2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benimde öyle canım ya sabah kalktığımda sanki ellerimle parmaklarımla bir iş yapmışm gibi zor kıpırdatıyorum.yumruk bile yapmakta zorlanıyorum sanırım bebişler bizden iyice çalmaya başladılar kalsiyum takviyesi belki iyi gelebilir p.tesi bende sorucam doktora bakalım ne diycek.

Kalsiyumdanda olabilir çünkü artık süt içemiyorum :S Ama kalsiyum ilacı alıyorum tabi doğal almanın yerini tutmuyor olabilir. Bir de artık ellerim şişiyor buda sebep olabilir :S

merhaba temmuz anneleri,

ben de neredeyse gebeliğimin başından beri sizleri takip ediyorum. artık her birinizi tanır gibi hissediyorum kendimi :)
kısmet olursa temmuz sonunda kızımı kucağıma alacağım, aslında son dr kontrolümde doğum tarihi 19 temmuz çıktı ama bakalım artık kısmet :) bebeğim 32+0 da 2000 grdı.
çok şükür herşey yolunda şimdilik.

hepinize sağlıklı son haftalar ve doğumlar diliyorum..

slm kızlarrr bu gun kızımın dogcagı gun bellı oldu cok sukur
ayın 21 ınde persembe gunu hayırlısıyla gelıyo kızım ıns
sezeryanla olucak dogumum ben epıduralden cok korkuyodum genel anestezı
ıstıyodum ama doktorum ısrarla epıdural olsun dedı o ılk bebegını gormenın hazzını tat dedı
aynı zamanda genel anestezı sonrasında bebegınle pek ılgılenemıomussun kendınle ılgılenmekten
bende cessaretımı topladımm ve epıdurale karar verdık 37+3 um bebgım 3 kılo 50 gr boyuda 47 cnm olmus
cok sukur MASALLAH :))

benimde karnım sivri, top gibi duruyor önümde ve şimdiye kadar bir allahın kulu bile kızın olcak demedi.hiç kulak asma bunlara, tamamen annenin fiziksel yapısı ile alakalı. çok zayıftım bende hamilelik öncesi.

ellerde olan durumu bende yaşadım. ve hala devam ediyor.ilk başlarda hafifti sonra giderek arttı. hatta artık özellikle sol elimin orta parmağını kullanamaz hale geldim. bazen parmak takılıp kalıyor diğer elimle düzeltiyorum. doktorumla görüştüğümde bazı gebelerde şişmelerden dolayı parmaklarda sinir sıkışmaları oluyormuş ve bu sebeple özellikle uzun süre hareketsiz kaldığında daha çok artıyormuş. gece de hareketsiz kalıyor ve sabah sıkıntı oluşturuyor.bunun doğum sonrasında geçeceğini şimdi sık sık yumruk gibi yaparak aç kapa egzersizleri yapmamı önerdi.

ikinizinde bebisine kavusmasina cok az kalmis darisi basimiza, hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah:) nasil bir heyecan vardir smdi, saglikli sihhatli olun ins bebisinizde sizde :) sora bize dogum hikayenizide yazarsiniz artik:)

tarihleri belli olan hatta haftaya bebıslerıne kavusacak olanlar adına cok sevınclıyım benı bıle heyecan aldı kendımı unuttum resmen hayırlısı olsun saglıkla hepımız bebeklerımızı kucagımıza alalım ınsallah

kılo konusunuda bence dusunmeyın benım bebıs 32+0 da 2000 gr dı 34+0 da 2500gr 35+6 da 2800 cıktı son haftalara gelmeden anlasılmıyor kılolu olup olmayacagı bence bı anda durabılıyor kılo alımı sağlıklı olsunlar kıloları sorun yapmayalım

Selam kızlar.Sabahtan beri mutfağı temizliyorum.Dolapdaki herşeyi indirdim , dolapları iç-dış sildim , pırıl pırıl yerleştirdim.Parmağıma kramp girince az ara verdim.Hem bakaym yokluğumda doğuran olmuş mu diye.Bir arkadaşım vardı dün gece doğum yapmış.2 gündür hastanede yatıyordu suni sancı vermemişler kendi sancısı ile doğurmuş.3,5 kilo doğmuş kızı darısı bizim başımıza inş.

Ayy canım Allah yardımcın olsun inş.Ben de pazartesiye tekrar kontrolüm var.İlaç kullanmayı bırakmış olacağım bakalım sancılar ne durumda olacak.Ben şimdi ilaç kullandığım halde az az sancı hissediyorum.İlacı bırakırsam acaba çok şiddetli hisseder miyim bilmiyorum.Hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.

Canım internette okuduğun herşeye inanma.Yalan yanlış herşey yazıyo.Canını sıkma tedavisi vardır illaki.Sen ve bebeğin sağlıklı olun diye doktorun elinden geleni yapacaktır canını sıkma olur mu ? Dualarımız seninle ve bebeğinle tatlım...

Geçici birşey olur umarım. Karpal Tünel Sendromu diye bişey sanırım bu :)

saol cnm senle durumumuz aynı sayılır ama sen ılacı bırakınca 38. haftaya baslamıs oluyorsun zaten o yuzden sorun olmaz bence benım annemınde ılk dogumda sunı sancı almadan acılması yarıda kalmıs genetıkde bıraz bunlar sanırım rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ve ayrıca sende kendını cok yorma bırak dolapların ıcını falan dogumdan sonra evde duracaksın zaten ozaman yap sancıların artmasın durduk yere hıc canımızın kıymetını bılmıyoruz valla biz ve benım doktorum ve hastanedekı ebelerın dedıgı sey su sancının bızım ıcın onemı yok acılmaya neden olmadıkca (( allah az sancıyla bır avazda kurtarsın ınsallah hepımızı

Slm kizlar, uzun zamandir giremiyorum internete, malum erken dogum sendromu yasadim.. Cumartesi gunu kizimin 40 i cikiyor, artik toparladik kendimizi, biraz da buyuduk, 2 karis kizim simdi 2.5 karis oldu. Kiyafet bulmakta hala cok zorlaniyoum. Ayrica Baku de hava 42 derece olmasina ragmen kizim hala kendi isisini koruyamiyor ve usuyor :)

Kizlar sizin de yavas yavas dogumlar oluyordur, Allahim hepinizin yardimcisi olsun, sakin endiselenmeyin, korkmayin Allahim inanin yardim ediyor..

Kizlar ben dogumdan sonra bagirsak enfeksiyonu gecirdim, bagirsaklarim iltihaplanmis ve 20 gun boyunca kanamam oldu. Bakudeki doktorlar hemeroit deyip beni yalnis tedavi ettirip olumden dondum diyebilirim.. Cok kan kaybettim ve bedenim iltihap dolmus.

Simdi ilac kullaniyorum ve bebegimi 20 gundur emziremiyorum, sutumu sagiyorum ama o kadar az ki, gunde 5 ml anca.. damla damla anca cikiyor...

BU KONUDA BANA YARDIM EDIN LUTFENNNN< 5 GUN SONRA ILAC TEDAVIM BITECEK, SUTUM GELIR MI TEKRAR ACABA< NE YAPMALIYIM SIZCEE

bencede genel anestesi alma. onun ilk kokusunu alman gibisi varmı? doktoruda tebrik ederim tavsiyesinden dolayı.
hayırlı olsun şimdiden çok az kalmış

canım aramızda 1 gün var heyecanlandım yazını okuyunca.İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

sık sık goguslerının ustunden sıcak su uygula cnm ve bebegını dogru pozısyonda emzırdıgınden emın ol kı bebek emerken sut bezlerını devreye soksun emdıkce gelır sabırlı ol tatlım senın ıstemen sutunun olmasında en buyuk etken olacak kolay gelsın cnm

anladım canım tabi eğer güvenebileceği bir anestezi uzmanı yoksa işi yokuşa sürebilirler.. neyse yaa hayırlısı olsun.. öyle yada böylee bebeğin yakında kollarında allahın izniyle. oyyyy yerim ben onun hıçkırığını:) az kaldı annesi artık ikinizde rahatlayacaksınız, çoook güzel zamanlar sizi bekliyor:) yok canım doktorun ne dediyse o dur hem öyle bile olsa dediğin gibi bir süre pembe giyer bişicik olmaz:)))

bence duserse kendi dussun, aldirman kafanda birsuru soru isareti olusturur, acaba biraksaydim duzelirmiydi diye vicdan azabi cekersin.

anam bacaklarımın arası kopuyor sancı catılarım bayagı zorlanıyor herhalde korkmaya basladım ben yahu:18::18:
birde bilen varmı kızlar hani nişanım geldi dıyorlar ya rengi ve kıvamı konusunda bilgisi olan

kırmızı pembe arası sumuksu dıye bılıyorum cnm panık yapma sakin ol yorgunluktan olmasın sancıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…