2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kizlar 2 gundur sag ayak bilegimde sisme kizariklik ve agri var. Ozellikle ogleden sonra uzerine basamiyorum. Simdiye kadar sisme hic olmamisti bende. Ayaklarinda sisme olan arkadaslar boyle bisey yasadiniz mi acaba?

Doktorumu aradim damar tikanikligi olabilir yarin bakalim dedi. Oyle deyince korktum. Bu sekilde bi sislik yasayan varmi? Cok agriyor ayagimmmmm

canım bence kilosu gayet iyi. Rahat ol. Ben 33+5 de gittiğimde 2350 gram demıstı. Boyunu bana da söylemedi,bende kilosuna o kadar odaklanmışımki boyunu sormayı unuttum.

antalyada değilim ama daha sıcak biryerdeyim adanadayım. bende kaçgündür klima ile yatıyorum.

Ya kızlar bu bebek şekeri ,kurabiye,ikramlar filan diye bahsediliyor ya bunlar nedir :))) Şimdi kayınvalidem şu biberon gibi olan sevimsiz şeylerden almış,kurdale filan...Lavanta kesecikleri yapıştırmış üzerine de silikonla.100 tane yapmış.Bunun dışında başka yapılması,alınması gereken bir şey var mı?Doğum yapıp eve gelince de lohusa şerbeti yapacakmışız,küçük şat bardaklarıyla servis ediliyormuş.

Görüyorum ki millet renkli kukiler,börekler ,çörekler filan yapıyor ya da yapmayı planlıyor,internetten sipariş ediyorlar.

Valla işin ucunda millete rezil olmak var.Bu herkesin adetine göre olan bir şey mi?Yoksa olmazsa olmaz mı?Durun hatta şöyle sorayım.Bu doğum sonrası yapılacak ikramlar içinde olmazsa olmaz dedikleriniz neler?

günaydın kızlar bebek telsizi almak istiyorum.marka model önerirmisiniz.alan var mı aranızda

canım ben philips avent SCD 525/00 modelini aldım çift kanallı, 330 m, müzik çalma özelliğide var eşimle evde test ettik çok güzel çekiyo cızırtı filan olmuyo ki bizde kablosuz internet var.Eğer bebefonu çok kullanırım işimi görür diyorsan kesinlikle bunu tavsiye ederim

selam gözde bende antalya da yaşıyorum ve sanırım seni en iyi anlayan hamiş benimmm :)) bugün kızımın eksikleri için dışarı çıktım ama sıcaktan bayılacak gibi oldum sıvı bişeyler içince de sürekli wc gitmek istiyorum o yüzden dışarıda olmak hele de antalya sıcağında çokkkkk zorrr

canım bu yapılan hiçbirşeyin bi zorunluluğu yok.ne yapacagın,nasıl yapacagın tamamen senin zevkine,hevesine kalmış bir durum.ben kızımda birşey yapmadım desem yeridir.çünkü pek bilmiyordum bu tarz seyleri.şimdi gördükçe hevesleniyorum.bende bazı seyler yapmak ıstıyorum kısmetse inşallah oğluma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…