2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

getirenler kurmadı mı,benımkını kuracaklar guya,aksam getırecekler,kurcaz dedıler kurmazlarsa ya

bi dükkanda sordum 350 tl dedi, 320ye nakit bırakırım dedi..
ben de netten araştırdım, aynı modeli https://www.ahsenbebemarket.com/gp/613-kraft-504-oyun-park-yatak-70110.html
215 tl'ye aldım. kargo getirip bıraktı.. ama internette 'park yatak kurulumu' diye ara, videolar çıkıyor.
çok basit.. valla karnım burnumda olmasa hevesimden şimdiye kurmuştum..

evet canımcım, bdtlerimiz çok yakın.. benim de
32+4te 2300 gram çıktı, +,- 340 gram yazıyor..
35+0 da 2750 gram ölcüldü, +,- 400 küsür gram yazıyor ultrason kağıdında..

sana doktorun dediği bu +,- 100 biraz mantıksız geldi..
benim rakamlarda bile birkaç yüz gram oynama ihtimali varken :44:

bi de doğumların sadece %5i 40 haftada oluyor.. bu da önemli..

Selam anneler bizim de dün kontrolümüz vardı 36+3 üz 3100 gr geldi bebişim, sonra doktor dedi biraz elimizi korkak alıştıralım küçük ölçmeye çalışalım bidaha ölçtü 2950 gr dedi 50-100 gram yanılma payı olabilir ortalama 3 diyelim, Bundan sonra bebekler haftada 250 gr alır o yüzden 4 e yakın doğar normal doğuramazsın demiyorum ama zor olabilir dedi. Ben başından beri en az 2 doktora gidiyorum. Asıl doğumumu yapacak olan doktor bu değil o da geçtiğimiz haftalarda aynı şeyi söylemişti yani bebeğiniz tombiş böyle olursa normal olmaz diye. İkisi de aynı şeyi dediği için içim rahat. İlknurcuğum sende kesinlikle başka doktora da git için rahatlasın. Sonra ilk defa NST ye girdim sancım çıkmadı. Haftaya p.tesi bidaha nst ye gel dedi. Annemde vardı o da ne zamam olur doğum beni erkenden getirdiler buraya dedi :) Temmuza kalmaz. Ayın 20 sinden sonra olur dedi. Tabii yarında olabilir dedi güldü
Bizde haberler böyle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öptüüüüümmmmm...

şerefsizim benim aklıma gelmişti
ben de yapıp yemezsem şimdi,canımı çektirdin.az kilo almıştım zaten olsun az daha alayım nolacak:))
ye bacım, afiyet bal şeker olsun
ben de makarna diye giriştim, ama bi tek fırın makarna vardı, erişteye döndüm..

bebeğim sağlıklı bir şekilde doğsunda hiçkimse umrumda değil. eşim dahil.

k.valide muhabbeti... bu konuda ne konusmak ne bişi isterim sinirim tepeme çıkıyor çünkü....
aaaah, nasrettin hoca boşuna dememiş..
''bana eşekten düşeni getirin'' diye..

doktorlara güvensek bı turlu guvenmesek bı turlu.sağlıkla gelsin de bebişler artık son dakıka sezeryan normal doğum nasip kısmet dıyorum artık

evet canım sıcakta yanıyoruz hepimiz,bi de kayınvalidelerden konu açıldı,yangınımız 2 katına çıktı
herkes dertli kaynanalardan

ııyyyyk, az önce magnezyumlu su içtiim. öööğ :120:

fırsat bulduğunuzda trt1'de süper dadı programına bi göz atın kızlar..
hakikaten çocuk eğitimi ve terbiyesiyle alakalı çok etkili yöntemler var..
hatta şuan yayında, tv imkanı olanlar baksın..

Canım bence de haklısın böyle düşünmekte.Ama boşver getirsin giydirmezsin.İyi de o elbiseler 20 - 25 senedir duruyo nasıl kullanacaksın ki bi de o var.Şu söylediği laf gerçekten çok ayıp olmuş."Buldun eskiciyi, ver eskileri" demesi insanın sinirlerini bozar.

3300 gr. iri bebek değil ki... Sen bakma doktorun öyle dediğine demek istiyorum ama riskli bir şeyde olur diye korkuyorum.Benim dayımın hanımı oğlunun birisini 4.5 kilo diğerini 5 kilo normal doğum ile doğurdu.Kapasite meselesidir illaki ama işte böyleleri de var.İStersen başka bir doktora daha görün , görüşünü al...

bu arada haberiniz var mı bilmiyorum. Lame
kalp sorunu sebebiyle 37artı1de sezaryanla dün öğlen sezaryanla doğum yaptı..
kızı gayet sağlıklı. 2450 gram ve 47 cm.

Annenin mi bebeğin mi kalp sorunu varmış ki canım ? Herşeye rağmen bebişini kucağına almış maşallah... Bebişine hayırlı ömürler versin Rabbim (Amin)...

öyle mi dersin?? zaten kadın doğum ünitesi baştan başa yenilenmiş daha yeni... ehh doktorumda öyle diosa dediğin gibi korkmayayım ben... zaten doktorum evde doğur dese doğurcam o kadar güveniyorum ona:)))

evet aslında benim doktorum da tam günden dolayı bıraktı özelde devam edio ama yinede tıp fakültesinde derslere giriyor falan. o nedenle orda olucam gibi duruyor. zaten yine doktorum yaptırıcak doğumu. sanırım dersin dışında kaçak olarak ameliyatlara da giriyorlar. zaten eğer doktorum yaptırmıcak olsa o nerdeyse oraya giderim ben başkasına hayatta gitmem...

off bu ne sıcak ya .. su anda karnımdaki bebısın yerınde olmak ısterdım . ohh oğlum suyun ıcınde gunes yok sıcak yok paşa keyıf yapıyor
miskin cocuk hıc de tekme atmıyooo bende bı ortalıgı toplayayım anamm saldım kendımı ..

ıyk ben de hiç sevmiyorm o magnezyumu acayp midemi yakıyo reflu yapıyo mafoluyorm resmen..
süper dadı çok komik yaa, çok dogal ev ahalisi, unutuyolar bazen kameralarn cektgni sanırım..

çok güzel al benim doktordan bitane daha... insanlar doğum sancısından korkar ben işte bu tarz bir bahane ile sezaryene yönlendirilmekten korkuyorum. son anda bi bahane bulurlarsa ne yapmak lazım ki off:44:?? benimki sezaryen taraftarı, kendi eşi de öyle olmuş. açıklamaları falan da var bununla ilgili (normal doğumda risklerin olması doğum esnasında çocuk açısından, sonrasında idrar tutamama-cinsel haz eksikliği gibi damardan giren sebepler anne açısından...) acaba yanlış mı yapıyorum diyom bazen normal istemekle?! haziran anneleri çatır çatır hem de çok kötü bi anıları olmadan rahatlıkla maşallah doğurmuşlar o kadar imrendim ki o kadar olur!!!

evet ben her pazar günü izliyorum. hatta eşimle bu hafta izledik de gülmekten öldük:)) bir kız vardı 4 yaşında valla küçük kardeşini şamar oğlanına çevirmiş yawrum sesi de çıkmıo :))) bir kız anne adayı olarak gözüm korkmadı diil :)))

doktorunuz kim acaba???

kızlar ufak tefek eksiklerim var ama hava cok sıcak zaten hemen yoruluyorum dısarı cıkacak cesareti bulamadım kendimde.. serbetlik falan alacaktım sonra dur bakayım bide ben deneyim derken aşagıdaki gb bişi çıktı ortaya ...

ama emin olamadım güzel mi sizce ?? yoksa hazır mı alayım? hazırları da su sekilde oluyo.... sizce hangisi güzell??

bence gayet güzel görünüyor.almana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…