- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.821
inş canım kendıne ıyı bak kocıs cagırıyor uyuyalım dıo :)) bebısıne de ıyı bak ıyı gecelerrrcanım doktorun vardır bir bildiği sıkıntı yapma hayırlısı olsun.
http://www.ozelcan.com.tr/resim/urun/26352yastik.jpgaaa o ne ki??? acaba fotosunu falan koyabılır mısın canım ben netten baktım 100 cesıt yastık cıktı daaa:13::13:
kızlar yawww lohusa şerbetini hastanede ikram edicek olan var mı???
valla hepimizde aynı sıkıntı, gece uyandım.. eşim n'oldu diyoo,,günaydın sıcaklardan bunaldım günde 2 3 posta duşa girmek bile yoruyor artık sizler nasılsınız?
kızlar ya bişey sorucam.
bu sene tatil planlayan varmı aranızda yada düşünmeyenler
biz bu konuda çok kararsız kaldıkda eylül başı gibi çıksakmı acaba diyoruz.
çok kararsızım ama :26:
ıyı aksamlar
benım gıbı uyku tutmayan kımler var acaba?
bana kalırsa 2-3 aylık bebekle tatil falan olmaz..
eğlence, dinlenceden ziyade daha eziyet dahi olabilir..ben başka topiklede okumuştum,
o tecrübelere dayanarak bunu söylüyorum..
ben de kaç yüz kez uyandım, sağa sola döndüm bilmiyorum..
eşim, 'iş yerinde klima, evde klima. boğazım acıyo' falan dedi.. gece vantilatörle karşısında yattık..
ne o uyuyabilildi, ne de ben..
hayırlı sabahlar kızlarrr...
bende hala diş ağrısı var ölüyorum 2 gündür ağrıdan....
valla kaçıncı minoset attım hiç bilmiyorum sanırım 5 oldu...,
geçmişe bakmadım zaten okusamda okuduğumu anlayamıyrum şuan umarım herkes iyidir...
bana nerden kız maglum olduysaa eee erkek annesıyız her yeri gelin goruyoruz zatenn ..
AAllah evlatlarımızı bıze bagıslasın .. ama bıdaha cocuk dogurursam kışın doguracagımm . sen oğlunu ne zaman dogurdun
yok canım malatyada yapıcam doğumu en rahat kendi evimde olurum dedim hem eşimin yalnız kalmasını istemiyorum
hayırlı sabahlar kızlarrr...
bende hala diş ağrısı var ölüyorum 2 gündür ağrıdan....
valla kaçıncı minoset attım hiç bilmiyorum sanırım 5 oldu...,
geçmişe bakmadım zaten okusamda okuduğumu anlayamıyrum şuan umarım herkes iyidir...
bilmiyorum ki cnm yaa ama ben oğlumda bile bu kadar süt yoğurt yamemiştim midem bulansada yameye çalıştım uffffffffffffff......Gunaydin cnm kalsiyum eksiklifinden mi acep agrin hani bebek bizdeki kalsiyumu alinca bizde dis agrisi falan oluomus
karanfil yağı yada dişinol diye bi ilaç var sürdüğün bölgeyi uyuşturuyo bide hassas dişler için diş macunu sızıyı azaltıyor
bilmiyorum ki cnm yaa ama ben oğlumda bile bu kadar süt yoğurt yamemiştim midem bulansada yameye çalıştım uffffffffffffff......
bu sıcakta o dediklerini kim alcak şimdi yokda varya kerpetenle vur deseler vurup kırcam yani o derece
ama akşam gelirken eşime diyim dişinol dediğin şeyi alsın gelsin bu gecede uyuyamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?