2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar!NAsılsınız bakalım.Bugün bizim buralar serin estiriyor çok şükür.Oğlumda uyandı kıpır kıpır maşallah.Bütün gece acı çektim.Yatarken kasıklarımda az ağrı vardı.Gece sağdan sola dönerken bacak aram o kadar çok acıdı , karnıma o kadar fena ağrılar girdi ki bütün gece dönerken önce yataktan kalktım dönüp tekrar yattım.Karnımdaki bu ağrı da neydi ki ?

Canım benim , başka bir doktorla daha görüş inş. olumsuz bir duurm yoktur.Hamilelikler hakkında kötü şeyler söyleselerde çok sağlıklı bebekler de olabiliyor.Güvenebileceğin başka bir doktora daha görün.Hiç bir zaman ümitsiz olma tatlım.Müslüman her zaman ümit var olmalı çünkü Rabbim birşeyin olmasını isterse "OL" der ve o da oluverir.

teşekkür ederim cnaım tavsiyene uyacağım ama gece yatarken sol tarafıma yatamıyorum.Kalbim hızlı attığı için sol tarafıma da yatınca rahatsız ediyor beni genel de sağ tarafıma yatarak uyuyoyurum.

Gunaydin kizlar, bizde gece sular icinde kaldik ne kadar sicakkkk. Birde ustune bizde zaten fazla kandan dolayi heryerimiz yaniyor, sicaklada birlesince fena oluyorr

hayırlı sabahlar hamişler... dün geceden beri bacak aramda kasıklarıma doğru bir ağrı hissediyorum çok şiddetleniyor sonra hafifliyor.. eşim doğurmamdam korkuyor... ne yapacağımı bilemedim..:18:

günaydın tatlı annelerrrr benimde sağ bacağım kolum elim ve parmaklarım sol tarafıma göre daha çokkkkk şişiyor şişmeler böyle bölgesel olarak değişirmi konu ile ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olur mu ????

Gunaydin kizlar gece hic uyuyamadim sabahta kalktik erkenden kahvaltimizi yaptik siz napiyosunuz?

gunaydın hanımlar.. bugun doktor kontrolumuz vardı. 34+5 deyiz. 2965 gr ve 49 cmiz. doktorum dogum seçimimi bana bıraktı cunku bebegin kilosu önde gidiyor. bende normal dogumdan korktugum icin ve normal dogumu beklersem bebek 4 kılo olacagı icin sezeryan düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım_=? normal dogumu beklersem 22 temmuzu beklemem gerekicek sezeryan olursa 7sinde olucam.

slm kızlar ve mınık meleklerı

dun gıremedım gecmısı okudum sukur herkes ıyıymıs ben dun oglen uyurken sancıyla uyandım sancı 5 dakka bır gırıyordu ve agladım resmen bıde mıgrenımı tetıkledı dr aradım agrı kesıcı alayım mı dıye sormaya dr hemen gel dedı alttan baktı acılma yok dedı nst ye bagladı 3 dakkada bır 60 larda sancı vardı normalde bu sancıyla dogurursun ama acılman yok sunı sancıyı versem 5 dakka surmez dedı ama dogurtmam 10 gun sonra olmus olsa sancıların dusunmezdık bıle dedı gece 12 ye dogru tekrar gel bakalım acılman olacakmı acılma olmadıgı surece bekleyecegız ben dogurtmam sunı sancıyla 37 bıtmeden dedı gece tekrar gıttık acılma yoktu ama sancılar 80 ne yukselmıs ve duzenlıydı tabıı yıne eve gıt ctesı sabahı tekrar gel acılma varmı bakalım dedı ya ben acılmayacam sanırım 2 cm acıldı daha acılmıyor ondan sonra gercı acele etmeyede gerek yok ama ne oldugunu bılmeyınce ınsan korkuyor bıde dr bundan sonra kesınlıkle agrı kesıcı yok unut dedı bu arada sancım sıddetlı oldugu zamanlarda avuc ıclerım ve ayak tabanlarım kıpkırmızı oluyordu benım dıkkatımı cektı daha dogrusu kayınvalıdem fark ettı sızde oluyor mu bızden haberler bu kadar

Kızlar Günaydın,

Dün kontrolden geldim ve biraz moralım bozuk. 34+3 haftalıyız 2700 gr. şu anda oğlum.
elimde ve ayaklarımda şişmeler vardı. Ben sıcaklara bağlamıstım, bana bir tahlil yaptı. 24 saatlık idrarda protein / 24 saat ıdrarınızı bırıktırip tahlınızı verıyorsunuz.
Ust sınır 300 iken bende 570 çıktı. Vucutta protein kacagı varmış, Damarlarda olması gereken protein vucutta toplanıyor ve fazlalık vucuttan atılıyor. İlerisi annede Göz korlugu - Organ Yetmezliği vs gıbı sorunlara yol acıyor ve bebegıde etkılıyormus. Anladıgım kadarı ıle Preklampsi dıyorlar. Bana bebegın cıgerlerini geliştirici igne erdiler. Ikıncı setı bugun yaptırıcam. Perinatoga yonlendırdıler Doppler ile em kordona hemde bebege bakılması ıcın. Cumartesı de ona gorunucegım. Bıraz ortalık karıstı yanı. Bu tanı da anne zarar goruyor, daha fazla rıske atılmaması ıcın de bebebgı alıyorlar. Tekıkleyen artı bu sıcaklarda Yüksek tansıyon Allahtan sanırım ordan kurtarıyorum. Ellerinde ve ayaklarında şişliği olanlar - yüksek ansıyon takıbı olanlar bır kontrol etsınler. Bende nasıl bır yol izlenecek çok bılmıyorm. Perınotologa ve sonuclarımı kendı doktoruma goturunce hersey netlesıcek.

Kızlar konu ıle ılgılı nette cok fazla sey okudum. Insanın sınırlerı bozuluyor.
Sizler atlamayın bır kontrol etmekte yarar var.

Bebeklerımızı sağlıklı kucagımıza alalım ınsallah.

Bence bir iki doktor daha dolaş...Hemen umudunu yitirme!!!

Günaydın sevgili anneler
El ayak şişmeleri ne durumda ? eşim ayaklarıma ellerime baktıkça pasta gibi olmuşlar diyor hem gülüyor, hem acıyor bu kız sana şimdiden çektirmeye başladı diyor...ben fazla süs yapmayı düşünmüyorum evde. 1-2 pembe süs, bol çikolata alacağım. bol çikolata alacağım ama belki imkanım olursa tema'dan kızıma bir ağaç diktireceğim, telaşları bir atlatalım hele

sende ben gibisin.benim paşa da iri bebekmiş.zaten devasa bi karnım var :) az banada sezeryan yolu görünüyor.ama 22 temmuz ve 7 temmuz arasında cok zaman var bence 12-15 temmuz felan olması daha iyi deilmi.sen bılırsın ama son gunlerde bebeklerde ciğer gelısıyor malum.erken cıkmalarına gerek yok dıye düşünüyorum.bende 17 temmuzdu bdt. ama se<eryan olursam 10unda felan olurum

Allah senide kurtarsın insallah. ben cok minyon tipliyim öyle olmasa doktorum kesinlikle normal dogumu destekleyen bi doktor ama ben kendime güvenemıyorum. simdi ayın 7si demesi şöyle oluyor benim kızım olacak ve kızlar 10 gün erken gelirmiş. yani ayın 12si oluyor. e sezeryanda normalden bi 10 gün önce falan yapıldıgı icin 7si dedi. zaten gelişimi cok güzeldi hep basından beri. bana hiç cekmemiş kızım ben kücük o iri :)) benimde karnım devada zaten sadece karnım cıktı hala her gören oglum olcak sanıyor. iddaalaşanlar bile var doktor yanılıyo diyen cok ama ben antalyanın en iyi doktoruna gidiyorum.

cok cokkk gecmıs olsun,neysekı rahatsızlıklar farkedılmıs,az bı zaman kadı canım.hepımız dayancaz .sık sık kontrole gıt.tansıyon 14 un üstünde olursa tehlıkelı hatta benım doktorum 14 olduğu ıcın proteın varmı dıye ıdrara tahlılı yaptı herhafta.neysekı ıdrarda proteın kaçağı yokmus.muhakkak tahlıllerını ıhmal etme

valla kızımı görücek olmanın heyecanıyla benim gözüm bişey görüo mu:))) hiç dikkat etmedim haftaya hem sorayım hemde dikkat edeyim bari:))) aman sakın erken gelmesin tam zamanında gelsin annesine babasına:) çıkarsan da ya sabah yada akşamları çık canım 11-15 arası çıkma dedi doktor bana...

ohh ne güzel canım yaaa bravo sana ne iyi yapmışsın. afiyetle yersiniz inş:) bende ay sonu yapıcam artık benim daha zamanım var... gerçi seninde 9 temmuz gibi görünüo ama herhalde daha önce gelicek kuzucuğun:)) demekki herşeyi erkenden yapmak en iyisiymiş... amin inş. canım Allah hepimize kolaylıklar versin. rahat bir doğum diliyorum..

ooo çok iyi almışsın canım.. o zaman bende bir e-bebek araştırması yapayım.. güle güle kullan canım beniiim bebişin güzel güzel yatsın içinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…