- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.001
Üçü de çok güzel ben seviyorum şahsen:) Ben de Ekrem koyucam ve Kerem favorim oldu sanırım yine de içlerinde... Tek isim mi koyucaksınız?
Gunaydin kizlar napiyosunuz ?
Önce iki isim diye düşünüyorduk sonra teke düşürdük..
bu arada istanbul'da oturan kızlar cibinlik alıcam ama bir türlü beğenemedik.... bugün english home baktık ordakilerde de kararsız kaldık( acaba alan yada bilen arkadaşlar varmı?? varsa lütfen yardııııımmmm
philipsin hangi modeli canım?
günaydın kızlar bebek telsizi almak istiyorum.marka model önerirmisiniz.alan var mı aranızda
yok canm ya henüz gidip bakma şansım olmadı.dr un muayenehanesine gittiğim için sürekli.galiba sadece doğurmak için gidcem herhalde bakalım.eğer gidip görme fırsatım olrsa yazarım mutlaka.hastalardan bişeyler isteyip istemediğini bilmiyorum öyle bişi duymadım.
Guuunaydin kizllllarrr, vantilator karsisinda uyudum gene de sabah kalktigimda feciiii sicakti. Birde bu ayak şişmesine cozum yolu olan varmiiiiiii?? Ayak tabanlarim agriyor artik sismekten yere basarken
Slingo ile ilgili de bir arkadasim yazmis,ben almadim kullanmadim da ama cok guzel yorumlar okuyorum urunle ilgili, slingomom die bir sitede var sanirim orda urunle ilgili detayli bilgilerde var bakabilirsin:)
Bole tavandan asabilecegin modeller var cnm onlar guzelbelki gormussundur,bebek mobilyasi satan yerlerdede var, ikea da da var ama cok cok kaliteli degil gibi ama modelini gorebilirsin. Birde e bebek te falan satiliyor funnababy nin cibinlikleri cibinlik aparatiyla besige monte ediyorsun onlarada bakabilirsin.
anladım canım sende benim gibisin desene)) doğurmaya gidicez demekki:) nese sen yada ben birşeyler öğrenirsek yazarız ohalde... ben haftaya bir daha kontrole gidicem olmazsa sorarım bakalım doktoruma.. haber veririm sana dasende özel oda mı düşünüosun??
canım bence hıc bozma.cunku benım eşimde doktor ev butun doktorlardan ote once ona guvanıyorum. aynı sekılde benımde camasırımı ıslatan su gıbı bı akıntım var. ama esim kesınlıkle onemı yok dıyo bende ılk amnıyon sıvısı sızıntısı sandım ama alakası yok.hem doktor sana iltahap delmistir demisş. bıkere okadar kesenı delecek kadar bı ıltıhabın olsa agrıdan sızıdan duramassın.idrarını yaparken acıdan kıvranırısın.ole bıseyın yok sanırım. ınan bana bazı doktorlar solıcek bısey bulamayınca uyduruyolar bazen .benım esım doktor olmasın argmen uzulerek soluyorum bunu bu bole.o gelen svı pıs kokulu ve ysılımsı degılse bence hıc korkma.kacak maçak yok bızde moralınu hıc bozma tatlım:)
wee well guzel evet ama model de onemlı,kimi 100 metre kımı 300 metre kımı bılmem kaç kanal,teknik özelliklerden cok anlamıyorum işte.weewell markasını çok iyi duydum bende
Philips SCD361/00 Bebek İzleme Cihazı - Kablosuz Pilot Ton - PratikEv.com
Bu linkteki modele benziyor cnm, arkadasim alali 6 sene olmus tbi yeni modelleride cikmistr mutlaka
Çilek mobilyaya baktınızmı canım.. Funnababy'de bi bak istersen
Evet cnm bende özel oda düşünüyorum telefonla arayıp sordum hastaneyi nasıl olcak önceden mi ayrmak gerek odayı falan diye bana boş oda varsa alcaklarını yoksa da boşalan odaya alabileceklerini söylediler ama bilmiyorum bakalım nolcak.
uzun saçı seviyorum, eşim de öyle..
kestirmek bi yana, kırıklar için ucundan alınmasını bile istemez..
şuan da belime yakın boyu.. ama bebiş de gelince uğraşmak zor olacak..
biraz kısaltmak iyi olurdu.. ama hamililekte saç kestirmek iyi değil diyorlar..
eşim de şimdi gitme, sonra kestirirsin diyo.. siz ne dersiniz?:44:
benmde uzadı ama kestrmedim doğumdan sonra kestireceğim biraz kendimi nasıl alıştrırsam öyle gider diye düşünüyorum bebişimde eşimde iyi görmeli beni saçları dağılmış hunili anne olmak istemiyorum ama yetişebilrmiyim herşeye bilemiyorumuzun saçı seviyorum, eşim de öyle..
uzun saçı seviyorum, eşim de öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?