- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #27.181
eet bebegım benım agrılar yorgunluktan buna emınım de nişan nişan deyıp duruyorlar acaba sancıyla bırlıkte mı gelıyor yoksa sancısız mı bılıyon mu sen kuzummmkırmızı pembe arası sumuksu dıye bılıyorum cnm panık yapma sakin ol yorgunluktan olmasın sancıların
eet bebegım benım agrılar yorgunluktan buna emınım de nişan nişan deyıp duruyorlar acaba sancıyla bırlıkte mı gelıyor yoksa sancısız mı bılıyon mu sen kuzummm
yok bacım aman aman gelmesin ben bıraz fazla paniğimmm .. ayy senın ne kadar az kalmıssss :18::18:dogum seklın belli miicanım sancısız da gelebiliyorr.yani önce kan gelip sonra sancı başlayabılır.nişanın mı geldi?
slm kızlarrr bu gun kızımın dogcagı gun bellı oldu cok sukur
ayın 21 ınde persembe gunu hayırlısıyla gelıyo kızım ıns
sezeryanla olucak dogumum ben epıduralden cok korkuyodum genel anestezı
ıstıyodum ama doktorum ısrarla epıdural olsun dedı o ılk bebegını gormenın hazzını tat dedı
aynı zamanda genel anestezı sonrasında bebegınle pek ılgılenemıomussun kendınle ılgılenmekten
bende cessaretımı topladımm ve epıdurale karar verdık 37+3 um bebgım 3 kılo 50 gr boyuda 47 cnm olmus
cok sukur MASALLAH :))
yok bacım aman aman gelmesin ben bıraz fazla paniğimmm .. ayy senın ne kadar az kalmıssss :18::18:dogum seklın belli mii
evet az kaldı:)) ama hıc bır belırtı yok yav doguramıcakmışım hıc gıbı gelıyor.normal görünüyor canım.bebeğim normal dogum pozisyonunda şu an ıcın.
panik yapma canım,doğum belırtılerı kendını gızleyen sinsi belirtiler değil ki.mutlaka anlarsın,gercı ben de ılk defa doguracam ama.olsun yıne de belırtılerı anlarız herhalde.bir şeylerin normal gıtmedıgını farkederız mutlaka
hadı bakalım hayırlısı olsun canım benimm .. hepimiz için en kısa zamanda ve saglıkla yavrularımıza kavusalımm
heyecanlıyım valla . dogumdan korkuyordum ama gıttıkte korkum gecti..
insallah hersey guzel olur 10 gun sonra catı muaynem var bakalım o zamana doguım seklıjm belli olcakkk
hayatım ben 20 yasındayım . herkese gore cok erken bır yas anne olmak içinnasıl geçti korkun formülü bana da söyle:)
hayatım ben 20 yasındayım . herkese gore cok erken bır yas anne olmak için
1senelık evlılıgımde bebek bıze suprız oldu ve aılemde uzakta esım ve ben yanlızlıgımıza bu bebekte cagre bulduk
korku meselesie de gelince yuzyıllardır herkesın yaptıgı sey ve ben cok cesaretli bi kadınım canlı canlı burun amelıyatı bile oldum .. normal yada sezeryan epıdural yada genel hıc farketmez saglıkla alayım kucagıma da gerisi onemlı degıl
çatladınızmı ya :26::26:
kız vücüdunu soruyorum çatladınmı diye :)
slm kızlarrr bu gun kızımın dogcagı gun bellı oldu cok sukur
ayın 21 ınde persembe gunu hayırlısıyla gelıyo kızım ıns
sezeryanla olucak dogumum ben epıduralden cok korkuyodum genel anestezı
ıstıyodum ama doktorum ısrarla epıdural olsun dedı o ılk bebegını gormenın hazzını tat dedı
aynı zamanda genel anestezı sonrasında bebegınle pek ılgılenemıomussun kendınle ılgılenmekten
bende cessaretımı topladımm ve epıdurale karar verdık 37+3 um bebgım 3 kılo 50 gr boyuda 47 cnm olmus
cok sukur MASALLAH :))
Slm kizlar, uzun zamandir giremiyorum internete, malum erken dogum sendromu yasadim.. Cumartesi gunu kizimin 40 i cikiyor, artik toparladik kendimizi, biraz da buyuduk, 2 karis kizim simdi 2.5 karis oldu. Kiyafet bulmakta hala cok zorlaniyoum. Ayrica Baku de hava 42 derece olmasina ragmen kizim hala kendi isisini koruyamiyor ve usuyor :)
Kizlar sizin de yavas yavas dogumlar oluyordur, Allahim hepinizin yardimcisi olsun, sakin endiselenmeyin, korkmayin Allahim inanin yardim ediyor..
Kizlar ben dogumdan sonra bagirsak enfeksiyonu gecirdim, bagirsaklarim iltihaplanmis ve 20 gun boyunca kanamam oldu. Bakudeki doktorlar hemeroit deyip beni yalnis tedavi ettirip olumden dondum diyebilirim.. Cok kan kaybettim ve bedenim iltihap dolmus.
Simdi ilac kullaniyorum ve bebegimi 20 gundur emziremiyorum, sutumu sagiyorum ama o kadar az ki, gunde 5 ml anca.. damla damla anca cikiyor...
BU KONUDA BANA YARDIM EDIN LUTFENNNN< 5 GUN SONRA ILAC TEDAVIM BITECEK, SUTUM GELIR MI TEKRAR ACABA< NE YAPMALIYIM SIZCEE
Slm kizlar, uzun zamandir giremiyorum internete, malum erken dogum sendromu yasadim.. Cumartesi gunu kizimin 40 i cikiyor, artik toparladik kendimizi, biraz da buyuduk, 2 karis kizim simdi 2.5 karis oldu. Kiyafet bulmakta hala cok zorlaniyoum. Ayrica Baku de hava 42 derece olmasina ragmen kizim hala kendi isisini koruyamiyor ve usuyor :)
Kizlar sizin de yavas yavas dogumlar oluyordur, Allahim hepinizin yardimcisi olsun, sakin endiselenmeyin, korkmayin Allahim inanin yardim ediyor..
Kizlar ben dogumdan sonra bagirsak enfeksiyonu gecirdim, bagirsaklarim iltihaplanmis ve 20 gun boyunca kanamam oldu. Bakudeki doktorlar hemeroit deyip beni yalnis tedavi ettirip olumden dondum diyebilirim.. Cok kan kaybettim ve bedenim iltihap dolmus.
Simdi ilac kullaniyorum ve bebegimi 20 gundur emziremiyorum, sutumu sagiyorum ama o kadar az ki, gunde 5 ml anca.. damla damla anca cikiyor...
BU KONUDA BANA YARDIM EDIN LUTFENNNN< 5 GUN SONRA ILAC TEDAVIM BITECEK, SUTUM GELIR MI TEKRAR ACABA< NE YAPMALIYIM SIZCEE
öyle bir çatladım ki hem de..Çatlak bir başladı oluşmaya göbeğimin iki yanında simetrik olarak,şimdi aldı başını gitti yukarılara doğru..Ama çatlaktan daha büyük bir dert varmıs o da çatlağın inanılmaz kaşıntısı..Öyle bir hale geliyor ki ağlayacak gibi oluyorum..Tüm çatlaklarım şişti kabardı ve işe yarayan hiçbir ilaç yobk..
vantilatör aldım Allahım sana sukurler olsun 30 tllik bi icad bi ınsanı bu kadar mutlu eder mi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?