- 8 Ağustos 2011
- 12.680
- 15.085
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.701
günaydın tontişlerrr....ya bu erkekler analarının yaptıkları saçma sapan çocuk gibi hareketleri niye görmezler Cenacım okudum okudum sinirlendim senin adına valla,resmen bişey yaptırtmak için yaptırıyor bence kayınvaliden hani çorbada tuzum olsun ama çorbada şap olsun durumu
ay ne bilim kocayla kötü olmak var tabi benim sokasım gelmedi o eşyaları eve,kocanda hamilelik psikoloji desin boşverrr son günlerimiz tadını çıkaralımbenim kayınvalidemde erkek olmasına üzüldü 2 oğlu var,allah biliyor ya kız olsa daha çok sevinirdim dedi,çokta umurumda senin sevinmen dedim bende içimden.Bak yine sinir oldum
günaydın tontişlerrr....ya bu erkekler analarının yaptıkları saçma sapan çocuk gibi hareketleri niye görmezler Cenacım okudum okudum sinirlendim senin adına valla,resmen bişey yaptırtmak için yaptırıyor bence kayınvaliden hani çorbada tuzum olsun ama çorbada şap olsun durumu
ay ne bilim kocayla kötü olmak var tabi benim sokasım gelmedi o eşyaları eve,kocanda hamilelik psikoloji desin boşverrr son günlerimiz tadını çıkaralımbenim kayınvalidemde erkek olmasına üzüldü 2 oğlu var,allah biliyor ya kız olsa daha çok sevinirdim dedi,çokta umurumda senin sevinmen dedim bende içimden.Bak yine sinir oldum
aynen ya,hep keyfim kacık eve kapandım gezemıyorum cok sıkılıyorum.uff sıcaklarda hamilelik ne kadar da zor. canım yine hiç bişey yapmak istemiyo
sanırım cerrahpaşa ile ilgili bilgisi olan yok(((
aynen ya,hep keyfim kacık eve kapandım gezemıyorum cok sıkılıyorum.
benım bılgım yok canım.oraya yakın olmadıgım ıcın.neden sordun kı orda mı dogum yapmayı planlıyosun
kızlar selam,gecen kontrolum vardı,ben normal doğum ıstıyorum dedıkce sezeryan olmak için bahaneler basladı bıle,doktor ölçüm yaptı 2900 ile 3600 arasında ,yanı ortalama 3300 g bı bebek dedı,yani iri bi bebek olcak dedı,eğer vaktınde doğarsa 4 kılonun üstünde doğacak muhtemelen dedi.inssan bebeğiin kılo aldığına sevınır de ,benım surat düştü tabi,şimdi anlamıs değilim benım doktor zaten pek bi sezeryan meraklısıdır,acaba gercektenmı kılolu yoksa sırf benı sezeryan yapmak içinmı diyor anlamadım.bide doktor galıba izne cıkacak.galıba bıran once sezeryan yapıp hoooop tatıle.öfffffffffffffff kafam allak bullak.
kayınvalıde ayyyyy.... adını duyunca bıle sınırlerım bouluyor. ben hıc sevmıyorum. kendısıne zaten anne bıle demıyorum. ıcımden gelmıyor. hem o benım annem degılkı olamazkı. annemın dusundugunun zerresı benı dusunur mu. asla...
babaanne olacak ınsan torunu ıcın ufak da olsa bı sey yapmak ıster degıl mı. sunu da ben yapayım der. tamam cok sukur ıhtıyacımız yok . zaten almak ıstese de ben o benım begendıgımı almaz cırkın seyler alır dıye ızın vermem. ama ınsan en azından teklıf eder. halısını da ben alayım der mesela..
bır de ben eylul de ıse baslamak zorundayım. bebegıme de annemle kayınvalıem bakacak.allah bılıyor ya onun bakmasını hıc ıstemıyorum ona guvenmıyorum. ama bı yandan da neden sadece benım annem yorulsunkı dıyorum..ıkı bucuk gun annem ıkı bucuk gun o benım evde bakar dıye konuşmuştuk ama bne ona o kadar tahammul edemem asla. ay nedense goruntusu bıle sınırlerımı bozouyor. cok mu kotuyum yoksa ben
evet canım doktorum orada prof. aynı zamanda akrabam oluyor... bana orada yapalım birde özel oda tutarız mis gibi olur dedi... aslında özelde gidiyorum muayenesiğne ama o özelde doğurmana gerek yok ben ordayım nasılsa, burdaki uzmanlarda alanında çok iyi dedi... zaten 1 kez konuştuk ama öyle de kaldı. bende bilen yada bilgisi olan var mı die soracaktım(
bu arada benimde canım hiçbişey istemio sıcaklar fena yaptı galiba...
Benim bebek de 35+2'de 3000 gr çıktı..Annem sen normal doğuramazsın bunu diyor..Ben de normal istiyorum,sezeryandan korkuyorum..Ne olacak hiç bilmiyorum :S
Benim bebek de 35+2'de 3000 gr çıktı..Annem sen normal doğuramazsın bunu diyor..Ben de normal istiyorum,sezeryandan korkuyorum..Ne olacak hiç bilmiyorum :S
Aynen banada oyle dedi ilk bebegimde, 4 kiloyu kesin gecer dedi 3750 dogdu sonrada usg de yanilma olabilir dedi. valla bence 4 kilo bile olsa dogar benim annem ablami evde dogurmus hemde 5 kiloymus
bence hastaneye git olcumu orda yaptir emin olmak icin
valla hepimizin sorunu bu ilknur.. yaz sıcakları bunaltmaya başladı.
ramazan da girmeden doktorlar için son tatil fırsatı..
gördüğümüz gibi değerlendirmek için işlerini ''halletmeye'' çalışıyorlar..
bana kalırsa bi başka doktora daha git, öğren kilosunu, tahmini doğacağı kiloyu da..
hatta yedekte başka bi doktor bulundur.. sor soruştur..
ben de doktorumu seviyorum, güveniyorum, doğumumu kesilikle o yaptırsın istiyorum.
henüz doğumu konuşmadık, şimdilik normal görünüyor, o da tatile ne zaman gidecek bilmiyorum..
ama eğer o burada olmayacaksa, yani o işini halletsin de kafası rahat tatile gitsin diye sezaryan olamam..
bunu hissedersem başka doktora giderim..
benım doktorum da dun ultrasonda 3 kılo görunuyo ama bu 3 kılodan fazla şuan benceküçük bir bebek değil dedi.aklım karıştı acaba sezeryanın yolunu mu yapıyor
Eki Görüntüle 442545
Eki Görüntüle 442546
Eki Görüntüle 442547
dün kızıma aldıklarım
nivea set aldım sonra çantamız felan aldık herşey hazır
gule gule kullansın bebısın hepsı cok guzel.
Eki Görüntüle 442545
Eki Görüntüle 442546
Eki Görüntüle 442547
dün kızıma aldıklarım
nivea set aldım sonra çantamız felan aldık herşey hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?