2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam,gecen kontrolum vardı,ben normal doğum ıstıyorum dedıkce sezeryan olmak için bahaneler basladı bıle,doktor ölçüm yaptı 2900 ile 3600 arasında ,yanı ortalama 3300 g bı bebek dedı,yani iri bi bebek olcak dedı,eğer vaktınde doğarsa 4 kılonun üstünde doğacak muhtemelen dedi.inssan bebeğiin kılo aldığına sevınır de ,benım surat düştü tabi,şimdi anlamıs değilim benım doktor zaten pek bi sezeryan meraklısıdır,acaba gercektenmı kılolu yoksa sırf benı sezeryan yapmak içinmı diyor anlamadım.bide doktor galıba izne cıkacak.galıba bıran once sezeryan yapıp hoooop tatıle.öfffffffffffffff kafam allak bullak.

valla hepimizin sorunu bu ilknur.. yaz sıcakları bunaltmaya başladı.
ramazan da girmeden doktorlar için son tatil fırsatı..
gördüğümüz gibi değerlendirmek için işlerini ''halletmeye'' çalışıyorlar..

bana kalırsa bi başka doktora daha git, öğren kilosunu, tahmini doğacağı kiloyu da..
hatta yedekte başka bi doktor bulundur.. sor soruştur..

ben de doktorumu seviyorum, güveniyorum, doğumumu kesilikle o yaptırsın istiyorum.
henüz doğumu konuşmadık, şimdilik normal görünüyor, o da tatile ne zaman gidecek bilmiyorum..
ama eğer o burada olmayacaksa, yani o işini halletsin de kafası rahat tatile gitsin diye sezaryan olamam..
bunu hissedersem başka doktora giderim..

günaydın tontik annelerevet cenacım sanırım bir çoğumuzun doktoru izne çıkıcak çünkü ramazan öncesi en müsait zaman başka doktorla ne yaparım bilmiyorum

kızlar ben ancak sımdı gırebıldım ama herkesin totosunda pireler ucusuyorrr bebıslere ve kendınıze ıyı bakın muck muck optuk sızı ozellıkle de kız anneleriniiii

Ahhh zeynep ahhh ne akıllı arkadaşımsın sen öyle tabii özellikle kız annelerini öpersin ne de olsa oğlan annesi olarak kız tarafına şirin görünmek gereeeeekk demi

bu arada haberiniz var mı bilmiyorum. Lame
kalp sorunu sebebiyle 37artı1de sezaryanla dün öğlen sezaryanla doğum yaptı..
kızı gayet sağlıklı. 2450 gram ve 47 cm.

kızlar dişim dişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne olur duaaaaaaaaaaaaa ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Ay vallahi uzuldum dis deme bana Allah dis agrisini dusmanima bile vermesin. ben hamilelikte cok cektim onun icin Turkiyeye gittim. simdi arada hafif sizlasa korkudan agliyorum ya yine olursa diye. bundan iki sene oncede yine dis absesi yasadim, hamile oldugumuda bilmedim asiri ilac kullandim, ameliyat oldum, genel anestezi ile ve bebegim karnimda öldü. Allah acil sifalar versin sana ve senin gibi dis agrisi yasayan herkese.

bu arada haberiniz var mı bilmiyorum. Lame
kalp sorunu sebebiyle 37artı1de sezaryanla dün öğlen sezaryanla doğum yaptı..
kızı gayet sağlıklı. 2450 gram ve 47 cm.

ayyy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün bu güzel haber içinde sana ayrıca tşkler arkadaşım

ayyy, taştan yumuşak herşeye yiyecek gözüyle bakıyorum..
herşeyi yiyesim var.. :78::86:

mutfak beni kesmedi, markete gidiyom ben tutmayın!!!

Haklisin. kocandan kalma kiyafet, herhangi bisey olsa sorun degilde yasini basini almis insalarin kiyafetlerinin teklif etmesi sacmalik. kocanda ne yapsin, annesi. onuda anla, bizde annelerimizin bazen kusurlarini gormek istemeyebiliriz.

Eskiler konusunda haklısınız, insan imkanı varsa yeni bir şeylere heves eder. ben kıyafetleri falan yeni alıyorum hep, getirilen her şeye teşekkür ediyorum ama tabi giydirip giydirmemek anneye kalmış bir mevzu. eski olan hiç mi bir şeyim yok. var elbette. mesela beşiğimiz 31 senelik.benim yattığım yatak, hatta kardeşim de o yatakta uyudu ama taş gibi, bir yamuğu yok ve ahşap hala aynı modeller satışta.çok az bakım istedi. işte bu yatağın tıpkısı:
Kindermax Bebek Karyolası - e-bebek.com

tanıdık çok sevdiğim bir abla da nevresim, battaniye filan getirdi. çok temiz kullanılmış.kullanmayı düşünüyorum günlük, çünkü hepsi son derece kalite, pamuklu. bebek nasılsa sık kirletir bol olması iyi olur bu tarz nevresimlerin

Ama yanlış anlaşılmasın, 2.el her şeye de eyvallah diyecek değilim elbette. kıyafetler, mendiller vb şeylerin sıfır olması daha iyi bence

Aynen banada oyle dedi ilk bebegimde, 4 kiloyu kesin gecer dedi 3750 dogdu sonrada usg de yanilma olabilir dedi. valla bence 4 kilo bile olsa dogar benim annem ablami evde dogurmus hemde 5 kiloymus
bence hastaneye git olcumu orda yaptir emin olmak icin

herkese günaydınlaaarrr!!!! bugün yine uyku tutmadı, sabah eşim işe giderken bende uyandım ve bir daha da uyuyamadım( halbuki ne çok severim uykuyu( ayaklarım da şişmeye başladı 2-3 gündür sıcaklardan olsa gerek... yarın da kontrolüm var bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. yatsak kalksak bir an önce yarın olsa artııkkkk:))

günaydın tontişlerrr....ya bu erkekler analarının yaptıkları saçma sapan çocuk gibi hareketleri niye görmezler Cenacım okudum okudum sinirlendim senin adına valla,resmen bişey yaptırtmak için yaptırıyor bence kayınvaliden hani çorbada tuzum olsun ama çorbada şap olsun durumu
ay ne bilim kocayla kötü olmak var tabi benim sokasım gelmedi o eşyaları eve,kocanda hamilelik psikoloji desin boşverrr son günlerimiz tadını çıkaralım benim kayınvalidemde erkek olmasına üzüldü 2 oğlu var,allah biliyor ya kız olsa daha çok sevinirdim dedi,çokta umurumda senin sevinmen dedim bende içimden.Bak yine sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…