- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.801
60 la hamıle kaldımm 23 kılo aldım 83 kıloyum allahtan boyum var da dolma bıber gıbı gorunmuyorum sukur .. Ben takmıyorum oğlum saglıklı dogsun da masallahlar olsun . bı kız bı oğlan sanslısın valla
oo bende daha ne cevherler varda bakmaaa :)))
anamm 1 tabak yemek yok evde yıyecek ben halen pc basında kocıs ısten gelse ne yıycem amannn cok da umrumda ıkı sancım var derım oldu bıttı
kızlar yawww lohusa şerbetini hastanede ikram edicek olan var mı???
alemsin zeynep aklıma gelmezdi benm ama bi köşede bulunsun bu fikircanım ya aynen ıstanbul kavruluyor sancı gorumcemın dugunu 12 gun sonra 3 gundur evde dogurma sancıları gırıyor bana guya sabahlara kadar ıhh cekıyorum tabı yalan gayet ıyıyım kocam vazgectı memlekete dugune gıtmeyecek hahahahah yasasın kotulukkkk
amin canım biraz az geldi kilosu gözüme ama ben takvime bakınca normal olduğunu gördümkurban olurum onun boylarına .. masallah subanallah tebarekallah
Allah nazarlardan korusunnn
Annenin mi bebeğin mi kalp sorunu varmış ki canım ? Herşeye rağmen bebişini kucağına almış maşallah... Bebişine hayırlı ömürler versin Rabbim (Amin)...
canım ben kontrollerimi özelde yaptırıyorum, tahlillerimi devlet hastanesinde..slamlar kızlar bişe sorcam ben ya ben 2 aylık hamişim henüz tahlil yaptrcam ama hiç bilgim yok devlet hastahanesinde randevu alıp mı gidicem hangi bölümden randevu alıcam yada birisi biliyosa aydınlatrsa sevinirim.çoğu burda tecrübeli sanırım
evet canım doktorum orada prof. aynı zamanda akrabam oluyor... bana orada yapalım birde özel oda tutarız mis gibi olur dedi... aslında özelde gidiyorum muayenesiğne ama o özelde doğurmana gerek yok ben ordayım nasılsa, burdaki uzmanlarda alanında çok iyi dedi... zaten 1 kez konuştuk ama öyle de kaldı. bende bilen yada bilgisi olan var mı die soracaktım(
bu arada benimde canım hiçbişey istemio sıcaklar fena yaptı galiba...
slamlar kızlar bişe sorcam ben ya ben 2 aylık hamişim henüz tahlil yaptrcam ama hiç bilgim yok devlet hastahanesinde randevu alıp mı gidicem hangi bölümden randevu alıcam yada birisi biliyosa aydınlatrsa sevinirim.çoğu burda tecrübeli sanırım
kızlar ya bişey sorucam.
bu sene tatil planlayan varmı aranızda yada düşünmeyenler
biz bu konuda çok kararsız kaldıkda eylül başı gibi çıksakmı acaba diyoruz.
çok kararsızım ama :26:
ve a. selam hosgeldın bacım nerelerdesın gozcagızlarım yollarda kaldı benım gelin nasıl anlat bakalımmmslm kızlar nasılsınız?
anam sende mı sezeryan oluyorsun yokmu normal doguran benı de 11-12-13 temmuz dedı en son ne zaman gıttın dr a dostum :)))canım sıcaklarla uğraşıyorum bebiş iyi cumartesi doktora gitcem inş.10 temmuz doğum yapacağım tarih
bebegım benım doktor azcık ınatcı normal dogum konusunda baskı yapıyor ay sonunda gıdınce karar verecegız hayatımm sen 1 ay kala gunu almıssın ben 10 gun kala alacakmışım oyle soyledı ay sonunda cagırdı ne bıleyım yawww:))))canım 10 gün önce gittim doktora 7 temmuz dedi. eşimin öğretmenlik sınavı olunca 10 temmuz olsun dedik.sezeryan olcam canım senin kararın değişmedi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?