2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kozyatağı central hospital

zeynepciğim ben hiç emzirme sütyeni almadım. pek almayı da düşünmüyorum.

hahaha ben 5 tane aldım ten sıyah beyaz olmak uzere ama ben hamılelıkde de kullandım ınanılmaz rahat ettım kı ınsallah bebısımıde emzırrım o zamanda cok ıse yarıyor en azından benım kuzenlerım cok kullandılar yoksa sutyenlerın seklı bozuluyor

selam temmuz annelerii
ben sezeryan olacağım için haziran annesi olacaktım,
geç yumurtlama olduğundan bdt miz bir hafta ileriye alındı
2 temmuzda meleğimi kucağıma almaya hazırlanıyorum
ben de temmuz annesi olacağımm
herkese hayırlı, güzel doğumlar diliyorum. sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımızaa

yemege gıttım geldım

hım evet dıkkat ettım resımlerden ama ozellıkle soruyorlarmıs demekkı ıstemeyenlere vermıyorlarmıs
neyse bakarız artık o anda aynen yaa o zaman ıyıkı gıtmısız yoksa sımdı gıdemezdık bu sıcaklarda

liste iyi oldu şekerim, saoll..

ben bi tane emzirme atleti aldım. herkes sütyenine göre atleti daha kullanışlı diyo..
hastanede kullanacağımı sanmıyorum.. orada salarım kendimi..

bende emzirme atleti alacağım gerçi emzirme sütyenide aldım ama dediğin gibi atlet daha rahat dediler bende alayım dedim
cenacım bı sey soracağım,
bızım hastane odayı susluyor mu? bılgın var mı?

sankı gene semınerde gostermıslerdı de oda suslemesı dedıgı sadece kapı susu koyuyorlar sanırım:44:

Tuyax diye bi arkadaş var o da bizim hastaneye geliyo. dr nur hnm'a..
geçenlerde o söylemişti, süslüyorlarmış.

nasıl bır susleme acaba ??

Tuyax diye bi arkadaş var o da bizim hastaneye geliyo. dr nur hnm'a..
geçenlerde o söylemişti, süslüyorlarmış.

Valla burada bende süslüyorlar diye okuduktan sonra hastaneyi arayıp sordum sadece hastanemizde kapı süsü var eğer siz getirmediyseniz onu takıyoruz eğer sizin kendi süsünüz var ise hastane ekibi süslemenize yardımcı oluyor dedi sonra hastaneye gittiğimde c.tesi günü yine sordum aynı şeyi söylediler

dediğim gibi bende sadece eğitimde kapı süsünü söylediklerini hatırlıyorum ama kapı süsleride öyle ahım şahım birsey degıldı yani
eminönünden 10 lıraya alıp takarız onlar daha guzel yanı bırde belkı balon falan yaparız ıcerı bır kac tane

canım sendemı central hospitala gidiyorsun?

canım karpuz cırcır yapmaz aksine damarlı oldugu ıcın kabız yapar senın cırcır sıcaklardandır

yemege gıttım geldım
sankı gene semınerde gostermıslerdı de oda suslemesı dedıgı sadece kapı susu koyuyorlar sanırım:44:
nasıl bır susleme acaba ??

afiyet olsuun..
valla benim için süsleme çok mühim değil.. kapı süsü de işimi görür

herkese merhaba kızlar!!! yine çok sıcak bir istanbul günü... bugün kızımı görücez. babasının deyimiyle "görüş günümüz" :)))) başka birşey olsa kimse beni bu sıcakta dışarı çıkaramaz valla ama söz konusu kızımsa akan sular durur:)) çok sabırsızlanıodum. geçen ay 1650 gr'dı kızım. bakalım şimdi 2 kilo olmuş mu belki de geçmiştir :)))

afiyet olsuun..
valla benim için süsleme çok mühim değil.. kapı süsü de işimi görür

bakma bende balon falan yaparız belkı diyorum ama bızımkı de pek sevmez oyle seylerı o yuzden bızde sadece kapı susune kalabılırız yanı

evet canım 1 aydır filan oraya gidiyorum ben

hangı doktora gıdıyorsun canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…