2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr bugün kontrolümüz vardı 15 günün sonunda,2400gr olmuş oğlum maşallah Nazar
herşeyimiz iyiymiş normalmiş daha doğum filan yokmuş,beklicez yani...

Selam hanımlar , hastaneden geldik.Nst sonuçlarımız iyi.Sancı var ama çok düşük dedi doktor.Pazartesiye kadar ilacı kullanacağım sonra gelirse buyursun dedi.İlacı bırakınca ne kadar zaman sonra doğum yapma ihtimalim var diye sordum.Hiç belli olmaz dedi.Başka bir hastasında da erken doğum riski varmış sonra ilacı bırakmışlar kızın günü bile geçmiş yani...Rabbim çok şükür uzun bir aradan sonra sevindirdi beni , oğlum 2993 gr olmuş.Boyu da 48.16 cm.

Hastanemiz hediye verdi bize bakıııııınnnnn!

Bu da benim Oğlummm teyzeleri.Zeynep baaaak! Nasıl yakışıklı amaaa

(Üzerimdeki de eşimin t shirt. Az daha büyürsem ona da sığmayacağım)

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun.ben de kendı kendıme dıyodum 2 gundur. bu kız nerde vardı mı yherıne yurduna diye.neyse o yatmalardan geçmiş olsun ama artık her şeye hazırız.her an bebeklerimiz gelebilir.son günlerdeyiz canım korkma,gelirse de gelsin

cnm maşallah bebeğineseninle bdtmiz aynı ben de bugün kontroldeydim kilomuz 2913 çıktı boy söylemedi. dr değerlerini verdiyse FL (uyluk kemiği) değerin kaç çıktı biliyon mu?

Hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız..? biz iyiyiz çok şükür eskişehirde k.validemlerdeyiz..c.tesi gelmiştik hala burdayız.. ben görümcemin bebişini sevmekten pek yazamadım buraya ama hep okudum.. :) biz iyiyiz çok şükür yarın nasipse İstanbul'a dönüyoruz.. nasıl olcak bilmiyorum gelirken çok zorlanmıştım.. :18:

aaaa canım hoş geldin bizim buralara... Gerçi yarın gidiyormuşsun. İyi yolculuklar o zaman...

sağlıkla gelsinler inşallah canım.bende eşimin tişörtlerini giyiyorum

Tuyax diye bi arkadaş var o da bizim hastaneye geliyo. dr nur hnm'a..
geçenlerde o söylemişti, süslüyorlarmış.

Selamlar Arkadaslar,
Benmde yarın kontrolum var. 11:40 da Fatma Nur Hanımın kapısındayım.
Odanın ıcını suslemıyorlar fakat odanın kapısına tul sus asıyorlar. O kadar ..

Selamlar Arkadaslar,
Benmde yarın kontrolum var. 11:40 da Fatma Nur Hanımın kapısındayım.

Tuyax, FatmaNur hnma mı gidiyorsun?..
Nur deyince ben de başka biri sandım..
ben de FatmaNur hanıma gidiyorum.. benim randevum da cuma 2de..

selamlar arkadaslar,
benmde yarın kontrolum var. 11:40 da fatma nur hanımın kapısındayım.

ben hastaneyı arayp sormuştum. Susluyoruz demışlerdı.sonra düşününce pek emın olamamıştım.
Demek sadece kapı süsü...

Himm.. Valla ben kayserideyim burada hic oyle seyler olmadigi icin ilginc gelmisti. Cahillik iste:$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…