2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bende sulu bir akıntı var iç çamaşırım ıslanıyor amniyo sıvı kaçağı olbilir dedi doktor iltihap delmiştir dedi moralim bozuluyor hergün gördükçe

canım bence hıc bozma.cunku benım eşimde doktor ev butun doktorlardan ote once ona guvanıyorum. aynı sekılde benımde camasırımı ıslatan su gıbı bı akıntım var. ama esim kesınlıkle onemı yok dıyo bende ılk amnıyon sıvısı sızıntısı sandım ama alakası yok.hem doktor sana iltahap delmistir demisş. bıkere okadar kesenı delecek kadar bı ıltıhabın olsa agrıdan sızıdan duramassın.idrarını yaparken acıdan kıvranırısın.ole bıseyın yok sanırım. ınan bana bazı doktorlar solıcek bısey bulamayınca uyduruyolar bazen .benım esım doktor olmasın argmen uzulerek soluyorum bunu bu bole.o gelen svı pıs kokulu ve ysılımsı degılse bence hıc korkma.kacak maçak yok bızde moralınu hıc bozma tatlım:)

Üçü de çok güzel ben seviyorum şahsen:) Ben de Ekrem koyucam ve Kerem favorim oldu sanırım yine de içlerinde... Tek isim mi koyucaksınız?

ama emin ol, vantilatör geldiğinde rahatlayacaksın..
ya klima ya vantilatör ikisi dönüşümlü olarak neredeyse 24 saat açık.. anca ''dayanılabilir'' oluyor..
odalar arasında gezerken elimde yelpaze..
valla menepozlu kadınlar gibiyim..

bu arada müjdeeeee!!!
cuma sıcaklık düşüyor.. özellikle haftasonu rüzgarla birlikte yağmur var.. :118:

günaydın kızlar bende sulu bir akıntı var iç çamaşırım ıslanıyor amniyo sıvı kaçağı olbilir dedi doktor iltihap delmiştir dedi moralim bozuluyor hergün gördükçe

e kesin bi şey demedi mi?:44: yani iltihapsa tedavi etmesi gerek ilaçla, antibiyotikle..

ayyy çok sevindim. Gelsın vallahı yağmur. Yoksa kafayı üşüteceğim. ölüyorum sıcaktan.

Bendede akinti var cnm, ama hep amniyon sivimin duzeyide hep iyi cikiyor. Her akinti illa sivi kacagi degildir bnce, gene de doktorun detayli bir baksin. Moralini bozma cnm, onemli bisey yoktur ins

kızlarrr günaydın nasılsınız
bebişlerimize kavuşmak için bir gün daha eksilmek üzere başladı
bu arada size bir sey danışmak istiyorum göğüs ucu catlakları meselesi var ya hani çok duyuyorum cevremden gecen gün evime 9 aylık bebeği olan arkadasım geldi ilk aylar cok sıkıntı cekmişti hatta enfeksiyon kaptı daha kötüsü meme ucunun bi kısmı kopmuşallahtan silikon uç takıyormus ama günlerce bebeği ağlayarak emzirmiş ve zavallı bebek kanlı süt içmiş bazen cok acı bir durum napabilirim böyle olmak istemiyorum... e vitamini filan varmış kapsül olarak alıp kırıyormussun sonra göğüs ucuna sürülüyomuş.bi de lansinoh diye bişey duydum krem olarak ama kullanan var mı merak ediyorum..
bu arada 3 haftam kalmışken ve hiçbir catlağım yokken bir iki gün önce ne göreyim göbeğimin enn alt tarafı catlamış:2:allahtan cok asağıda ve cok az avuç içi kadar bi yerama gercekten cok kötü görünüyoo....

yengem doğumdan iki hafta önce başlamıştı kreme..
doğumdan sonra değiştirdi lansinoh aldı.. buna rağmen yine de sıkıntı çekti..
bana tavsiyesi daha önce kreme başlamam.. ama lansinoh ona çok iyi gelmiş.. ben de alıcam..
doktorlar 36dan önce göğüs ucu kremini tavsiye etmiyorlar, erken doğumu tetikleyebilir diye..
ben de 37ye girdim, yarın randevum var, soracağım doktora..

ben göbeğe bakıyorum, aynayla.. bi şey yok. ama basenler fena olduuu:18:

ben daha önceden üniverste yıllarında cok kilo alıp vermiştim tenim cok esnemişti o nedenle catlamadım ama simdi bebek aşağı indikçe o bölge kötü oldu e neticede oralarım kilo alıp gerilmemişti:26:bende cumartesi doktora gitcem sorayım ben de ama insallah bu problemi yaşamayız hiçbirimiz

cenacım sor bakalım yarın doktora ne dıycek ayyy heyecan varmı sendede yaa zaman yaklaştıkça:18:

benim bir arkadaşıma doktoru doğuma 2 ay kala e vitamini ( evicap kapsül ) kullanmasını önermiş. o da doğumdan önce kullanıp çok memnun kalmıştı. emzirme döneminde hiç göğüs ucunda çatlama, kanama v.s oluşmamış. Çok rahat emzirdim diyerek bana da tavsiye etti. bende her doktora gittiğimde soracağım diyip unutmuştum. 7.ay bitince kullanmaya başladım. doktora sormadan kullandığım için içim çok rahat etmedi ama kullanmaktan da vazgeçmedim. pazartesi kontrolüm var o zamanda lansinohu sorucam, artık onuda kullanmaya başlıyım diyorum.

eğer e vitamini işe yarıyorsa bende bizzat bunu yaşamış olucam. artık bundan sonra ki gebelere tavsiye ederiz.

canım peki bu evicap kapsülün fiyatı nedir cok pahalı mıdır ve içinde ne kadar var ne kadar gidiyor bi kutu :44:

cenacım sor bakalım yarın doktora ne dıycek ayyy heyecan varmı sendede yaa zaman yaklaştıkça:18:

şeker portakalım..
karnımda kıpır kıpır oynuyo bu zilli, ama elimde kucağımda, koynumda hayal edemiyorum..

hep diyorum ya, haziran sonu doğurcam diye, bakıyorum da haziran sonuna iki hafta kalmııış..
bi de kızlar erken doğar diyorlar.

aynen canım,şaka maka doğuma cok az kaldı.doğum nasıl baslayacak psikolojim ne olacak su mu gelecek kan mı gelecek önce sancı mı baslayacak,yoksa bayagı bı acılma olana kadar sancı hıssetmıcek mıyım gıbı bı sürü soru var aklımda.ama artıkk doğurasım var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…