2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biberon almadım ben çalışmadığım için. kapı süsü de civilden alcam pembe hoşgeldin bebeğim yazıyor kalpli kenarları tüylü :)
bebek şekerinide 20 tane felan netten getirtcem dışarı çıkmaya eriniorum haftaya cuma kontrolum var hümada işte doktorumu belirliyeceğim .doğumuda konuşurum.

bugun kan idrar testi verdim ilaç kullandım halde hiç iyileşmemiş idrar yollarımda yine iltihap dolu kanım düşük . pufffffffffffff

geçmiş olsun canım ya acil şifalar diliyorum

:)) ne güzel aynı haftanın bebekleri olması çok hoş yaaa:) evet erkek bebekler daha iri olurmuş ama bizimki de fena değil yani diosun :)) amaan çok kiloda gözüm yok haftasında olsun, bir anormallikk olmasın başka birşey istemiorum hiç... iyi yapmışsın canım biz bu haftadan sonra artık 2 haftada bir gidicez. valla insan dayanamıo dimi yaa hep gidip görmek istio:)) ben iyiyim arada seninde dediğin gibi regl ağrısı gibi oluo geçio ara ara yani öyle uzun süreli değil. senin oğluşun döndü mü aşağıya doğru?? benim kızım kaburgalarıma baskı yapıo, arada yanlara doğru , arada karnımın ortasından çıkıcakmış gibi oluo... anlayacağın her an her yerde takip edemiorum biraz hareketli sanırım :)))

oh ne güzel.darısı başıma,tüm hamişlere.

ohh süper darısı bana ve çalışan tüm arkadaslara...artık zor geliyor önümüzdeki hafta son artık sonraki hafta raporumu alacagım bende....sıcak bi yandan koca göbüş bi yandan çatlayacam sanki....şuan zor oturuyorum karnımı nasıl rahatsız etti pontulum....

aynen canım sağlıklı olsunlarda çok şişko olmalarına gerek yok benimkide her yerde dizleri midemde sanırım ordan ittiriyor:)Çok oldu döneli canım erkenci,kafasını koydu kasıklarıma kaldı öyle,geldim gelecem anne diyor.O yüzden yürüyüş falan yasak bizi oturup yatıp duruos

canım beniiimm yaaaa acele edio annesine babasına kavuşmak için:) kıyamam ben onaaa dizlerini severim:) bende de neresi olduğunu anlayamadığım bir yeri lök die oturuo karnımın orta yerinde.. büyük ihtimalle totosu die düşünüorum :))) ben sormadım doktoruma ama dönse söylerdi herhalde değil mi? aman amann yorma kendini yat dinlen canıım. zaten havalarda sıcak istesen de çıkmazsın bu havada...

totolarını yerim totosu olunca anlaşılıyor zaten kafasına bakarken doktor nerene tutuyor ultrason cihazını dikkat etmedinmi canım?aman gelmesin erkenden de ben yatmaya razıyım uzun zamandır yatıyoruz zaten arada hava almaya çıkıyoruz o kadar...

kızlar bu aralar üretimdeyim ama bişiler yapmak kafamı meşgul etmek cok iyi geldi acıkcası.buzlugu börek,kek birazda köfteyle doldurdum gidip gelip buzluga bakıp mutlu oluorum:)
bu arada 11nde yani pazartesi ben de kontrole gittim.doğa bebek 2900 kg dı.zaten dogum pozisyonunu almıstı bide suyun gayet iyi dedi doktorumuz.
26 haziranda yani benim doğum günümde bebeğimize kavusucaz inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar bişey sorucam benim bebiş hareket ederken resmen yumurtalıklarım patlıcakmış gibi acıyor bu hareketiylemi alakalı acaba kasılmamı:44:

Merhaba kızlar,
3 hafta önce izne ayrılmıştım. Bugün de öğrencilerim karnelerini aldılar. Velilerim, ben ve bebeğim adına öğretmen vakfına bağışta bulunmuşlar.
Bir de "bebeğinize şimdiden hoş geldin diyoruz, sizi çok seviyoruz." diye not yazmışlar. çok mutlu oldum.
çok duygulandım.

funnababynin cibinlikleri güzel, ebebek mağazasında bakmıştım 99 tl ydi. demiride 42 tlydi. yeride güzeldi.yumuşaktı. beğendim orada. sonra internetten bakayım dedim gittigidiyorda aynı cibinliği 69 tl ye demirinide 37 tl ye kargo ücretsiz olarak aldım.

benim 33+3 de 2665 di ama haftasına göre hafta önde çıkıyordu.

benim 33+3 de 2665 di ama haftasına göre hafta önde çıkıyordu.

benim gibi antalyada yasayan anne adayları varmı varsa bu sıcakta napıyorsunuz ben artık klimada yatıyorum dayanamıyorum evimde fazla güneş alıyor. ama dogum öncesi üşütürüm diede korkmuyor degilim ama antalyada üşütmekte biraz zor tabi :)

Kendime dikkat et canim ya kan yapici seyler ye. İdrar yollari icin sirkeli su ile o bolgeyi yikamayi tavsiye etmis doktorun biri. Bunu bi arastir ise yarAr belki.

Bu arada cahit beye gidiyorum dedin degil mi?? Normal dogum mu yolsa sezeryan mi dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…