2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım sende benim gibisin desene)) doğurmaya gidicez demekki:) nese sen yada ben birşeyler öğrenirsek yazarız ohalde... ben haftaya bir daha kontrole gidicem olmazsa sorarım bakalım doktoruma.. haber veririm sana da sende özel oda mı düşünüosun??

evet tavandan asılanlar iyi giğbi canım bende beğeniorum onları.. ikeadakinde baktık dediğin gibi hiç kaliteli diil... ben bakırköyde oturuorrum ehh artık sıcaklarda başladı çok fazla uzağa da gitmek istemiorum malum ayaklar şişyor bu taraflarda var mı acaba bilio musun??

Evet cnm bende özel oda düşünüyorum telefonla arayıp sordum hastaneyi nasıl olcak önceden mi ayrmak gerek odayı falan diye bana boş oda varsa alcaklarını yoksa da boşalan odaya alabileceklerini söylediler ama bilmiyorum bakalım nolcak.

Selam hanımlar , nasılsınız bakalım ? Biz de evi bi süpürdük.HAlıları yıkamaya verdik , halısız olunca daha çabuk kirleniyor yerler sanki.Temizlik yapmak için anneannemizi bekliyoruz ama yalan olacak gibi hafta sonu eşimle yaparız artık.

sağolasın canım çamaşırımda göördükçe içim içimi yiyor zaten kasılmalarla başım dertte

hadi yaaaa tühhh ya boş değilse doğum zamanı o zaman ne yapıcazki(( bu kötü olmuş haftaya bunu da doktoruma sormalıyım kesin...

uzun saçı seviyorum, eşim de öyle..
kestirmek bi yana, kırıklar için ucundan alınmasını bile istemez..
şuan da belime yakın boyu.. ama bebiş de gelince uğraşmak zor olacak..
biraz kısaltmak iyi olurdu.. ama hamililekte saç kestirmek iyi değil diyorlar..
eşim de şimdi gitme, sonra kestirirsin diyo.. siz ne dersiniz?:44:

Canım riske etme kestirme bence ne kaldı şunun şurasında.

Doğum yapınca zaten duşa girmeye bile vaktimiz olmayacakmış,öyle diyor tecrübeliler.

O zaman mecburen kestirirsin zaten

benmde uzadı ama kestrmedim doğumdan sonra kestireceğim biraz kendimi nasıl alıştrırsam öyle gider diye düşünüyorum bebişimde eşimde iyi görmeli beni saçları dağılmış hunili anne olmak istemiyorum ama yetişebilrmiyim herşeye bilemiyorum

canım benım de senın gıbı saçlarım,belimde.ama hamıleyken kestırmenın ıyı olmadıgını duydugum ıcın kestırmıyorum.az daha dişimi sıkıp doğurduktan sonra kestirmeyi dusunuyorum.

Acaba bu sıcaklar doğumumuzu bir kaç hafta önceye çeker mi ki?Herkes karnında kaldığı kadar kalsın doğunca keşke bir gün daha dursaydı diyeceksin diyor ama bana hiç öyle "nereden doğurdum anasını satayım" dedirtecek zorlukta günler yaşayacağımı düşünmüyorum.Bir an önce oğulcuğuma kavuşmak,sarılmak,koklamak,emzirmek,uyurken izlemek,yıkamak,onunla konuşmak,güldürmeye çalışmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…