2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay neguzel.sağlıkla gelsin inşallah.allah kurtarsın ne dıyım canım.burda satı en once olanlardan bırıyım ben.herhalde en son ben dogurcam

yok bacım aman aman gelmesin ben bıraz fazla paniğimmm .. ayy senın ne kadar az kalmıssss :18::18:dogum seklın belli mii

evet az kaldı:)) ama hıc bır belırtı yok yav doguramıcakmışım hıc gıbı gelıyor.normal görünüyor canım.bebeğim normal dogum pozisyonunda şu an ıcın.

panik yapma canım,doğum belırtılerı kendını gızleyen sinsi belirtiler değil ki.mutlaka anlarsın,gercı ben de ılk defa doguracam ama.olsun yıne de belırtılerı anlarız herhalde.bir şeylerin normal gıtmedıgını farkederız mutlaka

hadı bakalım hayırlısı olsun canım benimm .. hepimiz için en kısa zamanda ve saglıkla yavrularımıza kavusalımm
heyecanlıyım valla . dogumdan korkuyordum ama gıttıkte korkum gecti..
insallah hersey guzel olur 10 gun sonra catı muaynem var bakalım o zamana doguım seklıjm belli olcakkk

nasıl geçti korkun formülü bana da söyle:)

nasıl geçti korkun formülü bana da söyle:)
hayatım ben 20 yasındayım . herkese gore cok erken bır yas anne olmak için
1senelık evlılıgımde bebek bıze suprız oldu ve aılemde uzakta esım ve ben yanlızlıgımıza bu bebekte cagre bulduk
korku meselesie de gelince yuzyıllardır herkesın yaptıgı sey ve ben cok cesaretli bi kadınım canlı canlı burun amelıyatı bile oldum .. normal yada sezeryan epıdural yada genel hıc farketmez saglıkla alayım kucagıma da gerisi onemlı degıl

maşşallah
ne diyeyim:))

sağlıkla inşallah

kız vücüdunu soruyorum çatladınmı diye :)

haaa
kusura bakma canım sıcaklarda ıyıce beynim sulanmış

ben çatlamadım henüz canım.gerçi göbeğimin alt tarafından pek haberım yok ama:) kardeşim de dıyo kı abla o şimdi belli olmaaz.doğurunca görürsün çatlaklarını dıyo.ama ben gorunurde bı sey goremedım kayda değer:))

sen çatladın mı:)

Hadi inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah prensesi ne güzel bir heycandır o yavruna kokusuna kavuşcan ne mutlu sana tatlım

Çok çok geçmiş olsun tatlım Allah tez zamanda seni bu dertten kurtarsın anne sütünü ve kalitesini arttırıcı en iyi hurma diye biliyorum ayrıca kayısı kompostosuda iyi gelir hem bağırsaklara hemde sütüne...İnşallah sütün fışkırır taşar canım

Merhaba, bebişin iyi olmasına çok sevindim. Kuru dut, kayısı, inciri komposto yapıp içersen sütün artar diyorlar, deneyemedim daha ama deneyen tanıdıklarım etkisini görmüşler.

Benim bebişimde iyi teyzeleri. Haftaya emzirmeye başlıycam :) Herkese hayırlı doğumlar, sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inş.

çatladınızmı ya :26::26:

öyle bir çatladım ki hem de..Çatlak bir başladı oluşmaya göbeğimin iki yanında simetrik olarak,şimdi aldı başını gitti yukarılara doğru..Ama çatlaktan daha büyük bir dert varmıs o da çatlağın inanılmaz kaşıntısı..Öyle bir hale geliyor ki ağlayacak gibi oluyorum..Tüm çatlaklarım şişti kabardı ve işe yarayan hiçbir ilaç yok..

bende de aynı dert var, 34.haftaya kadar hiçbirşey yoktu, birden çatladım, karnımın alt kısmında oluştu ve giderekte artıyor ve acayip kaşınıyor,kaiıdığım için kabardı dahada kaşınıyor. birde kan sulandırıcı ,ğne oluyorum, 8 aydır birşey yoktu ama 1 haftadır vurduğum er kızarıyor,alerji oldu galiba. yarın cilt doktoruna gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…