- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.101
kızlarr benim bir sorum olacak doktoruma göre sağlıksız bir gebelik geçiriyor muşum, büyümesi çok yavaşmış düşer kesin dedi
bu konuda tecrübeli olan var mı birden büyüyüp her şey normale girer mi sizce
sat göre 6 haftalık hamileyim ama doktorum çoook umutsuz yüzde yüz düşer dedi keseyi gördü ama çooook küçük büyümemis bile dedi
ne yapmalıyım yoksa haftaya alalım diyor bu durumda umutsuz mu olmalıyım
Canım eve geldiğinde sol tarafına yat ve bol bol su iç.Hatta hep sol tarafına yatmaya çalış.Dolaşımı rahatlattığı için şişme problemi olmuyor.Ben kan pıhtılaşması yüzünden bütün gebeliğimi sola yatarak geçirdim.Bebeğe kan akışını sağlayabilmek için...Hala hiç bir yerim şişmedi.
Canım eve geldiğinde sol tarafına yat ve bol bol su iç.Hatta hep sol tarafına yatmaya çalış.Dolaşımı rahatlattığı için şişme problemi olmuyor.Ben kan pıhtılaşması yüzünden bütün gebeliğimi sola yatarak geçirdim.Bebeğe kan akışını sağlayabilmek için...Hala hiç bir yerim şişmedi.
Gunaydin kizlar gece hic uyuyamadim sabahta kalktik erkenden kahvaltimizi yaptik siz napiyosunuz?
ne çok hamiş varmış temmuzda doğuracak
az kaldı zamanımız hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi
kızlarr benim bir sorum olacak doktoruma göre sağlıksız bir gebelik geçiriyor muşum, büyümesi çok yavaşmış düşer kesin dedi
bu konuda tecrübeli olan var mı birden büyüyüp her şey normale girer mi sizce
sat göre 6 haftalık hamileyim ama doktorum çoook umutsuz yüzde yüz düşer dedi keseyi gördü ama çooook küçük büyümemis bile dedi
ne yapmalıyım yoksa haftaya alalım diyor bu durumda umutsuz mu olmalıyım
gunaydın hanımlar.. bugun doktor kontrolumuz vardı. 34+5 deyiz. 2965 gr ve 49 cmiz. doktorum dogum seçimimi bana bıraktı cunku bebegin kilosu önde gidiyor. bende normal dogumdan korktugum icin ve normal dogumu beklersem bebek 4 kılo olacagı icin sezeryan düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım_=? normal dogumu beklersem 22 temmuzu beklemem gerekicek sezeryan olursa 7sinde olucam.
sende ben gibisin.benim paşa da iri bebekmiş.zaten devasa bi karnım var :) az banada sezeryan yolu görünüyor.ama 22 temmuz ve 7 temmuz arasında cok zaman var bence 12-15 temmuz felan olması daha iyi deilmi.sen bılırsın ama son gunlerde bebeklerde ciğer gelısıyor malum.erken cıkmalarına gerek yok dıye düşünüyorum.bende 17 temmuzdu bdt. ama se<eryan olursam 10unda felan olurum
Kızlar Günaydın,
Dün kontrolden geldim ve biraz moralım bozuk. 34+3 haftalıyız 2700 gr. şu anda oğlum.
elimde ve ayaklarımda şişmeler vardı. Ben sıcaklara bağlamıstım, bana bir tahlil yaptı. 24 saatlık idrarda protein / 24 saat ıdrarınızı bırıktırip tahlınızı verıyorsunuz.
Ust sınır 300 iken bende 570 çıktı. Vucutta protein kacagı varmış, Damarlarda olması gereken protein vucutta toplanıyor ve fazlalık vucuttan atılıyor. İlerisi annede Göz korlugu - Organ Yetmezliği vs gıbı sorunlara yol acıyor ve bebegıde etkılıyormus. Anladıgım kadarı ıle Preklampsi dıyorlar. Bana bebegın cıgerlerini geliştirici igne erdiler. Ikıncı setı bugun yaptırıcam. Perinatoga yonlendırdıler Doppler ile em kordona hemde bebege bakılması ıcın. Cumartesı de ona gorunucegım. Bıraz ortalık karıstı yanı. Bu tanı da anne zarar goruyor, daha fazla rıske atılmaması ıcın de bebebgı alıyorlar. Tekıkleyen artı bu sıcaklarda Yüksek tansıyon Allahtan sanırım ordan kurtarıyorum. Ellerinde ve ayaklarında şişliği olanlar - yüksek ansıyon takıbı olanlar bır kontrol etsınler. Bende nasıl bır yol izlenecek çok bılmıyorm. Perınotologa ve sonuclarımı kendı doktoruma goturunce hersey netlesıcek.
Kızlar konu ıle ılgılı nette cok fazla sey okudum. Insanın sınırlerı bozuluyor.
Sizler atlamayın bır kontrol etmekte yarar var.
Bebeklerımızı sağlıklı kucagımıza alalım ınsallah.
totolarını yerimtotosu olunca anlaşılıyor zaten kafasına bakarken doktor nerene tutuyor ultrason cihazını dikkat etmedinmi canım?aman gelmesin erkenden de ben yatmaya razıyım uzun zamandır yatıyoruz zaten arada hava almaya çıkıyoruz o kadar...
kızlar bu aralar üretimdeyim ama bişiler yapmak kafamı meşgul etmek cok iyi geldi acıkcası.buzlugu börek,kek birazda köfteyle doldurdum gidip gelip buzluga bakıp mutlu oluorum:)
bu arada 11nde yani pazartesi ben de kontrole gittim.doğa bebek 2900 kg dı.zaten dogum pozisyonunu almıstı bide suyun gayet iyi dedi doktorumuz.
26 haziranda yani benim doğum günümde bebeğimize kavusucaz inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun
funnababynin cibinlikleri güzel, ebebek mağazasında bakmıştım 99 tl ydi. demiride 42 tlydi. yeride güzeldi.yumuşaktı. beğendim orada. sonra internetten bakayım dedim gittigidiyorda aynı cibinliği 69 tl ye demirinide 37 tl ye kargo ücretsiz olarak aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?