2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim kendi ailemde burada.. ben istanbul'a gelin gittim diyebilirim.. :) Siz neresinde oturuyorsunuz Eskişehir'in? Teşekkür ederim İnşallah rahat olur yolculuğum...

Benim de eşim eskişehirli.Ben de istanbula glein gitmiştim 1 sene sonra eskişehire taşındık.Şimdi Gaffar Okkanda oturuyoruz.Kanal 26 nın arka tarafında.Ailen nerde oturuyor ?

Benim de eşim eskişehirli.Ben de istanbula glein gitmiştim 1 sene sonra eskişehire taşındık.Şimdi Gaffar Okkanda oturuyoruz.Kanal 26 nın arka tarafında.Ailen nerde oturuyor ?
Benim ailem Esentepe de oturuyor.. Hacı Kadir camisini duydunmu bilmiyorum oraya yakınlar.. Eşimin ailesi Fevziçakmakta oturuyorlar.. sen nerelisin.? sevdin mi eskişehir'i?

Benim ailem Esentepe de oturuyor.. Hacı Kadir camisini duydunmu bilmiyorum oraya yakınlar.. Eşimin ailesi Fevziçakmakta oturuyorlar.. sen nerelisin.? sevdin mi eskişehir'i?

Eneeem akraba çıkacaz şimdi :) Benim eşimin ailesi de Fevzi Çakmakta oturuyor...Esentepeyi bilmiyorum , hiç gitmedim... Ben Konyalıyım canım.Eskişehir'e hala pek ısınamadım.İstanbul'dan sonra zor oldu biraz...Ben üniversiteyi istanbulda okudum.Orda işe başladım sonra evlendik.İstanbulda 5-6 sene kaldım yani baya alışmıştım.

Son düzenleme:

erkek olsaydı bizimki AKİF koyacaktık kız olunca ERVA oldu :)

Himm.. Valla ben kayserideyim burada hic oyle seyler olmadigi icin ilginc gelmisti. Cahillik iste:$

yok canım estağfurullah ne cahilliği aşkolsun:)) haklısın ama nerden bilcen ki istanbulda var özel hastanelerde orda olmayabilir. ben cerrahpaşada olacağım için acaba hazırlayacağım lohusa şerbetinin bir kısmını hastaneye götürsem mi die düşünüorum. nasılsa özel oda olucak belki rahat olur. şu an düşünmekteyim sadece:))

bugün doktor amcamıza gittik geldik. herşeyimiz gayet iyi suyumuzda süpermiş doktor öyle dedi:)) bebeğin de çok sağlıklı hiçbir sorun yok dedi. çok mutlu olduk. kızımda ağzını şapırdata şapırdata bir hal oldu:)) oyyyy yerim ben onun ağzını:)) 33+3 deyiz bebeğimin kilosu 2250 kg olmuş:) doktor normal dedi... bense yine 1 kilo almışım ve toplamda 8 kilodayım daha.. sanırım iyi gidiyorum doktorum herkese beni örnek gösterdiğini söylediii bir gururlandım hahaha:))

bu arada istanbul'da oturan kızlar cibinlik alıcam ama bir türlü beğenemedik.... bugün english home baktık ordakilerde de kararsız kaldık( acaba alan yada bilen arkadaşlar varmı?? varsa lütfen yardııııımmmm

yok canm ya henüz gidip bakma şansım olmadı.dr un muayenehanesine gittiğim için sürekli.galiba sadece doğurmak için gidcem herhalde bakalım.eğer gidip görme fırsatım olrsa yazarım mutlaka.hastalardan bişeyler isteyip istemediğini bilmiyorum öyle bişi duymadım.

Gunaydin bugunun ilk gunaydini bizden olsun bugun evimizi temizletecez yarinda oglusumun dedesi ile buyuk dayisi gelck ..... Haftaya persembede anneannesi ile buyuk anneannesi :) bugun tam 37+0 olduk :)

gece vantilatörle uyudum en düşük seviyede çalıştırdım en azından daha az terledim
bu arada kızlar slingo hakkında ne düşünüyorsunuz minimoy da kampanyada da hep olumlu şeyler okudum ama kullananınız var mı yada deneyen bir tanıdığı olan?

Guuunaydin kizllllarrr, vantilator karsisinda uyudum gene de sabah kalktigimda feciiii sicakti. Birde bu ayak şişmesine cozum yolu olan varmiiiiiii?? Ayak tabanlarim agriyor artik sismekten yere basarken

Slingo ile ilgili de bir arkadasim yazmis,ben almadim kullanmadim da ama cok guzel yorumlar okuyorum urunle ilgili, slingomom die bir sitede var sanirim orda urunle ilgili detayli bilgilerde var bakabilirsin:)

Bole tavandan asabilecegin modeller var cnm onlar guzelbelki gormussundur,bebek mobilyasi satan yerlerdede var, ikea da da var ama cok cok kaliteli degil gibi ama modelini gorebilirsin. Birde e bebek te falan satiliyor funnababy nin cibinlikleri cibinlik aparatiyla besige monte ediyorsun onlarada bakabilirsin.

gunaydın kızlar,
yıne coooook sıcak. ne yapacağız bu sıcaklarla. gece 3 e kadar uyumadım. şimdi eşimi vantilatör almaya yollayacağım.
halbuki evimiz hep çok eserdi. bana ınat mı yapıyor bu rüzgar anlamadım gitti.

günaydın kızlar bende sulu bir akıntı var iç çamaşırım ıslanıyor amniyo sıvı kaçağı olbilir dedi doktor iltihap delmiştir dedi moralim bozuluyor hergün gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…