- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.761
bence gayet güzel görünüyor.almana gerek yok.
off bu ne sıcak ya .. su anda karnımdaki bebısın yerınde olmak ısterdım . ohh oğlum suyun ıcınde gunes yok sıcak yok paşa keyıf yapıyor
miskin cocuk hıc de tekme atmıyooobende bı ortalıgı toplayayım anamm saldım kendımı ..
hemşom nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır özledim kız
canım ya aynen ıstanbul kavruluyor sancı gorumcemın dugunu 12 gun sonra 3 gundur evde dogurma sancıları gırıyor bana guya sabahlara kadar ıhh cekıyorum tabı yalan gayet ıyıyım kocam vazgectı memlekete dugune gıtmeyecek hahahahah yasasın kotulukkkkEvde bile yanıyorum, ne zamandır dışarda dolaşmıyorum bile.Bugün arkadaşımı otobüs durağına kadar yolcu ettim hem yürüyüş olsun dedim.Anaaam 10 dk dışarda kaldım nefes alamadım.Allah'ım yardımcımız olsun... :26:
kuzum nere zayıf ben 33+0 da gıttım 2100 gram dedii . bence gayet normal tosunpaşa dogurmak zorunda degılız hepımız . bence gayet guzel normal dogum da guzel guzel yaparsın uzulmeeeee:)))kızlar bugun dr a gittim nst ye bağlandım iyi çıktı ama bebişim zayıf gibi geldi canım sıkıldı 2160 gr normalmi sizce dr iyi dedi ama ben 2500 falan bekliyodum açıkçası bende geçen aydan bu yana 1.5 kilo almışım
kurban olurum onun boylarına .. masallah subanallah tebarekallahdoktordan geldik kızım 2500gr 49cm boya vermişiz bu hafta kanala yerleşmemiş 2 hafta sonra gel dedi ilk nst için hayırlısı bakalım yüzünü göstermedi meleğim yüz görümlüğü istiyor sanırım
kuzum nere zayıf ben 33+0 da gıttım 2100 gram dedii . bence gayet normal toaunpaşa dogurmak zorunda degılız hepımız . bence gayet guzel normal dogum da guzel guzel yaparsın uzulmeeeee:)))
aboo sen bızden tecrubelisin hadı bakalımmm anniş. masallah sende ne cocuk dogurmussun subanallah tebarekallah ..tosunpaşagüldürdün beni canım .bu benim 2.doğum ilki sezeryan buda öyle olucak o yüzden kilolu olsun istiyorum biraz oğlumda 3850 doğmuştu ama bu biraz zayıf doğacak galiba neyse doğunca toparlıyolar gerçide yinede takılıyo insnanın aklına niye az almış diye :26:
kızlar bugun dr a gittim nst ye bağlandım iyi çıktı ama bebişim zayıf gibi geldi canım sıkıldı 2160 gr normalmi sizce dr iyi dedi ama ben 2500 falan bekliyodum açıkçası bende geçen aydan bu yana 1.5 kilo almışım
canım ya aynen ıstanbul kavruluyor sancı gorumcemın dugunu 12 gun sonra 3 gundur evde dogurma sancıları gırıyor bana guya sabahlara kadar ıhh cekıyorum tabı yalan gayet ıyıyım kocam vazgectı memlekete dugune gıtmeyecek hahahahah yasasın kotulukkkk
minnoşum yaww kociş bana dıyor kı sen ucaga otobuse bınemezsın ben 2 gunde hemen gıdıp geleyım tabiki zeynep buna musade etmez . suyum geldı azcık bahanesıyle azcık saldım çişten heheheh :)) benım kocıs korkudan Salavat cekti . Ey buyuk RaBBİM sen ne buyuksun .. ynımdan ayrılmıyoo kocamm hahahahCanım sıkma canını bak hamilelik günlüğünde Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. yazıyor.Normal demek ki...
İstanbul'u düşünmek bile istemiyorum.Sıcak bir yandan , nem bir yandan.Üniversitedeyken okula gitmezdim sıcaktan, banyo yapıp otururdum yine şıpır şıpır.Hamile halimle hiç çekemezdim herlde.Allah kolaylık versin.Kızzz sen çok fenasın haaa! İyi yapmışsın bu halinle ne işin var bi de görümcenin düğünü
kayınvalıde ayyyyy.... adını duyunca bıle sınırlerım bouluyor. ben hıc sevmıyorum. kendısıne zaten anne bıle demıyorum. ıcımden gelmıyor. hem o benım annem degılkı olamazkı. annemın dusundugunun zerresı benı dusunur mu. asla...
babaanne olacak ınsan torunu ıcın ufak da olsa bı sey yapmak ıster degıl mı. sunu da ben yapayım der. tamam cok sukur ıhtıyacımız yok . zaten almak ıstese de ben o benım begendıgımı almaz cırkın seyler alır dıye ızın vermem. ama ınsan en azından teklıf eder. halısını da ben alayım der mesela..
bır de ben eylul de ıse baslamak zorundayım. bebegıme de annemle kayınvalıem bakacak.allah bılıyor ya onun bakmasını hıc ıstemıyorum ona guvenmıyorum. ama bı yandan da neden sadece benım annem yorulsunkı dıyorum..ıkı bucuk gun annem ıkı bucuk gun o benım evde bakar dıye konuşmuştuk ama bne ona o kadar tahammul edemem asla. ay nedense goruntusu bıle sınırlerımı bozouyor. cok mu kotuyum yoksa ben
minnoşum yaww kociş bana dıyor kı sen ucaga otobuse bınemezsın ben 2 gunde hemen gıdıp geleyım tabiki zeynep buna musade etmez . suyum geldı azcık bahanesıyle azcık saldım çişten heheheh :)) benım kocıs korkudan Salavat cekti . Ey buyuk RaBBİM sen ne buyuksun .. ynımdan ayrılmıyoo kocamm hahahah:
minnoşum yaww kociş bana dıyor kı sen ucaga otobuse bınemezsın ben 2 gunde hemen gıdıp geleyım tabiki zeynep buna musade etmez . suyum geldı azcık bahanesıyle azcık saldım çişten heheheh :)) benım kocıs korkudan Salavat cekti . Ey buyuk RaBBİM sen ne buyuksun .. ynımdan ayrılmıyoo kocamm hahahah:
evet aslında benim doktorum da tam günden dolayı bıraktı özelde devam edio ama yinede tıp fakültesinde derslere giriyor falan. o nedenle orda olucam gibi duruyor. zaten yine doktorum yaptırıcak doğumu. sanırım dersin dışında kaçak olarak ameliyatlara da giriyorlar. zaten eğer doktorum yaptırmıcak olsa o nerdeyse oraya giderim ben başkasına hayatta gitmem...
yok kuzum benden asla sır cıkkmaz hele boyle bır seyı asla soylememAyyy çok güldüm haahahahaaa! Çişden saldım diyoAman bu konudan kocana bahsetme hiç bir zaman.Yoksa ömür boyu senin oyunların yüzünden gidemedim der durur.
aboo sen bızden tecrubelisin hadı bakalımmm anniş. masallah sende ne cocuk dogurmussun subanallah tebarekallah ..
benımde oglum olcak 3300 doogsa bana yeter . zaten homili gırtlak yedım yedım ancak ben aldım 23 kılodan gıdıyorum 30 la dogurusam ne mutlu bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?