2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy zor valla işin:) ben istan bul'dayım ama ailem tüm arkadaşlarım hep antalya'da. evlenip ist. e geldim:)) yani bilirim orayı... klima var neyseki de sorun olmuodur. üşütmek zor ama fazla klima da hasta edio. ben antalyada hep hasta olurdum klimadan boğaz enfeksiyonu.. sende dikkat et canım kendinee.. arada vantilatör çalıştır dicem ama o bile sıcak üfler...

canım bence kilosu gayet iyi. Rahat ol. Ben 33+5 de gittiğimde 2350 gram demıstı. Boyunu bana da söylemedi,bende kilosuna o kadar odaklanmışımki boyunu sormayı unuttum.

maşallah bebişine:)) demekki endişe edicek bişey yomuş çok sevindim ooohh:)) aynen yaaa boyunu bende hiç sormadım, o da söylemedi.. haftaya bi sorayım yada arkadaşın dediği gibi fl sine bakıp boyunu hesaplayalım:)

canım sağ ve sol taraf arasında şişme farkını ilk kez duyuyorum nette araştırdın mı?Doktoruna sorsan?Normalde her zaman sağ el ve sağ ayak sol taraftakilerden büyük olur biraz.Sağımızı daha çok kullandığımız için...Belki ondan dolayı öyledir.

benim de sağ ayağım daha çok şişiyor. bu bebeğin otarafta daha çok bulunduğunu gösterirmiş. önemli birşey değilmiş.

bencede ne kadar durursa bebişin o kadar iyi tabi ama yine kararı verecek olan sensin. neee kızlar 10 gün önce mi gelirmiş??? amanııınn :))) valla benimde sadece top gibi bir karnım var. eşim doktor ve onun hastanesindeki hemşireler de "yok yaaa bu erkek" diyip durdular. hatta bi tanesi sürpriz olabilir falan dedi.. yok artık daha neler. o kadar çok kişiden duydum ki. şimdiye kadar kız olur diyeni görmedim. kontrolde bir daha baktı doktorum bal gibi kız baksana dedi.. tabi ben anlayamadığım için eşime gösterdi o da kız dedi;:)) yani kişinin yapısıyla ilgili bunlar...

insanında durduk yere kafasını karıştırıyolar demi :)) neyse en iyisini taibki doktorlarımız bilir. eskidenmiş o sivri karın top karın hurafeleri. ben yıktım o inancı :)) basket topu gibi göbekle bi prenses dogurucam :))

inşallah dediğin gibidir canım sağ tarafımızı daha çok kullandığımız içindir , saolsun melocan önemli bişey değil bebeğin sağ tarafta olduğu içindir diye yazmış evet benim kızım da hep sağ tarafıma toplanır ve hareketlerini sağ tarafımda daha çokkkk hissediyorum haftaya kontrolüm var sorayım dr bakalım ne diyecekkk.....

selam gözde bende antalya da yaşıyorum hangi dr gidiyorsun ??

Nasılsınız annecikler? Doğum yapan varmı?
Biz çarşamba kavuşuyoruz kısmetse günler azaldıkça hem korkum artıyor hem seviniyorum garip bi duygu sanki karnımda hareket eden başka bişey var ve onu içimden alacakları için üzülüyorum ama bebeğim gelcek yüzünü görcem diyede çok mutluyum sezeryanla olcağı ve önceden benzer bi ameliyat olduğum için acısını az çok tahmin edip korkuyorum hep aklımda ayılma anım var nasıl bi acıyla uyanırım bebeğimi sorup dururum vs kuruyorum durmadan birde allah korusun kötü bişey olur diye çok korkuyorum ikidebir gözlerim doluyo ağlayasım geliyo nasıl gitcem hastaneye hiç bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben 80 kgla hamile kaldım şuan 88.5-89 um yani 9 kg ile bitiriyorum kızda çok kilo alınır kalçalar genişler yüz çirkinleşir vs dediler hiç öyle bişe olmadı yüzüm hep aynı şişme bile yok kalçalarımda aynı gebelikten önceki kıyafetlerimin hepsi oluyo kocaman bi karnım var erkeklerde daha bi top gibi oluyo benim karnım iri yastık varmış gibi ve hiiçç aşağı inmedi tvde dizilerindeki yalandan hamilelerin karnı gibi sanki midemde çocuk zaten sezeyan olcağı için çokta dert değil. Bana 2 dr.da kız dedi bizde kız istediğimiz için heycanla bekliyoruz geçende erkek bu diyen komşulara ya herşeyini pembeli çiçekli aldım olmasın erkek dedim biz erkek kıyafeti getiririz diyolar dr.um artık görünmüyo ama kız dediysem kızdır diyo başka dr.da kız demişti kısmet artık sağlıklı olsunda...

bende de şeker çıktı diyet yapıyorum aynı şekilde. bebeğin kilosu hangi haftada ne kadar, benimkininde kilosu fazla çıkıyor. tedirginde oluyorum. 35+3 de 3300 gr dı.

aynen yaaa kafa kalmadı kız mı erkek mi die:)) yok canım bana basket topu mu yuttun diolar kuzenlerim falan:))) ooohhh doğuralım prenseslerimiz de görsünler :)))

ahh ne güzelll çok az kaldı yavruna kavuşmana, darısı başımıza artık. hayırlı ve rahat bir doğum diliyorum canım yaa.. epidural yaptırmayacaksın sanırım.. ayılma falan dediğin için öyle algıladım.. bakma hiiç söylenenlere bana da öyle diolar. erkek bu, yüzün çirkinleşmedi, yok şöyle yok böyle falan... hatta kayınvalidem bile hiç yüzün bozulmadı, çirkinleşmedi dedi eşimde "karım o kadar güzel ki ancak bu kadar çirkinleşebilio" dedi:))ama dr um 10 kere baktı bal gibi kız dedi.. yaşasın prenseslerimizi doğurucaz:)

yuppi artık izinliyim,dinlenicem.bu arada kafamı kurcalayan bir şey var.
eşim
2 temmuz doğumlu.bizim bdt 7 temmuz.doğum sezeryan olacak.eşim denk gelirse 2 temmuz olmasını istiyor.ama benim kafamda bazı soru işaretleri var.allah gecinden versin tabiki de ama eşim vefat ettiğinde kızım doğum gününü kutlayabilecek mi acaba?belki gereksiz saçma bir düşüncedir bilmiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

erhan muluk dimi evet onu bende cok duydum cok iyidir oda giden arkadaslarım vardı hepsi memnundu. aslında bende gitmek istedim oraya ama eşimin kıskanclıkları yüzünden bayan doktor tercih etmek durumunda kaldım ben adile teyze cocuk yuvasının orda oturuyorum sen nerde oturuyorsun.

komşu sayılırız gözdecimmmm bende güzeloba da düdenparkı varya işte orda oturuyorum özgürlük bulvarı tarafında :) kaç haftalık hamilesin ?

komşu sayılırız gözdecimmmm bende güzeloba da düdenparkı varya işte orda oturuyorum özgürlük bulvarı tarafında :) kaç haftalık hamilesin ?

ben su 34+5deyim. ama bebişin kilosu az iri ultrasonda 36 haftalık cıkıyor. senin ne kadar? sabah doktora randevum vardı alalhım bu ne sıcak yarabbim evden cıkılcak gibi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…