2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı geceler kızlar nasılsınız bakalımmm bebısler nasıl uykusuz geceler basladı

sorma canm ya uykularım kaçtı yatsamda dönüp durmaktan uyuyamıyorum. biraz önce geldik eve birde asansörde kaldık gece gece bendede asansör fobisi var elim ayağım boşaldı çok korktum bişey olcak diye hemen kötü kötü şeyler düşündüm bebeğimde etkilenmiştir kesin ayy hala aklımda çıkmıo bi süre binemem artık

ayy canım cok cok gecmıs olsun dıyeyım bebecık de korkmustur valla bende 9. katta yasıyorum her asansore bindiğimde kotu oluyorummm .. kendını sakinleştır ve olayı unutt
başlamaz mı bide kasılmalar var dr normal dedi kızımda sağdan sola soldan sağa dalga yapıyor annesinin uykusu var farkında değil velet
ayy oğlum masallah costu gece gece oyun oynuyor içerde valla .. babasının da hıc umrunda degil artık tekmelerıne alıstım farklı gelmıyormus ona

çok sağol cnm sakinleştim biraz ama kabahat bizde 6 kişi bindik asansöre hatta eşim binerken dalga geçti kalırşımız şimdi fln die. seninde baya yüksekmiş asansörsüz çıkılmaz allah kimseyi bırakmasın asansörde fena :) kzımda kıpır kıpır hıçkırık tuttu şimdide seviyorum karnımı kıyamam :)

kapalı ortam korkum var bıde benım Allah gostermesın valla hıc yasamadım Allah da yasatmasın
benım oglum da uyudu herhalde babası yanımda horluyo oğlum da karnımdaa.
yedı meyvesını aldı vıtamını ohh paşamın keyfı kıyakk

ohh yarasın paşana meyveler. bi sen kalmışın uyumayan ailede :) biz eşimle gece kuşu kızımda çekmiş galiba bize vitamin deyince kalsiyum magneyzum takvimi içmeyi unutmuşum bi içeyim

kızlarr benim bir sorum olacak doktoruma göre sağlıksız bir gebelik geçiriyor muşum, büyümesi çok yavaşmış düşer kesin dedi

bu konuda tecrübeli olan var mı birden büyüyüp her şey normale girer mi sizce

sat göre 6 haftalık hamileyim ama doktorum çoook umutsuz yüzde yüz düşer dedi keseyi gördü ama çooook küçük büyümemis bile dedi

ne yapmalıyım yoksa haftaya alalım diyor bu durumda umutsuz mu olmalıyım

günaydın öncelikle canını skaın sıkma olacağı varsa olur bence bekle öyle deyip çok yaşayan çocuk var

herkese günaydın hanımlar bende herkes gibi uyuyamıyorum artık sabahın köründe kalktık yine sıcaklar bi taraftan oooofffffffff

Şeker anneler aranıza yeni katıldım bende temmuz annesi olcam kısmetse aranızda gebelik şekeri olan var mı?

evt canım bende var malesef şeker yüklemesinde değerler yüksek çıktı diyet yapıyorum 6.ayımızdan.beri bebeğim şeker yüüznden kilolu haftasına göre ve muhtemelen de erken doğum olcak bekliyoruz bakalım sağlıklı olsunda inşaallah.

Herkese günaydınlaaar nasılsınız bakalım yine erken kalktım bari kalkmışken yemeğimi yapayım kurtulayım dedim şükür bitti şimdi rahatım

cnm hemen moralini bozma, 6 hafta çok erken daha, başka bi doktor görüşü daha al bence bi hafta sonra. Böyle duyduğumuz sonra çok sağlıklı olan bebeklerde var. Herhangi bir kanaman, vücudunda morarma vs tarzı şeylerin de yoksa hiç sıkma canını ve bekle. 6 haftalık gebeliklerde bi hafta diil iki hafta dahi bekleten doktorlar duydum. Sağlığını tehlikeye atmadığı sürece bekletiyorlar. Bu yüzden diyorum imkanın varsa bi doktor görüşü daha al. Hakkında hayırlısı olsun inşallah, Hangi durumun hakkımızda hayırlı olduğunu bi rabbim bilir. Sen umudunu yitirme

günaydın günaydın serin bir İstanbul sabahından Nasılsınız bakalım bugün. Biz oğlumla bugün daha iyiyiz. Dün hem sıcaktan işe gelene kadar bayağı bunaldık işe geldik klimalar çalışmıyor. akşamı zor ettik. Birde ayaklarımın şişliğine artık dayanamıyorum yaaa... Şişlikler için önersi olanvar mı acaba.

Günaydın güzel temmuz anneleriiiiiii

gece kaynatmışsınız yine.Artık her sabah acaba gece sancılanan doğuran oldu mu diye heyecanla geliyorum topiğimize.Bugün de kimse doğurmamış

Bugün kuzenim geliyor bizde kalacak bir iki hafta.Temizliğime filan yardım edecek.Kardeşim yok diye ağlıyordum.Allah'ım acıdı halime galiba çok şükür.

Dün ilk kez gündüz o kadar sürünmeme rağmen uyumadım.Gece çok randımanlı olmasa da uyuyabildim.

Bu arada kötü bir haberim var; meteorolojide uzman bir akrabamız var sıcaklığın on derece birden artacağını söylüyor

Canım eve geldiğinde sol tarafına yat ve bol bol su iç.Hatta hep sol tarafına yatmaya çalış.Dolaşımı rahatlattığı için şişme problemi olmuyor.Ben kan pıhtılaşması yüzünden bütün gebeliğimi sola yatarak geçirdim.Bebeğe kan akışını sağlayabilmek için...Hala hiç bir yerim şişmedi.

ne çok hamiş varmış temmuzda doğuracak
az kaldı zamanımız hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…