2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın canım çamaşırımda göördükçe içim içimi yiyor zaten kasılmalarla başım dertte

bendede akıntı oluyor bazen rengi koyulaşıyor falan...Ama şu kasılmaları nasıl anlıyorsun canım? nasıl oluyor yani ben ayırt edemiyorum.Kasılmamı,oğlummu toplaşıyor anlayamıyorum

canım bende senelerdir uzun saçlıyım kendimi en son ortaokula giderken kısa saçla görmüştüm:)Ama kırıklarını bir kez aldırdım,hamileliğimde.Ben inanmıyorum öyle şeylere batıl inanç bunlar...hadi boyayı anlarım kimyasal var içinde ama kestirmekle bebek arasında bi bağlantı göremiyorum.Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

bebek kurabiyelerini araştırırken çok güzel kurabiyeler gördüm çok hoşuma gitti. "yahuu ben nie denemiorum belki benimde yeteneğim vardır bende internetten satış yaparım, hem bana da bir meşgale olur" demedim diill hani:)) hoş benim meşgalem 1 aya kadar gelcek ama:)) bebek doğduktan sonra iyi bir kurabiye kursuna gideyim diorum. sonra eşimin mecburi hizmeti olucak gittiğim yerde de sıkılmamış olurum hem:)) nasıl fikir ama kızlar??? yoksa yapamam mı dersiniz.... ben aslında öğretmenim ama bir türlü atamam yapılmıyor hep direkten dönüorum az alım olunca(( o nedenle birşeylerle uğraşmalı...

bende inanmıyorum öyle şeylere batıl inançlar... ben 4,5 aylıkken saçlarımı kısacık kestirdim... hoş şimdi omzuma geldiler bile.... amin inş. bebeklerimize allah uzun ve sağlıklı ömrler nasip etsin...

Cilek mobilyadada var tavandan asilan model, bn henuz almadim cibinlik nasilsa simdi odasinda yatmayacak die, seneye tavandan asmali biseyler dusunuyrm. Eger bebek odasi aldysan onlarda yaparlar

Ben kestirdim cnm hamileligimde, saclarim cok kirilmisti. Karnimizdaki bebekle sac kestirmenin hicbir alakasi yokki, batil inanc bunlar. Dinimizdede hic ole bisey yok, hamileler sac kesemez die. Ne yanii saci kestirdik die bebegimizin omrumu kisalcak, o zaten ana rahmine dustugu anda tum kaderi yaziliyor. Bu sicaklarda yanacagina kestir bnce icin de rahat olsun:))

evet çilek mobilya hiç aklıma gelmemişti oraya kesin bakıcam. bende karyolasını odama koydum o nedenle karyolasına cibinlik istiorum malum yaz ve sinekler başlar yakında( bebek odasını aldığım yere en azından sorayım iyi akıl ettin bak sağol canım

valla ben kestırmeyı bırak dun gittim röflemi bıle yaptırdım kendıme geldım ohhh beee:):):)

valla ben kestırmeyı bırak dun gittim röflemi bıle yaptırdım kendıme geldım ohhh beee:):):)

ayyy güle güle kullan canımm. bende hamileliğimden beri röfle yaptırmadım. iyice kendi saçlarıma döndüm diyebilirim ama temmuzun ilk yada 2. haftası gidip yaptırmayı düşünüorum bende bir kendime geleyim :)))

ya bende hamıle kaldıgımı ogrendıgım andan itibaren sacımla alakayı kestım.dipleri yarıya ındı beyezlarım fırladı dayandım.ama artık doguma bole gırermem dedım mısafırlerımıde bole karsılayamam fotolardada bole cıkamam dedım aradım doktorumu hıc bısey olmaz röfle dibine degmıyo dedı. kocamda doktor o 3. aydan berı boyat hıcbişey olmaz dıyodu.bende dun işten cıktım sıcak demedım ayağım şiş demedim gııtıım kuafore. saat 10 da cıktım ama guzel cıktım:):)

off cok sıcak ya..
oğlum da bunaldı herhalde 2 gundr o kadar sakin kii ..:44::44::44:yemek yedıkten sonra kaburgalarımın altına acayıp agrı gırıyor sızde de oluyor mu

Merhabaaa kızlar
çok şükür son 3 haftaya girdim ve işten muaf oldum artık.bugünden itibaren 4 aylık izne çıkmış bulunmaktayım.ev kuşuyum bebeğe kavuşmamıza da az kaldı, hemen gelsin istiyorum ama biraz da evde dinlenmeye ihtiyacım var. geceleri uyumak tam anlamıyla kabus oldu. evin içinde 4 dönüyorum yastığımı alıyorum oturma odasına ordan diğer odaya gezip duruyorum evin içinde. sonrada sersem gibi uyanıyorum tabi. bebiş gelmeden bol bol uyumalı dinlenmeli herşey nasılsa olacak biraz da kocam düşünsün canım ben temel ihtiyaçları aldım nasılsa

ohhh çok iyi yapmışsın canım. aynen valla artık canıma tak etti. allahtan benim beyazlarım yoktu da ama olsun insan rahatsız oluo valla... bende bu şekilde fotoğraf çektirmek istemiorum artık özüme döneyim dedim:)) benimde eşim doktor o da yaptır demişti ama ben de yaptırmamıştım kaderimiz aynı:)) ama baktım olmayacak karar verdim doğuma yakın yaptırıcam. zaten baya gidio. bebeğimizle ilgilenirken saç baş düşünmeyiz en azından :))

darısı basıma ınsaallh ama ben 37 yı bekleyemıcem sanırım bu ay sonu ayrılcam.ama ben 10 ay evdeyi ücretsizide kullanıcam doyucam bebeşime.zaten 3 kurus maas alıyorum onuda alsamda olur almasamda:)oyuzde 6 ay ucretsızde kullanıcam

kızlaarrr 33+3 teyiz ve kızım 2250 gr olmuş . eçen kontrolde 1640'tı... sizcede kilosu iyi mi?? aynı haftalardaki annelerin bebekleri nasıldı acaba yada bilgisi olann varmı kızlaarr?? yalnız doktorum boyunu söylemedi, geçen haftada söylememişti. acaba benim mi sormam gerekiyor yoksa boyunu ölçmek zor falan mı

Ücretsiz izin kullanacaksan hiç bekleme derim bu sıcaklarda iş güç evmiş yemekmiş bir arada olmuyor çok çok zorluyor insanı
Ben ücretsiz izin konusunda kararsızım zaman ne gösterecek bakalım hayırlısı
ama evde olmak güzelll

Bildiğim kadarıyla çok iyi görünüyor ağırlığı . zaten her bebek farklıdır

canım bizde dün gittik kontrole 33+6 dayız 2367 gr çıktı benim oğlumda.Normal dedi doktorum,hatta bi hafta önden gidiyordu daha önce şimdi normale döndü.3500 gr a yakın doğar dedi.Boyunu sen hesaplıyorsun canım fl değerini 7 ile çarp kaç cm olduğu çıksın annesi

ayyy maşallah oğluşuna:)) iyi bari benim kızımla da aralarında pek fark yokmuş çok sevindim buna:))) ben zayıfmı acaba die düşünüodum. benim eşim de hep 3200 doğacak bak görürsün dio:)) görücez bakalım bu kez ultrason kağıdını vermedi doktor. bidahakine artık nasılsa hagftaya tekrar gidicez kontrole... artık 2 haftada bir gidiosun değil mi kontrole? benim doktorum 23 ünden sonra 4-5 günlüğüne tatile gideceği için haftaya tekrar çağırdı...

evet canım aynı haftanın bebişleri hatta seninki kız olmasına rağmen hani erkekler daha iri olur derler ya seninkininde maşallahı var:))Artık 2 haftada bir çağırıyo,gerçi o 3 hafta diyordu ama ben hiç bekleyemedim hep 2.haftada gittim Sen nasılsın peki ağrın sızın?benim arada kasıklarım regl olcakmışım gibi ağrıyor,bazende çok baskı yapıyor oğlum aşağıya doğru,kafası çok aşağıda çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…