2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dur kızz ben de akşam çişden az salayım da benim herif de öyle olsun.Ayy Allah'ım ben bunu unutmam hatırlar hatırlar gülerim...

60 la hamıle kaldımm 23 kılo aldım 83 kıloyum allahtan boyum var da dolma bıber gıbı gorunmuyorum sukur .. Ben takmıyorum oğlum saglıklı dogsun da masallahlar olsun . bı kız bı oğlan sanslısın valla

Dur kızz ben de akşam çişden az salayım da benim herif de öyle olsun.Ayy Allah'ım ben bunu unutmam hatırlar hatırlar gülerim...
oo bende daha ne cevherler varda bakmaaa :)))
anamm 1 tabak yemek yok evde yıyecek ben halen pc basında kocıs ısten gelse ne yıycem amannn cok da umrumda ıkı sancım var derım oldu bıttı

oo bende daha ne cevherler varda bakmaaa :)))
anamm 1 tabak yemek yok evde yıyecek ben halen pc basında kocıs ısten gelse ne yıycem amannn cok da umrumda ıkı sancım var derım oldu bıttı

Bende de yemek yok.Bana doktor zaten yat dinlen dediydi.Oturduğum yerde suyum çıktı , bide ocak başında yemek yapamam Allah ne verdiyse hazırlarsa kocacığım yeriz inş.

Son düzenleme:
Bende de yemek yok.Bana doktor zaten yat dinlen dediydi.Oturduğum yerde suyum çıktı , bide ocak başında yemek yapamam Allah ne verdiyse hazırlarsa kocacığım yeriz inş.
bogulma onleyıcı yastık almayı dusunuyorum ne dersin ??? bebeklere 6 ay yastık kullanılmıyormus oyle duydum

bende ilkte 60la hamile kaldım 90 la girdim doğuma şimdi 80.5 olmuşum benimde boy var kurtarıyo biraz
şimdikide oğlan benimkinin kız değil canım 2 oğlan anası olucam gelinlerim olucak inşallah

canımcım ço haklısın insan kendi doktorunu arıo yinede.. bende cerrahpaşa'da yapmıodur die "sen nerdeysen ben oraya gelirim" dedim ama o ameliyatta yapıomuş orda... özelde yapmayalım dedi... şimdiye kadar bizden hiç ücrette almadı ve dışardan gelseydi de ne kadara yapıodu hiç bilmiorum... senin doktorun dışardan anladığım kadarıyla da prof değil mi?? ne kadar alıcak kendisi? bende bir şeyler vermek istiorum böyle de çok mahçup olucam... hoş o istemio ama...

bende ilkte 60la hamile kaldım 90 la girdim doğuma şimdi 80.5 olmuşum benimde boy var kurtarıyo biraz
şimdikide oğlan benimkinin kız değil canım 2 oğlan anası olucam gelinlerim olucak inşallah
bana nerden kız maglum olduysaa eee erkek annesıyız her yeri gelin goruyoruz zatenn ..
AAllah evlatlarımızı bıze bagıslasın .. ama bıdaha cocuk dogurursam kışın doguracagımm . sen oğlunu ne zaman dogurdun

İnşallah canımm hayırlısıyla bebeklerımız saglıkla dünyaya gelırler..Çorluda oturuyorum bır senedır..Benımkısı erkek; ılk bebegım olacak Allah nasıp ederse..Normal ıstıyorum ben basından beri bır aksılık olmazsa sımdıye kadar bısey demedı doktorum ama..ben hastaneye ılk gıttıgımde odayı bıl egördum hemsıreye rıca edıp ne dıyosun..rezarvasyon yapalım dedım hatta olmusken deniz gören taraf olsun dıye:)hadı bakalımm sen muhtemelenn erken yaparsın sezaryan oldugu ııcn..hayırlısı..nıye normal dogumu tercıh etmedın senın ıkıncı bebekmıs..ılk dogumdan dolayı korkumu yoksa ılk sezaryan olunca ıkıncı olurmus ondanmı?cuma gıdecem bakalım kontrole...catı muayenesı yaparmı bılmıyorumm..yınede haxırlıklı gıtmek lazımm;ılk defa kuaforde temızlık yaptıracam bakalımm cunku artık malum bolgeye ulasmak zorlastı..herseyın ılklerını yasıyoruz..cıkolata ısını ne yaptın ben baktım senın verdıgın lınke fena degıldı..hafta sonu degırmenkoy yakınlarında bind cıkolatasının fabrıka satısı var ona ugradım..cok guzel kalıtelı cıkolataları ıstanbuldayken alısverıs merkezınde fılan satılıyordu..onlara baktım fıyat vs..bebeklı kagıtlarla kaplanmıs olanların kılosu 100 tl(sordum 50 tane ye yakın gelıyormus 1 kg)..normal cok kalıtelı elegan cıkolatalrın kılosu 70 tl ıdı...bakalım dusunuyorum en sona bıraktm onu..kendıne ve kuzuya ıyı bakk..gorusurzz

Ayy bilemedim şimdi birden sorunca Bilmiyorum ki canım hiç duymadım yastıksız mı yatması gerekiyormuş.O zaman yastıksız yatırırız...
bana annem ve ablam oyle soyledı .. bebek magazasındakı adam da ılk 6 ay yastıksız yatırıyorsunuz yada bogulma onleyıcı yastık alıyorsunuz dedii..
bende ınanmadım acaba adam bıze mal satmak icin mı ole dedı dıyee. ama doogruymusss

Bende izliyorum pazar gunleride var hatta esimle izliypruz ilerde lazim olursa bzde cagircaz super dadiyiii
dün eminonunden aldgmız malzemelerlen bebek süslerimi yaptım kızlaaarrr,
işte karsınızdaa bebek süslerimmm..
Eki Görüntüle 442704
Cook guzel gozukuyorlar cnm magnet mi yapistirdin arkalarina, cok guzel bir hatira olaak kalir misafirlerine.
Eline saglik cnm cok hos olmus bnce, hic hazir almana gerek yok.

Ben bebekler icin yan yatis yastigi aldim cnm onada bkabilirsin, dogumdan itibaren kullanilabiliyormus

Canim ben 2500 dr a verecegim hastanede 1000 civari aliyormus. Benimki kardesimin hocasi dusun guya indirim yapilmis hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…