2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi fikir valla bende oyle yapayim bari. canim hic yemek yapmak istemiyor bugun. kizimi doyurdum nasilsa, mide yanmasindan ölüyorum bende yemem. bugunluk sayende yirttim

Eline saglik cnm cok hos olmus bnce, hic hazir almana gerek yok.[/QUOTE]

Saol canim artik cok gec zaten size sorarken hazirlamis bulundum 8 tane. Yeter heralde...

slamlar kızlar bişe sorcam ben ya ben 2 aylık hamişim henüz tahlil yaptrcam ama hiç bilgim yok devlet hastahanesinde randevu alıp mı gidicem hangi bölümden randevu alıcam yada birisi biliyosa aydınlatrsa sevinirim.çoğu burda tecrübeli sanırım

alemsin zeynep aklıma gelmezdi benm ama bi köşede bulunsun bu fikir

kurban olurum onun boylarına .. masallah subanallah tebarekallah
Allah nazarlardan korusunnn
amin canım biraz az geldi kilosu gözüme ama ben takvime bakınca normal olduğunu gördüm

Annenin mi bebeğin mi kalp sorunu varmış ki canım ? Herşeye rağmen bebişini kucağına almış maşallah... Bebişine hayırlı ömürler versin Rabbim (Amin)...

annenin canım.. ama hamdolsun bi sıkıntı olmadı doğumda..

canım ben kontrollerimi özelde yaptırıyorum, tahlillerimi devlet hastanesinde..
benim de 2. ayımda doktorum 24 tane tahlil istemişti benden.. gittiğim özel hastaneye sordum, bir küsür milyar ama indirim yaparız dediler..
ben tabi devlet hastanesinin yolunu tuttum hemen.. ve o günden sonra doktorun istediği tüm testleri orada yaptırdım.

internetten mhrs.gov.tr den yada telefonla 182yi arayarak istediğin hastanenin kadın doğum bölümünden randevu alıyorsun..
dikkat etmen gereken nokta; bazı hastanelerin kadın doğumlarında ayrıyeten ''kadın doğum-gebe'' bölümü var.
yani hamileysen oradan randevu alman gerek. buna dikkat et.
doktorun sana istediği tahlillerin listesini verir muhtemelen. onu devlet hastanesindeki doktora gösterip,
doktorum bunları istedi diyorsun.. o işlemleri yapıyor zaten hemen..

canm ben de cerrahpaşada doğum yapcam dr um prof engin oral.kendisinin doğuma girmesini çok istiyordum ama tam gün yasasından dolayı giermiyo.özel muayenehanesine gidiyorum.doğum konusunda bana yardımcı olcanı söyledi yani ehil kişilere emanet ederiz dedi bende ona güveniyorum.senin dr un kim?seninkinin akraba olması dahada artı bi avantaj.bence hiç tereddüt etme.hastane konusunda da hep iyi şeyler duydum üniversite hastanesi kapsamlı yani.ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah.

gebelik tahlili galiba yaptırmak istediğin gidiceksin hastaneye kadın doğum doktorundan sıra alıcaksın onlar seni yönlendirecek zaten

kızlar ya bişey sorucam.
bu sene tatil planlayan varmı aranızda yada düşünmeyenler
biz bu konuda çok kararsız kaldıkda eylül başı gibi çıksakmı acaba diyoruz.
çok kararsızım ama :26:

kızlar ya bişey sorucam.
bu sene tatil planlayan varmı aranızda yada düşünmeyenler
biz bu konuda çok kararsız kaldıkda eylül başı gibi çıksakmı acaba diyoruz.
çok kararsızım ama :26:

Canım biz şirkettekilerle Astoria 'da öğle yemeği yerken bi tatil çekilişine katılmıştık.Bana çıktı şans işte...İstersen 1 hafta marina yat tatili, istersen 7 tane otelden birisini seçip 4 gece 5 gün tatil.Yaza gideriz dedik.Geçen yaz Eskişehir'e taşındık falan tatili kullanamadık.Bu yaza niyet ettik bu yazda oğlan geliyo gözümüzü seneye diktik inş. seneye kullanacağız

Gebelik hastalık değildir. Fizyolojik bir süreçtir.
Her doğumda epizyotomi gerekmez (ilk doğumda gebelerin sadece yüzde yirmisine epizyo açılmalıdır. Doktorunuza bu soruyu sorun. Eğer “ilk doğumda yırtılmaması için her gebeye yapılır” diyorsa durumu tekrar değerlendirin. İngiltere’de şu an her gebeye epizyo açan doktor yönetime hesap vermektedir)
Epidural anestezi kesinlikle fizyolojik değildir: Getirdikleri kadar götürdükleri de vardır.
Önceden kemik pelvisi değerlendirip doğumun olup olamayacağına karar vermek diye bir yöntem yoktur. (Halk arasında çatı muayenesi, kemik muayenesi olarak bilinir.) Bunun amacı genellikle sezaryen için bahane üretmektir. Doğum dinamik bir süreçtir. Doğumun olup olmayacağına doğum eyleminde karar verilir.
Hastaneye doğum yapmak için yatan gebelerin doğurma oranı %90’dır.
Kordon dolanması çok nadiren sorun çıkarmaktadır. Yine su azalması çok nadiren görülen bir problemdir. Ultrasonda amnion sıvısı ölçülüp 2 santim kalana kadar doğum beklenebilir.
Dünyada sezaryen sonu ölüm oranı doğum sonu ölüm oranının dört katıdır.
İdrar kaçırma, cinsel ilişkide rahatsızlık gibi şikayetler normal doğum olmadan sezaryen doğumlarda da görülmektedir. Ve bu oranlar her iki grupta da düşüktür.
Oksitosin cinsel ilişki sırasında, emzirmede, aşık olunduğunda ve doğumda, özellikle de doğal doğumda yükselmektedir.
Doğum ile ilgili anlatılan hikâyelerin çoğu doğru olmayıp abartma içerir.
Doğum sırasında hidroterapi (Jakuzi içinde) epidurale yakın rahatlama vermektedir.
Sezaryen bir doğum yöntemi olmayıp anne ve bebeği acil bir durumdan kurtaran operasyondur.

canım 10 gün önce gittim doktora 7 temmuz dedi. eşimin öğretmenlik sınavı olunca 10 temmuz olsun dedik.sezeryan olcam canım senin kararın değişmedi demi

canım 10 gün önce gittim doktora 7 temmuz dedi. eşimin öğretmenlik sınavı olunca 10 temmuz olsun dedik.sezeryan olcam canım senin kararın değişmedi demi
bebegım benım doktor azcık ınatcı normal dogum konusunda baskı yapıyor ay sonunda gıdınce karar verecegız hayatımm sen 1 ay kala gunu almıssın ben 10 gun kala alacakmışım oyle soyledı ay sonunda cagırdı ne bıleyım yawww:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…