- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.961
aaaa canım hoş geldin bizim buralara... Gerçi yarın gidiyormuşsun. İyi yolculuklar o zaman...
benim kendi ailemde burada.. ben istanbul'a gelin gittim diyebilirim.. :) Siz neresinde oturuyorsunuz Eskişehir'in? Teşekkür ederim İnşallah rahat olur yolculuğum...
Benim ailem Esentepe de oturuyor.. Hacı Kadir camisini duydunmu bilmiyorum oraya yakınlar.. Eşimin ailesi Fevziçakmakta oturuyorlar.. sen nerelisin.? sevdin mi eskişehir'i?Benim de eşim eskişehirli.Ben de istanbula glein gitmiştim 1 sene sonra eskişehire taşındık.Şimdi Gaffar Okkanda oturuyoruz.Kanal 26 nın arka tarafında.Ailen nerde oturuyor ?
Benim ailem Esentepe de oturuyor.. Hacı Kadir camisini duydunmu bilmiyorum oraya yakınlar.. Eşimin ailesi Fevziçakmakta oturuyorlar.. sen nerelisin.? sevdin mi eskişehir'i?
ya kızlar bu isim konusu beni bunalttı valla sürekli değiştirip duruyoruz adı bu olsun diyemedik bir türlü..
Düşündüğümüz isimler SEMİH, MELİH, KEREM
Kerem ismi arkadaşımın çocuğunun adı o yüzden biraz uzağız ama olabilirde sizinde fikirleriniz varsa yazarsanız sevinirim beğenmediklerinizide açıkça söyleyin lütfenn
Himm.. Valla ben kayserideyim burada hic oyle seyler olmadigi icin ilginc gelmisti. Cahillik iste:$
ayy çok şükür birini buldum sonunda :)) çok sevindim okuduklarını duyunca... engin oral'ı da biliorum çok iyi bir hocadır. benim doktorum Tamer Erel. bende senin gibi ona çok güveniorum. artık onlar ne derse o olucak bu saatten sonra... evet ünv. hastanesi old. için Allah korusun ama yeni doğan bakım ünitesi falan çok iyiymiş ve tabi kapsamlı dediğin gibi... sen enden önce doğum yapacak gibi görünüosun canım artık senden alırım havadisleri:)) bu arada hiç hastaneye gidip baltın mı? bazı devlet hastaneeri ve ünv. hastalardan bazı şeyler istiomuş die bir yerde okudum. sen hiç araştırdın mı??
bu arada istanbul'da oturan kızlar cibinlik alıcam ama bir türlü beğenemedik.... bugün english home baktık ordakilerde de kararsız kaldık( acaba alan yada bilen arkadaşlar varmı?? varsa lütfen yardııııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?