2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlarr gunaydin. Cooook sicak ya gece kac kere uyandim bilmiyorum su gibiydim resmen, korkudan vantilatorude ustume ceviremiyorum uzaktan uzaktan calistiriyorum ama pek de fayda etmiyor. Bir dahaki hamilelige gercekten bu kadar sicaga denk gelmezse iyi olur ins, planlama ypmak lazimm

hayirlisi olsun cnm, ins hersey yolundadir.

kızlar ya bişey sorucam.
bu sene tatil planlayan varmı aranızda yada düşünmeyenler
biz bu konuda çok kararsız kaldıkda eylül başı gibi çıksakmı acaba diyoruz.
çok kararsızım ama :26:

evet canım ben planlıyorum.eylulun sonu gıbı akdenız de anamurda.bebısım 3 aylık olmus olcak cok rahat dısraıda cıkar bacaklarını suyada sokarım:)kuzenlerım 2 aylık bebeklerıyle hep cıktılar tatıle hıc bı sıkıntı olmaz.tabı eskısı kadar rahat olmaz artık hıcbızaman tatıllerımız ama bununda keyfı baska. tatıle ıkmadan bı hafta bıle olsa koca bı sene gecmez.ayagımız bı suya gırsın demi:)

ben iyiyim, sıcaktan bunalıyorum herkes gibi.. biraz da sancım var ama hamdolsun.. cuma randevum var..
sen hala nasıl çalışıyorsun ya?.. :26: ALLAH güç kuvvet versin.. hakkın ödenmez..

belki klima etkiliyordur seni :44: biraz dikkat et..

evet, lame central'de doğum yaptı. akşamına koşuyolu kalp'e geçecekti.. kalp sorunundan dolayı..

geceliklerimi yıkadım, astım, çantayı da bi makineye atayım da, hazırlıcam artık bugün..
senin randevun ne zaman canımcım?

Günaydın kızlar
herkes iyidir umarım. benim canım sıkkın biraz. evde bir işkolik ve temizlik hastası biriyle yaşamak çok zor. şu halimle işe gidip geliyorum hala. beni evi dağıtmak ve pisletmekle suçluyor.kafayı yiyeceğim sanki ben bir başıma yaşıyorum orada. ağlamak istiyorum ama işyerinde ağlasam hamile duygusallığına bağlayacaklar oysa alakası yok...çok sinirliyim çokkkk. sadece bu huyları yüzünden bu evliliikten soğudum kaynana aratmıyor ya

Evet yaa çok sıcak biz pencere açık uyuyoruz.4. kattayız ama kimi hırsız falan girer diyo amannn napim yoksa buharlaşacağım sabaha kadar...Aman oğlana dikkat , vurmayın ona haa! Bende çok huysuzum eşim gelince bi ters konuşmalar, bi sinir ben bile şaşırıyorum kendime.Sen akşama kadar yalnızsın ya çatacak yer arıyon diyo bana. Kızz hakkatten Allah nasip ederse biz de gelin alacağız.Ayy onlar da bizi sevmez mi ki?

Canım havalar sıcak diye acaba klima önünde mi kalıyorsun, yada ceryanda falan mı kalıyorsun ? Ben klima önünde çok oturunca sırtımda yada göğsümün altında acı hissederim.

yok canım ya ceryanda falanda kalmıyorum klımada yok ne bu agrı anlamadım doktora sorcam gıttıgımde bakalım ne dıycek?*

ne yapalım canım ya sonrasına kalsın ızınlerım dıye dayanmaya calısıyorum ne yapayım:26:
problem yaşamamış demi hastane ile ilgili falan ??
hazırla kız cantanı ne olur ne olmaz yaa acaba hastaneden bıze hasta bezı falan vereceklermı yoksa almamız gerekırmı sen hıc konustun mu?
benım randevumda haftaya cumartesi canım
sana çatı muayenesı yapacakmı cuma gunu?

hayatım yan yatma yastıgına baktım cok guzelmıs fıyatı ne kadar acaba ??
kız benden kaynana olmaz olsa olsa kanka olur bı ınsan sureklı güler mi??
kendımı tutamıyorum habıre guluyorummm . evet gelın alacagız valla ..bende bu ara acayıp huzursuz ve huysuzum ..
canıma degsınnnn

töbe.. niye düşüncesizlik yapıyo kocan? ayıpladım valla
işin ucundan tutacağına bıdı bıdı mı ediyooo?! takma bacım,, bırak söylensin.. sen de cevap ver.. susma..
hem karnın burnunda, hem çalışıyorsun, hem de laf mı işiteceksin? valla yolarım o adamııı

Allah kolaylık versin ne diyeyim..
doğum yaptığı haberini vermiş sadece.. iyi olduğunu yazmış.. hastaneyle ilgili bi şey söylememiş..
sen hazırladın heralde çantanı.. çanta tozludur, kirlidir. bi sudan geçtireyim de.. bugün dolduracağım içini..
hoş daha bebek bezi, ıslak mendilini falan almadım ama.. onları da eklerim bugün yarın..

seminerde, rutinde 38 hatfada yapıyoruz demişti çatı muayenesini.
cuma 36artı 1 olacağım. sancılar var biraz, nst sonucuna göre belki yapabilir, bilmiyorum.. :44:

hasta bezini veriyorlardır inş.. ben de düşündüm yoksa almak gerecek.. ama veriyorlardır heralde..

canım benim üzme kendini ağla rahatla istersen bizde de durum tersi eşim çok dağınık hem dağınık hemde evin temiz olmasını isteyen enteresan biri bende sürekli ev topluyorum bu halimle bakma sen eşine düşüncesiz odunun teki onlar

selam canım,
benım on gun once kotrolum vard. doktor bana doğuma gelırken kendım ve bebğim için neler getırmem gerektıgı ıle ılgılı bır liste verdi. bu listede ped getrimemiz gerektiği yazıyordu.

selam canım,
benım on gun once kotrolum vard. doktor bana doğuma gelırken kendım ve bebğim için neler getırmem gerektıgı ıle ılgılı bır liste verdi. bu listede ped getrimemiz gerektiği yazıyordu.

bildiğimiz kadın bağı yani..:44: hasta bezi değil. elindeyse yazsana listeni

Son düzenleme:
bır de hastanemiz yenı bı ıse başlamış. doğumdan sonra annelere uzman estetisyenler makyaj yapıyorlarmış. :)

evet ya,, güzel bi uygulama.. doğumdan sonra geliyorlarmış...saç makyaj düzeltiyorlar..
fotoğraflarda tipimiz kayık çıkmaz hiç olmazsaa

kuzum nerden aldın bunu ve fıyatı ne kadar ???

benim çantada hazır sayılır ama genede eksiklerim var onları tamamlıycam bende yavas yavas bu hafta sonu temizlikten zaman kalırsa tabi
hım nst de ne kadar sıkıcı bırsey demı yaa offf yat dur bekle
verıyorlarmı tam bılmıyroum ama daha once orda dogum yapan arkadasıma sordum verıyorlar dedı hatta gelıp soruyorlarmıs bebege hastanenın kıyafetlerını gıydırelım yoksa sız kıyafet verecekmısınız falan demısler :44:

selam canım,

canım aynı doktora gıdıyoruz zaten evet banada vermıstı o kagıttan ama orda hıc hasta bezınden bahsetmıyro ped dıyor ped zaten goturecegızde yeterlı gelmezse dıye acaba hasta bezı verırlermı ??

benim çantada hazır sayılır ama genede eksiklerim var onları tamamlıycam bende yavas yavas bu hafta sonu temizlikten zaman kalırsa tabi
hım nst de ne kadar sıkıcı bırsey demı yaa offf yat dur bekle
verıyorlarmı tam bılmıyroum ama daha once orda dogum yapan arkadasıma sordum verıyorlar dedı hatta gelıp soruyorlarmıs bebege hastanenın kıyafetlerını gıydırelım yoksa sız kıyafet verecekmısınız falan demısler :44:

selam canım,

canım aynı doktora gıdıyoruz zaten evet banada vermıstı o kagıttan ama orda hıc hasta bezınden bahsetmıyro ped dıyor ped zaten goturecegızde yeterlı gelmezse dıye acaba hasta bezı verırlermı ??

bır de hastanemiz yenı bı ıse başlamış. doğumdan sonra annelere uzman estetisyenler makyaj yapıyorlarmış. :)

evet ya,, güzel bi uygulama.. doğumdan sonra geliyorlarmış...saç makyaj düzeltiyorlar..
fotoğraflarda tipimiz kayık çıkmaz hiç olmazsaa

hatta canderin sende seminere katıldın mı bılmıyorum ama :44:
cenacım yanlıs hatırlamıyorsam makyaj falan yapılacak el ayak masajıda yapıyorlarmıs kadın odaları gezdırırken oyle demıstı sankı yanlıs hatırlamıyorsam
bırde dogumdan sonra eve gelıyrolarmıs bebege ılk banyosunu onlar yaptırıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…