2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın sıcaklardan bunaldım günde 2 3 posta duşa girmek bile yoruyor artık sizler nasılsınız?
valla hepimizde aynı sıkıntı, gece uyandım.. eşim n'oldu diyoo,,
gözlerim yarı açık, dedim ki; 'bi daha hamile kalırsam kışın denk getircem'
ben duşa girip çıkarken çok dikkat ediyorum. Allah muhafaza bi kaysam, denge bi anlık kaybolsa..
amaaan, siz de ekstra dikkat edin..

kızlar ya bişey sorucam.
bu sene tatil planlayan varmı aranızda yada düşünmeyenler
biz bu konuda çok kararsız kaldıkda eylül başı gibi çıksakmı acaba diyoruz.
çok kararsızım ama :26:

bana kalırsa 2-3 aylık bebekle tatil falan olmaz..
eğlence, dinlenceden ziyade daha eziyet dahi olabilir.. ben başka topiklede okumuştum,
o tecrübelere dayanarak bunu söylüyorum..

ıyı aksamlar
benım gıbı uyku tutmayan kımler var acaba?

ben de kaç yüz kez uyandım, sağa sola döndüm bilmiyorum..
eşim, 'iş yerinde klima, evde klima. boğazım acıyo' falan dedi.. gece vantilatörle karşısında yattık..
ne o uyuyabilildi, ne de ben..

Son düzenleme:

yaz hamileliği zormuş arkadaş tek tesellim Allahtan bide ağustos sıcağında hamile hamile dolaşmıycaz

gerçekten zormuş yaz hamileliği insanın bir şey yapası gelmiyor oturduğum yerden şıpır şıpır terliyorum zaten.. bebeğin hareketleri azalır diyorlar ama bizimki maşallahh bi o tarafta bi bu tarafta neyse sağlıkla kucağımıza alalımda..

Gunaydin kizlar .... Dun bu enerjiktim birsuru is gordum anlatamam :) dogum oncesi enerji diyede korkmadim degil :) aafaklarda azaldi olur mu olur :) ama mumkunse bu hafta degil diger persembeden sonra istedgi zamn gelsin oglum cunku annesnnesi onumuzdeki persembe gelcek ..... Niye bilmiom ama sanki annem yanimda olursa daha rahat dogurcam psikolojisi var ....

hayırlı sabahlar kızlarrr...
bende hala diş ağrısı var ölüyorum 2 gündür ağrıdan....
valla kaçıncı minoset attım hiç bilmiyorum sanırım 5 oldu...,
geçmişe bakmadım zaten okusamda okuduğumu anlayamıyrum şuan umarım herkes iyidir...

Gunaydin cnm kalsiyum eksiklifinden mi acep agrin hani bebek bizdeki kalsiyumu alinca bizde dis agrisi falan oluomus

benim ilkinde kışa denk geldi ama bana daha zor geldi kış dışarı çıkamıyosun her yer kar martta doğum yaptım bebeği üşütücem diye korkuyosun zaten minicikler..valla ben sıcağı sevdiğim için yaz hamişliği hoşuma giti burda zaten aşırı sıcak yok seviyorum bol bol geziyorum zaman geçiyo hemen

Günaydın herkese
güzel birgün olsun inşallah....
zeynep allahiyiliğini versin senin süpersin
off valla sıcaklar fena.... bu yıl şansımıza kışın felaketti burası öle kar buz vardıki 4 yıl burada ilk defa bu kadar olmuştu, öle ki arabayı kullanamadık yürüyerek gidip geldim işe çok şükür atlattık.. şimdide de sıcaklar fena ama 2 haftam kaldı ondan sonra da doğurcaz inşallah zaten ... yeter ki sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi alalım kucaklarımıza hepsi geçiyor....

karanfil yağı yada dişinol diye bi ilaç var sürdüğün bölgeyi uyuşturuyo bide hassas dişler için diş macunu sızıyı azaltıyor

Gunaydin cnm kalsiyum eksiklifinden mi acep agrin hani bebek bizdeki kalsiyumu alinca bizde dis agrisi falan oluomus
bilmiyorum ki cnm yaa ama ben oğlumda bile bu kadar süt yoğurt yamemiştim midem bulansada yameye çalıştım uffffffffffffff......

karanfil yağı yada dişinol diye bi ilaç var sürdüğün bölgeyi uyuşturuyo bide hassas dişler için diş macunu sızıyı azaltıyor

bu sıcakta o dediklerini kim alcak şimdi yokda varya kerpetenle vur deseler vurup kırcam yani o derece
ama akşam gelirken eşime diyim dişinol dediğin şeyi alsın gelsin bu gecede uyuyamazsam

bide dişlerimize bu kadar önem vermeseydik halimiz ne olurdu onu düşünüyorum Rabbim acil şifalar versin canım

Günaydın hanımlar.... Bugün biz yine doktor amcamıza gideceğiz.Bakalım oğlum dr. amcasına illaki geleceğim mi diyecek yoksa biraz bekleyeyim mi diyecek.Çok heyecanlıyım.Dua edin inş. hayırlısı olsun diyorum hep herşeyde bir hayır gizlidir diyorum...

kızlar kimdi boğulmayı önleyici yastık almayı düşünüyorum demişti hatırlayamadım butikbebede kampanyada
birde dalinin sıvı deterjanı yumusatıcısı falan var almak isteyen varsa
bi de çantalar var ihtiyacı olan varsa..... bi de bi de bi dee diye diye...

slm kızlar dün giremedim gecmısı okudum herkes iyi cok sukur bı kozmatik gecmiş olsun karanfil yağını dene derım cok guzel uyusturuyor

biz dün dr gittik35+6 daydık kızım 2800 gr cıktı bana az geldı ama dr cok normal bence sorun yok haftada 150 gr alması ıdeal dedı nst ye gırdım sancılar 60 larda cıktı dr alttan muayene ettı hala 2 cm acılmayla duruyorsun dedı sancıları sordum sancı acılmaya neden olmadıgı surece bızım ıcın onemlı deıl dedı bu sancıları 4 hafta daha cekebılırsın belkı de haftaya sancın olmayabılır dedi( suyum ıyıymıs bıde bebek dogum kanalına gırmısmı dıye sordum bebek dogum pozısyonunda ama kanala gırıp gırmeyecegı dogum baslayınca bellı olur dedı bızden haberler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…