2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:13::82::118::128:

ayy evet yaaa ne kadar haklısın çok da umurunda yani..... sonuçta senin bebeğin bu onlar çok da önemli değil. benim kayınvaldeminde 2 oğlu var kız olunca çok sevindiler:) hoş ben hep erkek olucak diodum onlar yine mutluydular... bizim tarafta da ahep kız torun var. benim kızım 4. kız torun olucak ama biz kıza doyamadık diyor annem hep kız istiyordu:)) hem ne farkeder ki kızmış erkekmiş... bütün bebişler sağlıklı olsun gerisi hikaye...

günaydın millet,sabah sabah kaynana çekiştirmeye başlamışsınız:)

lame de doğurmuş her doğum haberını duydukça hem sevınıyorum hem korkuyoırum

uff sıcaklarda hamilelik ne kadar da zor. canım yine hiç bişey yapmak istemiyo
aynen ya,hep keyfim kacık eve kapandım gezemıyorum cok sıkılıyorum.
sanırım cerrahpaşa ile ilgili bilgisi olan yok (((

benım bılgım yok canım.oraya yakın olmadıgım ıcın.neden sordun kı orda mı dogum yapmayı planlıyosun

kayınvalıde ayyyyy.... adını duyunca bıle sınırlerım bouluyor. ben hıc sevmıyorum. kendısıne zaten anne bıle demıyorum. ıcımden gelmıyor. hem o benım annem degılkı olamazkı. annemın dusundugunun zerresı benı dusunur mu. asla...
babaanne olacak ınsan torunu ıcın ufak da olsa bı sey yapmak ıster degıl mı. sunu da ben yapayım der. tamam cok sukur ıhtıyacımız yok . zaten almak ıstese de ben o benım begendıgımı almaz cırkın seyler alır dıye ızın vermem. ama ınsan en azından teklıf eder. halısını da ben alayım der mesela..
bır de ben eylul de ıse baslamak zorundayım. bebegıme de annemle kayınvalıem bakacak.allah bılıyor ya onun bakmasını hıc ıstemıyorum ona guvenmıyorum. ama bı yandan da neden sadece benım annem yorulsunkı dıyorum..ıkı bucuk gun annem ıkı bucuk gun o benım evde bakar dıye konuşmuştuk ama bne ona o kadar tahammul edemem asla. ay nedense goruntusu bıle sınırlerımı bozouyor. cok mu kotuyum yoksa ben

aynen ya,hep keyfim kacık eve kapandım gezemıyorum cok sıkılıyorum.

benım bılgım yok canım.oraya yakın olmadıgım ıcın.neden sordun kı orda mı dogum yapmayı planlıyosun

evet canım doktorum orada prof. aynı zamanda akrabam oluyor... bana orada yapalım birde özel oda tutarız mis gibi olur dedi... aslında özelde gidiyorum muayenesiğne ama o özelde doğurmana gerek yok ben ordayım nasılsa, burdaki uzmanlarda alanında çok iyi dedi... zaten 1 kez konuştuk ama öyle de kaldı. bende bilen yada bilgisi olan var mı die soracaktım(
bu arada benimde canım hiçbişey istemio sıcaklar fena yaptı galiba...

Benim bebek de 35+2'de 3000 gr çıktı..Annem sen normal doğuramazsın bunu diyor..Ben de normal istiyorum,sezeryandan korkuyorum..Ne olacak hiç bilmiyorum :S

benım kayınvalidem de söylemesi ayıp gitmiş en pahalısından almış hastane çıkışı puset bılmem ne.ama ondan ısteyen olmadı.bana 100 mılyonluk hastane çıkışı alacağına üstümüze yıktıgı mobilya borçlarını ödesın önce.ben de sevmem kaynanamı.hava atmayı sever.tirübünlere oynamayı sever.bir şey desem ne biçim gelin derler benım ıcın.allahtan annem bakacak kızıma.kaynanamın bakmasını ıstemem.

doktorun tanıdıksa korkma canım doğur cerrahpaşada gitsin.cerrahpaşa kötü bir hastane değil.doktorun da akrabaymış hem.bi sürü para verme boşuna.

Benim bebek de 35+2'de 3000 gr çıktı..Annem sen normal doğuramazsın bunu diyor..Ben de normal istiyorum,sezeryandan korkuyorum..Ne olacak hiç bilmiyorum :S

benım doktorum da dun ultrasonda 3 kılo görunuyo ama bu 3 kılodan fazla şuan benceküçük bir bebek değil dedi.aklım karıştı acaba sezeryanın yolunu mu yapıyor

gidicem beska yerede bu saatten sonra doktorlarda kabul etmezki. bilmiyorumda bu doktorlar isini iyi biliyorlar.baktilar normal dogumda kararlisin.adam vay iri bebek,vay kordon dolanmis diyip caresiz birakiyorlar.

insallah normal dogum olur.doktor rengini belli eder zaten.bana bastan beri sezeryani onerir gibi bi hali vardi zaten.bu yuzden baska bi doktora daha gittim surekli.ama ona giden arkadaslarim dogumu hic begenmediler
sakin gitme birak onu diyorlar.baska bi doktoruda su saatten sonra kabul etmez diye dusunu
yorum.yani anlayacagin durum karisik.aman sana nazat degmesin.

her gün doğuran var mı diye giriyorum ama bu hafta yanlızca 1 kişi doğurmuş anlaşılan...ben de uykusuzluktan ölmek üzereyim. şimdiden böyleyse bir kaç hafta sonrasını düşünemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…