2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben su 34+5deyim. ama bebişin kilosu az iri ultrasonda 36 haftalık cıkıyor. senin ne kadar? sabah doktora randevum vardı alalhım bu ne sıcak yarabbim evden cıkılcak gibi degil.

33 + 4 deyim ama benim de son kontrolümde yani geçen hafta 35 haftalık görünüyordu bebeğim kilo 2400 demişti dr. haftasına göre gelişimi önde demişti haftaya cuma tekrar kontrolüm var bakalım ne kadar kilo almış kızımmm figen hanım andeva da doğum yaptırıyor diye biliyorum , sezeryan mı olacak doğumun ....

canım benim akrnımda öyle. şimdiye kadar beni görüpte kız diyen olmadı. herkes erkek mi diye sormuyor bile erkek dimi diyor. doktorun kesin kzı demesine rağmen acaba dediğim oluyor.

ya bilmiyorum sezeryanmı olsun normalimi beklesem karar veremıyorum. bende bugun gittim 3 kılo olmus normali beklersem 4 olcak. 4 kılo bebegi normal dogurmakta hiç kolay degil simdiden bile tekmeleri acayip sert canımı acıtıyor.sen sezeryanmı olacaksın?

canım benim akrnımda öyle. şimdiye kadar beni görüpte kız diyen olmadı. herkes erkek mi diye sormuyor bile erkek dimi diyor. doktorun kesin kzı demesine rağmen acaba dediğim oluyor.

dimiii :))) hele pazarda sürekli ot aldıgım bi teyze hala inanmıyor dogur ben görcem seni diyor :))) ama ben doıgumda deişmesini istemem o kadar cok alısveriş yaptımki. ayrıca insanın psikolojisi bozulur zaten hem en iyi doktora git hem yanılsın:=))

birkaç ay pembelerle dolaşır eğer aksi olursa:)

benim de henüz belli değil sanırım son haftalara doğru netleşecek :44:

slm kızlardün kontrolümüz vardı bebeişim iyimiş çok şükür ama biraz tombik dedi doktorumuz daha 37.haftamdayım 3350 g olmuş 3 haftada 4000 i geçer normal doğum yapamazsın dedi.ve de suyum azalmış biraz p.tesi tekrar çağırdı eğer dahada azalmışsa belkide hemen sezeryanla alabilirler.hep kendimi normal doğuma hazırlamıştım ama panik oldum şimdide.bakalım hayırlısı p.tesi belli olucak inş.dua edin lütfen bir sorun çıkmasın.aslında erken olmasınıda istiyorum biyandan çok özledim bebişimi hemen kavulmak güzel olazak

benimde yarın kontrolüm var bakalım minik kızım ne kadar olmuş baya bi ufak tefek geliyor bana iki hafta önce 1700 dü doktor gayet iyi dedi az çıkınca kilosu üzülüyorum ama minyon bi kız olcak herhalde olsun sağlıklı olsun gerisi mühim değil az önce aile hekimine gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım doktorun verdiği kan ilacını hiç içemedim ne durumda kan değerlerim merak ediyorum kansızlık yoktu gerçi ama doktorada sölemedim kullamıyorum die yrn söyliyim bari sonra sorun çıkmasın

canım benım okurken gözlerım doldu.allah yardımcın olsun,dularım senınle olacak.sağ salim sen de bebeğin de kurtulursunuz inşallah

bu arada ben de 25 kılo aldım sımdıye kadar ve kılo alımım durdu.artık almıyorum.25 kılo aldıgımı duyanlar ınanmıyor.ben de nereme aldıgımı dusunup duruyorum.ben de hıc değişmedim yuzum falan aynı duruyor.sağlıklı olalım da gerısı onemlı değil

hayırlısı olsun canım.bebiş biraz tombik gerçekten maşallah dıyeyım

Genel anestezi olcak cnm epidural istiyodum ama dr bisürü bahane üretti bazen tutmuyo acımasada hissetcen korkabilirsin başka ameliyatlarda oluyo onu yapan anestezi uzmanı gelemeyebilir vs diye bence asıl sebep epidurali becerebilcek anestezi uzmanı olmaması küçük yerde yaşamanın dezavantajı işte güya özel hastane. Gerçi korkardım belkide hayırlısı artık bebeğime sağsağlim kavuşayımda yeter. Hıçkırık tuttu şuan bebişi kıyamam yaa kimbilir nasıl sıkışık ayağını falan uzatıp duruyo o da rahatlıcak inşallah doğunca.
Cinsiyetide doğunca görcez ben eminim kız olduğundan ama farketmez en kötü ihtimal bi süre pembeli giyen bi oğlum olur napalım:)

canım peki bu evicap kapsülün fiyatı nedir cok pahalı mıdır ve içinde ne kadar var ne kadar gidiyor bi kutu :44:

ben dun aldm eczaneden e vitemni kapsulu, markasını hatırlamıyorum ama, 200 mg lıkları 9 tl, 400 mg olanı 10 tl idi.

bu nası kullanılıyo ki aacaba, direk kırıp göğüs ucunun üzerne mi döküyorz?

Nerden nereye geldik dimi cnm bugünleri gördük bundan sonrasıda çok güzel olur inşallah...

Kızlar bizim bebişte salı günü 3400 gr çıktı önceki hafta 3200 dü 3,5 gibi doğar dedi bende ele avuca gelsin yeter dedim dr.un hemşireside diyo ne eli avucu tosun gibi maşallah diye:) Aslında ben 4-5 kgya tosun derim 3-3,5 orta halli bence. 2,5 tan aşağısı beni biraz korkuturdu sağlık açısından değilde korkardım tutmaya ama erken doğmadığı sürece o kadar zayıf pek olmuyo zaten. Önemli olan sağlıkları yerinde olsun sütü emdikçe şişmanlar onlar hem ultrasonada pek güven olmuyo tartı değil sonuçta doğduktan sonra biraz zayıflıyolarda

insanı son zamanlarda korku basıyor :)))

haklısın canım ben çokkk kararsızım ( 4 yıl önce apandist ameliyatı oldum ameliyattan sonra çok ağrım oldu ve narkozu bir türlü atamadım vucüdumdan işte bu sebeplerden sezeryandan korkuyorum çünkü kızımın doğduğu ilk dakikaları görmek istiyorum epiduralle ilgili de her kafadan bir ses çıkıyor beni kararsız bırakıyorlar normal doğumu zor yaparsın dedi dr minyon tipliyim ben ufacık tefecik :):) hayırlısı ile son haftalar gelsin de karar vericez artık doğum şekline .....

ben heralde epidural yapıcak gibiyim genel istemıyorum bebei ilk ben göreyim istiyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Benim de kızım olacak inşallah. Ama insanların tepkileri yüzünden her gittiğimde cinsiyetine bir daha baktırıyorum. Çünkü her gören oğlun mu olacak diyor. Ve bunun sebebi olarak karnımın sivri olmasını söylüyorlar.
Halbuki doktorum karın sivriliğinin vücüt yapısı ile ilgili olduğunu söyledi. Zayıf insanların göbeği sivri olurmuş. Ayrıca yayılacak kadarda kilo almadım. İnsan böyle söylenince tedirgin oluyor sonuçta tabiki sağlıklı olsun cinsiyet farketmez ama kıyafetleri geçtim odası tam bir kız odası oldu :)Bi kaç ay pembe giyse bişey olmaz ama odayı napacağız
Neyse size bir şey sormak istiyorum. Benim ellerimde çok ağrı var . Özellikle sabahları oldukça şiddetli. Eklem yerleri çok acıyor. Acaba benle aynı dertten muzdarip olan var mı?

ben heralde epidural yapıcak gibiyim genel istemıyorum bebei ilk ben göreyim istiyorum.

Bende sırf o yüzden istiyorum epidurali, o nasıl bi histir yaşamak istiyorum, doğar doğmaz görmeyi. Ama daha erken olduğu için doktorum hiiiç girmedi doğum şekline, daha var ona dedi geçen gittiğimde. İki hafta sonra randevum var, 36 hafta olcaz o zaman, herhalde konuşuruz o konuyu. İçimdeen bi ses sezeryan olcak diyo, bebek biraz iri olcak dedi doktorum, 33 hafta iken 2400 dü. Ben ne kadar normal doğum istesemde iki yöntemden de korkuyorum, allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…