2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben o zamanlar çalıştığım için seminerlere katılamamıştım. eğer doğurmazsam belkı bu ay sonundakıne katılırım.
bebek için eve geldıklerını duydum.

Canım sağ ol. bazen çok odun oluyor gerçekten soğudum ya zaten canım burnumda ayaklarım, başım her yerim ağrıyor.sıcak bir yandan. kendi iş yapmıyor değil tam bir iş temizlik düzen tutkunu. katlanamıyorum bazen.yetersiz buluyor beni... Daha çocuk yok ortada düşünün 4 ay izin bitince ben ne yapacağım. anne desen burda değil gelse bir dolu birde onları eleştiriyor zaten. erkek milletine yaranmazsın hiçbir şekilde
Allah sonumuzu hayırlı etsin ne diyeyim

benim bildiğim bi takım kıyafet hediye veriyorlarmış her bebeğe.
hatta dikkat ettiysen yenidoğan bebek fotoğraflarında central şapkası var bebeklerin başlarında..

ben o zamanlar çalıştığım için seminerlere katılamamıştım. eğer doğurmazsam belkı bu ay sonundakıne katılırım.
bebek için eve geldıklerını duydum.

şeker portakalıyla nisandaki seminere gitmiştik.. iyiki de gitmişiz..
şimdi ağırlaştık iyice.. sen de fırsatın olursa gidersin..

gebelik takibini hastanede yapanlara eve ziyaret var, göbek bağı düştükten sonra bebek banyosu,
bakımı ve annenin pansumanı için geliyorlar. gebelik takibini hastanede yapmayıp sadece doğum olduysa,
bi ziyaret için 250 tl talep ediyorlarmış seminerdeki görevli söylemişti..

kız yazık gidip geleydi kardesnn dugunu sonucta

aynen ben de dogum sancısından değil, gereksiz yere sezeryan yapılmaktan korkuyorm.

hımmm neyse bızım ole bı sorunumuz yok. takip de orada olduğu için.
he bua rada 3 ay once yakın bı arkadasım central de doğum yaptı ve çok memnun kaldı.

liste iyi oldu şekerim, saoll..

ben bi tane emzirme atleti aldım. herkes sütyenine göre atleti daha kullanışlı diyo..
hastanede kullanacağımı sanmıyorum.. orada salarım kendimi..

Son düzenleme:
hımmm neyse bızım ole bı sorunumuz yok. takip de orada olduğu için.
he bua rada 3 ay once yakın bı arkadasım central de doğum yaptı ve çok memnun kaldı.

birkaç gün önce yazdım. benim de kuzenim başka bi hastaneye devam ediyordu. 2 hafta önce
benim tavsiyemle (henüz tecrübe etmedim ama ) centralde doğum yaptı.. o da çok memnun kaldı..
bilseydim, başından buraya gelirdim dedi.. inş biz de memnun kalırız..

ınsallah canım.
ben 20. haftamda kanama nedenıyle bır gece kalmıştım. o zaman da memnun kalmıştım.

Cook guzel gozukuyorlar cnm magnet mi yapistirdin arkalarina, cok guzel bir hatira olaak kalir misafirlerine.

sağol cnm, magnet yapıştırdım arkalarna silikon tabancası ile,
lavantalı tülleri de ben hazırladım yapıştırdım, kurdelalarını da..
biraz ugrastırdı ama ii oldular cok şükür..

kızlar yawww lohusa şerbetini hastanede ikram edicek olan var mı???

cnm ben evde ikram etcem, bi de hastanede o işe giremem, bardakların bulaşıgı filan zor iş..

Canim ben 2500 dr a verecegim hastanede 1000 civari aliyormus. Benimki kardesimin hocasi dusun guya indirim yapilmis hali.

hadi yaaa o kadar alıyorlar mıymış:???!! ( benim ki özelde olmayacak ya, eşim gerek yok diyor ama ben mahçup olurum die verelim diorum.... yani baya alıolarmış tabi birde prof olunca katlanıo ücretleri... benim de en az o kadar vermem gerekir dimi? siz doktorla konuştunuz o bir fiyat verdi değil mi??

Hastanede nasil olcak ki ben anlamadim? Hastanede eger bebek cikolatasi aldiysan o veya bebek kurabiyesi ve kolonya oluyormus. Serbet ikram etmek guc degil mi? Mutfak yok falan filan..

mutfak yok tabi ama eğer bir süsleme şirketiyle anlaşırsan onlar şerbetlerde ikram ediolarmış, kurabiye ve çikolatanın yanında. hatta bazı özel hastaneler loğusa şerbeti ikram ediomuş misafirlere ben hastaneleri araştırırken görmüştüm. o nedenle sordum

Ay bayildim bayildim!! Kayseriden aldin dimi? Nerden aldin sormasi ayip:) bende senden calayim gezecek halim yok valla

civil bebe mağzası canım düvenönündeki benim annem herşeyini ordan almış

bilgisayara oturrken bile canım çıkıyorum okumak bile zor geliyor

senin alış veriş bittimi benm iç çamaşırları kaldı

ayy çok şükür birini buldum sonunda :)) çok sevindim okuduklarını duyunca... engin oral'ı da biliorum çok iyi bir hocadır. benim doktorum Tamer Erel. bende senin gibi ona çok güveniorum. artık onlar ne derse o olucak bu saatten sonra... evet ünv. hastanesi old. için Allah korusun ama yeni doğan bakım ünitesi falan çok iyiymiş ve tabi kapsamlı dediğin gibi... sen enden önce doğum yapacak gibi görünüosun canım artık senden alırım havadisleri:)) bu arada hiç hastaneye gidip baltın mı? bazı devlet hastaneeri ve ünv. hastalardan bazı şeyler istiomuş die bir yerde okudum. sen hiç araştırdın mı??

az bi ütüm kaldı onu bile yapmak zor geliyor elim ayağım yanıyor sular bile sıcak geliyor bana dondurucuyu boşaltıp oturasım var içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…