- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.981
günaydın kızlar bende sulu bir akıntı var iç çamaşırım ıslanıyor amniyo sıvı kaçağı olbilir dedi doktor iltihap delmiştir dedi moralim bozuluyor hergün gördükçe
ya kızlar bu isim konusu beni bunalttı valla sürekli değiştirip duruyoruz adı bu olsun diyemedik bir türlü..
Düşündüğümüz isimler SEMİH, MELİH, KEREM
Kerem ismi arkadaşımın çocuğunun adı o yüzden biraz uzağız ama olabilirde sizinde fikirleriniz varsa yazarsanız sevinirim beğenmediklerinizide açıkça söyleyin lütfenn
gunaydın kızlar,
yıne coooook sıcak. ne yapacağız bu sıcaklarla. gece 3 e kadar uyumadım. şimdi eşimi vantilatör almaya yollayacağım.
halbuki evimiz hep çok eserdi. bana ınat mı yapıyor bu rüzgar anlamadım gitti.
günaydın kızlar bende sulu bir akıntı var iç çamaşırım ıslanıyor amniyo sıvı kaçağı olbilir dedi doktor iltihap delmiştir dedi moralim bozuluyor hergün gördükçe
Himm.. Valla ben kayserideyim burada hic oyle seyler olmadigi icin ilginc gelmisti. Cahillik iste:$
ama emin ol, vantilatör geldiğinde rahatlayacaksın..
Ya klima ya vantilatör ikisi dönüşümlü olarak neredeyse 24 saat açık.. Anca ''dayanılabilir'' oluyor..
Odalar arasında gezerken elimde yelpaze..
Valla menepozlu kadınlar gibiyim..
Bu arada müjdeeeee!!!
Cuma sıcaklık düşüyor.. özellikle haftasonu rüzgarla birlikte yağmur var..:118:
e kesin bi şey demedi mi?:44: Yani iltihapsa tedavi etmesi gerek ilaçla, antibiyotikle..
günaydın kızlar bebek telsizi almak istiyorum.marka model önerirmisiniz.alan var mı aranızda
kızlarrr günaydın nasılsınız
bebişlerimize kavuşmak için bir gün daha eksilmek üzere başladı
bu arada size bir sey danışmak istiyorum göğüs ucu catlakları meselesi var ya haniçok duyuyorum cevremden gecen gün evime 9 aylık bebeği olan arkadasım geldi ilk aylar cok sıkıntı cekmişti hatta enfeksiyon kaptı daha kötüsü meme ucunun bi kısmı kopmuş allahtan silikon uç takıyormus ama günlerce bebeği ağlayarak emzirmiş ve zavallı bebek kanlı süt içmiş bazen cok acı bir durum napabilirim böyle olmak istemiyorum... e vitamini filan varmış kapsül olarak alıp kırıyormussun sonra göğüs ucuna sürülüyomuş.bi de lansinoh diye bişey duydum krem olarak ama kullanan var mı merak ediyorum..
bu arada 3 haftam kalmışken ve hiçbir catlağım yokken bir iki gün önce ne göreyim göbeğimin enn alt tarafı catlamış:2:allahtan cok asağıda ve cok az avuç içi kadar bi yerama gercekten cok kötü görünüyoo....
yengem doğumdan iki hafta önce başlamıştı kreme..
doğumdan sonra değiştirdi lansinoh aldı.. buna rağmen yine de sıkıntı çekti..
bana tavsiyesi daha önce kreme başlamam.. ama lansinoh ona çok iyi gelmiş.. ben de alıcam..
doktorlar 36dan önce göğüs ucu kremini tavsiye etmiyorlar, erken doğumu tetikleyebilir diye..
ben de 37ye girdim, yarın randevum var, soracağım doktora..
ben göbeğe bakıyorum, aynayla.. bi şey yok. ama basenler fena olduuu:18:
yengem doğumdan iki hafta önce başlamıştı kreme..
doğumdan sonra değiştirdi lansinoh aldı.. buna rağmen yine de sıkıntı çekti..
bana tavsiyesi daha önce kreme başlamam.. ama lansinoh ona çok iyi gelmiş.. ben de alıcam..
doktorlar 36dan önce göğüs ucu kremini tavsiye etmiyorlar, erken doğumu tetikleyebilir diye..
ben de 37ye girdim, yarın randevum var, soracağım doktora..
ben göbeğe bakıyorum, aynayla.. bi şey yok. ama basenler fena olduuu:18:
kızlarrr günaydın nasılsınız
bebişlerimize kavuşmak için bir gün daha eksilmek üzere başladı
bu arada size bir sey danışmak istiyorum göğüs ucu catlakları meselesi var ya haniçok duyuyorum cevremden gecen gün evime 9 aylık bebeği olan arkadasım geldi ilk aylar cok sıkıntı cekmişti hatta enfeksiyon kaptı daha kötüsü meme ucunun bi kısmı kopmuş allahtan silikon uç takıyormus ama günlerce bebeği ağlayarak emzirmiş ve zavallı bebek kanlı süt içmiş bazen cok acı bir durum napabilirim böyle olmak istemiyorum... e vitamini filan varmış kapsül olarak alıp kırıyormussun sonra göğüs ucuna sürülüyomuş.bi de lansinoh diye bişey duydum krem olarak ama kullanan var mı merak ediyorum..
bu arada 3 haftam kalmışken ve hiçbir catlağım yokken bir iki gün önce ne göreyim göbeğimin enn alt tarafı catlamış:2:allahtan cok asağıda ve cok az avuç içi kadar bi yerama gercekten cok kötü görünüyoo....
benim bir arkadaşıma doktoru doğuma 2 ay kala e vitamini ( evicap kapsül ) kullanmasını önermiş. o da doğumdan önce kullanıp çok memnun kalmıştı. emzirme döneminde hiç göğüs ucunda çatlama, kanama v.s oluşmamış. Çok rahat emzirdim diyerek bana da tavsiye etti. bende her doktora gittiğimde soracağım diyip unutmuştum. 7.ay bitince kullanmaya başladım. doktora sormadan kullandığım için içim çok rahat etmedi ama kullanmaktan da vazgeçmedim. pazartesi kontrolüm var o zamanda lansinohu sorucam, artık onuda kullanmaya başlıyım diyorum.
eğer e vitamini işe yarıyorsa bende bizzat bunu yaşamış olucam. artık bundan sonra ki gebelere tavsiye ederiz.
Bana bir arkadasim verdi philips marka, kendisi memnun kalmis
cenacım sor bakalım yarın doktora ne dıycek ayyy heyecan varmı sendede yaa zaman yaklaştıkça:18:
şeker portakalım..
karnımda kıpır kıpır oynuyo bu zilli, ama elimde kucağımda, koynumda hayal edemiyorum..
hep diyorum ya, haziran sonu doğurcam diye, bakıyorum da haziran sonuna iki hafta kalmııış..
bi de kızlar erken doğar diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?