- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.041
Benim ve bebisin ihtiyaclari bitti. Aslinda havlusunu falan aldim ama seninkilerde cok guzelmis yolum duserse o tarafa onlara da bakarim. Benim Sadece banyo kuveti biberon emzik vs seyler kaldi. Ama su kapi susu bebek sekeri bebek kurabiyesi serbetlik..... Onlari halletmeye calisiyorum. Bi hevesle basladim ama aradigimi bulamayinca kendim ugrasiyorum. Bakalim nasil seyler ortaya cikacak??
biberon almadım ben çalışmadığım için. kapı süsü de civilden alcam pembe hoşgeldin bebeğim yazıyor kalpli kenarları tüylü :)
bebek şekerinide 20 tane felan netten getirtcem dışarı çıkmaya eriniorum haftaya cuma kontrolum var hümada işte doktorumu belirliyeceğim .doğumuda konuşurum.
bugun kan idrar testi verdim ilaç kullandım halde hiç iyileşmemiş idrar yollarımda yine iltihap dolu kanım düşük . pufffffffffffff
evet canım aynı haftanın bebişleri hatta seninki kız olmasına rağmen hani erkekler daha iri olur derler ya seninkininde maşallahı var:))Artık 2 haftada bir çağırıyo,gerçi o 3 hafta diyordu ama ben hiç bekleyemedim hep 2.haftada gittimSen nasılsın peki ağrın sızın?benim arada kasıklarım regl olcakmışım gibi ağrıyor,bazende çok baskı yapıyor oğlum aşağıya doğru,kafası çok aşağıda çünkü
Merhabaaa kızlar
çok şükür son 3 haftaya girdim ve işten muaf oldum artık.bugünden itibaren 4 aylık izne çıkmış bulunmaktayım.ev kuşuyumbebeğe kavuşmamıza da az kaldı, hemen gelsin istiyorum ama biraz da evde dinlenmeye ihtiyacım var. geceleri uyumak tam anlamıyla kabus oldu. evin içinde 4 dönüyorum yastığımı alıyorum oturma odasına ordan diğer odaya gezip duruyorum evin içinde. sonrada sersem gibi uyanıyorum tabi. bebiş gelmeden bol bol uyumalı dinlenmeli herşey nasılsa olacak biraz da kocam düşünsün canım ben temel ihtiyaçları aldım nasılsa
Merhabaaa kızlar
çok şükür son 3 haftaya girdim ve işten muaf oldum artık.bugünden itibaren 4 aylık izne çıkmış bulunmaktayım.ev kuşuyumbebeğe kavuşmamıza da az kaldı, hemen gelsin istiyorum ama biraz da evde dinlenmeye ihtiyacım var. geceleri uyumak tam anlamıyla kabus oldu. evin içinde 4 dönüyorum yastığımı alıyorum oturma odasına ordan diğer odaya gezip duruyorum evin içinde. sonrada sersem gibi uyanıyorum tabi. bebiş gelmeden bol bol uyumalı dinlenmeli herşey nasılsa olacak biraz da kocam düşünsün canım ben temel ihtiyaçları aldım nasılsa
:)) ne güzel aynı haftanın bebekleri olması çok hoş yaaa:) evet erkek bebekler daha iri olurmuş ama bizimki de fena değil yani diosun :)) amaan çok kiloda gözüm yok haftasında olsun, bir anormallikk olmasın başka birşey istemiorum hiç... iyi yapmışsın canım biz bu haftadan sonra artık 2 haftada bir gidicez. valla insan dayanamıo dimi yaa hep gidip görmek istio:)) ben iyiyim arada seninde dediğin gibi regl ağrısı gibi oluo geçio ara ara yani öyle uzun süreli değil. senin oğluşun döndü mü aşağıya doğru?? benim kızım kaburgalarıma baskı yapıo, arada yanlara doğru , arada karnımın ortasından çıkıcakmış gibi oluo... anlayacağın her an her yerde takip edemiorum biraz hareketli sanırım :)))
aynen canım sağlıklı olsunlarda çok şişko olmalarına gerek yokbenimkide her yerde dizleri midemde sanırım ordan ittiriyor:)Çok oldu döneli canım erkenci,kafasını koydu kasıklarıma kaldı öyle,geldim gelecem anne diyor.O yüzden yürüyüş falan yasak bizi oturup yatıp duruos
canım beniiimm yaaaa acele edio annesine babasına kavuşmak için:) kıyamam ben onaaa dizlerini severim:) bende de neresi olduğunu anlayamadığım bir yeri lök die oturuo karnımın orta yerinde.. büyük ihtimalle totosu die düşünüorum :))) ben sormadım doktoruma ama dönse söylerdi herhalde değil mi? aman amann yorma kendini yat dinlen canıım. zaten havalarda sıcak istesen de çıkmazsın bu havada...
kızlar bişey sorucam benim bebiş hareket ederken resmen yumurtalıklarım patlıcakmış gibi acıyor bu hareketiylemi alakalı acaba kasılmamı:44:
canım oraya yakın tekme atmasıyla ilgili bişi olabilir mi?
bilemiyorumki canım ayakları yukarda elleriylemi yapıyor hiç anlayamıyorum ama bazen nefesimi kesiyor adeta
en yakın kontrolunde bi sorarsın tabi ama kimisinde de kaburgada oluyo aynı şey.sıkma canını sol tarafına uzan cok agrı yaptıgında.
Evet canim bdt ayni seninle ama benim normal dogum korkum yuzunden sezeryan tarihim belli kismetse 26 haz.sen normal dogum mu dusunuyosun?sağolasın ilgilendiğin için canım.bu arada aynı gün doğum yapacakmışız bakalım kim daha önce doğuracak
bu arada istanbul'da oturan kızlar cibinlik alıcam ama bir türlü beğenemedik.... bugün english home baktık ordakilerde de kararsız kaldık( acaba alan yada bilen arkadaşlar varmı?? varsa lütfen yardııııımmmm
kızlaarrr 33+3 teyiz ve kızım 2250 gr olmuş . eçen kontrolde 1640'tı... sizcede kilosu iyi mi?? aynı haftalardaki annelerin bebekleri nasıldı acaba yada bilgisi olann varmı kızlaarr?? yalnız doktorum boyunu söylemedi, geçen haftada söylememişti. acaba benim mi sormam gerekiyor yoksa boyunu ölçmek zor falan mı
benim 33+3 de 2665 di ama haftasına göre hafta önde çıkıyordu.
biberon almadım ben çalışmadığım için. kapı süsü de civilden alcam pembe hoşgeldin bebeğim yazıyor kalpli kenarları tüylü :)
bebek şekerinide 20 tane felan netten getirtcem dışarı çıkmaya eriniorum haftaya cuma kontrolum var hümada işte doktorumu belirliyeceğim .doğumuda konuşurum.
bugun kan idrar testi verdim ilaç kullandım halde hiç iyileşmemiş idrar yollarımda yine iltihap dolu kanım düşük . pufffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?