onda enfeksiyon çıktı serum taktılar gece 2 de çıkabldk hastaneden ancak.antibiyotk falan yazdıı doktor.

geçmiş olsun canım... son dönemlerde dikkat etmek gerekiyor ama olmuyor işte.. elimizden geldiği kadarı da bu kadar.. çalışıyorsan izin alma vakti çoktan geldi..evde dinlenmek gerekiyor.. tekrar geçmiş olsun.. allah inşallah sağ salim çocuğunu kucağına almanı nasip eder...

Amin canım inşallh
benm hep alt solunum yollarında enfeksiyon vardr zaten bide hep kansızımdr mesela bir trlü dzelmez.çalışmıorum Allah'tan evdeym bol bol dinleniorum artık gezmelere de dur dedim çnkü zor gelio artık yürümek dısarda gezmek psikolojm bozuldu buaralar nedense.hiçbişeyden zevk almıorum hep sinirlyim.aksiyim.nolduysa son 2 haftada hep böleym.

kızlar bu gün benim sol kasığımda bariz adet sancısı gibi bir sancı var 37.haftaya da girdim oğlum geliyomu acaba doğumdan önce böyle sancılar oluyormu deneyimli arkadaşlar nedir bu durum

kızlar bu gün benim sol kasığımda bariz adet sancısı gibi bir sancı var 37.haftaya da girdim oğlum geliyomu acaba doğumdan önce böyle sancılar oluyormu deneyimli arkadaşlar nedir bu durum

canım gecenlerde bende de oldu. çok hafıftı ama. ne olur ne olmaz dıye doktorumu aradım. doktorum cok sıddetlı olursa hemen hastaneye gel demıstı.

gerçek doğum sancısı ile yalancı doğum sancısı aarasındaki fark gerçek doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir, yalancı doğum sancısı ise düzensizdir pozisyon değiştirince geçer.düzensizse korkmana gerek yok canım.

canım gecenlerde bende de oldu. çok hafıftı ama. ne olur ne olmaz dıye doktorumu aradım. doktorum cok sıddetlı olursa hemen hastaneye gel demıstı.

aşırı şiddetli değil henüz ama sanki artacak gibi canım ya giderim o zaman hastaneye

canım yaklaşık 4-5 saattir sanki regl olacakmışım gibi sancı var anlayamadım ki.bugün sağlık ocağında da randevum vardı ebe bebeğin kafası doğum kanalına girmiş dedi belkide geliyo oğluşum

canım bugun bende sureklı adet sancısı cektım bazen abartı artıyordu bıde karnımı sem sert yapıyordu ama dogum sancısı bu kadar hafıf olmaz dıye kımseye bısey de demıyorum sonra dalga konusu olmak ıstemıyorum ama karnım fuze gıbı bıde asagı ındı sankı karnım bacaklarımın ustunde duruyor otururkende hayırlısı hakkımızda allahtan cnm ben carsamba kontrole gıdecem bakalım ne dıyecek dr

kızlar ben ancak sımdı gırebıldım ama herkesin totosunda pireler ucusuyorrr bebıslere ve kendınıze ıyı bakın muck muck optuk sızı ozellıkle de kız anneleriniiii

2gunden beri sancim olmadi canim drum sali gunu gel b hazirlikli olun dedi ama benim icimede ollmucak gibi geliyo sancim olmadigi icin

Canım ben de bugün tekrar kontrole gittim.Nst ye girdim.Sonucu doktora gösterdim.İlacın etkisi olmasına rağmen sancıların var dedi.Çarşamba 36+4 olacaksın , 36+4 de bizim için kötü bir vakit değil dedi.Çarşamba tekrar gel dedi.Sanırım ben çarşamba doğuracam kızlar... Doktor iş görme , dinlen dedi.Ben daha temizlik yapacaktım.Halıları topladık bugün yarın halı yıkama şirkletinden gelip alacaklar.Hayırlısı olsun bakalım.Rabbim herşeyin hayırlısını bilir.Bana da dediğin gibi doğurmayacakmışım gibi daha var gibi geliyor ya bakalım...

Bence DEFNE... Eğer kızım olsaydı Defne koymayı düşünüyordum.Hayırlısı...

Geçmiş olsun canım...Antibiyotiği düzenli kullanırsan inş. şikayetlerin geçer...

kızlar ben ancak sımdı gırebıldım ama herkesin totosunda pireler ucusuyorrr bebıslere ve kendınıze ıyı bakın muck muck optuk sızı ozellıkle de kız anneleriniiii

Demek özellikle kız anneleri haaa!

kızlar dişim dişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne olur duaaaaaaaaaaaaa ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Bende bahsettiginiz bu agrilar 30. Haftamdan beri oluyor. Doktor ilk alttan bakti bebek cok asagi inmis dedi ama acilma yok dedi. Bebegi 36. Haftaya kadar karninda tutmaliyiz dedi. Serum ve igne verdi. 2 hafta sonra gittigimde de karnin cok dar ondan da kaynaklanabilir sancilar dedi. Gecen hafta nst ye bagladi sanci manci gorunmedi rahat ol bu hafta dogurmazsin dedi. Dogum sancisi olsa dayanamazsin boyle adet sancisi gb falan olmaz merak etme diye de guldu. Ne dedigi belli degil yani. Oysa haziran annelerinin dogum hikayesinde de buna benzer tarifler var dogum sancisi icin...

Anlayacaginiz su agri nedir nasil biseydir anlayamadim bi turlu. Benim bu agrilarin adi ne hic cozemedim. Allah yoluna gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…