- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.721
kızlar selam,gecen kontrolum vardı,ben normal doğum ıstıyorum dedıkce sezeryan olmak için bahaneler basladı bıle,doktor ölçüm yaptı 2900 ile 3600 arasında ,yanı ortalama 3300 g bı bebek dedı,yani iri bi bebek olcak dedı,eğer vaktınde doğarsa 4 kılonun üstünde doğacak muhtemelen dedi.inssan bebeğiin kılo aldığına sevınır de ,benım surat düştü tabi,şimdi anlamıs değilim benım doktor zaten pek bi sezeryan meraklısıdır,acaba gercektenmı kılolu yoksa sırf benı sezeryan yapmak içinmı diyor anlamadım.bide doktor galıba izne cıkacak.galıba bıran once sezeryan yapıp hoooop tatıle.öfffffffffffffff kafam allak bullak.
evet canım doktorum orada prof. aynı zamanda akrabam oluyor... bana orada yapalım birde özel oda tutarız mis gibi olur dedi... aslında özelde gidiyorum muayenesiğne ama o özelde doğurmana gerek yok ben ordayım nasılsa, burdaki uzmanlarda alanında çok iyi dedi... zaten 1 kez konuştuk ama öyle de kaldı. bende bilen yada bilgisi olan var mı die soracaktım(
bu arada benimde canım hiçbişey istemio sıcaklar fena yaptı galiba...
çok hoş canım güle güle kullansın kızın.ben de dün park yatağımı aldım bu gün getirecekler.yorgan ve yastığımı aldım.2 takım da nevresım takımı dıktırıyorum.Eki Görüntüle 442545
Eki Görüntüle 442546
Eki Görüntüle 442547
dün kızıma aldıklarım
nivea set aldım sonra çantamız felan aldık herşey hazır
aman haaaa bekle canim sancini.senin az kaldi zaten. 3000 g normal. benim 35. haftada 3300 g diyor.
çok hoş canım güle güle kullansın kızın.ben de dün park yatağımı aldım bu gün getirecekler.
yorgan ve yastığımı aldım.2 takım da nevresım takımı dıktırıyorum.
biz de pazar akşamı sipariş vermiştik, az önce getirdiler park yatağımızı
ay bi sevindim bi sevindim.. bir tabak tepeleme ... yedim, şimdi nefes alamıyom
yatağı yastığı da anneannesinin ellerinden öper
çok hoş canım güle güle kullansın kızın.ben de dün park yatağımı aldım bu gün getirecekler.yorgan ve yastığımı aldım.2 takım da nevresım takımı dıktırıyorum.
hadı hayırlı olsun:) bu arada bir tabak tepeleme ne yediğini anlayamadımsöyliver canım
söylim mii?
tereyağlı erişte makarna:78:
benimde dün kontrolüm vardı 35+3 düm. bebek 3.300 kg dedi, haftasına göre fazla, aynı şekilde iri bebek olacak 4 civarı doğar dedi. bende gebelik şekeri var, dikkat etmeme rağmen bebek fazla kilo aldı. normal kilo olsa sorun değil zaten sezeryan istitorum ama dr diaybettendir deyince huzursuz oldum.
kayınvalıde ayyyyy.... adını duyunca bıle sınırlerım bouluyor. ben hıc sevmıyorum. kendısıne zaten anne bıle demıyorum. ıcımden gelmıyor. hem o benım annem degılkı olamazkı. annemın dusundugunun zerresı benı dusunur mu. asla...
babaanne olacak ınsan torunu ıcın ufak da olsa bı sey yapmak ıster degıl mı. sunu da ben yapayım der. tamam cok sukur ıhtıyacımız yok . zaten almak ıstese de ben o benım begendıgımı almaz cırkın seyler alır dıye ızın vermem. ama ınsan en azından teklıf eder. halısını da ben alayım der mesela..
bır de ben eylul de ıse baslamak zorundayım. bebegıme de annemle kayınvalıem bakacak.allah bılıyor ya onun bakmasını hıc ıstemıyorum ona guvenmıyorum. ama bı yandan da neden sadece benım annem yorulsunkı dıyorum..ıkı bucuk gun annem ıkı bucuk gun o benım evde bakar dıye konuşmuştuk ama bne ona o kadar tahammul edemem asla. ay nedense goruntusu bıle sınırlerımı bozouyor. cok mu kotuyum yoksa ben
üstünede peynir varmııııııııııafiyet olsunn kız
söylim mii?
tereyağlı erişte makarna:78:
kızlar yanıyorum52 52 bugün dünden de beter 36 derece burası yarın 37 olcakmış,prş 35.Ayağımın altına leğenle su koyasım var,balkon taşlarına yatasım var 1: allahım duşta kesmiyor deniz istiyorummmm
yoğurtla yedim
valla söylemeye de çekindim.. ne olur ne olmaz.. insanın canı çeker..
bu arada park yatağı kurmak istiyorum.
ama eşim zaten sancın var, akşamı bekle ben gelince yaparım dedii:85:
bu ultrason ölcümleri tahmini, yaklaşık rakamlar..
yani bebeğe 3,5 kilo derler. 3100-3200 gram doğar.. o birkaç yüz gram da önemli oluyor normal doğumda..
sen diyetine sadık kal.. zaten az bi zaman kaldı.. inş şekerden etkilenmemiştir bebeğin..
benim kayınvalidemde öyle malesef, aynı şekilde anne demiyorum içimden gelmiyor hiç ısınmadım. bazen ben mi kötüyüm diyorum ama değilim kesinlikle. onlar başka şehirde gene eşimin hatırına ayda yılda bir arıyordum eşim fazlasıyla düşkün annesine beni bu konuda ezecek kadar. 3 gebelik kaybım oldu, o kadar sıkıntı çektim çok ilgisizdi, ve bunu üzerine düşün eşim annem senden daha çok üzülüyor derdi. benim canımdan can gitti nasıl öyle diyebildi eşim hala unutmam. bu 3 kayıp üstüne 4.hamileliğim, ve bu da sıkıntılı geçti, 17.haftaya kadar yattım, doğurmak üzereyim bırak hazırlığı beni sadece 2 kere aradı, geçen eşim diyor annem çok heyecanlı sendende heyecanlı ara buraya davet et dedi, benden kim ne kadar fazla heyecanlı olabilir bana nasıl böyle birşey diyebiliyorsun dedim ve aramadım davet etmedim. içimden gelmiyor. eşim o konuda çok hassas annesi ne yaparsa yapsın adam mutlaka bir kılıf buluyor annesine. kesinlikle bir kere bile haksız demez. bende artık hiç birşey demiyorum ama göstermemi istediği ilgiyide göstermiyorum.
ay valla hem üzüldüm, üzüldüğümden daha çok da sinirlendim..
o kadar yıkımın ardına, onu yaşayandan çok kim etkilenebilir ki..hele de 3 kere aynı şeyi yaşamışsın..
ama Rabbim nasip etmiş, inş bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini..
insanın annesi olunca haklı haksız ayıramıyor, hepimizde vardır bu huy..
ama eşin hakikaten düşüncesizlik ediyor.. sen sabret bacım.. sabrın sonu selamet..
istemediğin şeyi de yapma, gerçekten senden gider ne giderse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?