- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.781
bence kötü değiller hazır almana gerek yok canım... bunları hastanede mi yoksa evde mi ikram ediceksin??
yok kuzum benden asla sır cıkkmaz hele boyle bır seyı asla soylememzuhahahah
hamılelıgımın en keyıflı zamanlarını yaşıyorum sukurler olsunn .. ohh ohh canıma da degsınnn
ay sonunda dogum seklım belli olcakk bakalım kocam bana ne dedı bılıyon mu yattım yere gulmekten
bence normal dogur sonrada bebegı ben bakarım sen spor yaparsın sıtenın bahcesınde dedi... zuhaha kocamı bu hale getırdım ya Şukurr
ne yapayım yoksa benı bırakıp Trabzona ablasının dugunune gıdecektiiAllah seni emi... Nerden geldi aklına bu senin. Gülmekten öldüm valla :)
60 la hamıle kaldımm 23 kılo aldım 83 kıloyum allahtan boyum var da dolma bıber gıbı gorunmuyorum sukur .. Ben takmıyorum oğlum saglıklı dogsun da masallahlar olsun . bı kız bı oğlan sanslısın vallabende ilk oğlumda 30 kilo aldım acayip şiştim el yüz ondan belkide biraz iriydi ama bunda dikkat ettim 11 kilo aldım şimdilik kilo mühim değil emzirirken gidiyo kilolar ben sonradan aldım 8 kilo fazlalıkla hamile kaldım
oo bende daha ne cevherler varda bakmaaa :)))Dur kızz ben de akşam çişden az salayım da benim herif de öyle olsun.Ayy Allah'ım ben bunu unutmam hatırlar hatırlar gülerim...
oo bende daha ne cevherler varda bakmaaa :)))
anamm 1 tabak yemek yok evde yıyecek ben halen pc basında kocıs ısten gelse ne yıycem amannn cok da umrumda ıkı sancım var derım oldu bıttı
bogulma onleyıcı yastık almayı dusunuyorum ne dersin ??? bebeklere 6 ay yastık kullanılmıyormus oyle duydumBende de yemek yok.Bana doktor zaten yat dinlen dediydi.Oturduğum yerde suyum çıktı , bide ocak başında yemek yapamam Allah ne verdiyse hazırlarsa kocacığım yeriz inş.
60 la hamıle kaldımm 23 kılo aldım 83 kıloyum allahtan boyum var da dolma bıber gıbı gorunmuyorum sukur .. Ben takmıyorum oğlum saglıklı dogsun da masallahlar olsun . bı kız bı oğlan sanslısın valla
oo bende daha ne cevherler varda bakmaaa :)))
anamm 1 tabak yemek yok evde yıyecek ben halen pc basında kocıs ısten gelse ne yıycem amannn cok da umrumda ıkı sancım var derım oldu bıttı
benim doktorum ayrıldığı için ünv.hastanesinden orada istersen doğuma gelemem ama ayarlarım iyi birini dedi fakat ben kendi doktorumun gelmesini istediğim için özel hastanede yapacağım doktorum dışardan gelecek. hastane dışında doktorada ayrıca para vereceğim bana 3.500 e maliyeti olacak ama neyapayım başka doktor olsa huzursuz olurum.
bana nerden kız maglum olduysaa eee erkek annesıyız her yeri gelin goruyoruz zatenn ..bende ilkte 60la hamile kaldım 90 la girdim doğuma şimdi 80.5 olmuşum benimde boy var kurtarıyo biraz
şimdikide oğlan benimkinin kız değil canım 2 oğlan anası olucam gelinlerim olucak inşallah
kozmatik .!.:cnm sen nerde oturuyodun?
ilk bebeğinmiydi?
kız mı erkek mi?
ben şimdi önümüzdeki hafta gideceğim bana büyük ihtimal doğum tarihide verir sezeryan zaten ya:)
senin sezeryan mı normalmi?
ben bu sefer gittiğimde doğum odalarının olduğu kattaydım odalar çok güzel cidden inşallah doğumumuzda kolay ve güzel geçer...
bogulma onleyıcı yastık almayı dusunuyorum ne dersin ??? bebeklere 6 ay yastık kullanılmıyormus oyle duydum
bana annem ve ablam oyle soyledı .. bebek magazasındakı adam da ılk 6 ay yastıksız yatırıyorsunuz yada bogulma onleyıcı yastık alıyorsunuz dedii..Ayy bilemedim şimdi birden soruncaBilmiyorum ki canım hiç duymadım yastıksız mı yatması gerekiyormuş.O zaman yastıksız yatırırız...
Bende izliyorum pazar gunleride var hatta esimle izliypruz ilerde lazim olursa bzde cagircaz super dadiyiiiııyyyyk, az önce magnezyumlu su içtiim. öööğ :120:
fırsat bulduğunuzda trt1'de süper dadı programına bi göz atın kızlar..
hakikaten çocuk eğitimi ve terbiyesiyle alakalı çok etkili yöntemler var..
hatta şuan yayında, tv imkanı olanlar baksın..
Cook guzel gozukuyorlar cnm magnet mi yapistirdin arkalarina, cok guzel bir hatira olaak kalir misafirlerine.dün eminonunden aldgmız malzemelerlen bebek süslerimi yaptım kızlaaarrr,
işte karsınızdaa bebek süslerimmm..
Eki Görüntüle 442704
Eline saglik cnm cok hos olmus bnce, hic hazir almana gerek yok.kızlar ufak tefek eksiklerim var ama hava cok sıcak zaten hemen yoruluyorum dısarı cıkacak cesareti bulamadım kendimde.. serbetlik falan alacaktım sonra dur bakayım bide ben deneyim derken aşagıdaki gb bişi çıktı ortaya ...
Eki Görüntüle 442709 Eki Görüntüle 442713 Eki Görüntüle 442720 Eki Görüntüle 442709 Eki Görüntüle 442713 Eki Görüntüle 442720
ama emin olamadım güzel mi sizce ?? yoksa hazır mı alayım? hazırları da su sekilde oluyo.... sizce hangisi güzell??
Eki Görüntüle 442721
bana annem ve ablam oyle soyledı .. bebek magazasındakı adam da ılk 6 ay yastıksız yatırıyorsunuz yada bogulma onleyıcı yastık alıyorsunuz dedii..
bende ınanmadım acaba adam bıze mal satmak icin mı ole dedı dıyee. ama doogruymusss
aaa o ne ki??? acaba fotosunu falan koyabılır mısın canım ben netten baktım 100 cesıt yastık cıktı daaaBen bebekler icin yan yatis yastigi aldim cnm onada bkabilirsin, dogumdan itibaren kullanilabiliyormus
canım benim bende özledim takip ediyorum sizi elimden geldiğince ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum doğuma kayseriye geliyomusun ?
bu arada haberiniz var mı bilmiyorum. Lame
kalp sorunu sebebiyle 37artı1de sezaryanla dün öğlen sezaryanla doğum yaptı..
kızı gayet sağlıklı. 2450 gram ve 47 cm.
canımcım ço haklısın insan kendi doktorunu arıo yinede.. bende cerrahpaşa'da yapmıodur die "sen nerdeysen ben oraya gelirim" dedim ama o ameliyatta yapıomuş orda... özelde yapmayalım dedi... şimdiye kadar bizden hiç ücrette almadı ve dışardan gelseydi de ne kadara yapıodu hiç bilmiorum... senin doktorun dışardan anladığım kadarıyla da prof değil mi?? ne kadar alıcak kendisi? bende bir şeyler vermek istiorum böyle de çok mahçup olucam... hoş o istemio ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?