- 8 Ağustos 2011
- 12.680
- 15.087
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.681
senin kayınvalide yine öle de olsa ilgileniyo bizimki torundanmı bıktı yoksa bendenmi kynaklanıyo hamileymişim bi hayrlı olsun bile demedi artık sallıyrum ne takcam kafaya
kızlar selam,gecen kontrolum vardı,ben normal doğum ıstıyorum dedıkce sezeryan olmak için bahaneler basladı bıle,doktor ölçüm yaptı 2900 ile 3600 arasında ,yanı ortalama 3300 g bı bebek dedı,yani iri bi bebek olcak dedı,eğer vaktınde doğarsa 4 kılonun üstünde doğacak muhtemelen dedi.inssan bebeğiin kılo aldığına sevınır de ,benım surat düştü tabi,şimdi anlamıs değilim benım doktor zaten pek bi sezeryan meraklısıdır,acaba gercektenmı kılolu yoksa sırf benı sezeryan yapmak içinmı diyor anlamadım.bide doktor galıba izne cıkacak.galıba bıran once sezeryan yapıp hoooop tatıle.öfffffffffffffff kafam allak bullak.
valla hepimizin sorunu bu ilknur.. yaz sıcakları bunaltmaya başladı.
ramazan da girmeden doktorlar için son tatil fırsatı..
gördüğümüz gibi değerlendirmek için işlerini ''halletmeye'' çalışıyorlar..
bana kalırsa bi başka doktora daha git, öğren kilosunu, tahmini doğacağı kiloyu da..
hatta yedekte başka bi doktor bulundur.. sor soruştur..
ben de doktorumu seviyorum, güveniyorum, doğumumu kesilikle o yaptırsın istiyorum.
henüz doğumu konuşmadık, şimdilik normal görünüyor, o da tatile ne zaman gidecek bilmiyorum..
ama eğer o burada olmayacaksa, yani o işini halletsin de kafası rahat tatile gitsin diye sezaryan olamam..
bunu hissedersem başka doktora giderim..
günaydın tontik annelerevet cenacım sanırım bir çoğumuzun doktoru izne çıkıcak çünkü ramazan öncesi en müsait zaman başka doktorla ne yaparım bilmiyorum
kızlar ben ancak sımdı gırebıldım ama herkesin totosunda pireler ucusuyorrrbebıslere ve kendınıze ıyı bakın muck muck optuk sızı ozellıkle de kız anneleriniiii
sesimi çıkarmıcam, getirsin getireceğini.. ama kullanacağımı sanmıyorum..
blmyrm öyle işte.. [/QUOT
bence de ses etme sakın yüz göz olmaya gerek yok boşver o istediğini söylesin düşünsün sen şu son zzamanlarının tadını çıkar nasıl olsa sonra bahanelerle yine giydirmezsin alerji yapıyo sıkılıyo dar geliyor der geçersin canım...benim bile bikaç parça bebeklik eşyam vardı tüh bak aklıma gelmedi battaniye mi kullanabilirdim nasıl unuttum
kızlar dişim dişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne olur duaaaaaaaaaaaaa ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada haberiniz var mı bilmiyorum. Lame
kalp sorunu sebebiyle 37artı1de sezaryanla dün öğlen sezaryanla doğum yaptı..
kızı gayet sağlıklı. 2450 gram ve 47 cm.
(eşim bana karşı, çok sevecen, ilgili, merhametli ve sevgi doludur.. yani bana sarılması, öpmesi her hareketiyle sürekli bunu bana hissettirir.
2,5 senelik evliyiz ve kavga bi yana, fikir ayrılıklarımız dahi sayılıdır.. konuşmayı gayet iyi beceririz.. ammaaa)
geçen kayınvalidem bizdeydi, kahvaltıdan sonra muhabbet esnasında şöyle dedi:
''bizim çocukların (34 ve 28 yaşında iki kaynım, 23 yaşında bi görümcem var) bebekliklerinden
çocukluklarından kalan 'çoook' kaliteli 'az kullanılmış' kıyafetler eşyalar var dolaplarda. sizinle onları indirelim de bebeğe kullanırsın..
ayrıyeten ben bebeğin kız olduğuna inanmıyorum, erkek doğacak, bak göreceksiniz..''
torunlar için saklamış, zoraki gülümsedim, sesimi çıkarmadım, cvp vermedim..
ama zoruma gitti, istemiyorum böyle bi şey..
bi de kız diyoruz hala erkek lakırdısı ediyo. hani erkek torun istersin de, kız olduğu belli olunca artık böyle laf söylemeye ne gerek var..
dün akşam eşime dedim ki, annen böyle böyle dedi.. ben istemiyorum o eşyaları. sana söylerse gerek yok falan de..
sen annemi biliyorsun, kötü niyetli değildir. çok mantık arama yaptığında falan dedi..
ben de neyse, yine de istemiyorum.. bana ne getirecek bilmiyorum.. istemiyorum dedim..
sen akıllı, uyumlu ve anlayışlısındır, neden şimdi böyle sabırsız davranıyorsun, bırak getirsin, dolapta durur.
hoşuna giden bi şey de olursa bi tanesini gözünün önünde giydirirsin onun da gönlü olur dedi..
ben niye giydireyim deyince, yüz ifadesi değişti. idare et, ne zararı olur ki sana falan dedi..
ben de ısrarla istemiyorum, illa bi açıklama, bi mazeret mi göstermem gerek dedim, ekledim..
eğer senin yani babasının bebekliğinden kalan bi battaniye, bi kundak ne bileyim sana ait bi şey olsaydı,
nostalji olurdu, memnuniyetle keyifle onu kullanırdım.
ama kaynımın yada görümcemin en yenisi 20 küsür seneden kalan ''eskisini'' niye kullanayım.. ihtiyacım olsa neyse..
bu benim ilk çocuğum. yeni olsun isterim eşyaları, heveslenmem doğal değil mi? dedim.
hem kendi çocuklarından kalan şeyi, torunu için saklaması da ilginç. hani çocuğuna,
kendi çocuğuna kullanması için kendi özel eşyasını verse o da anlaşılır.. ama bu başkasınınkini bana veriyoo
yani bi yerde bi şey görse, bi mendil mesela heveslense torununa alsa, babaannesi düşünmüş almış..
ya da dikmiş, yapmış, dokumuş derim sevinirim giydiririm, kullanırım dedim.. o, bu bebeğe özel bi şey olur..
netice-i kelam; ben böyle kararlı cevap verince, ben senin bu tavrını hamilelik hassasiyetine bağlıyorum falan dedi eşim.
sonra da tavırlı bi şekilde benimle konuşmadı, arkasını döndü yattı.. ben de üzüldüm, hem de sinirlendim.. :105:
sabahleyin ben de o da mesafeli davrandı.. ama ben haklı olduğumu düşünüyorum,
şimdi siz söyleyin.. siz olsaydınız ne düşünürdünüz, ne yapardınız?
valla, bi şey almıyo diye düşünmüyorum eşime de söyledim. gerek yok, aklıma bile gelmiyo böyle bi şey..
ama lafa gelince sen şöyle kıymetlisin. ah ilk torun, ben şöyle heyecanlıyım deyip de böyle yapınca sinir oldum..
bi de kayınvalidemin kardeşinin gelini, bana 2 yaşındaki kızının 2 şapka, 2 bebek ayakkabısı ve bir kazağını verdiğini görünce şöyle dedi.
''buldun eskiciyi, ver eskileri''bana da daha sonra diyo ki,
''senin onlara ihtiyacın mı var kızım? bizim dolaplar ağzına kadar eşyalarla dolu.. '':95:
günaydın kızlarr naslsınız bakalım?benim bugun kontorulum var bakalım bebişimi merak ediyorum ne kadar oldu
kızlar selam,gecen kontrolum vardı,ben normal doğum ıstıyorum dedıkce sezeryan olmak için bahaneler basladı bıle,doktor ölçüm yaptı 2900 ile 3600 arasında ,yanı ortalama 3300 g bı bebek dedı,yani iri bi bebek olcak dedı,eğer vaktınde doğarsa 4 kılonun üstünde doğacak muhtemelen dedi.inssan bebeğiin kılo aldığına sevınır de ,benım surat düştü tabi,şimdi anlamıs değilim benım doktor zaten pek bi sezeryan meraklısıdır,acaba gercektenmı kılolu yoksa sırf benı sezeryan yapmak içinmı diyor anlamadım.bide doktor galıba izne cıkacak.galıba bıran once sezeryan yapıp hoooop tatıle.öfffffffffffffff kafam allak bullak.
bu arada haberiniz var mı bilmiyorum. Lame
kalp sorunu sebebiyle 37artı1de sezaryanla dün öğlen sezaryanla doğum yaptı..
kızı gayet sağlıklı. 2450 gram ve 47 cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?