- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.141
ben su 34+5deyim. ama bebişin kilosu az iri ultrasonda 36 haftalık cıkıyor. senin ne kadar? sabah doktora randevum vardı alalhım bu ne sıcak yarabbim evden cıkılcak gibi degil.
bencede ne kadar durursa bebişin o kadar iyi tabi ama yine kararı verecek olan sensin. neee kızlar 10 gün önce mi gelirmiş??? amanııınn :))) valla benimde sadece top gibi bir karnım var. eşim doktor ve onun hastanesindeki hemşireler de "yok yaaa bu erkek" diyip durdular. hatta bi tanesi sürpriz olabilir falan dedi.. yok artık daha neler. o kadar çok kişiden duydum ki. şimdiye kadar kız olur diyeni görmedim. kontrolde bir daha baktı doktorum bal gibi kız baksana dedi.. tabi ben anlayamadığım için eşime gösterdi o da kız dedi;:)) yani kişinin yapısıyla ilgili bunlar...
33 + 4 deyim ama benim de son kontrolümde yani geçen hafta 35 haftalık görünüyordu bebeğim kilo 2400 demişti dr. haftasına göre gelişimi önde demişti haftaya cuma tekrar kontrolüm var bakalım ne kadar kilo almış kızımmm figen hanım andeva da doğum yaptırıyor diye biliyorum , sezeryan mı olacak doğumun ....
canım benim akrnımda öyle. şimdiye kadar beni görüpte kız diyen olmadı. herkes erkek mi diye sormuyor bile erkek dimi diyor. doktorun kesin kzı demesine rağmen acaba dediğim oluyor.
dimiii :))) hele pazarda sürekli ot aldıgım bi teyze hala inanmıyor dogur ben görcem seni diyor :))) ama ben doıgumda deişmesini istemem o kadar cok alısveriş yaptımki. ayrıca insanın psikolojisi bozulur zaten hem en iyi doktora git hem yanılsın:=))
birkaç ay pembelerle dolaşır eğer aksi olursa:)
ya bilmiyorum sezeryanmı olsun normalimi beklesem karar veremıyorum. bende bugun gittim 3 kılo olmus normali beklersem 4 olcak. 4 kılo bebegi normal dogurmakta hiç kolay degil simdiden bile tekmeleri acayip sert canımı acıtıyor.sen sezeryanmı olacaksın?
benim de henüz belli değil sanırım son haftalara doğru netleşecek :44:
Nasılsınız annecikler? Doğum yapan varmı?
Biz çarşamba kavuşuyoruz kısmetse günler azaldıkça hem korkum artıyor hem seviniyorum garip bi duygu sanki karnımda hareket eden başka bişey var ve onu içimden alacakları için üzülüyorum ama bebeğim gelcek yüzünü görcem diyede çok mutluyum sezeryanla olcağı ve önceden benzer bi ameliyat olduğum için acısını az çok tahmin edip korkuyorum hep aklımda ayılma anım var nasıl bi acıyla uyanırım bebeğimi sorup dururum vs kuruyorum durmadan birde allah korusun kötü bişey olur diye çok korkuyorum ikidebir gözlerim doluyo ağlayasım geliyo nasıl gitcem hastaneye hiç bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben 80 kgla hamile kaldım şuan 88.5-89 um yani 9 kg ile bitiriyorum kızda çok kilo alınır kalçalar genişler yüz çirkinleşir vs dediler hiç öyle bişe olmadı yüzüm hep aynı şişme bile yok kalçalarımda aynı gebelikten önceki kıyafetlerimin hepsi oluyo kocaman bi karnım var erkeklerde daha bi top gibi oluyo benim karnım iri yastık varmış gibi ve hiiçç aşağı inmedi tvde dizilerindeki yalandan hamilelerin karnı gibi sanki midemde çocuk zaten sezeyan olcağı için çokta dert değil. Bana 2 dr.da kız dedi bizde kız istediğimiz için heycanla bekliyoruz geçende erkek bu diyen komşulara ya herşeyini pembeli çiçekli aldım olmasın erkek dedim biz erkek kıyafeti getiririz diyolar dr.um artık görünmüyo ama kız dediysem kızdır diyo başka dr.da kız demişti kısmet artık sağlıklı olsunda...
slm kızlardün kontrolümüz vardı bebeişim iyimiş çok şükür ama biraz tombik dedi doktorumuz daha 37.haftamdayım 3350 g olmuş 3 haftada 4000 i geçer normal doğum yapamazsın dedi.ve de suyum azalmış biraz p.tesi tekrar çağırdı eğer dahada azalmışsa belkide hemen sezeryanla alabilirler.hep kendimi normal doğuma hazırlamıştım ama panik oldum şimdide.bakalım hayırlısı p.tesi belli olucak inş.dua edin lütfen bir sorun çıkmasın.aslında erken olmasınıda istiyorum biyandan çok özledim bebişimi hemen kavulmak güzel olazak
ahh ne güzelll çok az kaldı yavruna kavuşmana, darısı başımıza artık. hayırlı ve rahat bir doğum diliyorum canım yaa.. epidural yaptırmayacaksın sanırım.. ayılma falan dediğin için öyle algıladım.. bakma hiiç söylenenlere bana da öyle diolar. erkek bu, yüzün çirkinleşmedi, yok şöyle yok böyle falan... hatta kayınvalidem bile hiç yüzün bozulmadı, çirkinleşmedi dedi eşimde "karım o kadar güzel ki ancak bu kadar çirkinleşebilio" dedi:))ama dr um 10 kere baktı bal gibi kız dedi.. yaşasın prenseslerimizi doğurucaz:)
canım peki bu evicap kapsülün fiyatı nedir cok pahalı mıdır ve içinde ne kadar var ne kadar gidiyor bi kutu :44:
canım benım okurken gözlerım doldu.allah yardımcın olsun,dularım senınle olacak.sağ salim sen de bebeğin de kurtulursunuz inşallah
bu arada ben de 25 kılo aldım sımdıye kadar ve kılo alımım durdu.artık almıyorum.25 kılo aldıgımı duyanlar ınanmıyor.ben de nereme aldıgımı dusunup duruyorum.ben de hıc değişmedim yuzum falan aynı duruyor.sağlıklı olalım da gerısı onemlı değil
insanı son zamanlarda korku basıyor :)))
haklısın canım ben çokkk kararsızım( 4 yıl önce apandist ameliyatı oldum ameliyattan sonra çok ağrım oldu ve narkozu bir türlü atamadım vucüdumdan işte bu sebeplerden sezeryandan korkuyorum çünkü kızımın doğduğu ilk dakikaları görmek istiyorum epiduralle ilgili de her kafadan bir ses çıkıyor beni kararsız bırakıyorlar normal doğumu zor yaparsın dedi dr minyon tipliyim ben ufacık tefecik :):) hayırlısı ile son haftalar gelsin de karar vericez artık doğum şekline .....
ben heralde epidural yapıcak gibiyim genel istemıyorum bebei ilk ben göreyim istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?