2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde dün kontrolüm vardı 35+3 düm. bebek 3.300 kg dedi, haftasına göre fazla, aynı şekilde iri bebek olacak 4 civarı doğar dedi. bende gebelik şekeri var, dikkat etmeme rağmen bebek fazla kilo aldı. normal kilo olsa sorun değil zaten sezeryan istitorum ama dr diaybettendir deyince huzursuz oldum.

çapayı bilmiyorum istanbulda değilim ama bende doktorun muayanesine gidiyorum ünv.hastanesinin proflarındandı, ama bu tamgün nedeni ile bıraktı. ayrılmasına rağmen hastanede işim olduğu zaman beni gene oraya yönlendiriyor gidiyorum ve hocanın vasıtasıyla gittiğim için hiç beklemeden işlerimi hallediyorum, hamileliğimin ilk zamanlarında kanamam vardı gene hastanede yattım ve ilgi gene çok iyiydi ben demeden özel odaya aldılar. düşün ayrılmış oradan yani bence o yönden tereddütün olmasın onların adı yetiyor.

Eki Görüntüle 442545
Eki Görüntüle 442546
Eki Görüntüle 442547

dün kızıma aldıklarım
nivea set aldım sonra çantamız felan aldık herşey hazır
çok hoş canım güle güle kullansın kızın.ben de dün park yatağımı aldım bu gün getirecekler.yorgan ve yastığımı aldım.2 takım da nevresım takımı dıktırıyorum.

aman haaaa bekle canim sancini.senin az kaldi zaten. 3000 g normal. benim 35. haftada 3300 g diyor.

ben de öyle dusunuyorum canım.bu gazlara gelmiyim,sancımı nişanımı beklıyım dıyorum.

çok hoş canım güle güle kullansın kızın.ben de dün park yatağımı aldım bu gün getirecekler.
yorgan ve yastığımı aldım.2 takım da nevresım takımı dıktırıyorum.

biz de pazar akşamı sipariş vermiştik, az önce getirdiler park yatağımızı
ay bi sevindim bi sevindim.. bir tabak tepeleme ... yedim, şimdi nefes alamıyom

yatağı yastığı da anneannesinin ellerinden öper

hadı hayırlı olsun:) bu arada bir tabak tepeleme ne yediğini anlayamadım söyliver canım

çok teşekkür ederiz kızlar
çok hoş canım güle güle kullansın kızın.ben de dün park yatağımı aldım bu gün getirecekler.yorgan ve yastığımı aldım.2 takım da nevresım takımı dıktırıyorum.

maaşallah hayırlı günlerde kullanın inşallah.ben beşiğin içine bi uyku seti aldım başka bişey almadım artık eve gidince 3 aydan anca giderim sanırım

bu ultrason ölcümleri tahmini, yaklaşık rakamlar..
yani bebeğe 3,5 kilo derler. 3100-3200 gram doğar.. o birkaç yüz gram da önemli oluyor normal doğumda..

sen diyetine sadık kal.. zaten az bi zaman kaldı.. inş şekerden etkilenmemiştir bebeğin..

benim kayınvalidemde öyle malesef, aynı şekilde anne demiyorum içimden gelmiyor hiç ısınmadım. bazen ben mi kötüyüm diyorum ama değilim kesinlikle. onlar başka şehirde gene eşimin hatırına ayda yılda bir arıyordum eşim fazlasıyla düşkün annesine beni bu konuda ezecek kadar. 3 gebelik kaybım oldu, o kadar sıkıntı çektim çok ilgisizdi, ve bunu üzerine düşün eşim annem senden daha çok üzülüyor derdi. benim canımdan can gitti nasıl öyle diyebildi eşim hala unutmam. bu 3 kayıp üstüne 4.hamileliğim, ve bu da sıkıntılı geçti, 17.haftaya kadar yattım, doğurmak üzereyim bırak hazırlığı beni sadece 2 kere aradı, geçen eşim diyor annem çok heyecanlı sendende heyecanlı ara buraya davet et dedi, benden kim ne kadar fazla heyecanlı olabilir bana nasıl böyle birşey diyebiliyorsun dedim ve aramadım davet etmedim. içimden gelmiyor. eşim o konuda çok hassas annesi ne yaparsa yapsın adam mutlaka bir kılıf buluyor annesine. kesinlikle bir kere bile haksız demez. bende artık hiç birşey demiyorum ama göstermemi istediği ilgiyide göstermiyorum.

kızlar yanıyorum 5252 bugün dünden de beter 36 derece burasıyarın 37 olcakmış,prş 35.Ayağımın altına leğenle su koyasım var,balkon taşlarına yatasım var 1: allahım duşta kesmiyor deniz istiyorummmm

üstünede peynir varmıııııııııı afiyet olsunn kız

yoğurtla yedim
valla söylemeye de çekindim.. ne olur ne olmaz.. insanın canı çeker..

bu arada park yatağı kurmak istiyorum.
ama eşim zaten sancın var, akşamı bekle ben gelince yaparım dedii:85:

sorma aynen canım ya,dışarısı gevur şeyi gibi yanıyor
yoğurtla yedim
valla söylemeye de çekindim.. ne olur ne olmaz.. insanın canı çeker..

bu arada park yatağı kurmak istiyorum.
ama eşim zaten sancın var, akşamı bekle ben gelince yaparım dedii:85:

getirenler kurmadı mı,benımkını kuracaklar guya,aksam getırecekler,kurcaz dedıler kurmazlarsa ya

seninle aynı sayılırız.
33+3 deitmiştim 2665 di 2 hafta 35+3 de 3300 oldu. doktor +,- 100 oynar dedi. diyete çok dikkat ediyorum, ama hamileliğin son dönemlerinde insülün direnci gittikçe azalırmış, galiba ondan böyle oldu.

ay valla hem üzüldüm, üzüldüğümden daha çok da sinirlendim..
o kadar yıkımın ardına, onu yaşayandan çok kim etkilenebilir ki.. hele de 3 kere aynı şeyi yaşamışsın..
ama Rabbim nasip etmiş, inş bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini..
insanın annesi olunca haklı haksız ayıramıyor, hepimizde vardır bu huy..
ama eşin hakikaten düşüncesizlik ediyor.. sen sabret bacım.. sabrın sonu selamet..
istemediğin şeyi de yapma, gerçekten senden gider ne giderse...

bebeğim sağlıklı bir şekilde doğsunda hiçkimse umrumda değil. eşim dahil.

merhabalarr
nasılsınız hamişler ??herkesler yanıyor galiba tabi bende ve işteyim ( off çatlayacam şimdik....
bi bbeişimiz daha olmuşşşş ayy okudukça heyecanlanıyorum, lame canım gözünaydın allahanalı babalı büyütsün inşallah....
k.valide muhabbeti... bu konuda ne konusmak ne bişi isterim sinirim tepeme çıkıyor çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…