- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.081
of anam midem yanıyor resmen sıcakta var oooooo bu gecede uyku yok bana
mrb forum takipte yazını gördüm bende ağustos annesiyim geçen yıl ağustos ama
gece mide yanmalarını bilirim rennie kapsül emiyodum anında etki ediyodu tavsiye ederim.
hoşgeldin canım seninle bdt miz aynıymışŞeker anneler aranıza yeni katıldım bende temmuz annesi olcam kısmetse aranızda gebelik şekeri olan var mı?
ıyı geceler kızlar nasılsınız bakalımmm bebısler nasıl uykusuz geceler basladı
başlamaz mı bide kasılmalar var dr normal dedi kızımda sağdan sola soldan sağa dalga yapıyor annesinin uykusu var farkında değil veletıyı geceler kızlar nasılsınız bakalımmm bebısler nasıl uykusuz geceler basladı
ayy canım cok cok gecmıs olsun dıyeyım bebecık de korkmustur valla bende 9. katta yasıyorum her asansore bindiğimde kotu oluyorummm .. kendını sakinleştır ve olayı unuttsorma canm ya uykularım kaçtı yatsamda dönüp durmaktan uyuyamıyorum. biraz önce geldik eve birde asansörde kaldık gece gece bendede asansör fobisi var elim ayağım boşaldı çok korktum bişey olcak diye hemen kötü kötü şeyler düşündüm bebeğimde etkilenmiştir kesin ayy hala aklımda çıkmıo bi süre binemem artık
ayy oğlum masallah costu gece gecebaşlamaz mı bide kasılmalar var dr normal dedi kızımda sağdan sola soldan sağa dalga yapıyor annesinin uykusu var farkında değil velet
ayy canım cok cok gecmıs olsun dıyeyım bebecık de korkmustur valla bende 9. katta yasıyorum her asansore bindiğimde kotu oluyorummm .. kendını sakinleştır ve olayı unutt
ayy oğlum masallah costu gece geceoyun oynuyor içerde valla .. babasının da hıc umrunda degil artık tekmelerıne alıstım farklı gelmıyormus ona
kapalı ortam korkum var bıde benım Allah gostermesın valla hıc yasamadım Allah da yasatmasınçok sağol cnm sakinleştim biraz ama kabahat bizde 6 kişi bindik asansöre hatta eşim binerken dalga geçti kalırşımız şimdi fln die. seninde baya yüksekmiş asansörsüz çıkılmaz allah kimseyi bırakmasın asansörde fena :) kzımda kıpır kıpır hıçkırık tuttu şimdide seviyorum karnımı kıyamam :)
kapalı ortam korkum var bıde benım Allah gostermesın valla hıc yasamadım Allah da yasatmasın
benım oglum da uyudu herhalde babası yanımda horluyo oğlum da karnımdaa.
yedı meyvesını aldı vıtamını ohh paşamın keyfı kıyakk
kızlarr benim bir sorum olacak doktoruma göre sağlıksız bir gebelik geçiriyor muşum, büyümesi çok yavaşmış düşer kesin dedi
bu konuda tecrübeli olan var mı birden büyüyüp her şey normale girer mi sizce
sat göre 6 haftalık hamileyim ama doktorum çoook umutsuz yüzde yüz düşer dedi keseyi gördü ama çooook küçük büyümemis bile dedi
ne yapmalıyım yoksa haftaya alalım diyor bu durumda umutsuz mu olmalıyım
Şeker anneler aranıza yeni katıldım bende temmuz annesi olcam kısmetse aranızda gebelik şekeri olan var mı?
kızlarr benim bir sorum olacak doktoruma göre sağlıksız bir gebelik geçiriyor muşum, büyümesi çok yavaşmış düşer kesin dedi
bu konuda tecrübeli olan var mı birden büyüyüp her şey normale girer mi sizce
sat göre 6 haftalık hamileyim ama doktorum çoook umutsuz yüzde yüz düşer dedi keseyi gördü ama çooook küçük büyümemis bile dedi
ne yapmalıyım yoksa haftaya alalım diyor bu durumda umutsuz mu olmalıyım
günaydın günaydın serin bir İstanbul sabahındanNasılsınız bakalım bugün. Biz oğlumla bugün daha iyiyiz. Dün hem sıcaktan işe gelene kadar bayağı bunaldık işe geldik klimalar çalışmıyor. akşamı zor ettik. Birde ayaklarımın şişliğine artık dayanamıyorum yaaa... Şişlikler için önersi olanvar mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?