- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.861
Günaydın hanımlar.... Bugün biz yine doktor amcamıza gideceğiz.Bakalım oğlum dr. amcasına illaki geleceğim mi diyecek yoksa biraz bekleyeyim mi diyecek.Çok heyecanlıyım.Dua edin inş. hayırlısı olsun diyorum hep herşeyde bir hayır gizlidir diyorum...
kızlar ya bişey sorucam.
bu sene tatil planlayan varmı aranızda yada düşünmeyenler
biz bu konuda çok kararsız kaldıkda eylül başı gibi çıksakmı acaba diyoruz.
çok kararsızım ama :26:
nasılsın canım
ayyy sorma yaa hala çalışıyorum 2 hafta daha var ızne cıkmama ama sanırım artık dayanamayacagım sıcaklarda arttı
sırtıma boyle bıcak saplanır gıbı oluyor dıyorum benım sancımda burayamı vuruyor acaba??
lame doğum yapmış galıba sen yazmıssın ordan okumustum oda bızım hastanede yapacaktı doğru mu hatırlıyorum?
bu arada sen doğum cantanı hazırladın mı canım?
kız gece o kadar sıcaktı ki anlatamam sana .. kocam sabah 6 da işe gıdıyor bu hafta gece 3 de uyuduk . adam o halıyle işe gıtti
birde sen gece uyurken dirsegıyle karnıma bi vurdu .. yataktan attım onu gece dıkkat etsene ühühühühü oğlumuza vurdun dedimm .( yav bı gorsen herif bundan sonra aramıza yastık koyar cok pis azarladım onu ) senden kaynana olmaz kı sen pammuk gıbı kadınsınnn
Canım havalar sıcak diye acaba klima önünde mi kalıyorsun, yada ceryanda falan mı kalıyorsun ? Ben klima önünde çok oturunca sırtımda yada göğsümün altında acı hissederim.
ben iyiyim, sıcaktan bunalıyorum herkes gibi.. biraz da sancım var ama hamdolsun.. cuma randevum var..
sen hala nasıl çalışıyorsun ya?.. :26: ALLAH güç kuvvet versin.. hakkın ödenmez..
belki klima etkiliyordur seni :44: biraz dikkat et..
evet, lame central'de doğum yaptı. akşamına koşuyolu kalp'e geçecekti.. kalp sorunundan dolayı..
geceliklerimi yıkadım, astım, çantayı da bi makineye atayım da, hazırlıcam artık bugün..
senin randevun ne zaman canımcım?
hayatım yan yatma yastıgına baktım cok guzelmıs fıyatı ne kadar acaba ??Evet yaa çok sıcak biz pencere açık uyuyoruz.4. kattayız ama kimi hırsız falan girer diyo amannn napim yoksa buharlaşacağım sabaha kadar...Aman oğlana dikkat , vurmayın ona haa! Bende çok huysuzum eşim gelince bi ters konuşmalar, bi sinir ben bile şaşırıyorum kendime.Sen akşama kadar yalnızsın ya çatacak yer arıyon diyo bana. Kızz hakkatten Allah nasip ederse biz de gelin alacağız.Ayy onlar da bizi sevmez mi ki?
Günaydın kızlar
herkes iyidir umarım. benim canım sıkkın biraz. evde bir işkolik ve temizlik hastası biriyle yaşamak çok zor. şu halimle işe gidip geliyorum hala. beni evi dağıtmak ve pisletmekle suçluyor.kafayı yiyeceğim sanki ben bir başıma yaşıyorum orada. ağlamak istiyorum ama işyerinde ağlasam hamile duygusallığına bağlayacaklar oysa alakası yok...çok sinirliyim çokkkk. sadece bu huyları yüzünden bu evliliikten soğudum kaynana aratmıyor ya
ne yapalım canım ya sonrasına kalsın ızınlerım dıye dayanmaya calısıyorum ne yapayım:26:
problem yaşamamış demi hastane ile ilgili falan ??
hazırla kız cantanı ne olur ne olmaz yaa acaba hastaneden bıze hasta bezı falan vereceklermı yoksa almamız gerekırmı sen hıc konustun mu?
benım randevumda haftaya cumartesi canım
sana çatı muayenesı yapacakmı cuma gunu?
Günaydın kızlar
herkes iyidir umarım. benim canım sıkkın biraz. evde bir işkolik ve temizlik hastası biriyle yaşamak çok zor. şu halimle işe gidip geliyorum hala. beni evi dağıtmak ve pisletmekle suçluyor.kafayı yiyeceğim sanki ben bir başıma yaşıyorum orada. ağlamak istiyorum ama işyerinde ağlasam hamile duygusallığına bağlayacaklar oysa alakası yok...çok sinirliyim çokkkk. sadece bu huyları yüzünden bu evliliikten soğudum kaynana aratmıyor ya
ne yapalım canım ya sonrasına kalsın ızınlerım dıye dayanmaya calısıyorum ne yapayım:26:
problem yaşamamış demi hastane ile ilgili falan ??
hazırla kız cantanı ne olur ne olmaz yaa acaba hastaneden bıze hasta bezı falan vereceklermı yoksa almamız gerekırmı sen hıc konustun mu?
benım randevumda haftaya cumartesi canım
sana çatı muayenesı yapacakmı cuma gunu?
selam canım,
benım on gun once kotrolum vard. doktor bana doğuma gelırken kendım ve bebğim için neler getırmem gerektıgı ıle ılgılı bır liste verdi. bu listede ped getrimemiz gerektiği yazıyordu.
bır de hastanemiz yenı bı ıse başlamış. doğumdan sonra annelere uzman estetisyenler makyaj yapıyorlarmış. :)
kuzum nerden aldın bunu ve fıyatı ne kadar ???slm cnm dun yan yastıgını sormussun ben aldım bogulmayı onleyıcı almadım dedıgın gıbı 6 ay yastıksız yatırılıyor bebekler yan yastıgıda bebegı hep aynı sekılde yatırmıyorsun k kafası guzel olsun bı yere baskı yapmayasın dıye yan yatırınca bebek kımıldamadan dursun dıyeEki Görüntüle 443271 benım kı bundan
töbe.. niye düşüncesizlik yapıyo kocan?ayıpladım valla
işin ucundan tutacağına bıdı bıdı mı ediyooo?! takma bacım,, bırak söylensin.. sen de cevap ver.. susma..
hem karnın burnunda, hem çalışıyorsun, hem de laf mı işiteceksin? valla yolarım o adamııı
Allah kolaylık versin ne diyeyim..
doğum yaptığı haberini vermiş sadece.. iyi olduğunu yazmış.. hastaneyle ilgili bi şey söylememiş..
sen hazırladın heralde çantanı.. çanta tozludur, kirlidir. bi sudan geçtireyim de.. bugün dolduracağım içini..
hoş daha bebek bezi, ıslak mendilini falan almadım ama.. onları da eklerim bugün yarın..
seminerde, rutinde 38 hatfada yapıyoruz demişti çatı muayenesini.
cuma 36artı 1 olacağım. sancılar var biraz, nst sonucuna göre belki yapabilir, bilmiyorum.. :44:
hasta bezini veriyorlardır inş.. ben de düşündüm yoksa almak gerecek.. ama veriyorlardır heralde..
selam canım,
benım on gun once kotrolum vard. doktor bana doğuma gelırken kendım ve bebğim için neler getırmem gerektıgı ıle ılgılı bır liste verdi. bu listede ped getrimemiz gerektiği yazıyordu.
töbe.. niye düşüncesizlik yapıyo kocan?ayıpladım valla
işin ucundan tutacağına bıdı bıdı mı ediyooo?! takma bacım,, bırak söylensin.. sen de cevap ver.. susma..
hem karnın burnunda, hem çalışıyorsun, hem de laf mı işiteceksin? valla yolarım o adamııı
Allah kolaylık versin ne diyeyim..
doğum yaptığı haberini vermiş sadece.. iyi olduğunu yazmış.. hastaneyle ilgili bi şey söylememiş..
sen hazırladın heralde çantanı.. çanta tozludur, kirlidir. bi sudan geçtireyim de.. bugün dolduracağım içini..
hoş daha bebek bezi, ıslak mendilini falan almadım ama.. onları da eklerim bugün yarın..
seminerde, rutinde 38 hatfada yapıyoruz demişti çatı muayenesini.
cuma 36artı 1 olacağım. sancılar var biraz, nst sonucuna göre belki yapabilir, bilmiyorum.. :44:
hasta bezini veriyorlardır inş.. ben de düşündüm yoksa almak gerecek.. ama veriyorlardır heralde..
selam canım,
evet ya,, güzel bi uygulama.. doğumdan sonra geliyorlarmış...saç makyaj düzeltiyorlar..
fotoğraflarda tipimiz kayık çıkmaz hiç olmazsaa[/QUO
tabi canım çok iyi olu.doğru düzgün çıkarız.
listede anne için:
3 tane önden açılan gecelik, 1 tane sabahlık
deodorant, ıslak mendil
3-4 adet emzirme sütyeni ve göğüs pedi
3-4 adet içi çamaşaırı
kadın pedi
kağıt peçete ve havlu
çorap
kayamayan bir terlik
bebek için
2 adet body
2 tulum
2 çorap
2 ağız mendili
2 şapka ve eldiven
2 takım kıyafet
yelek ve hırka
bebek battaniyesi
ana kucağı yada portbebe
bu kadarcık canım.
bır de hastanemiz yenı bı ıse başlamış. doğumdan sonra annelere uzman estetisyenler makyaj yapıyorlarmış. :)
evet ya,, güzel bi uygulama.. doğumdan sonra geliyorlarmış...saç makyaj düzeltiyorlar..
fotoğraflarda tipimiz kayık çıkmaz hiç olmazsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?