2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

doktordan geldik kızım 2500gr 49cm boya vermişiz bu hafta kanala yerleşmemiş 2 hafta sonra gel dedi ilk nst için hayırlısı bakalım yüzünü göstermedi meleğim yüz görümlüğü istiyor sanırım

Evde bile yanıyorum, ne zamandır dışarda dolaşmıyorum bile.Bugün arkadaşımı otobüs durağına kadar yolcu ettim hem yürüyüş olsun dedim.Anaaam 10 dk dışarda kaldım nefes alamadım.Allah'ım yardımcımız olsun... :26:

kızlar bugun dr a gittim nst ye bağlandım iyi çıktı ama bebişim zayıf gibi geldi canım sıkıldı 2160 gr normalmi sizce dr iyi dedi ama ben 2500 falan bekliyodum açıkçası bende geçen aydan bu yana 1.5 kilo almışım

canım ya aynen ıstanbul kavruluyor sancı gorumcemın dugunu 12 gun sonra 3 gundur evde dogurma sancıları gırıyor bana guya sabahlara kadar ıhh cekıyorum tabı yalan gayet ıyıyım kocam vazgectı memlekete dugune gıtmeyecek hahahahah yasasın kotulukkkk

kuzum nere zayıf ben 33+0 da gıttım 2100 gram dedii . bence gayet normal tosunpaşa dogurmak zorunda degılız hepımız . bence gayet guzel normal dogum da guzel guzel yaparsın uzulmeeeee:)))

Son düzenleme:
kurban olurum onun boylarına .. masallah subanallah tebarekallah
Allah nazarlardan korusunnn

kuzum nere zayıf ben 33+0 da gıttım 2100 gram dedii . bence gayet normal toaunpaşa dogurmak zorunda degılız hepımız . bence gayet guzel normal dogum da guzel guzel yaparsın uzulmeeeee:)))

tosunpaşagüldürdün beni canım .bu benim 2.doğum ilki sezeryan buda öyle olucak o yüzden kilolu olsun istiyorum biraz oğlumda 3850 doğmuştu ama bu biraz zayıf doğacak galiba neyse doğunca toparlıyolar gerçide yinede takılıyo insnanın aklına niye az almış diye :26:

aboo sen bızden tecrubelisin hadı bakalımmm anniş. masallah sende ne cocuk dogurmussun subanallah tebarekallah ..
benımde oglum olcak 3300 doogsa bana yeter . zaten homili gırtlak yedım yedım ancak ben aldım 23 kılodan gıdıyorum 30 la dogurusam ne mutlu bana :)))

Canım sıkma canını bak hamilelik günlüğünde Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. yazıyor.Normal demek ki...

İstanbul'u düşünmek bile istemiyorum.Sıcak bir yandan , nem bir yandan.Üniversitedeyken okula gitmezdim sıcaktan, banyo yapıp otururdum yine şıpır şıpır.Hamile halimle hiç çekemezdim herlde.Allah kolaylık versin.Kızzz sen çok fenasın haaa! İyi yapmışsın bu halinle ne işin var bi de görümcenin düğünü

minnoşum yaww kociş bana dıyor kı sen ucaga otobuse bınemezsın ben 2 gunde hemen gıdıp geleyım tabiki zeynep buna musade etmez . suyum geldı azcık bahanesıyle azcık saldım çişten heheheh :)) benım kocıs korkudan Salavat cekti . Ey buyuk RaBBİM sen ne buyuksun .. ynımdan ayrılmıyoo kocamm hahahah:

Cnm onun kötülükle falan alakası yok, eminim yaşananlar bu hale getirmiştir. Yoksa herşey güllük gülistanlık olsa neden sevmeyesin kaynananı. benim eşimin ailesi uzakta, ne iiliklerini gördüm ne de açık bi şekilde kötülüklerini. Ama ilk senelerimde eşimle çok sorunlarım vardı ister istemez ailesine de ısınamadım. Zor günümüzdede yanımızda olmadıklarını görünce yavaş yavaş ii niyetim ve saflığım kalktı. Şimdi ağızlarıyla kuş tutsalar olmaz artık.
Ben annemle oğlunun burda öğrenci evini adam ettim temizledim ev düzdüm düğüne yetiştirdim, hiç bi işi olmadığı halde telde kuru kuruya yardıma gelsek mi diye sordular. Önceden zaten ailesini bi iki kere görmüşüm bende ne diyim o zaman cazgır gelin de değilimki kalkın gelin tabi biz mi evercez senin oğlunu diyemedim. Onlarda sormaya gerek mi var tek oğlumuzu evlendiriyoruz gidelim yardım edelim demediler. Tüm bunların üstüne eşimin burda amcaları olduğu halde kalktılar düğünden bi hafta önce gelip düzdüğümüz evde kaldılar. Her şeyimi ilk onlar kullandı, çok gücüme gitti valla. Kırk yıl geçse unutmam.

Ayy bi de bi kez ne oldu. Düğün sonrası eşim tüm altınları (hatıra değerinde ananemin, halamın bi iki künye, 14 ayar zaten satınca değer kaybeden cinsten) sattı, eve yatıralım diye, çok acil bi ödeme diildi, bi ay daha geç biterdi ödeme ama hatıralarım kalırdı en azından. Onları bile beni ağlata ağlata sattı. Halamınkini sattığını duyunca babam 4 yıl önce 150 tl verdi de geri alın dedi. Benim eşim utanmadan parayı alıp gidip geri aldı kuyumcudan. Böyle densizlikler yaptığı halde oğlu, kaynanam düğün sonrası bizi bi komşusuna götürürken kolundaki bileziği gösterip bana "şunu versemde taksan, sonra gelininin kolları boş demesinler arkamdan" dedi yaaaaaaa

Kızlar kaynana mevcusunu açmayın çenem düşüyo yoksa

Açık bi kötülük yok dediğim gibi ama yaşananlar insanı geriyor ve ilişkileri zedeledimi bi daha dönüş olmuyo. O yüzden bende senin gibi görüntüsü bile yetiyo sinirlerimi hoplatmaya. Allah ellerine düşürmesin diye dua ediyorum valla.

Ayyy çok güldüm haahahahaaa! Çişden saldım diyo Aman bu konudan kocana bahsetme hiç bir zaman.Yoksa ömür boyu senin oyunların yüzünden gidemedim der durur.

Allah seni emi... Nerden geldi aklına bu senin. Gülmekten öldüm valla :)

benim doktorum ayrıldığı için ünv.hastanesinden orada istersen doğuma gelemem ama ayarlarım iyi birini dedi fakat ben kendi doktorumun gelmesini istediğim için özel hastanede yapacağım doktorum dışardan gelecek. hastane dışında doktorada ayrıca para vereceğim bana 3.500 e maliyeti olacak ama neyapayım başka doktor olsa huzursuz olurum.

Ayyy çok güldüm haahahahaaa! Çişden saldım diyo Aman bu konudan kocana bahsetme hiç bir zaman.Yoksa ömür boyu senin oyunların yüzünden gidemedim der durur.
yok kuzum benden asla sır cıkkmaz hele boyle bır seyı asla soylemem zuhahahah
hamılelıgımın en keyıflı zamanlarını yaşıyorum sukurler olsunn .. ohh ohh canıma da degsınnn
ay sonunda dogum seklım belli olcakk bakalım kocam bana ne dedı bılıyon mu yattım yere gulmekten
bence normal dogur sonrada bebegı ben bakarım sen spor yaparsın sıtenın bahcesınde dedi... zuhaha kocamı bu hale getırdım ya Şukurr

bende ilk oğlumda 30 kilo aldım acayip şiştim el yüz ondan belkide biraz iriydi ama bunda dikkat ettim 11 kilo aldım şimdilik kilo mühim değil emzirirken gidiyo kilolar ben sonradan aldım 8 kilo fazlalıkla hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…