- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.121
benim 33+3 de 2665 di ama haftasına göre hafta önde çıkıyordu.
benim gibi antalyada yasayan anne adayları varmı varsa bu sıcakta napıyorsunuz ben artık klimada yatıyorum dayanamıyorum evimde fazla güneş alıyor. ama dogum öncesi üşütürüm diede korkmuyor degilim ama antalyada üşütmekte biraz zor tabi :)
canım bence kilosu gayet iyi. Rahat ol. Ben 33+5 de gittiğimde 2350 gram demıstı. Boyunu bana da söylemedi,bende kilosuna o kadar odaklanmışımki boyunu sormayı unuttum.
günaydın tatlı annelerrrr benimde sağ bacağım kolum elim ve parmaklarım sol tarafıma göre daha çokkkkk şişiyor şişmeler böyle bölgesel olarak değişirmi konu ile ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olur mu ????
günaydın tatlı annelerrrr benimde sağ bacağım kolum elim ve parmaklarım sol tarafıma göre daha çokkkkk şişiyor şişmeler böyle bölgesel olarak değişirmi konu ile ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olur mu ????:3 7:
Allah senide kurtarsın insallah. ben cok minyon tipliyim öyle olmasa doktorum kesinlikle normal dogumu destekleyen bi doktor ama ben kendime güvenemıyorum. simdi ayın 7si demesi şöyle oluyor benim kızım olacak ve kızlar 10 gün erken gelirmiş. yani ayın 12si oluyor. e sezeryanda normalden bi 10 gün önce falan yapıldıgı icin 7si dedi. zaten gelişimi cok güzeldi hep basından beri. bana hiç cekmemiş kızım ben kücük o iri :)) benimde karnım devada zaten sadece karnım cıktı hala her gören oglum olcak sanıyor. iddaalaşanlar bile var doktor yanılıyo diyen cok ama ben antalyanın en iyi doktoruna gidiyorum.
benim de sağ ayağım daha çok şişiyor. bu bebeğin otarafta daha çok bulunduğunu gösterirmiş. önemli birşey değilmiş.
bencede ne kadar durursa bebişin o kadar iyi tabi ama yine kararı verecek olan sensin. neee kızlar 10 gün önce mi gelirmiş??? amanııınn :))) valla benimde sadece top gibi bir karnım var. eşim doktor ve onun hastanesindeki hemşireler de "yok yaaa bu erkek" diyip durdular. hatta bi tanesi sürpriz olabilir falan dedi.. yok artık daha neler. o kadar çok kişiden duydum ki. şimdiye kadar kız olur diyeni görmedim. kontrolde bir daha baktı doktorum bal gibi kız baksana dedi.. tabi ben anlayamadığım için eşime gösterdi o da kız dedi;:)) yani kişinin yapısıyla ilgili bunlar...
canım sağ ve sol taraf arasında şişme farkını ilk kez duyuyorum nette araştırdın mı?Doktoruna sorsan?Normalde her zaman sağ el ve sağ ayak sol taraftakilerden büyük olur biraz.Sağımızı daha çok kullandığımız için...Belki ondan dolayı öyledir.
Allah senide kurtarsın insallah. ben cok minyon tipliyim öyle olmasa doktorum kesinlikle normal dogumu destekleyen bi doktor ama ben kendime güvenemıyorum. simdi ayın 7si demesi şöyle oluyor benim kızım olacak ve kızlar 10 gün erken gelirmiş. yani ayın 12si oluyor. e sezeryanda normalden bi 10 gün önce falan yapıldıgı icin 7si dedi. zaten gelişimi cok güzeldi hep basından beri. bana hiç cekmemiş kızım ben kücük o iri :)) benimde karnım devada zaten sadece karnım cıktı hala her gören oglum olcak sanıyor. iddaalaşanlar bile var doktor yanılıyo diyen cok ama ben antalyanın en iyi doktoruna gidiyorum.
herkese günaydın hanımlar bende herkes gibi uyuyamıyorum artık sabahın köründe kalktık yine sıcaklar bi taraftan oooofffffffff
evt canım bende var malesef şeker yüklemesinde değerler yüksek çıktı diyet yapıyorum 6.ayımızdan.beri bebeğim şeker yüüznden kilolu haftasına göre ve muhtemelen de erken doğum olcak bekliyoruz bakalım sağlıklı olsunda inşaallah.
insanında durduk yere kafasını karıştırıyolar demi :)) neyse en iyisini taibki doktorlarımız bilir. eskidenmiş o sivri karın top karın hurafeleri. ben yıktım o inancı :)) basket topu gibi göbekle bi prenses dogurucam :))
selam gözde bende antalya da yaşıyorum hangi dr gidiyorsun ??
Nasılsınız annecikler? Doğum yapan varmı?
Biz çarşamba kavuşuyoruz kısmetse günler azaldıkça hem korkum artıyor hem seviniyorum garip bi duygu sanki karnımda hareket eden başka bişey var ve onu içimden alacakları için üzülüyorum ama bebeğim gelcek yüzünü görcem diyede çok mutluyum sezeryanla olcağı ve önceden benzer bi ameliyat olduğum için acısını az çok tahmin edip korkuyorum hep aklımda ayılma anım var nasıl bi acıyla uyanırım bebeğimi sorup dururum vs kuruyorum durmadan birde allah korusun kötü bişey olur diye çok korkuyorum ikidebir gözlerim doluyo ağlayasım geliyo nasıl gitcem hastaneye hiç bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben 80 kgla hamile kaldım şuan 88.5-89 um yani 9 kg ile bitiriyorum kızda çok kilo alınır kalçalar genişler yüz çirkinleşir vs dediler hiç öyle bişe olmadı yüzüm hep aynı şişme bile yok kalçalarımda aynı gebelikten önceki kıyafetlerimin hepsi oluyo kocaman bi karnım var erkeklerde daha bi top gibi oluyo benim karnım iri yastık varmış gibi ve hiiçç aşağı inmedi tvde dizilerindeki yalandan hamilelerin karnı gibi sanki midemde çocuk zaten sezeyan olcağı için çokta dert değil. Bana 2 dr.da kız dedi bizde kız istediğimiz için heycanla bekliyoruz geçende erkek bu diyen komşulara ya herşeyini pembeli çiçekli aldım olmasın erkek dedim biz erkek kıyafeti getiririz diyolar dr.um artık görünmüyo ama kız dediysem kızdır diyo başka dr.da kız demişti kısmet artık sağlıklı olsunda...
merhaba büşracım ben figen hanıma gidiyorum sen kime gidiyorsun?
gözdecim ben anadolu hastanesinde erhan bey var ona gidiyorum figen hanım a giden arkadaşlarım da var ama ben çok geç duydum figen hanım ı erhan bey ile hamilelik takibini başlatınca bırakmak istemedim hangi semtte oturuyorsun ?
erhan muluk dimi evet onu bende cok duydum cok iyidir oda giden arkadaslarım vardı hepsi memnundu. aslında bende gitmek istedim oraya ama eşimin kıskanclıkları yüzünden bayan doktor tercih etmek durumunda kaldımben adile teyze cocuk yuvasının orda oturuyorum sen nerde oturuyorsun.
komşu sayılırız gözdecimmmm bende güzeloba da düdenparkı varya işte orda oturuyorum özgürlük bulvarı tarafında :) kaç haftalık hamilesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?