- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.941
Hoşbulduk canımmm, çok şükğü iyiyiz daha paketimiz bozulmadı kızım karnımdaAma yolculuktu taşınmaydı çok yorulduk, sizlerişn iyi olduğunuza çok sevindim, inan hep aklıma geldiniz gelişlmelerinizi çok merak ettim...
Ayy hadi bakalım Lame ve bebişi de iyidir inş hayırlı olsun diyeyim... Bundan sonra bebişler hızla gelecekler bence...
Hayalimbenim, canım valla aynen benim kızda seninki gibi geçen hafta gelmeye kalktı, sanırım taşınmaydı yolculuktu çok sarstık yavrumu, 1 gün hastanede yattık...Ben hatta o günümü size anlatayım...Geçen haftaydı 35+3 teydik yani 36. haftanın içindeydik...Eşimle yeni geldik diye evimize market alışverişne çıkmıştık ki bi anda dizlerime kadar bi su geldi,ben genelde de rahat bi insanımdır ama eşimle annem çok panikledi...Hemen doktorumuzu aradık...Doktorumuz ve hastane bize 1 saat uzaklıkta...Tabi ki yeni geldik diye çantamızı hazırlmamıştık ama annecim herşeyimizi yıkayıp ütülemişti biz gelmeden...İhtiyaç olan herşeyi 10 dk içinde hazırlayıp yola düştük kızlar...Neyse çok uzatmayayım...Doktor kontrolümüzü yaptı gelen suyum değilmiş, alt yollarımda aşırı derecede mantar oluşmuş ve iltihap akıtmış...Ben nerden bileyim dizlerime kadar akıntı iltihap olacağını hiç düşünemedik...Herşey yolunda dedi doktor açılma filan yok dedi,mantar da bebeğe zarar vermez hamileliğin son aylarında görülmesi normal dedi,ama nst ye de bi alalım sancılara bakalım dedi...Biz çok şükür herşey yolunda derken nst de doğuma yakın sancı çıktı,ama ben hiç bişey hissetmiyodum o anda sancı filan hiç yoktu...Fakat nst de bebek sancı veriyodu...Doktor bu sancı sabaha kadar aynı şekilde çıkarsa sabah doğuma alıcaz dedi...Şok oldummmmm....Herşey yolunda derken o gece yatış verdi doktor,sabaha kadar 2 saatte bir nst ye girdim,sabah çok şükür doktor gelip inceledi ve sancılar azalmış dedi...Bu arada gece kızım için ciğerlerini geliştirici iğne vurdular belki sabaha doğum olur diye...Doktorumuz beni sakinlştirdi,zaten çok panik yapmadım ama biraz daha büyüseydi gelişimini tamamlasaydı dedim,ciğerleri dışında gelişimi zaten tam dedi bi de 3 kiloydu o anda kızım,yani doğarsa herşey yolunda sen merak etme dedi...Çok şükür kızlar hala bebeğim karnımda herşey yolunda...Ama güzel bi doğum tatbikatı yaşattı kızım bize..Şimdi herşeyimiz hazır... Pazartesi kontolümüz var nasipse...Gelimeleri paylaşırım yine teyzeleri...
Selam hanımlar , hastaneden geldik.Nst sonuçlarımız iyi.Sancı var ama çok düşük dedi doktor.Pazartesiye kadar ilacı kullanacağım sonra gelirse buyursun dedi.İlacı bırakınca ne kadar zaman sonra doğum yapma ihtimalim var diye sordum.Hiç belli olmaz dedi.Başka bir hastasında da erken doğum riski varmış sonra ilacı bırakmışlar kızın günü bile geçmiş yani...Rabbim çok şükür uzun bir aradan sonra sevindirdi beni , oğlum 2993 gr olmuş.Boyu da 48.16 cm.
Hastanemiz hediye verdi bize bakıııııınnnnn!
Eki Görüntüle 443782 Eki Görüntüle 443783
Bu da benim Oğlummm teyzeleri.Zeynep baaaak! Nasıl yakışıklı amaaa
Eki Görüntüle 443784
(Üzerimdeki de eşimin t shirt. Az daha büyürsem ona da sığmayacağım)
cnm maşallah bebeğineseninle bdtmiz aynı ben de bugün kontroldeydim kilomuz 2913 çıktı boy söylemedi. dr değerlerini verdiyse FL (uyluk kemiği) değerin kaç çıktı biliyon mu?
şerefsizim benim aklıma gelmişti
ben de yapıp yemezsem şimdi,canımı çektirdin.az kilo almıştım zaten olsun az daha alayım nolacak:))
Hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız..?biz iyiyiz çok şükür eskişehirde k.validemlerdeyiz..c.tesi gelmiştik hala burdayız.. ben görümcemin bebişini sevmekten pek yazamadım buraya ama hep okudum.. :) biz iyiyiz çok şükür yarın nasipse İstanbul'a dönüyoruz.. nasıl olcak bilmiyorum gelirken çok zorlanmıştım.. :18:
Selam hanımlar , hastaneden geldik.Nst sonuçlarımız iyi.Sancı var ama çok düşük dedi doktor.Pazartesiye kadar ilacı kullanacağım sonra gelirse buyursun dedi.İlacı bırakınca ne kadar zaman sonra doğum yapma ihtimalim var diye sordum.Hiç belli olmaz dedi.Başka bir hastasında da erken doğum riski varmış sonra ilacı bırakmışlar kızın günü bile geçmiş yani...Rabbim çok şükür uzun bir aradan sonra sevindirdi beni , oğlum 2993 gr olmuş.Boyu da 48.16 cm.
Hastanemiz hediye verdi bize bakıııııınnnnn!
Eki Görüntüle 443782 Eki Görüntüle 443783
Bu da benim Oğlummm teyzeleri.Zeynep baaaak! Nasıl yakışıklı amaaa
Eki Görüntüle 443784
(Üzerimdeki de eşimin t shirt. Az daha büyürsem ona da sığmayacağım)
Tuyax diye bi arkadaş var o da bizim hastaneye geliyo. dr nur hnm'a..
geçenlerde o söylemişti, süslüyorlarmış.
Selamlar Arkadaslar,
Benmde yarın kontrolum var. 11:40 da Fatma Nur Hanımın kapısındayım.
Odanın ıcını suslemıyorlar fakat odanın kapısına tul sus asıyorlar. O kadar ..
doğursak ya artık :)
selamlar arkadaslar,
benmde yarın kontrolum var. 11:40 da fatma nur hanımın kapısındayım.
Odanın ıcını suslemıyorlar fakat odanın kapısına tul sus asıyorlar. O kadar ..
mutfak yok tabi ama eğer bir süsleme şirketiyle anlaşırsan onlar şerbetlerde ikram ediolarmış, kurabiye ve çikolatanın yanında. hatta bazı özel hastaneler loğusa şerbeti ikram ediomuş misafirlere ben hastaneleri araştırırken görmüştüm. o nedenle sordum
civil bebe mağzası canım düvenönündeki benim annem herşeyini ordan almış
bilgisayara oturrken bile canım çıkıyorum okumak bile zor geliyor
senin alış veriş bittimi benm iç çamaşırları kaldı[/QUOTEp]
Benim ve bebisin ihtiyaclari bitti. Aslinda havlusunu falan aldim ama seninkilerde cok guzelmis yolum duserse o tarafa onlara da bakarim. Benim Sadece banyo kuveti biberon emzik vs seyler kaldi. Ama su kapi susu bebek sekeri bebek kurabiyesi serbetlik..... Onlari halletmeye calisiyorum. Bi hevesle basladim ama aradigimi bulamayinca kendim ugrasiyorum. Bakalim nasil seyler ortaya cikacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?