2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar umarim herkez iyidir bebisleriyle keyiflerde yerindedir,benim gibi burnu tikali olan var mi?bu gunlerde cok zorluk cekiyorum su icerken boguluyorum yemek yerkende zorlaniyorum valla,bu burun tikanmasi cok kotu birsey yahu :2:

Merhaba kizlar umarim herkez iyidir bebisleriyle keyiflerde yerindedir,benim gibi burnu tikali olan var mi?bu gunlerde cok zorluk cekiyorum su icerken boguluyorum yemek yerkende zorlaniyorum valla,bu burun tikanmasi cok kotu birsey yahu :2:

cnm senın cok az kalmıs tarıhı gorunce heyecan bastı benı var mı sancın falan normal mı yapacaksın

Herkese merhabalar sevgili temmuz anneleri....

Özlemişim valla sizlerle görüşmeyi,10 gündür giremedim çünkü internetim yok daha evde...Malum yolculuk yaptım memleketime geldim baya bi yorulduk ama herşey yolunda çok şükür,sizleri de çok merak ettim,bebişler kilolar doğumlar ne alemde...Geçmiş sayfaları okuyamadım ... Aranızdan sürekli girenler bana bi özet geçerse çook sevinirim kızlar,Ben biraz kızımla benden bahsedeyim size...

Kızım geçen hafta 3 kilo 47 cm di kızlar,ben de 11 kilo aldım toplamda,bu arada bu hafta itibariyle çatlamaya başladım çok üzüldüm ama sağlık olsun napalım...Pazartesi günü kontrolümüz var eğer girbilirsem gelişmelerden sizi haberdar ederim...

minicigimm nerelerdesin memlekete gıttın sesın cıkmadı bı daha ıyı mısınız

Canım gelişemelri yazdım ama sizden haberim yok hepinizi ayrı ayrı merak ettim, sen nasılsın bebeişşin nasıl canım, ben yokken 10 ün içinde doğum filan oldu mu ? en son 4 tane bebişimiz vardı...Hepi de mayısta oldu haziran ayında doğum yapan yok sanırım daha...

bır tane daha oldu cnm dogum yanlıs hatırlamıyorsam lame ydı kalp sorunundan dolayı erken doguma almıslar ama benım cok bılgım yok hastanede tedavı goruyormus sımdı bız ıyıyız cnm kızımla senden sonra kızım gelmeye kalktı dr durdurdu sımdıde ısterse gelsın dıyor ama bızım prensesın nıyetı yok sanırım bu seferde ben dahıl pek cok kısının sancıları basladı ama hangısı doguma goturur bılmıyoruz onun dısında klasık kaynanaları konusuyoruz son rutuslar bebek sekerlerı kurabıyeler falan herkes cok sukur ıyı burda

CANIM ÇOK SAĞOL valla nasıl nerde yapıcamı bilemiyodum..tekrardan sağolasın

miniciğim hoşgeldin bende sandım doğum yaptın girmeyince

Hoşbulduk canımmm, çok şükğü iyiyiz daha paketimiz bozulmadı kızım karnımda Ama yolculuktu taşınmaydı çok yorulduk, sizlerişn iyi olduğunuza çok sevindim, inan hep aklıma geldiniz gelişlmelerinizi çok merak ettim...

Ayy hadi bakalım Lame ve bebişi de iyidir inş hayırlı olsun diyeyim... Bundan sonra bebişler hızla gelecekler bence...
Hayalimbenim, canım valla aynen benim kızda seninki gibi geçen hafta gelmeye kalktı, sanırım taşınmaydı yolculuktu çok sarstık yavrumu, 1 gün hastanede yattık...Ben hatta o günümü size anlatayım...Geçen haftaydı 35+3 teydik yani 36. haftanın içindeydik...Eşimle yeni geldik diye evimize market alışverişne çıkmıştık ki bi anda dizlerime kadar bi su geldi,ben genelde de rahat bi insanımdır ama eşimle annem çok panikledi...Hemen doktorumuzu aradık...Doktorumuz ve hastane bize 1 saat uzaklıkta...Tabi ki yeni geldik diye çantamızı hazırlmamıştık ama annecim herşeyimizi yıkayıp ütülemişti biz gelmeden...İhtiyaç olan herşeyi 10 dk içinde hazırlayıp yola düştük kızlar...Neyse çok uzatmayayım...Doktor kontrolümüzü yaptı gelen suyum değilmiş, alt yollarımda aşırı derecede mantar oluşmuş ve iltihap akıtmış...Ben nerden bileyim dizlerime kadar akıntı iltihap olacağını hiç düşünemedik...Herşey yolunda dedi doktor açılma filan yok dedi,mantar da bebeğe zarar vermez hamileliğin son aylarında görülmesi normal dedi,ama nst ye de bi alalım sancılara bakalım dedi...Biz çok şükür herşey yolunda derken nst de doğuma yakın sancı çıktı,ama ben hiç bişey hissetmiyodum o anda sancı filan hiç yoktu...Fakat nst de bebek sancı veriyodu...Doktor bu sancı sabaha kadar aynı şekilde çıkarsa sabah doğuma alıcaz dedi...Şok oldummmmm....Herşey yolunda derken o gece yatış verdi doktor,sabaha kadar 2 saatte bir nst ye girdim,sabah çok şükür doktor gelip inceledi ve sancılar azalmış dedi...Bu arada gece kızım için ciğerlerini geliştirici iğne vurdular belki sabaha doğum olur diye...Doktorumuz beni sakinlştirdi,zaten çok panik yapmadım ama biraz daha büyüseydi gelişimini tamamlasaydı dedim,ciğerleri dışında gelişimi zaten tam dedi bi de 3 kiloydu o anda kızım,yani doğarsa herşey yolunda sen merak etme dedi...Çok şükür kızlar hala bebeğim karnımda herşey yolunda...Ama güzel bi doğum tatbikatı yaşattı kızım bize..Şimdi herşeyimiz hazır... Pazartesi kontolümüz var nasipse...Gelimeleri paylaşırım yine teyzeleri...

maşallah canım. hem az kilo almışsın hem de bebişin gayet iyi. ben 15 kilo falan aldım bebeğim 2400 çıktı son kontrolümde, haftalarımızda aynı gibi seninle. nasıl besleniyosun?her gün et mi yiyorsun? süt yoğur ne kadar tüketiyosun?
bize doktor iyi dedi ama bana biraz zayıf geldi benim oğluş. son günler dikkat edeyim bari de biraz kilo alsın.

Canım bol yoğurt ayran yumurta hergün yiyorum hamile kaldığımdan beri yoğurtsuz güüm pek geçmedi...Sen de az kilo almışsın maşallah bebişin de çok zayıf değil annesi, hem doktor a normal demiş bak...

cok gecmıs olsun cnm son haftalar herkesde acaba gelıyor mu dıye dusunce basladı zaten rabbım en hayırlı zamanda saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah bende sancıları cok hıssetmıyorum anneme dıyorum ben dogururkende anlamayacam sancının hangısı oldugunu dıye oda baslasın sancın gorursun anlıyormusun dıyor :))) allah hepımızı bı avazda kurtarsın ınsallah hazıran annelerınde sancıyı cok hıssetmeden yarım saatte doguran var ınsallah hepımız oyle oluruz

canım ben bebegın kılosunun bızım yedıklerımızle alakalı oldugunu cok dusunmuyorum sonucta sen az yesende bebek ıhtıyacı olanı senın depoları erıterek de alıyor bıraz genetik bence ve son haftalarda cok yavaslayacak kılo alımı son 2-3 hafta haftada 30 gr falan alınır yazıyor nette bebek kılo alsın dıye yerken kendıne alma dıkkat et onemlı olan dogduktan sonra sutumuzu alsınlar ve sutumuz yarasın

canım çok geçmiş olsun. çok şükür atlatmışsın.

anammm cok sıcak yaaa. zaman gecsın dıye temızlık yapmaktan canım sıkıldı 2 defa duş aldım ya . sımdı bı daha alcammmbebegım hareketsız bugun
ama aksam cosuyor benım oglum hava sıcakken dınlenmeye cekılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…