2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende nst ye girince sancı çıkıyor ben çok hissetmiyorum ama...Doktorum bunlar doğum sancısı dedi.Ama hiç açılmam yok.Yani bu sancılar böyle devam etse açılma mı olacak ? Şu anda uterus gevşetici ilaç kullanıyorum sancıları engellemesi için.

cnm benım anladım su bu sancılar normalde acılmaya neden olup dogumu baslatırmıs ama sunı sancı bıle alıp acılması olmayan sezeryana gırıyor ya olay o acılma olmadıkca doguma gıtmıyormusuz benım doktorum da normalde bu sancılar doguma neden olur ama sende acılma yapmamıs sımdılık dedı

Bende de cumartesi nst de sancılar 90 larda ve sık aralıklaydı.Ebe açılma var mı diye baktı açılma yok.Hastaneye yattım.Serum takıldı.Ertesi gün ilaca başladık.Çıkmadan önce ebe tekrar açıklık var mı diye kontrol etti.Yine açıklık yok.Pazartesi kontrole gittik tekrar nst de ilaç kullandığım halde sancılarım 40 larda ve 4 dk aralıklarla.Doktorum çarşamba gel tekrar , 36+4 olacağız bu da bizim için kötü bir zaman değil dedi.O an sormadım ama sonra aklıma takıldı.Bugün doğurcam mı yoksa ?

yok cnm benım de gecen 2 hafta aynı seyler olmustu 36 bıtsın dıye ılac verdı doktor dogumu durdurdu bende o zaman acılma baslamıstı 2 cm de durdurdular sancı da kişiden kişiye değişirmiş bazıları son ay sureklı sancı cekermıs sımdı keske durdurmasaydı dıye ıcımden gecmıyor da deıl boyle beklemek cok zormus sancı oldukca acaba acılıyormu dıye dusunuyorum ama annem sancı baslayınca anlarsın nasıl sıddetlı oluyor dıyor gercı benım annemın de suyu gelmıs acılması 7 cm de 3 gun kalmıs ablamı dogururken sunı sancı vermıslerde oyle acılmıs yanı bu kadar sancı cekıp acılmama ıhtımalı de varmıs ama ben hurma yemeyı dusunuyorum artık dogumu kolaylastırıyor kasılmaları rahatlatıyor dıye duydum

Canım yaa olumlu düşünmeye çalış. Çünkü bu zamanlarda bizler için psikolojik açıdan çok önemli son zamanlarımızı artık. benim de pazartesi günü belden ince ince sancım oldu ilk defa. İlk başta önemsemedim ama 4.kez olunca doktora gittim. Nstye girdim bişi çıkmadı. Birde benim ilk bebeğim ayrıca sancı olayı dediklerine göre kız bebekte farklı, erkek bebekte farklı olurmuş. Sancı çekmek zor ama bebişinin anne karnında kaldığı hergün onun için daha iyi bunu sakın unutma. Kendini motive etmek içinde anneni düşün. Annelerimizin zamanında bizim elimizdeki olanakların çoğu yoktu. Sıkma canını :)

Sen şu anda hala ilaç kullanıyor musun ? Ayy canım inş. annenin yaşadığını yaşamayız.Zor valla.Hayırlısı ile gidip 1 saatte 1 ıkınmayla pıtlatalım bebişleri...

bence kilosu iyi bebişinin. hem normal doğum istiyorsan bence bu çok iyi bi avantaj.

Sen şu anda hala ilaç kullanıyor musun ? Ayy canım inş. annenin yaşadığını yaşamayız.Zor valla.Hayırlısı ile gidip 1 saatte 1 ıkınmayla pıtlatalım bebişleri...

amın cnm yok ılacı bıraktık bebek ıcın cıger gelıstırıcı ıgne yaptırdı dr nolur nolmaz dıye ondan sonra ıcme bekleyelım olursa olsun dogum dedı ama bu seferde benım nazlı kızım sadece ıcerıde cıfte tellı oynuyor dısarı cıkmaya nıyetı yok gıbı sızmısınız benı durduran sımdı bekleyın bakalım der gıbı canım benım saglıkla gelsınde beklerız napalım ama gecenlerde bırı demıstı yaa dogum yaklasınca bacak bacak ustune atamıyorsunuz dıye ben gecen hafta atabılıyordum ama dun denedım olmadı sasırdım toplamda 9 kılo aldım ama hareket kısıtlamama bakılırsa 20 kılo almıs gıbıyım koltuktan bıle zor kalkıyorum artık bıde ben bu hafta kilo vermişim

herkese merhaba temmuz anneleri ve tatlı bebişleri

benim sağ sırtıma hep ağrı vuruyor yaa anlamadım gıttı nefesımı kesıyor sızdede bu durumda olan varmı??

hehe sizinle dalga geçiyor totosunu ısırırım onun ben...Şimdi sen deyince tekrar denedim yok ben atabiliyorum demek ki bugün doğurmayacağım.Sevindim :) Ben de gece yatarken sağdan sola falan dönerken çok zorlanıyorum.Ahanda doğurdum diyorum her döndüğümde.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebısler nasılll yusuf_defne de burdaymıs kahvaltılar yapıldı mı bebısler doyurulduı mu ...

Günaydın, iyiyiz canım.Ben de kendi kendime düşünüyordum nerde kaldı bu kız.Saat kaç oldu bu saate kadar uyunur mu diyodm (Nasılım ama iyi kaynana olur benden :) ) Yaptık biz kahvaltımızı.Canım çikolatalı krep çekti bir sürü yaptım.Son 1 krep kaldı yiyemedim.Iyyykkk çok yedim yaa tiksindim.:26:

benim sağ sırtıma hep ağrı vuruyor yaa anlamadım gıttı nefesımı kesıyor sızdede bu durumda olan varmı??

şeker portakalımm, günaydın
ne zamandır göremiyorum seni.. yoksa hala çalışıyor musun ?:26:
benim belimde bi ağrı var daha çok tutulma gibi.. ayağa kalkarken daha çok oluyor.. bi de ayakta fazla durunca..
ama sırt ağrısı, bilmiyorum :44:

nasılsın canım
ayyy sorma yaa hala çalışıyorum 2 hafta daha var ızne cıkmama ama sanırım artık dayanamayacagım sıcaklarda arttı
sırtıma boyle bıcak saplanır gıbı oluyor dıyorum benım sancımda burayamı vuruyor acaba??

lame doğum yapmış galıba sen yazmıssın ordan okumustum oda bızım hastanede yapacaktı doğru mu hatırlıyorum?
bu arada sen doğum cantanı hazırladın mı canım?

kız gece o kadar sıcaktı ki anlatamam sana .. kocam sabah 6 da işe gıdıyor bu hafta gece 3 de uyuduk . adam o halıyle işe gıtti
birde sen gece uyurken dirsegıyle karnıma bi vurdu .. yataktan attım onu gece dıkkat etsene ühühühühü oğlumuza vurdun dedimm .( yav bı gorsen herif bundan sonra aramıza yastık koyar cok pis azarladım onu ) senden kaynana olmaz kı sen pammuk gıbı kadınsınnn

ahh ahh o sırt agrısını sen bana sor benımkı sol tarafta ama anlatamam gırınce ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum 3 aydır var ve ben yemekle alakalı oldugunu anladım allah bılıyor artık sırtımın agrısından korktugum ıcın yemek yemegı ıstemıyorum sende dıkkat et bakalım bıseyler yıyınce mı gırıyor benımkı ozellıkle karbonhıdratlı seyler yıyınce ekmek falan yıyınce delı gıbı artıyor az kaldı ama cnm sabır bıraz

Canım havalar sıcak diye acaba klima önünde mi kalıyorsun, yada ceryanda falan mı kalıyorsun ? Ben klima önünde çok oturunca sırtımda yada göğsümün altında acı hissederim.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebısler nasılll yusuf_defne de burdaymıs kahvaltılar yapıldı mı bebısler doyurulduı mu ...

slm cnm dun yan yastıgını sormussun ben aldım bogulmayı onleyıcı almadım dedıgın gıbı 6 ay yastıksız yatırılıyor bebekler yan yastıgıda bebegı hep aynı sekılde yatırmıyorsun k kafası guzel olsun bı yere baskı yapmayasın dıye yan yatırınca bebek kımıldamadan dursun dıye benım kı bundan

ben suan acım mesela ama hala agrıyor yemekten degıl sanırım doktora sormayı unuttum en son gıttıgımde bır dahakı gıdısımde soracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…