- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.881
kuzum nerden aldın bunu ve fıyatı ne kadar ???
3-4 tane emzırme sudyeni mievet ya,, güzel bi uygulama.. doğumdan sonra geliyorlarmış...saç makyaj düzeltiyorlar..
fotoğraflarda tipimiz kayık çıkmaz hiç olmazsaa[/QUO
tabi canım çok iyi olu.doğru düzgün çıkarız.
listede anne için:
3 tane önden açılan gecelik, 1 tane sabahlık
deodorant, ıslak mendil
3-4 adet emzirme sütyeni ve göğüs pedi
3-4 adet içi çamaşaırı
kadın pedi
kağıt peçete ve havlu
çorap
kayamayan bir terlik
bebek için
2 adet body
2 tulum
2 çorap
2 ağız mendili
2 şapka ve eldiven
2 takım kıyafet
yelek ve hırka
bebek battaniyesi
ana kucağı yada portbebe
bu kadarcık canım.masallah ben 1 tane aldım herkes cok da gerekli oldugundan bahsetmemıs hatta 2 taneden fazla almayın dıyenlerde varr
bır de hastanemiz yenı bı ıse başlamış. doğumdan sonra annelere uzman estetisyenler makyaj yapıyorlarmış. :)
kozyatağı central hospitalooo süper hizmet:)
hangı hastane bu
hatta canderin sende seminere katıldın mı bılmıyorum ama :44:
cenacım yanlıs hatırlamıyorsam makyaj falan yapılacak el ayak masajıda yapıyorlarmıs kadın odaları gezdırırken oyle demıstı sankı yanlıs hatırlamıyorsam
bırde dogumdan sonra eve gelıyrolarmıs bebege ılk banyosunu onlar yaptırıyormus
canım benim üzme kendini ağla rahatla istersen bizde de durum tersi eşim çok dağınık hem dağınık hemde evin temiz olmasını isteyen enteresan biri bende sürekli ev topluyorum bu halimle bakma sen eşine düşüncesiz odunun teki onlar
benim bildiğim bi takım kıyafet hediye veriyorlarmış her bebeğe.benim çantada hazır sayılır ama genede eksiklerim var onları tamamlıycam bende yavas yavas bu hafta sonu temizlikten zaman kalırsa tabi
hım nst de ne kadar sıkıcı bırsey demı yaa offf yat dur bekle
verıyorlarmı tam bılmıyroum ama daha once orda dogum yapan arkadasıma sordum verıyorlar dedı hatta gelıp soruyorlarmıs bebege hastanenın kıyafetlerını gıydırelım yoksa sız kıyafet verecekmısınız falan demısler :44:
?
ben o zamanlar çalıştığım için seminerlere katılamamıştım. eğer doğurmazsam belkı bu ay sonundakıne katılırım.
bebek için eve geldıklerını duydum.
minnoşum yaww kociş bana dıyor kı sen ucaga otobuse bınemezsın ben 2 gunde hemen gıdıp geleyım tabiki zeynep buna musade etmez . suyum geldı azcık bahanesıyle azcık saldım çişten heheheh :)) benım kocıs korkudan Salavat cekti . Ey buyuk RaBBİM sen ne buyuksun .. ynımdan ayrılmıyoo kocamm hahahah:
çok güzel al benim doktordan bitane daha... insanlar doğum sancısından korkar ben işte bu tarz bir bahane ile sezaryene yönlendirilmekten korkuyorum. son anda bi bahane bulurlarsa ne yapmak lazım ki off:44:?? benimki sezaryen taraftarı, kendi eşi de öyle olmuş. açıklamaları falan da var bununla ilgili (normal doğumda risklerin olması doğum esnasında çocuk açısından, sonrasında idrar tutamama-cinsel haz eksikliği gibi damardan giren sebepler anne açısından...) acaba yanlış mı yapıyorum diyom bazen normal istemekle?! haziran anneleri çatır çatır hem de çok kötü bi anıları olmadan rahatlıkla maşallah doğurmuşlar o kadar imrendim ki o kadar olur!!!
benim bildiğim bi takım kıyafet hediye veriyorlarmış her bebeğe.
hatta dikkat ettiysen yenidoğan bebek fotoğraflarında central şapkası var bebeklerin başlarında..
şeker portakalıyla nisandaki seminere gitmiştik.. iyiki de gitmişiz..
şimdi ağırlaştık iyice.. sen de fırsatın olursa gidersin..
gebelik takibini hastanede yapanlara eve ziyaret var, göbek bağı düştükten sonra bebek banyosu,
bakımı ve annenin pansumanı için geliyorlar. gebelik takibini hastanede yapmayıp sadece doğum olduysa,
bi ziyaret için 250 tl talep ediyorlarmışseminerdeki görevli söylemişti..
listede anne için:
3 tane önden açılan gecelik, 1 tane sabahlık
deodorant, ıslak mendil
3-4 adet emzirme sütyeni ve göğüs pedi
3-4 adet içi çamaşaırı
kadın pedi
kağıt peçete ve havlu
çorap
kayamayan bir terlik
bebek için
2 adet body
2 tulum
2 çorap
2 ağız mendili
2 şapka ve eldiven
2 takım kıyafet
yelek ve hırka
bebek battaniyesi
ana kucağı yada portbebe
bu kadarcık canım.
hımmm neyse bızım ole bı sorunumuz yok. takip de orada olduğu için.
he bua rada 3 ay once yakın bı arkadasım central de doğum yaptı ve çok memnun kaldı.
ınsallah canım.birkaç gün önce yazdım. benim de kuzenim başka bi hastaneye devam ediyordu. 2 hafta önce
benim tavsiyemle (henüz tecrübe etmedim ama) centralde doğum yaptı.. o da çok memnun kaldı..
bilseydim, başından buraya gelirdim dedi.. inş biz de memnun kalırız..
Cook guzel gozukuyorlar cnm magnet mi yapistirdin arkalarina, cok guzel bir hatira olaak kalir misafirlerine.
kızlar yawww lohusa şerbetini hastanede ikram edicek olan var mı???
Canim ben 2500 dr a verecegim hastanede 1000 civari aliyormus. Benimki kardesimin hocasi dusun guya indirim yapilmis hali.
Hastanede nasil olcak ki ben anlamadim? Hastanede eger bebek cikolatasi aldiysan o veya bebek kurabiyesi ve kolonya oluyormus. Serbet ikram etmek guc degil mi? Mutfak yok falan filan..
Ay bayildim bayildim!! Kayseriden aldin dimi? Nerden aldin sormasi ayip:) bende senden calayim gezecek halim yok valla
canm ben de cerrahpaşada doğum yapcam dr um prof engin oral.kendisinin doğuma girmesini çok istiyordum ama tam gün yasasından dolayı giermiyo.özel muayenehanesine gidiyorum.doğum konusunda bana yardımcı olcanı söyledi yani ehil kişilere emanet ederiz dedi bende ona güveniyorum.senin dr un kim?seninkinin akraba olması dahada artı bi avantaj.bence hiç tereddüt etme.hastane konusunda da hep iyi şeyler duydum üniversite hastanesi kapsamlı yani.ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?