- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.061
kızlaarrr 33+3 teyiz ve kızım 2250 gr olmuş . Eçen kontrolde 1640'tı... Sizcede kilosu iyi mi?? Aynı haftalardaki annelerin bebekleri nasıldı acaba yada bilgisi olann varmı kızlaarr?? Yalnız doktorum boyunu söylemedi, geçen haftada söylememişti. Acaba benim mi sormam gerekiyor yoksa boyunu ölçmek zor falan mı
benim gibi antalyada yasayan anne adayları varmı varsa bu sıcakta napıyorsunuz ben artık klimada yatıyorum dayanamıyorum evimde fazla güneş alıyor. ama dogum öncesi üşütürüm diede korkmuyor degilim ama antalyada üşütmekte biraz zor tabi :)
benim 33+3 de 2665 di ama haftasına göre hafta önde çıkıyordu.
maşallah tosuncuk benimki 33+2de 2160grdı
bengu38 .!.:sende kayseridesin sanırım değilmi?bende kayseride oturuyorum dr un kim?
bebek sekerı fıyatları ne kadar ucuk yaaaa
günaydın kızlar bebek telsizi almak istiyorum.marka model önerirmisiniz.alan var mı aranızda
benim gibi antalyada yasayan anne adayları varmı varsa bu sıcakta napıyorsunuz ben artık klimada yatıyorum dayanamıyorum evimde fazla güneş alıyor. ama dogum öncesi üşütürüm diede korkmuyor degilim ama antalyada üşütmekte biraz zor tabi :)
Ya kızlar bu bebek şekeri ,kurabiye,ikramlar filan diye bahsediliyor ya bunlar nedir :))) Şimdi kayınvalidem şu biberon gibi olan sevimsiz şeylerden almış,kurdale filan...Lavanta kesecikleri yapıştırmış üzerine de silikonla.100 tane yapmış.Bunun dışında başka yapılması,alınması gereken bir şey var mı?Doğum yapıp eve gelince de lohusa şerbeti yapacakmışız,küçük şat bardaklarıyla servis ediliyormuş.
Görüyorum ki millet renkli kukiler,börekler ,çörekler filan yapıyor ya da yapmayı planlıyor,internetten sipariş ediyorlar.
Valla işin ucunda millete rezil olmak var.Bu herkesin adetine göre olan bir şey mi?Yoksa olmazsa olmaz mı?Durun hatta şöyle sorayım.Bu doğum sonrası yapılacak ikramlar içinde olmazsa olmaz dedikleriniz neler?
Evet kayseridenim canim. Sevgi hastanesinden ayse yilmazsoya gidiyorum ben. Senin doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?